Canon PowerShot S100 zilver

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PowerShot S100 zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

corbeaux 22-04-2012
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Canon PowerShot S100 zilver

Algemene score

10,0
Deze camera heb ik laatst gekocht op aanraden van mijn zoon. Vond mijn Fuji Finepix zo zwaar en groot en zocht een kleine camera. Met deze Canon deze heb ik ook het filmpje en foto's van Artis gemaakt. Perfecte camera voor mij. Lekker licht. Op automaat zijn de foto's voor mij zeker mooi. Maar ik ben nu op diverse standen gaan fotograferen en dat gaat ook goed. Met de Histogram kan je de belichting van de foto zien en corrigeren. In het Aquarium heb ik met mijn oude camera geen mooie foto kunnen maken. Maar met deze camera kun je de ISO waarde veranderen en wel zo dat er geen ruis zichtbaar is en de foto en filmpje perfect is. Ik heb niet veel sjoege van foto's maken maar zie wel het verschil. Voor het filmpje kun je hier even kijken. Op het eind is het aquarium. http://www.youtube.com/watch?v=7F-j0ISu-QY&context=C4342342ADvjVQa1PpcFOhqdEdjn3IYFrW039OZlybjHQDXuczSVA=

Hoop dat jullie hier iets aan hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aleras 12-03-2012
  • Product paar weken in bezit
Geschreven voor: Canon PowerShot S100 zilver

Algemene score

10,0
Fantastisch toestel met alle mogelijkheden die je wenst. Volledig handmatig in te stellen. Foto's van hoge kwaliteit.
Ik heb lang rond gekeken en ernstig getwijfeld tussen een camera met meer zoom of deze met een grotere sensor. Ik wilde perse een compact(zak)camera. Zoom valt iets tegen, maar met de optische zoom en de digitale zoom kom je toch op 20x zoom en dat is met deze sensor zeer goed te doen. Foto's bij slechte lichtomstandigheden kunnen zonder flits geschoten worden bij hoge iso, waarbij de ruis nagenoeg weggefilterd wordt. Enig nadeel vind ik de toch wat korte levensduur van de accu. Een 2e accu is geen luxe en neem dan meteen een originele, want de goedkopere hebben aanzienlijk minder vermogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Kleur(en)
zilver
Opties
PictBridge, histogram, lach detectie
Lach detectie
Ja
GPS
Nee
Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma
Sluitertijd instelbaar
Ja
Diafragma instelbaar
Ja