Festool PS 300 EQ-Plus

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Festool PS 300 EQ-Plus op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

parketlegger 19-07-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Festool PS 300 EQ-Plus

Algemene score

10,0
Nadat ik met met eerste festool decopeerzaag ps300 4 jaar lang dagelijks mijn brood heb verdient als vloeren legger ben ik hem verloren of is hij gestolen. Ik koop zeker weer een festool ps300 omdat deze machine zeer sterk is heel fijn zaagt en onverwoestbaar is.

Zo Festool steek die maar ik je zak!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Blok 08-12-2009
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Festool PS 300 EQ-Plus

Algemene score

9,0
Na een "standaard" decoupeerzaag nu deze. Duur in aanschaf. Dat werd gedeeltelijk gecompenseerd met een aanbiedingssetje van 25 zaagjes en een cadeaucheque van euro.25,00 doordat ik mij via internet aanmelde voor een verlengde garantie van 3 jaar. Simpel en goed in te stellen. Snoer is los te koppelen, dat bergt makkelijk op in de goede meegeleverde koffer. Door de aan-/uitschakelaar heb je twee handen vrij om te sturen. Recht is eindelijk ook recht en haaks is ook al haaks. Door de goede geleiding "zwabbert" het zaagje ook al niet. Kortom, een hele verademing om met een professionele machine te werken. Duurzaamheid zal ik pas weten over jaren, de vorige was na 4 jaar etteren echt op en versleten. Maar van anderen hoor ik dat deze machines echt heel lang meegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Type
electrisch
Vermogen
720 watt
Voltage
230 volt
Snelheid
2 standen
Slagen
2900 s/min.
Pendelinrichting
3 standen
Sleutelvrije snelspanklem
Ja