Winkels

Data IO stelt zich aan u voor

DataIO is dé leverancier voor geheugenoplossingen in de vorm van geheugenkaarten en internwerkgeheugen. Op onze site vindt u geheugenkaarten, USB sticks, SSD’s en externe HDD’s van merken als Transcend, Kingston en SanDisk. Nieuw in ons assortiment zijn de Apple producten DataIO staat garant voor kwaliteit en goede service. Hanteren de officiële fabrieksgarantie termijnen voor al onze producten. Hoe lang de garantie ook is, zonder uitzondering staan wij garant voor een snelle oplossing!

Winkel logo

Algemeen

Deze winkel

5.5

Gemiddelde winkel

4.5

Betaling

Deze winkel

8.8

Gemiddelde winkel

6.6

Levering

Deze winkel

4

Gemiddelde winkel

2.8

After Sales

Deze winkel

4.5

Gemiddelde winkel

4.8

Hieronder vind je algemene informatie over de winkel. Kieskeurig.nl let hierbij o.a. op hoe goed een winkel bereikbaar is voor consumenten en hoe veilig een winkel is. Als een winkel aangesloten is bij een bepaald keurmerk dan zegt dit bijvoorbeeld wat over hun betrouwbaarheid.

Adres Data IO:

Franklinweg 27
4207 HX Gorinchem
Nederland
Website: www.dataio.nl
Telefoonnummer: 078-6190742 (normaal tarief)

Type winkel: online winkel

Bereikbaarheid Data IO:

Maandag - vrijdag: 8:30 - 17:30 uur.

Aangesloten bij de volgende keurmerken:


Officiele dealer van:


Winkelbeoordeling op je website
Code

Om de Kieskeurig.nl winkelbeoordeling op je site te plaatsen, kopieer en plak je bovenstaande code in de HTML van je website. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt de beoordeling automatisch aangepast als deze op Kieskeurig.nl verandert. Voor beoordelingen van andere winkels kijk je bij de pagina op Kieskeurig.nl van de desbetreffende winkel. Door deze beoordeling op je site te plaatsen, ga je akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.