Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Data IO


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Data IO.


84 reviews Totaalscore 9,4
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,4

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,2

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,4
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Data IO hebben gegeven.

Pagina 1 van 6
Totaal 9,8
5 sterren
11-04-2014

HS1957

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HS1957
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2014

JackBrouwers

Aankoop: Online

Correcte levering en service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De schrijfbeveiliging was van het kaartje verdwenen. Na een mailtje hierover het kaartje opgestuurd. Binnen 3 werkdagen lag er een nieuw kaartje op de deurmat. Service 10
  •   Assortiment
  • Vlotte levering en goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JackBrouwers
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-04-2014

RJH100

Aankoop: Online

Ik ben uitermate tevreden over deze online winkel. Al vaker aankopen gedaan en nu een prima garantieservice nadat mijn kaartje kapot was gegaan. Binnen 2 dagen een nieuwe kaart toegestuurd gekregen. Zeker een aanrader!!

  • overzichtelijk en ruim ekeuze Gemak 9
  • perfect! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • voor prijs & service moet je hier zijn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RJH100
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

anke1981

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Erg snelle en persoonlijke service. Ik had per ongeluk net het verkeerde sd kaartje besteld (ik bestelde een gewone maar wilde eigenlijk een micro voor in de telefoon) ik werd erg vriendelijk en snel via email geholpen en had dus binnen no time de goede in huis. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Persoonlijke en snelle service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van anke1981
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-04-2014

Fair review

Aankoop: Online

Onlangs heb ik uit het ruime assortiment een Samsung MicroSDHC 32Gb kaartje besteld. Ik heb gekozen voor betaling per Ideal en verzending per reguliere post. Op deze manier zijn er geen extra kosten verbonden aan de bestelling.
Het kaartje zat reeds de volgende dag in de brievenbus dus keurig afgehandeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fair review
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-04-2014

tsjongsia

Aankoop: Online

Had nog nooit van deze webshop gehoord, maar via kieskeurig hier terecht gekomen. Snelle en nette levering.

  • vanuit je luie stoel bestellen Gemak 10
  • prima en snel geleverd Service 10
  •   Assortiment
  • voor als nog snel en correct geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tsjongsia
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
11-03-2014

Guillaume-Franciskus

Aankoop: Online

Alles prima, kon niet beter!

  • Alles wijst zichzelf Gemak 10
  •   Service
  • Alles wat wenselijk is op dit gebied is aanwezig Assortiment 9
  • Niets aan te merken: snel, accuraat en foutloos! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Guillaume-Franciskus
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-03-2014

Annemarie30

Aankoop: Online

Op de site zijn diverse mogelijkheden te vinden ook in sets die door de winkel zelf zijn samengesteld. Duidelijke productinfo waardoor het door een "leek" ook is te begrijpen.

  • Makkelijke site alles goed te vinden. Snelle navigatie. Gemak 10
  • Jammer dat er geen limiet is bij track en trace verzending. Bijv boven .X bedrag...gratis track en trace. Positief wel gratis verzending brievenbuspost. Service 9
  • Assortiment goed. Ik zocht sdhc card Samsung 64gb. Diverse mogelijkheden ook nog andere sets. Terwijl andere vele fysieke winkels deze niet hadden. Assortiment 10
  • Zeer geslaagd 2 mooie sets aangeschaft voor een leuke prijs. Volgende dag in huis. Volgende keer direct naar Data IO Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Annemarie30
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-02-2014

ivdweide

Aankoop: Online

overzichtelijke web en goede inhoudelijke info omtrent product zodat je geen kat in de zaak koopt.prijs/kwaliteit zeer goed en zeer concurreren.

  • goed te navigeren op de website. Gemak 10
  • verloop vd proces werd steeds doorgestuurd via mail. Service 10
  • uitgebreide keus en goede inhoudelijke info omtrent de product(weet wat je koop) Assortiment 10
  • een goede webwinkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ivdweide
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-02-2014

FredWi

Aankoop: Online

Mooie prijs en een supersnelle levering. Top!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van FredWi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-02-2014

AntoniDeurne

Aankoop: Online

Veruit de goedkoopste winkel voor de 32GB SDHC Card Extreme Class 10 UHS-I 45MB/s van SanDisk. Levering na 1 werkdag.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Termijn op de webwinkel klopt met de feitelijke termijn (op voorraad en na 1 werkdag in huis) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AntoniDeurne
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-02-2014

raizom

Aankoop: Online

Het beste het snelst voor het goedkoopst

  • Goede website Gemak 10
  • Sneller dan in een winkel Service 10
  • het beste voor het goedkoopste Assortiment 10
  • Zelfs verzenden is gratis. Heb vele sites gecheckt, Dataio is vaak tot de helft goedkoper. Alleen niet kopen is goedkoper. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van raizom
Reageer op deze review

Reactie:
Super Grover

10-03-2014
Ik vraag me af WELKE sites je dan allemaal hebt gecheckt? Ze zijn, met kaarten, gemiddeld EEN euro goedkoper. Dat is waarschijnlijk om in zoekmachines als goedkoopste uit te komen. Die euro word je onmiddellijk weer afgepakt door 3,5% creditcard kosten in rekening te brengen (80% van de webwinkels neemt genoegen met 2%) en je 5,90 verzendkosten in rekening te brengen voor een kaartje. Onder de dikke streep zijn ze dus gewoon duurder. Het is maar hoe je jezelf rijk rekent. Ik heb 10,90 op hetzelfde kaartje uitgespaard door het bij S*****shop te bestellen. Waarbij je je TWEE euro verzendkosten bij de volgende bestelling weer terug krijgt. Maar inderdaad met het kaartje zelf waren die 1 euro duurder.
Totaal 9,8
5 sterren
05-02-2014

2134hp

Aankoop: Online

Er waren wat problemen bij ING en de Email werkte niet goed even gebeld met xxxxx van Data IO en werd keurig te woord gestaan en werd alles netjes opgelost

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Die is goed Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 2134hp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-02-2014

pauledriessen

Aankoop: Online

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen!

  • slechts twee muisklikken en ik vond wat ik zocht Gemak 10
  • prompte bevestiging van bestelling Service 10
  • Artikel wat ik zocht was voorradig Assortiment 10
  • Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pauledriessen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2014

Flowers 31

Aankoop: Online

  • Eenvoudige manier van communiceren Gemak 9
  • Na jaar klacht met sd kaart , directe reactie wat wel onder garantie valt en wat niet. Kaart opgestuurd en binnen 2 dagen nieuwe kaart ontvangen. Service 10
  • Voldoende Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Flowers 31
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-01-2014

rolf72

Aankoop: Online

Ik kan niet anders zeggen dat ze me uitstekend hebben geholpen, ook na een fout in de bestelling is dat prima en snel opgelost.

  • Prima webshop, producten waren makkelijk online te bestellen Gemak 8
  • Snelle levering na betaling, en ze zijn nagekomen wat ze beloofd hebben te zullen doen. Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rolf72
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-01-2014

Juri003

Aankoop: Online

Netjes afgehandeld, bij gebrek aan voorraad zelfs een beter model gekregen.

  • Makkelijk systeem Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Juri003
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-12-2013

CarlR

Aankoop: Online

  • Makkelijk te bestellen en voldoende aanbod. Gemak 10
  • Met postNl laten bezorgen en dus geen verzendkosten. De volgende dag reeds binnen en dat in de decembermaand. Sneller dan verwacht. Top! Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van CarlR
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-12-2013

jeronimo62

Aankoop: Online

Supersnelle afhandeling, gratis thuisbezorging en dat binnen een dag. geen gezeur, geen gemail!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jeronimo62
Reageer op deze review

Totaal 4,0
1 sterren
21-11-2013

Ceska2

Aankoop: Online

Ik heb de card gefrankeerd teruggestuurd en weet niet in welke staat hij is ontvangen door DATAIO.
De beloofde foto's van het defecte onderdeel (per E-mail)heb ik ook nog steeds niet ontvangen.
De snelle levering heeft weinig zin als er geen follow up is

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • SD card Defect ontvangen na telef. contact teruggestuurd naar het aangegeven adres en na 10 dagen nog niets gehoord te hebben nogmaals gebeld waarna ik het ik te horen kreeg dat de card bij het uitpakken beschadigd was??? (voor mij niet zichtbaar!)en daarom geen garantie. Service 1
  •   Assortiment
  • Niet dus! snelle levering maar geen follow up. Na zelf contact opgenomen krijg je te horen dat je het niet goed uitgepakt hebt en daarom geen garantie. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ceska2
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-11-2013

coolenton

Aankoop: Online

Zoals ik in mijn beoordeling aangeef, ben ik uitermate tevreden over de snelle service van Data IO.

  • Duidelijk en overzichtelijk qua bestelling plaatsen. Gemak 10
  • Gisteren in de namiddag besteld, vandaag voor 11:00 uur in huis. Geweldig!!! Service 10
  • Beslist de moeite waard hier je aankopen te doen, want je vind wat je zoekt. Assortiment 10
  • Ik zou iedereen willen aanraden de aankopen hier te doen. Nog nooit was een bedrijf zo snel in tijd tussen bestellen en ontvangen. Nooit heel internet doorlopen, als je snel en gericht bij Data IO kunt kopen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van coolenton
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
05-11-2013

nordsol

Aankoop: Online

Snelheid van handelen

  • Duidelijke site Gemak 9
  •   Service
  • logica in zoek items Assortiment 8
  • zoals genoemd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van nordsol
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
02-11-2013

erdogan025

Aankoop: Online

Na plaatsen en betalen verkeerde product dacht ik oeps! daar gaan we, maar nee hoor zeer vriendelijk en snel geholpen..Alles goed en snel afgehandeld..Product kreeg ik een dag later binnen en geld van verkeerde bestelling werd meteen terug gestort. Kortom, zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Zeer vriendelijk en goed geholpen. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van erdogan025
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
30-10-2013

Gabe_

Aankoop: Online

Scherp geprijsd, met snelle levering. Volgende keer bestel ik weer bij deze winkel.

  • Snelle bezorging, kosteloos via normale post. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gabe_
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-10-2013

brendanxd

Aankoop: Online

In alle haast om optijd te bestellen een verkeerde SD-Kaart gekocht. Maar in de brievenbus belande toch de kaart die ik eigenlijk had willen bestellen.

Hoe het kan geen idee. Maar mij hoor je niet klagen.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van brendanxd
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-10-2013

Vissers05

Aankoop: Online

Een door mij zelf gemaakte fout werd prima opgelost.

  • Order was snel geplaatst Gemak 10
  • Had een fout gemaakt bij de bestelling. Dat werd goed en prettig en naar tevredenheid opgelost. Service 10
  •   Assortiment
  • Goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vissers05
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
10-10-2013

bob diesel

Aankoop: Online

Gewoon goede levering en ook een Zeer klein KLEIN probleempje
netjes en vlug opgelost

  • via www een gemakkelijke manier van bestellen Gemak 9
  • Perfect waarschijnlijk was de microsd niet meer aanwezig,werd gewoon een betere/sneller versie gestuurd hierbij ontbrak echter een adapter deze werd na e,mail contact binnen 24 uur zonder probleem na geleverd Bedankt medewerket R. Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van bob diesel
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
09-10-2013

fava92

Aankoop: Online

Fijne en snelle afhandeling; informatie telkens op-to-date.
Een echte aanrader.

  • Duidelijke site Gemak 10
  • snelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van fava92
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-10-2013

Piny

Aankoop: Online

ongelofelijk snel binnen, voor een scherpe prijs!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Piny
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-10-2013

pe.bosboom

Aankoop: Online

De webpage indeling kan beter wat betreft het afrekencircuit voor mensen die vaak online kopen is een afwijkende page opmaak niet handig . Verder uitstekend, goede service, goed assortiment.

  • het bestellen in de webshop gaat makkelijk maar de page opmaak wijkt nogal af van wat gebruikelijk is daarom goed opletten. Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • Goede service , had besteld na de deadline van 16:00 maar de bestelling ging toch de deur uit. Dat is dus service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pe.bosboom
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-09-2013

theophia

Aankoop: Online

Gewoon super snel en goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • Snel bezorgd en goed verpakt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van theophia
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2013

Toine Bles

Aankoop: Online

  • Goede website, ruime keuze en goede prijs Gemak 9
  • Meteen reactie via email, en keurig op de hoogte houden van de vooruitgang van de bestelling. Snelle levering. Service 9
  • Ruime keuze voor zover ik gekeken heb. Assortiment 8
  • Zeker een aanbeveling waard, voor mij een blijvertje. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Toine Bles
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-09-2013

HansSherla

Aankoop: Online

Prijs/kwaliteitsverhouding een dikke plus

De review van gisteren als als vervallen worden beschouwd!!!

  • Makkelijk en snel via internet bestellen. Ruime keuze en gunstig prijsniveau. Gemak 10
  • Na betaling snelle levering Service 10
  • Erg veel keuze in opslagmedia Assortiment 10
  • Snelle en correcte levering, uitstekend assortiment. Gunstig prijsniveau in vergelijk met de grote mediawinkels Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HansSherla
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-09-2013

hotaam

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Nadat de aan mij toegezonden SD-card defect bleek te zijn, na terugzending, weer snel nieuwe toegestuurd gekregen!! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hotaam
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
30-08-2013

Paul.hulleman

Aankoop: Online

Duidelijke omschrijving en een heel goede prijs

  • Duidelijk beschrijvingen op de site van de producten Gemak 10
  •   Service
  • Voor mij is er duidelijk genoeg aanwezig, maar er zal ongetwijfeld wel iets zijn wat je niet kunt vinden. het is ook maar net wat je wilt en zoekt. Assortiment 9
  • goede uitleg over o.a. de verschillen in micro SD kaartjes Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul.hulleman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-08-2013

boertje10

Aankoop: Online

Maandag om 17:40 uur besteld,dus na 16:00 uur, waardoor ik wist dat het product niet de andere dag geleverd kon worden, maar woensdag al geleverd. Werd keurig op de hoogte gehouden d.m.v. mail. Werd in nette verpakking afgeleverd!!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van boertje10
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-08-2013

m.strating

Aankoop: Online

Prima bestel en betaal gemak. En geleverd ...

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Tip top in orde Service 10
  • Ik kan dit slecht beoordelen maar voldoende keus zeker Assortiment 9
  • Betrouwbaar, zelfs bestellingen per gewone post komen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van m.strating
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
13-08-2013

k.arts

Aankoop: Online

  • Makkelijke website en bestelproces. Gemak 10
  • Met regulier post binnen 24 uur geleverd. Geen bestelkosten. Steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Aftersales nog niet te beoordelen. Service 10
  • Ruim voldoende keuze. Assortiment 9
  • Dit zou ik zeker doen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van k.arts
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-08-2013

wjliezen

Aankoop: Online

Goede info over product en verzendstatus.Zeer snelle afhandeling!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wjliezen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-08-2013

jan degger

Aankoop: Online

Alles klopt gewoon goede informatie goede afwikkeling en een gunstige prijs !

  • Mooie en makkelijke website ! Gemak 10
  • De informatie was erg goed en het product was de volgende dag binnen precies zoals beloofd. Service 10
  • Zeer uitgebreid Assortiment 9
  • Deze site is 100% betrouwbaar en dat is fijn om te weten tegenwoordig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jan degger
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-08-2013

polli1950

Aankoop: Online

gute Qualitaet und schnelle lieferung.

  • sehr einfach und gut verstaendlich online bestellen Gemak 10
  • einfach perfeckt Service 10
  • sehr gute und grosse auswahl Assortiment 10
  • ich kann diesen winkel einfach anbefehlen,einfach perfeckt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van polli1950
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-08-2013

Pjotr W

Aankoop: Online

Ideale kaart voor mijn Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Beste prijs en levertijd bij DataIO

  • Bestellen in een paar klikken gebeurt. Gemak 10
  •   Service
  • Alle topmerken aanwezig Assortiment 10
  • Absolute aanrader Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pjotr W
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-08-2013

WD4619

Aankoop: Online

  • Goede indeling van de site Gemak 10
  • Zeer snelle levering 31-07 besteld op 01-08-2013 geleverd Service 10
  • Groot assortiment Er is genoeg keuze Assortiment 10
  • I.v.m.de huidige prijsstelling is het deze site het bezoeken waard. pluspunt is de levertijd,en je kan kiezen uit wel of geen verzendkosten,plus diverse betaal mogelijkheden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van WD4619
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-07-2013

Rik20

Aankoop: Online

Geweldige winkel! Goedkope prijzen. Mooie aanbiedingen en een goed, groot assortiment! Ik heb al meerdere malen hier iets besteld en al veel vrienden deze winkel aangeraden!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rik20
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-07-2013

kleinveld

Aankoop: Online

  • voordelig , geen verzendkosten. Gemak 8
  •   Service
  • ruimschoots Assortiment 10
  • snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van kleinveld
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
25-07-2013

Branislav

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Branislav
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-07-2013

llbowen

Aankoop: Online

  • Goede site, goede communicatie Gemak 9
  • Per processtap een mail over de voortgang en de reden. Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van llbowen
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
23-07-2013

Dootje1960

Aankoop: Online

Helemaal niets mis mee!!

  • duidelijke overzichtelijke, goed te vergelijken site Gemak 10
  • Mijn bestelde artikel was niet direct voorradig. Per mail werd een (beter) alternatief geboden of terugstorting van mijn betaling: prima!!! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snel, eerlijk, goedkoop, goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dootje1960
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-07-2013

Flora

Aankoop: Online

De winkel heeft waargemaakt wat hij heeft beloofd! Over de garantie en degelijkheid van het product kan ik pas later oordelen.

  • De snelle levertijd waarover werd geroemd, is ook echt waar gemaakt en ook ik heb gewoon de mogelijkheid briefpost zonder meerkosten aangekruist. Gemak 8
  • Kan ik eerlijk nog geen oordeel over vellen maar gezien de vele goede reacties hier ga ik ervan uit dat de service bij een probleem of een retour goed is, vandaar mijn cijfer. Service 8
  • Ruime productkeuze en een concurrerende prijs! Assortiment 8
  • Als iemand waarmaakt wat hij belooft, vergeet ik dat niet. Ik ben al eens behoorlijk belazerd online dus lees sindsdien eerst altijd de reviews. Voor die laatste heb ik iedereen uiteraard gewaarschuwd! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Flora
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.