Winkels

Reviews: Data IO


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Data IO.


57 reviews Totaalscore 9,7
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
5 sterren
9,4

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,5
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Data IO hebben gegeven.

Pagina 1 van 7
Totaal 10
5 sterren
29-10-2014

nolmelis

Aankoop: Online

  • Het is simpel en snel om te besteld en betaald via de site Gemak 10
  • Netjes op de hoogte gehouden via email wat de status van de bestelling was. En binnen 24 uur bestelling binnen Service 10
  •   Assortiment
  • 1ste keer gekocht via de site. Alles zeer netjes en snel binnen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nolmelis
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-10-2014

Kamera54

Aankoop: Online

Dat is mijn zesde aankoop bij deze online winkel. Gewoon betrouwbaar webshop over de prijzen en levertijd.

  • Duidelijke informatie op de webshop. Gemak 10
  • Zeer snelle levering en op tijd via mail geinformeerd. Service 10
  • Bekende en betrouwbare merken in de voorraad. Assortiment 10
  • Als je een betrouwbare webshop zoekt voor geheugenkaarten, dat is het. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kamera54
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

ViDi-Pack

Aankoop: Online

geen

  • super snelle levering en betrouwbaar Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • kan meer producten zijn. Assortiment 6
  • Ze zijn een van de goedkoopste Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ViDi-Pack
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-10-2014

HarrP

Aankoop: Online

Niet duur, (erg) snelle levering, en (erg) goede service.

  • Probleemloze bestelling Gemak 10
  • Uitstekende service, ook bij (kleine) problemen. Service 10
  • Gespecialiseerd, met kennis van zaken. Assortiment 10
  • Goeie tent: netjes, snel en niet duur. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HarrP
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-09-2014

martinnauta

Aankoop: Online

Aantrekkelijke website, helder en overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk te vinden. Wijze van verzenden wordt aan de klant overgelaten, erg prettig.

  • Zoeken op product levert dataio vrijwel steeds bovenaan. Gemak 9
  • Afhandeling gebeurt perfect. Service 10
  • Alle mogelijke producten die beoogd werden waren aanwezig. Assortiment 10
  • Website is goed, afhandeling is goed, verzending is goed en op tijd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van martinnauta
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-09-2014

Sjaak56

Aankoop: Online

Snelle levering, uitstekende service en de beste prijs

  • De volgende dag geleverd Gemak 10
  • De SD kaart was niet direct leverbaar Data IO heeft direct een duurder model voor dezelfde prijs geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sjaak56
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-09-2014

bibendum1963

Aankoop: Online

Alles liep volgens het boekje SUPER!!!

  • Zo simpel! Gemak 10
  • Duidelijke mails! Service 10
  • Van alles! Assortiment 10
  • Super snelle levering! en waar ik voor gekozen had ook daadwerkelijk gekregen een voorbeeld voor andere online winkels! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bibendum1963
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

bluspiloot

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Omdat de bestelde micro sd kaart moeilijk te leveren was werd er meteen een andere, snellere geleverd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bluspiloot
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
26-08-2014

rowan2412

Aankoop: Online

De producten zijn van goede kwaliteit en voor een zeer redelijke prijs, de levering is zeer snel en goed

  • Op de site snel mijn item kunnen vinden en bestellen Gemak 10
  • Snel en goed Service 10
  • Wat ik zocht was aanwezig Assortiment 9
  • De prijs is gunstig en er wordt zeer snel geleverd ook via de normale briefpost Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rowan2412
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
13-08-2014

EABW

Aankoop: Online

De bestelling voldeed aan de verwachtingen.

  • Snel gevonden wat ik wilde hebben Gemak 9
  • Na op vrijdag bestellen, inderdaad een dag later geleverd via tnt-post. Service 9
  •   Assortiment
  • Eerste bestelling. Deze is goed en snel geleverd. Verder geen bevindingen, dus ook niet over aftersales. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van EABW
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
12-08-2014

Garble

Aankoop: Online

snelle levering en gemakkelijk te bestellen.

  • Makelijk Gemak 10
  • Goed Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Garble
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-08-2014

Rolf Th O

Aankoop: Online

Los van de goedkoopste prijs op het internet, heb ik ook een uitstekende service gekregen. Het product was er overigens ook twee dagen na bestelling (besteld op zondag, verwerkt en verzonden op maandag en ontvangen op dinsdag).

  • Via m'n smartphone besteld en betaald vanuit de luie stoel Gemak 10
  • Twee bevestigingsemails en een notificatie e-mail dat het pakket verzonden was (met het track&trace nummer). Service 10
  •   Assortiment
  • Als anderen een sd-kaart willen kopen, sou ik deze winkel aanraden. Goede prijzen en uitstekende service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rolf Th O
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-07-2014

wjzwolsman

Aankoop: Online

After-sales is erg goed, afspraken worden netjes en snel nagekomen.

  • Bestellen zonder registreren is mogelijk Gemak 10
  • Door eigen fout een verkeerde SD-kaart besteld. Deze retour mogen sturen en geld werd netjes terug betaald. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wjzwolsman
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-07-2014

Johan RR

Aankoop: Online

goede webwinkel zonder toetsers of bellen. simpel in gebruik. goed advies, maar vooral erg goede prijzen.

  • eenvoudig bestelproces. kan ook bestellen zonder te registreren. Gemak 10
  • telefonisch advies voor geheugenkaart bleek erg goed. snellere kaart voor minder geld. Service 10
  • alleen geheugenopslag. geen breed assortiment, maar wel veel keuze als je een geheugenkaart zoekt Assortiment 10
  • een echte aanrader. snel en goedkoop Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Johan RR
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

pieter brouwer

Aankoop: Online

Binnen 18 uur in huis! Prima.

  • Eenvoudige bestelwijze Gemak 10
  • Alles snel uitgeleverd Service 10
  • Dat wat ik zocht was er. Assortiment 10
  • Ik DataIO al mijn vrienden en anderen aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pieter brouwer
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
25-07-2014

dontiemoz

Aankoop: Online

Heb hier nu 3 keer wat besteld, 3 keer waren ze goedkoper en 3 keer de volgende dag al in huis. Prima!

  • Eenvoudige webshop Gemak 10
  • Snelheid van levering is goed. Service 10
  •   Assortiment
  • Zeer concurerende prijs en snelle levering! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dontiemoz
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

Fred FA

Aankoop: Online

Class 4 kaartje besteld, class 6 binnengekregen, super tevreden.

  • supersnelle levering, 's middags geheugenkaartje besteld, volgende dag in discrete dunne enveloppe in de bus. Geen overbodige dikke verpakkingen of doos die niet door de brievenbus kan. Helemaal top !! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fred FA
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

bibje40

Aankoop: Online

Besteld binnen 1 dag binnen. Goede en snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van bibje40
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-07-2014

Vangolio

Aankoop: Online

Snelle levering snelle reactie op vragen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vangolio
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-07-2014

AmsterdamZeeburg

Aankoop: Online

Dit is exact hoe een internetwinkel zou moeten zijn. Goedkope prijzen, super snelle levering, duidelijke informatie en gratis verzending!

  • Veel gratis mogelijkheden tot betalen. Zelf gekozen voor iDeal. Makkelijk en betrouwbaar. Gemak 10
  • Duidelijke informatie op de site. Ze waren de goedkoopste, met gratis verzending en volgende dag al thuis bezorgd. Service 10
  •   Assortiment
  • Dit is exact hoe een internetwinkel zou moeten zijn. Goedkope prijzen, super snelle levering, duidelijke informatie en gratis verzending! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AmsterdamZeeburg
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-07-2014

johnboedha

Aankoop: Online

Bestelde eem sd kaart oneline. Prijs was messcherp. Ik heb hem per post laten versturen en een dag later viel de kaart netjes verpakt op de mat. Helemaal super. Snel goedkoop en bij vragen gewoon even contact opnemen. Volgende bestelling zeker weer daar

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van johnboedha
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
09-07-2014

WendySali

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • Gebaseerd op mijn eerste bestelling: prima! Goede prijs en snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van WendySali
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-07-2014

evolvenl

Aankoop: Online

Super webshop kan geen min punten er over vertellen.

  • Duidelijke en overzichtelijke site. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ruimen keuzen uit opslagmedia. Assortiment 10
  • Snelle levering en Duidelijke site. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van evolvenl
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-06-2014

cbdekleijn

Aankoop: Online

Snelle service
Goede service
Snelle levering

  • Duidelijke site ,alles is makkelijk te vinden Gemak 10
  • Ik wist niet precies of er bij de geheugenkaart een adapter moest bij zitten ,aangezien er in het boekje niets over Stond ging ik ervan uit dat dit niet nodig was. Voor de zekerheid bij de extra info bij het bestellen van de kaart gemeld dat ik dat niet wist. Kaart word geleverd Inc adapter zonder extra kosten. Service 10
  • Alle type geheugen kaarten kan je hier bestellen Assortiment 10
  • Vanwege de extra service en de snelheid van levering plus de prijzen zou ik iedereen aanbevelen om hier te bestellen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van cbdekleijn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-06-2014

terminaator65

Aankoop: Online

IVM vakantie gevraagd om snelle levering en het werd dezelfde dag verzonden. Snelle reactie op email en bevestiging van versturen. Prima scherpe prijs.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Prima snelle levering. Goede prijs en product werkt prima. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van terminaator65
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-06-2014

marnie6771

Aankoop: Online

  • Duidelijke website. Gemak 10
  • Snelle verzending; meteen de eerste werkdag na mijn bestelling werd er verstuurd. Prima verpakking. Had per ongeluk een verkeerde kaart besteld. Binnen een week had ik zonder extra verzendkosten de juiste kaart in huis. Grote klasse! Service 10
  • Bood de allernieuwste Samsung micro-SD aan, terwijl die volgens veel andere online winkels pas een maand later beschikbaar zou komen. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van marnie6771
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-06-2014

Jan Verlaan

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Verlaan
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
12-06-2014

rob072

Aankoop: Online

goede heldere communicatie en doen wat ze beloven

  • gemakkelijke overzichten en snel gevonden wat je zoeky Gemak 9
  • Product was even niet leverbaar werd spontaan vervangen door een ander duurder exemplaar Service 10
  • prima assortiment Assortiment 10
  • niks te klagen en gewoon goed Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rob072
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-06-2014

Martin_59

Aankoop: Online

Prima webwinkel goede en snelle afhandeling

  • Snel gevonden via kieskeurig.nl en makkelijke website / bestelprocedure Gemak 10
  • Snelle levering, goed verpakt en geen extra kosten voor verzending als het gewoon door de brievenbus past. Service 10
  • alle soorten geheugen kaartjes leverbaar van meerdere merken tegen zeer scherpe prijs. Assortiment 10
  • Prima webwinkel goede en snelle afhandeling Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Martin_59
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
31-05-2014

arie_bombarie

Aankoop: Online

  • Eenvoudige website, makkelijk producten vergelijken Gemak 10
  • MicroSD card gekocht, bleek slecht leverbaar. DataIO leverde uit eigen beweging een duurdere card voor dezelfde prijs. Geen verzendkosten voor artikelen die in de brievenbus passen Service 10
  • Op zoek naar microSD card: vele soorten en maten in verschillende prijsklassen Assortiment 10
  • Goed assortiment, goeie prijzen, snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van arie_bombarie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-05-2014

r.j.vermeulen

Aankoop: Online

Gewoon prima. Simpel, goede waar en lage prijs.

  • Je kan snel zien wel de specificaties van de kaartjes zijn, bestellen gaat prima. Geen rare dingen. Gemak 10
  • Levering in orde verder geen beroep op de service hoeven doen. Service 10
  • Helemaal in orde, keuze genoeg. Assortiment 10
  • Als je een datakaartje nodig hebt tegen een goede prijs ben je hier aan het goede adres Aanbeveling 10
» Lees de hele review van r.j.vermeulen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-05-2014

kronenburgje

Aankoop: Online

Ik had een micro SD kaartje besteld. De volgende dag werd ik gebeld omdat het SD kaartje niet meer leverbaar/niet in voorraad was. Daarvoor in plaats kreeg ik een ander (duurder) SD kaartje, was sneller in gebruik én ik hoefde niks extra's bij te betalen. De volgende dag had ik het micro SD kaartje al in huis. Helemaal top geregeld!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kronenburgje
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
28-05-2014

Hans0515

Aankoop: Online

Had bestelling gedaan bij DataIO. Toen de bestelling binnen kwam bleek dat iets fout gegaan was bij de bestelling, bestelling was niet compleet. Hierop gebeld en verteld wat er fout was gegaan. Dit hele telefoongesprek duurde nog geen minuut. De fout werd meteen hersteld en alsnog de volgde dag de rest van de bestelling ontvangen.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Had bestelling gedaan bij DataIO. Toen de bestelling binnen kwam bleek dat iets fout gegaan was bij de bestelling, bestelling was niet compleet. Hierop gebeld en verteld wat er fout was gegaan. Dit hele telefoongesprek duurde nog geen minuut. De fout werd meteen hersteld en alsnog de volgde dag de rest van de bestelling ontvangen. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Hans0515
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-04-2014

fikri25378

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van fikri25378
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
11-04-2014

HS1957

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HS1957
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-04-2014

JackBrouwers

Aankoop: Online

Correcte levering en service

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De schrijfbeveiliging was van het kaartje verdwenen. Na een mailtje hierover het kaartje opgestuurd. Binnen 3 werkdagen lag er een nieuw kaartje op de deurmat. Service 10
  •   Assortiment
  • Vlotte levering en goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JackBrouwers
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-04-2014

RJH100

Aankoop: Online

Ik ben uitermate tevreden over deze online winkel. Al vaker aankopen gedaan en nu een prima garantieservice nadat mijn kaartje kapot was gegaan. Binnen 2 dagen een nieuwe kaart toegestuurd gekregen. Zeker een aanrader!!

  • overzichtelijk en ruim ekeuze Gemak 9
  • perfect! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • voor prijs & service moet je hier zijn Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RJH100
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
04-04-2014

anke1981

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Erg snelle en persoonlijke service. Ik had per ongeluk net het verkeerde sd kaartje besteld (ik bestelde een gewone maar wilde eigenlijk een micro voor in de telefoon) ik werd erg vriendelijk en snel via email geholpen en had dus binnen no time de goede in huis. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Persoonlijke en snelle service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van anke1981
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-04-2014

Fair review

Aankoop: Online

Onlangs heb ik uit het ruime assortiment een Samsung MicroSDHC 32Gb kaartje besteld. Ik heb gekozen voor betaling per Ideal en verzending per reguliere post. Op deze manier zijn er geen extra kosten verbonden aan de bestelling.
Het kaartje zat reeds de volgende dag in de brievenbus dus keurig afgehandeld.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fair review
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-04-2014

tsjongsia

Aankoop: Online

Had nog nooit van deze webshop gehoord, maar via kieskeurig hier terecht gekomen. Snelle en nette levering.

  • vanuit je luie stoel bestellen Gemak 10
  • prima en snel geleverd Service 10
  •   Assortiment
  • voor als nog snel en correct geleverd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tsjongsia
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
11-03-2014

Guillaume-Franciskus

Aankoop: Online

Alles prima, kon niet beter!

  • Alles wijst zichzelf Gemak 10
  •   Service
  • Alles wat wenselijk is op dit gebied is aanwezig Assortiment 9
  • Niets aan te merken: snel, accuraat en foutloos! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Guillaume-Franciskus
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-03-2014

Annemarie30

Aankoop: Online

Op de site zijn diverse mogelijkheden te vinden ook in sets die door de winkel zelf zijn samengesteld. Duidelijke productinfo waardoor het door een "leek" ook is te begrijpen.

  • Makkelijke site alles goed te vinden. Snelle navigatie. Gemak 10
  • Jammer dat er geen limiet is bij track en trace verzending. Bijv boven .X bedrag...gratis track en trace. Positief wel gratis verzending brievenbuspost. Service 9
  • Assortiment goed. Ik zocht sdhc card Samsung 64gb. Diverse mogelijkheden ook nog andere sets. Terwijl andere vele fysieke winkels deze niet hadden. Assortiment 10
  • Zeer geslaagd 2 mooie sets aangeschaft voor een leuke prijs. Volgende dag in huis. Volgende keer direct naar Data IO Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Annemarie30
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-02-2014

ivdweide

Aankoop: Online

overzichtelijke web en goede inhoudelijke info omtrent product zodat je geen kat in de zaak koopt.prijs/kwaliteit zeer goed en zeer concurreren.

  • goed te navigeren op de website. Gemak 10
  • verloop vd proces werd steeds doorgestuurd via mail. Service 10
  • uitgebreide keus en goede inhoudelijke info omtrent de product(weet wat je koop) Assortiment 10
  • een goede webwinkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ivdweide
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-02-2014

FredWi

Aankoop: Online

Mooie prijs en een supersnelle levering. Top!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van FredWi
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-02-2014

AntoniDeurne

Aankoop: Online

Veruit de goedkoopste winkel voor de 32GB SDHC Card Extreme Class 10 UHS-I 45MB/s van SanDisk. Levering na 1 werkdag.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Termijn op de webwinkel klopt met de feitelijke termijn (op voorraad en na 1 werkdag in huis) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van AntoniDeurne
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-02-2014

raizom

Aankoop: Online

Het beste het snelst voor het goedkoopst

  • Goede website Gemak 10
  • Sneller dan in een winkel Service 10
  • het beste voor het goedkoopste Assortiment 10
  • Zelfs verzenden is gratis. Heb vele sites gecheckt, Dataio is vaak tot de helft goedkoper. Alleen niet kopen is goedkoper. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van raizom
Reageer op deze review

Reactie:
Super Grover

10-03-2014
Ik vraag me af WELKE sites je dan allemaal hebt gecheckt? Ze zijn, met kaarten, gemiddeld EEN euro goedkoper. Dat is waarschijnlijk om in zoekmachines als goedkoopste uit te komen. Die euro word je onmiddellijk weer afgepakt door 3,5% creditcard kosten in rekening te brengen (80% van de webwinkels neemt genoegen met 2%) en je 5,90 verzendkosten in rekening te brengen voor een kaartje. Onder de dikke streep zijn ze dus gewoon duurder. Het is maar hoe je jezelf rijk rekent. Ik heb 10,90 op hetzelfde kaartje uitgespaard door het bij S*****shop te bestellen. Waarbij je je TWEE euro verzendkosten bij de volgende bestelling weer terug krijgt. Maar inderdaad met het kaartje zelf waren die 1 euro duurder.
Totaal 9,8
5 sterren
05-02-2014

2134hp

Aankoop: Online

Er waren wat problemen bij ING en de Email werkte niet goed even gebeld met xxxxx van Data IO en werd keurig te woord gestaan en werd alles netjes opgelost

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Die is goed Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Snelle levering Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 2134hp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-02-2014

pauledriessen

Aankoop: Online

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen!

  • slechts twee muisklikken en ik vond wat ik zocht Gemak 10
  • prompte bevestiging van bestelling Service 10
  • Artikel wat ik zocht was voorradig Assortiment 10
  • Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pauledriessen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-01-2014

Flowers 31

Aankoop: Online

  • Eenvoudige manier van communiceren Gemak 9
  • Na jaar klacht met sd kaart , directe reactie wat wel onder garantie valt en wat niet. Kaart opgestuurd en binnen 2 dagen nieuwe kaart ontvangen. Service 10
  • Voldoende Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Flowers 31
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.