Intergas HReco 36

Productomschrijving

De HReco 36 van Intergas is een interessante combiketel voor huizen met een woonoppervlakte tot zo’n 150 vierkante meter en een bovengemiddelde warmwater-behoefte. Dit CW5-gecertificeerde systeem levert vijftien liter water per minuut op een temperatuur van veertig graden. Ondanks de prima prestaties is de behuizing relatief klein. Je kunt dit apparaat dan ook gemakkelijk in een verdekt hoekje kwijt. Dankzij de zelflerende ecostand verbruikt de HReco 36 zo weinig mogelijk energie. Niet voor niets haalt de ketel een rendement van 101,4 procent op tapwater. Dit is dan ook één van de efficiëntste HR-ketels in Nederland. Gebruik de Comfort Touch-app om de verwarming altijd en overal te bedienen. Een geruststellende gedachte is dat Intergas maar liefst vijftien jaar garantie levert op de warmtewisselaar.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Intergas HReco 36 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Patrick 11-06-2020
  • Product Onbekend in bezit
  • Product gekocht

intergas hr eco had een dol schroefje

Geschreven voor: Intergas HReco 36

Algemene score

5,0
Onze ketel van 2016 begon steeds meer een plof geluid te maken tijdens het aanslaan. Volgens de monteur lekte er gas weg naar de buien kast. Het lek kon maar moeilijk gerepareerd worden wegens een dolle schroef. Het kostte ons bijna 400 euro.

Pluspunten

  • werkte prima

Minpunten

  • duurzaamheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mike 27-11-2015
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Intergas HReco 36

Algemene score

9,0
Erg fijne ketel maar 1 ding wil ik zeggen: Ik heb deze ketel ook en vanaf dag 1 de CV temperatuur via de app ingesteld op 55 Graden.. Standaard 80 graden, dat weet zon monteur ook niet, maar het condenswater is jouw winst, dit wordt hergebruikt. Boven de 55 graden verdampt alles en heeft deze ketel totaal geen zin. Nog belangrijker: hij hoeft niet te stoken ( lees euro) tot 80 graden om 19 of 20 binnen te krijgen. Doe dit mensen, scheelt je aanzienlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Type/soort
ketel & boiler
Type cv-ketel
combi HR
Geschikt voor
aardgas
Montage opties
verticaal
Boiler systeem
combi-boilersysteem
Type boiler (NL-label)
HR
Verwamingslocatie
binnen