Review: Joy Sport CT-6000 van Kris72

Kris72
22-02-2011
Hartslagmeting bij gebruik van de vingersensoren wijkt af. Gekraak begint te komen van de rechterbuis die beneden samenkomt, dit is een fenomeen van metaal die constant beweegt, en ja, deze rechte staaf waar de tweehandhendels aanhangen is niet echt zo stabiel. Deze crosstrainer is zeker deze punten niet waard. Daarom stel ik me ook de vraag omtrend de reviews die hier op gegeven zijn. Ik denk dat ik de fabrikant zal inlichten en de garantie zal moeten aanspreken.
2.5 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Duurzaamheid
Reactie:
Roos45
22-01-2012
Hallo Kris,

Ik heb deze crosstrainer nu in gebruik en begin ook last te krijgen van het gekraak in de buis, vindt het verder een prima apparaat maar dat gekraak vind ik heel irritant worden. Heb jij de garantie aangesproken of heb je het zelf kunnen verhelpen op een bepaalde manier?

Hoor graag van u.

Mvg Roos
Reactie:
Leander
09-01-2012
Hallo Kris,

Ik heb deze crosstrainer nu 4 maanden in gebruik en begin ook last te krijgen van het gekraak in de buis, vindt het verder een prima apparaat maar dat gekraak vind ik heel irritant worden. Heb jij de garantie aangesproken of heb je het zelf kunnen verhelpen op een bepaalde manier?

Groet,

Leander