Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

crosstrainer

Selecteer alleen:

Informatie over crosstrainers

Met een crosstrainer kunt u zowel aan uw conditie als aan uw lijn werken. Crosstrainers combineren meerdere toestellen in één: fiets, loopband, step en crosscountry-skitrainer. Door regelmatig op de crosstrainer te stappen, traint u effectief verschillende zones van het lichaam. Wilt u een crosstrainer kopen, of verschillende crosstrainers vergelijken? Kieskeurig zet een aantal punten op een rij.

De belangrijkste kenmerken van crosstrainers

Laatste review

ProForm Elipse Touch 5.0

mijn vrouw en ik hebben besloten thuis te gaan trainen omdat we erachter kwamen dat we op de sportschool toch voornamelijk op een crosstrainer trainden. En we hebben beslist geen spijt van de aanschaf van deze ProForm crosstrainer! er zitten 21 programma's op zodat we er allebei voldoende uitdaging aan hebben en ook kun je de weerstand in 16 verschillende standen zetten met 1 druk op het display (verlicht en duidelijk display trouwens). verder loopt de crosstrainer erg soepel en voel kwalitatief goed aan. aanrader voor deze prijs!!
JHMa

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.