Sony PSP Slim & Lite zwart

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony PSP Slim & Lite zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Specificaties

producteigenschappen

Type/soort
draagbare game console
Platform
PlayStation Vita
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart

prestaties

Intern geheugen
64 MB

display

Schermgrootte
4,3 inch
Tweede scherm
Nee

connectiviteit

Connectiviteit
wifi
Wifi
Ja

meegeleverd

Inclusief game
Nee
Aantal controllers meegeleverd
0

inhoud en afmetingen

Gewicht
186 g

Algemeen

EAN
0711719409953
Partnumber
9409953
Toelichting partnumber
zwart
Releasedatum
September 2007
Introductie model
2005
Op Kieskeurig sinds
September 2007

extra

Draagvermogen
64

Toelichting specificaties

Gehuld in een nieuw jasje, maar desondanks nog steeds oud en vertrouwd. De zwarte PSP heeft een streng dieet gevolgd en is slanker en fitter dan ooit. Tijdens de metamorfose heeft Sony's compacte handheld zelfs enkele nieuwe features in zich opgenomen. Kortom: handiger, slanker, lichter, ... de PSP Black Slim & Lite doet zijn naam eer aan.

Slanker, lichter, moderner
De eerste opvallende verbetering van Sony's draagbare handheld valt onmiddellijk op bij het in handen nemen van de hardware. De vernieuwde PlayStation Portable zit namelijk nog krapper in zijn vel. Fabrikant Sony heeft de draagbare spelcomputer vijf millimeter in hoogte en drie millimeter in diepte teruggebracht wat ook gevolgen heeft voor het totale gewicht. De PSP Slim & Lite is met zijn 186 gram maar liefst eenderde lichter, wat uiteindelijk het draag- en opberggemak alleen
maar ten goede komt.

Bekijk UMD's op eigen tv
Onder het glimmende zwarte bodywork is er ook het één en ander veranderd. Zo is onder andere de speaker verplaatst, mede om ruimte te winnen, en maakt de handheld gebruik van een kleinere batterij met een identieke stroomcapaciteit. Verder beschikt de hardware over een nieuw UMD-verwijdermechanisme. De opvallendste verbetering is echter de toevoeging van Video Out. Koppel de PSP Slim en Lite aan een willekeurige televisie en bekijk voortaan jouw UMD's of op een Sony Memory Stick PRO Duo opgeslagen content op een willekeurig televisiebeeldscherm.

WiFi Multiplayability
Gelukkig ondersteunt de PSP Slim & en Lite net als zijn voorganger WiFi. Gamen in je eentje is immers leuk, maar spelen met de handheld tegen je vrienden is nog leuker. Via de draadloze WiFi-functionaliteit start je razendsnel een multiplayer-sessie en zet je tegenstanders flink te kijk. Er zijn vele games die geschikt zijn voor meerdere spelers. Internetten is eveneens mogelijk op de PSP Slim & Lite, zolang de WiFi-receiver verbinding maakt met een snel draadloos netwerk.