Review: Nintendo Wii van Vin69
- Plaats een review
Vin69
09-03-2007
Positief & Negatief:
Hardware is zo goed als hetzelfde als de gamecube, graphics zijn dan ook om te huilen vergeleken bij ps3/xbox360.
Ik weet dat Nintendo heeft gezegd dat graphics bij deze console niet het belangrijkste is, maar het meer om de gameplay gaat, maar het oog wil ook wat.
Ik schrok me kapot toen ik Farcry in mijn wii stopte. Vooral bij het begin filmpje, echt heel erg slecht beeld. Zelfs de sega dreamcast kan mooiere graphics maken.
Nintendo heeft me nog niet echt overtuigd, echte goede games special voor de wii zijn er nog niet. (zelda is gewoon een port van de cube versie met wat extra toevoegingen) Ik wacht nog op een exclusief spel dat mij overtuigen moet...
Met veel vrienden is een game als Wario Ware wel erg grappig, als je alleen bent heb je het na een tijdje wel gezien. Zelfde geldt voor Kororinpa. Allemaal leuke games, maar het is allemaal Arcade en na een tijdje heb je het wel gehad. Verder ben ik erg blij met de komst van het internet, je kan alle spellen van n64/snes etc downloaden, dat is wel heel erg leuk!
Maar tot nu toe is de wii gewoon een Gamecube in een nieuw jasje met een toffe besturing en voor de rest is het gewoon een arcade/emulator machine...
(Beeldkwaliteit krijgt van mij een 4, omdat bijna 10 jaar geleden de console Dreamcast ook 'bijna' zulke graphics aan kon wat de wii nu tevoorschijn tovert, Nintendo mag zich schamen om 10 jaar later zo weinig verschil te laten zien)
- Mogelijkheden
8 - Beeldkwaliteit