Review: Nintendo Wii van paul.c
- Plaats een vraag
- Plaats een review
paul.c
30-05-2007
De Wii heb ik nu sinds de europese lancering in mijn bezit en moet zeggen dat hij mij nog steeds veel plezier op levert.
De besturing is gewoon top en de games krijgen er een extra dimensie doordat je zelf echt moet bewegen.
Het apparaat zelf is mooi klein, stil en gewoon mooi om te zien. De kleur is zoals dat tegenwoordig heet Ipod Wit en dat zeker niet lelijk.
De Wiimote en de nunchuk waar mee je de Wii bediend zijn zeer goed vormgeven en liggen lekker in de hand, ook bij langere speelsessies.
Maar ja je koopt de Wii natuurlijk voor de games en die zijn en komen er genoeg, vooral de Nintendo games zijn meer dan de moeite waard.
Maar hij kan meer zo kan je ook het weer kanaal Downloaden waarbij je het weer ziet voor de komende dagen en als je de klassiekers van vroeger nog een keertje wil spelen, kun je die ook downloaden op de Virtual console (tegen betaling).
Er komt elke maand in ieder geval wel een spel of 3 uit dus is er altijd keuze genoeg en de genres zijn allemaal vertegen woordigt.
Min puntje is dat de batterij van de Wiimote na een 15 tot 18 uurtjes wel op zijn, maar dat is het enige dat mij binnen schiet.
Bezit nu zelf iets van 8 spellen, Zelda TP, Red Steel, Mario strikers, Eledees, Metal slug antholy, Wii sports en wii play.
Al bij al een zeer goed product.
- Mogelijkheden
9 - Beeldkwaliteit