Review: Nintendo Wii van J2006
- Plaats een vraag
- Plaats een review
J2006
30-10-2007
- Ik ben teleurgesteld in de Wii, het idee erachter is echt fantastisch, maar er is gewoon niet de juiste support, ik ben een vrij hardcore gamer en kan zeggen dat het aan goede games echt nog ontbreekt. Tuurlijk Wii Sports en andere games zijn echt heel vet, maar na een tijd verveelt het en verlang je toch naar een goed spel waar je langer dan een week mee doet. De support valt ook tegen want waar blijven de goede firstperson shooters? De levensechte bewegingen zijn tot nu toe simpele 'beweginkjes' dat is jammer, want je hoeft geen moeite te doen om het te spelen, dat heeft ook te maken met de spelers (er zijn veel mensen met overgewicht), maar toch... Het is je geld nu echt niet waard, wacht nog even tot er spellen komen die echt gebruik maken van de mogelijkheden van de Wii, zeker als hardcore gamer is het beter om een xbox 360 te kopen waar nu erg veel goede (hardcore) games voor zijn. Zeker kwa beeldkwaliteit komt de Wii met de verkeerde specs, op mijn HDTV is het gewoon ongelofelijk lelijk, zelfs de speciale kabels helpen niet, dat is jammer want het is gewoon pijnlijk om naar te kijken! Zeker in vergelijking met de HD ondersteuning van 360 en PS3, en ja, HD heeft wel de toekomst, ik koop geen dure TV voor lelijke graphics. Teleurstellend tot nu toe, ik had er echt meer van verwacht! :(
- Mogelijkheden
4 - Beeldkwaliteit