Review: Nintendo DS Lite van edwinus7

edwinus7
06-01-2008
Ik heb als eerste een gewone Nintendo DS gehad. Ik was er zeer tevreden mee, totdat het touch screen na ongeveer een half jaar stuk ging. Ik heb er ongeveer nog een jaar daarna mee gespeeld, maar toch een Nintendo DS Lite gekocht. Ik vind de Nintendo DS Lite veel beter dan de gewone Nintendo DS, onder andere omdat het scherm veel helderder is. De kleuren van de Nintendo DS zijn maar dof. Ook qua uiterlijk scoort bij mij de Nintendo DS Lite hoger, maar een nadeel is wel dat GBA spellen een stukje uit de Nintendo DS Lite steken. Voor mogelijkheden heb ik een 8 gegeven, omdat je bijvoorbeeld óók GBA spellen kan spelen, een MP3 speler voor de Nintendo DS (gewoon én Lite) kan kopen, je online kan spelen door middel van Wi-Fi, je met een bepaald spel met de Nintendo DS (ook gewon én Lite) kan internetten, en omdat je, als je met twee spelers of meer bent, geen kael nodig hebt om samen te spelen, omdat het draadloos is. Zo kan ik, als ik op zolder in bed lig, en mijn broertje op de eerste etage in zijn bed ligt, samen met hem chatten en spelletjes doen, omdat hij ook een Nintendo DS Lite heeft! Het geluid scoort wat lager omdat je lage tonen heel zacht hoort (maar met oordopjes weer niet), Ook heb ik laatst een Rumble Pak aangeschaft voor mijn Nintendo DS Lite, en nu kan het trillen bij bepaalde spellen. Voor mij is de Nintendo DS Lite gewoon top!
4 sterren

• Mogelijkheden
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 14 van 44 ] Volgende review
Nintendo DS Lite
Print deze pagina