Review: Logitech V470 Cordless Laser Mouse For Bluetooth van Adrian B

Adrian B
03-06-2008
Begrijp de hoge waarderingscijfers in de reviews niet. Ben helaas niet tevreden. Bij snelle bewegingen volgt de cursor de muis niet goed of schiet ongecontroleerd door. Diverse ondergronden en instellingen geprobeerd, maar dat helpt niet. Ben bang dat de bluetooth comminicatie niet echt geschikt is voor deze toepassing. Als ik veel precisiewerk moet doen, gebruik ik mijn oude USB-muis maar weer, want die volgt wel 100% mijn bewegingen. Maar daar had ik de V470 niet voor gekocht.......
3 sterren

• Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
    ?
Reactie:
Caroline_be
27-12-2011
Ik heb net hetzelfde voor als Adrian. Ik ben echt ontevreden. Die muis speelt precies met m'n voeten:-(
Die maakt echt ongecontroleerde bewegingen. Hij is al terug geweest nr Logitech en helaas zonder resultaat.
Wij zijn een bedrijf en hebben diverse pc's maar wel niet met die muis. Toen de Logitech mouse weg was kreeg ik een eenvoudige "cherry" mouse wél met draad en die was perfect. Nu het ik een mooie witte logitech maar je zou hem soms kunnen tegen de muur gooien.
Als ik zo moet werken met klanten die voor me staan te wachten aan de balie dan vind ik me zoooo onnozel.
Ik weet nooit waar ik zal uitkomen met die verdomde muis.
K vind het jammer dat Logitech zo'n slechte service geeft!
Vorige review [ Review 10 van 15 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,1