Pioneer PD-D6-J

Pagina 1 van 1
Tunderrock
03-05-2008
Hallo,

Ik vroeg mij af of deze speler ook 5.1 sacd weergeeft, dit omdat er geen analoge 5.1 uitgang achter op het apparaat te zien is. SACD's gaan immers toch niet over de digitale uitgang?

Alvast bedankt!
Reactie:
21-05-2008
Nee, deze speler geeft alleen sacd (en cd) stereo weer. De digitale uitgang is alleen voor gewone cd en niet voor sacd.
Reactie:
21-05-2008
Nee, deze speler geeft alleen stereo weer.
17-01-2008
Ik ben vergeten bij mijn review te vermelden dat deze pioneespeler behalve mp3 ook wma bestanden kan afspelen.
17-01-2008
Ik heb deze sacd speler gekocht voornamelijk vanwege de goede recenties op het internet en ook op aanraden van een audiospeciaalzaak waar ik regelmatig kom.

De geluidskwaliteit is zeer goed zowel van gewone cd als sacd. Ik heb deze speler beluisterd met koptelefoon (Sennheiser hd 595). Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar koptelefoon i.p.v. luidsprekers.

Deze speler heeft genoeg mogelijkheden plus extras die je niet op iedere speler tegenkomt. Zo heeft hij een puur audio knop waarbij het display uitgaat en de digitale uitgangen. Zelf kon ik het verschil niet horen, ook niet van legato pro. Pioneer claimt dat die legato verloren hoge frequentie informatie hersteld.

Deze pioneer is makkelijk in gebruik.

Ik vind het model heel mooi.

De speler voelt solide aan en ik vermoed dat hij zeer degelijk is.

Wat betreft het lawaai dat hij zou maken: het valt reuze mee wat mij betreft. Maar ik zou hem zelf beluisteren voordat je hem koopt.
5 sterren
  • geluidskwaliteit
  • mogelijkheden
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • degelijkheid
Cypher
24-10-2007
Op verschillende forums las ik dat deze speler nogal veel lawaai geeft (van de CD lade) tijdens het spelen. Bij zachte stukken (bv. alleen piano) was dit erg storend.
Iemand hier ervaring mee ?
Sweetly
19-08-2007
Zeer goede cd/sacd speler. Klinkt zeer evenwichtig. Mijns inziens de beste speler die je voor dit geld kan kopen.
Mijn referentie is overigens de NAD 541i die ik hiervoor had. Veel lees-problemen mee gehad. En ook klonk deze speler een stuk minder.
5 sterren
  • geluidskwaliteit
  • mogelijkheden
  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • degelijkheid
Abonneer op de kieskeurig nieuwsbrief