Review: Onkyo DX-7555 van Edgar Baumgarten

Edgar Baumgarten
29-08-2007
De Onkyo DX 7555 is een zeer stevige en solide cd speler. Ik heb hem aangeschaft vanwege positieve gebruikerservaringen op verschillende forums en omdat de speler matched bij mijn versterker.
De digitale aansluiting (coax/optical) kan uitgeschakeld worden wanneer deze niet wordt gebruikt. Ook kunnen het afrol-filter, fase en kloksnelheid worden aangepast.
Het chasis is stevig, en zorgt ervoor dat de speler niet vibreert. De lade is tevens van goede kwaliteit. Het inlezen van een cd geeft wel wat geluiden maar daarna is de speler fluisterstil. De geluidskwaliteit is zeer goed (ik heb hem analoog aangesloten).
Qua mogelijkheden biedt de speler misschien niet zoveel als andere spelers, maar de bouw en geluidskwaliteit compenseren hier ruimschoots voor. Aanbevolen!
4 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 4 van 5 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren
8,3
30 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van ONKYO
Deze internetwinkel is een officiƫle ONKYO Europe Electronics partner. Bij deze partner ontvangt u de volledige ondersteuning, zoals u die bij ons merk verwacht. Dit houdt in dat deze partner volledig wordt ondersteund in het service- en garantieproces van ONKYO Europe Electronics.
€ 529,00 geen portokosten Bekijk
Naar alle prijzen