Onkyo C-5VL

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Onkyo C-5VL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Arthur von Legger 08-01-2011
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Onkyo C-5VL

Algemene score

8,0
Sinds drie dagen in bezit. Beste geluid sinds ever. Erg, erg goed in de lage regionen. Erg goede lezing: doorgave ook bij ernstig aangetaste cd's. Wel lawaaiig (hoge tonen) en veel electronisch rumoer bij openen en sluiten. Gelukkig staat hij in een kast, deurtje dicht en opgelost. Ook jammer is de cheape bekabeling: morgen nieuwe coax kabels bestellen. SACD nog niet uitgeprobeerd, want die heb ik nog niet (gekeken bij Plato, Bol en Amazon: wat een treurige en karige collectie, daarom moet je het echt niet doen!!!) Al met al is de prijs kwaliteit verhouding excellent. Het geld dat je zo over houdt moet je stoppen in nog beter boxen en kabels. Wel vraag ik mij steeds meer af of het cd (sacd) geluid nu zoveel beter is dan de good ol' lp. Als ouwe lul van 46 heb ik beide en heb ik ook nog steeds een erg goed werkende lp + aansluitende installatie. Het geluid van de plaat (persingen uit de jaren '70 en '80) is vaak overompelend direct, zuiver en IN YOUR FACE -een sensatie die ik blijf missen bij cd's. Ook bij deze ONKYO, hoe loepzuiver de weergave ook is. Ik weet het, met mijn leeftijd behoor ik niets meer te horen boven 20.000 Hertz. Maar toch, maar toch... Ik mis iets en bij de LP (Zappa, Eno, Bowie, Miles, Mozart, Bach etc.) hoor ik het wel. Hoe kan dit toch? Toch, al met al, is dit qua cd speler het beste koopje dat je kunt doen. En prima de luxe via internet en onder rembours.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CapoKees 17-12-2010
  • Product paar maanden in bezit
Geschreven voor: Onkyo C-5VL

Algemene score

9,0
Om mijn eigen vraag maar te beantwoorden na het kopen van de C-S5VL:Ja de Onkyo C-S5VL klinkt mooier dan de inmiddels verkochte Marantz CD-67MkII uit 1997 en klinkt vooral met Super Audio CD`s als een perfecte LP op een klasse platenspeler,alles mooi doortekend,nooit scherp in het hoog en de plaatsing van de instrumenten is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Partnumber
35002
Toelichting partnumber
zilver
Introductie model
2009
Op Kieskeurig sinds
October 2009
Releasedatum
May 2013
Afmetingen (H x B x D)
8 x 43,5 x 31,8 cm
EAN
4961330026602