Review: Sony BDP-S370 van Vliet12

Vliet12
17-08-2010
Ik heb deze Sony puur aangeschaft omdat ik kort daarvoor een Sony LCD heb gekocht. De Sony KDL 32 EX700. Ik heb er eerst aan gedacht om een Philips te kopen, maar een aantal beoordelingen hebben ertoe geleid dat de keuze op de 370 is gevallen. Ik wilde een Bluray van hetzelfde merk ivm het autom. herkennen van de apparatuur.
En ik ben absoluut tevreden met mijn keuze. Het enige nadeel is dat deze machine, voor BD live, geen intern geheugen heeft. Maar echt vervelend is dit niet omdat een USB stick zo aangesloten is. Wat natuurlijk het belangrijkst is, is de beeldkwaliteit. Ik heb nu een aantal Blurays en Avatar bijvoorbeeld, is prachtig om te zien. ENG mooi zou ik eigenlijk moeten zeggen. De machine is mooi stil, maar gek genoeg niet bij elke Bluray. Je hoor wel dat hij opstart, maar dat is geen probleem. Ook de Dvd's worden heel goed weergegeven. Absoluut veel mooier dan de oude speler. Maar dat geldt niet voor iedere dvd. Ik heb inmiddels een aantal dvd's bekeken, met heel veel plezier overigens. Wat een beeld! De kwaliteit verschilt, maar is nog stukken beter dan met de oude dvd speler. De bediening van deze speler is heel prettig, de menustructuur en gebruiksgemak is uitstekend. Wat ik ook prettig vind is dat de speler onthoudt waar je het laatst gebleven bent. Heel prettig als je de speler per ongeluk uit zet in plaats van op pause. Kortom mensen, kopen deze Sony. Zeker in combinatie met de EX700.
5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 6 van 11 ] Volgende review
Sony BDP-S370
Print deze pagina