Locutis
08-10-2010
----------Update review, 8-10-2010---------
Naar aanleiding van de problemen met koppeling van deze speler met een beamer door middel van HDMI switch en ATEN extender is er nu eindelijk een ontknoping.
Het was vastgesteld, dat de extender alle content doorgeeft behalve Blu-Ray. UIteindelijk heb ik 15 m HDMI 1.4 kabel besteld.
Echter voordat ik de 2 x CAT5e kabel voor de extender verwijderd heb, heb ik buitenom de DDS linkkabel vervangen door een 10 m lange comerciele CAT5e kabel.
Tot mijn grote verbazing werkte Blu-Ray nu wel. Van de bestaande kabel een RJ45 vervangen (50% kans)en zowaar het werkt nu ook met de originele installatie.
De conclusie is, dat ik op het verkeerde been ben gezet, doordat alle content werkte en de extender dus niet verdacht was. Alle heisa is voor niets geweest en er is niets mis met de SONY BDP-S360/370, dan wel met de HDMI 1.3 Switch, cq ATEN extender.
EEN gebroken draadje in een RJ45 plug is de boosdoener geweest.
----------1e review, 26-9-2010----------
Fantastisch apparaat.
Over de degelijkheid kan ik geen zinnig woord zeggen, wegens te kort gebruik.
De mogelijkheden heb ik laag beoordeeld wegens het feit dat de speler niet functioneert als deze aangesloten wordt op een externe HDMI 1.3a 3 x 1 aut/man switch met daaraan een HDMI 1.3a over CAT5e Extender. Een HUMAX 5050c en POPCORN HOUR C200 aan deze switch werken prima. Direct aangesloten op een LCD TV of HD Beamer met HDMI aansluiting werkt deze speler uitstekend. Dit probleem doet zich ook voor met de BDP-S360 en misschien andere SONY spelers.
- Geluidskwaliteit
- Beeldkwaliteit