Review: Samsung BD-C6900 van pieter snavel

pieter snavel
31-01-2011
Apparaat werkt goed en installatie in combinatie met Samsung TV was een fluitje van een cent.

In combinatie met TV van Samsung een schitterend beeld.

Het gratis 3D startpakket liet wat lang(4 weken) op zich wachten, maar vandaag eindelijk ontvangen.

Grote teleurstelling zijn de meegeleverde 3D brillen in het 3D startpakket. Deze geven een zeer onbestendige vieze chemische geur (weekmakers??)af.

Zo erg dat je ze na een paar minuten van je neus haalt omdat de geur niet te harden is, en je je wellicht zorgen moet maken over mogelijk schadelijke effecten. het verziekt in elk geval het kijkplezier behoorlijk.

Hopelijk verdwijnd die vieze chemische geur snel, anders gaan ze linea recta terug naar de winkel.

Van Samsung zou je mogen verwachten dat zij dit soort materialen in 2010 niet meer toepassen in hun producten.

Helaas daarom een dikke onvoldoende voor degelijkheid van hun product.
3.5 sterren

• Degelijkheid
Reactie:
Majo1983
20-10-2011
Hmmm ik heb ook een samsung 3d TV en in combinatie met de blueray speler heb ik ook een gratis startpakket gekregen. In totaal heb ik 5 brillen en geen van deze brillen heeft ook maar enigszins iets van een nare geur afgegeven. Misschien een productiefoutje?
Vorige review [ Review 3 van 9 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
5 sterren