Review: LG BD370 van basand

basand
30-03-2009
Allereerst: Ik heb dit aparaat vorige week gekocht, meteen alle updates gedraaid via de LAN aansluiting. Geen problemen! Geen gewijzigde regiocode!

Mij viel de gebruikersinterface op.. erg overzichtelijk en makkelijk. Ik heb meteen een USB stick gekocht (16gb) en hier wat .MKV, Video_TS, .Jpeg en .MP3 bestanden opgezet. Werkte perfect! Zowel ext. harde schijf als USB stick vind ie, zolang deze maar FAT32 geformateerd is. Hier zit ook meteen het grote nadeel: FAT32 betekent dat files niet groter mogen zijn dan 4GB. Dit is dus erg lastig bij grote Mkv bestanden.

Heb meteen nieuwe James Bond gekocht op blu ray. Beeld is perfect (ik heb een HDMi ready tv!). Geluid is goed maar dan wel met de kantekening dt ik de TV speakers gebruik en geen externe set heb. Maar ook hiermee verbetering tov DVD.

De YouTube integratie is leuk, maar ga ik niet gebruiken. Werkt overigens wel snel en goed.

Gebrande DVD's werken allen. Ik heb uit mijn verzameling er willekeurig wat gepakt en werktte allemaal even goed. Beeld wordt geupscaled! Ziet er dus beter uit als op een DVD speler. Dit geldt ook voor 'gewone' DVD's. Mooiere weergave dan op DVD speler. Ook gewone DVD's werkten allen!

Kortom een TOP apparaat. Voor iedereen een aanrader! Met als grote meerwaarde: de USB uitang en de ondersteuning van een scala aan formaten waaronder MKV. Iets wat de meeste zal aanspreken.
4.5 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 33 van 36 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
3.5 sterren