Omron M6 Comfort IT

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Omron M6 Comfort IT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Henk 11-08-2016
  • Product afgelopen week in bezit

Stabiel en stevig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Omron M6 Comfort IT

Algemene score

8,0
DEgelijk en stevig apparaat in een met rits af te sluiten tasje. Het opbergtasje is 21 cm breed, 11 cm hoog en lengte is ca 18 cm.
Zeer eenvoudig in gebruik. Geeft snel en betrouwbaar de metingen weer.
De koppeling met de computer vroeg wat meer aandacht. Per gebruiker moet er een account op internet worden aangemakt. Middels de Bi-link software op de computer moeten de gegevens uit het apparaat worden geupload naar de website. Denk er om dat je uiste user upload. Ook de website is wat verouderd qua opbouw. De grafische weergave is beperkt. Ik denk dat de nieuwe modellen die met een App werken dan moderner zullen ogen. Ik kocht dit model in aug 2016 en voor de prijs is het uitstekend.

Pluspunten

  • stabiel
  • degelijk

Minpunten

  • internet applicatie
  • upload met gateway

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Z.J 08-05-2015
  • Product afgelopen maand in bezit
Geschreven voor: Omron M6 Comfort IT

Algemene score

8,0
Ik wilde weer een BDM waarmee ik de gegevens via de pc kon benaderen en de manchet leek me een hele fijne wat voor mij ook zo blijkt. Apparaat werkt goed en makkelijk.
Wat ik me echter niet realiseerde is dat de software niet of line is te gebruiken en het programma haalt het niet bij de mogelijkheden en duidelijkheid van mijn oude Beurer BM 65.
Gebruik je het programma niet is het een aanrader maar zelf zou ik hem met wat ik nu weet waarschijnlijk niet meer aanschaffen. Daarom voor de functionaliteit een 7 zou anders een 9 geweest zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Specificaties

Pulssnelheid meting
Ja
Onderdrukmeting
Ja
Bovendrukmeting
Ja
Toelichting type
-
Introductie model
2014
Op Kieskeurig sinds
March 2014
Eancode
4015672108318