Omron M2 Basis (2014

Productomschrijving

De Omron M2 Basis is een betrouwbare bloeddrukmeter, gelanceerd in 2014. Het apparaat staat bekend om zijn nauwkeurige metingen en gebruiksgemak. Met een eenvoudige bediening en duidelijke display, biedt de M2 Basis een snelle en efficiënte manier om uw bloeddruk te monitoren. De meter heeft een intuïtieve interface, zodat zelfs de meest onervaren gebruiker moeiteloos metingen kan uitvoeren. Een andere opmerkelijke eigenschap van de M2 Basis is het mechanisme voor het detecteren van onregelmatige hartslag. Hierdoor kan men snel mogelijke hartproblemen signaleren en indien nodig medisch advies inwinnen. Kortom, de Omron M2 Basis is een uitstekende keuze voor iedereen die een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken bloeddrukmeter nodig heeft.

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde review die zijn achtergelaten voor de Omron M2 Basis (2014 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

peter schenk 07-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

M2 behoorlijk storingsgevoelig

Geschreven voor: Omron M2 Basis (2014

Algemene score

4,0
Heeft het aanvankelijk goed gedaan. De waarden klopten aardig met die van de huisarts.
sind een jaar begint hij steeds meer af te wijken en geeft , ondanks nieuwe batterijen de meest krankzinnige waarden Ik had bij 103/50 natuurlijk al lang dood moeten zijn. ik spring nog vrolijk rond, zet er af en toe nieuwe batterijen in, maar het ding is kapot na 2 jaar

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer