Omron HBP-1100 - Prijzen vergelijken

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Bloeddrukmeterswebshop.nl
  • Kieskeurig
  • Officiële Dealer
  • Op werkdagen voor 23:45 uur besteld, morgen in huis.
€ 259,95 Gratis verzending

Productomschrijving

Compacte betrouwbaarheid voor beroepsgezondheidszorg

De Omron HBP-1100 is een nauwkeurige, gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in de gezondheidszorg. Betrouwbaarheid en consistentie staan centraal in het ontwerp en dat zie je terug in de nauwkeurige metingen.

Functies en bediening

Met zijn drukknopbediening en duidelijke digitale display is de Omron HBP-1100 eenvoudig in gebruik. De meter voert automatisch metingen uit met één druk op de knop en heeft een foutdetectie die je waarschuwt bij onregelmatige hartslag of bewegingsfouten tijdens de meting. Zo krijg je snel en gemakkelijk betrouwbare resultaten.

Ontwerp en duurzaamheid

De Omron HBP-1100 is compact en lichtgewicht, wat handig is voor professionals die het apparaat vaak moeten verplaatsen. Het robuuste ontwerp maakt het apparaat uitermate geschikt voor frequent gebruik in bijvoorbeeld klinieken of gezondheidscentra. Samengevat is de Omron HBP-1100 een betrouwbare keuze voor professionals in de zorg die op zoek zijn naar een nauwkeurige en duurzame bloeddrukmeter. Het is een instrument dat zorgverleners kunnen vertrouwen om consistent nauwkeurige metingen te leveren.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen