Review: Solis 837 van Smathie

Smathie
30-12-2007
De Solis 837 = Solis Prestige blender.

Prachtig apparaat, geweldige vormgeving, een sierraad in de keuken.

Dat is leuk maar ik zocht naar een bovenal degelijk en duurzaam apparaat, omdat een blender bij ons 3x per dag zijn ding moet doen.

Wat me direct erg opviel was het lage geluidsniveau. Deze blender maakt geen herrie. De 1200 watt (!!) sterke motor doet rustig zijn werk.

Wat daarna opvalt is dat alles zo snel klaar is.
Volgens de specificaties komt dit door de Kinetic Blades die ervoor zorgen dat de ingredienten in een ideale baan worden rondgeleid en daardoor maximaal met de messen in aanraking komen.

Alle functies voert hij moeiteloos uit. Het resultaat is fenomenaal, alles krijgt in een mum van tijd een mooie homogene consistentie. Ijs crushen gaat zeer snel.

De elektronische, verlichte tiptoets bediening reageert goed en ziet er ook weer erg mooi uit, vooral de LCD terugtel-timer.

De messen zijn gemakkelijk uitneembaar, met een kwartslag aan de onderkant. Grondig schoonmaken is dus een eitje.

Op de doos staat: Professional Grade, en zo ziet alles er ook uit: Het metalen aandrijfmechanisme, de extra grote messen, de zware gietaluminium voet en de blenderkan.

Pittige aanschafprijs, maar is het absoluut waard wat mij betreft.

Wat de duurzaamheid betreft moet de tijd het leren, maar ik verwacht er heel wat van.

Wel erg positief allemaal misschien. Maar dat mag ergens ook wel voor dit geld natuurlijk. In ieder geval maakt deze blender mijn hooggespannen verwachtingen meer dan waar.

Nee ik werk niet voor Solis. Ik ben gewoon erg gesteld op kwaliteit en duurzaamheid en wanneer ik die krijg dan vertel ik het graag verder.

• Mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Degelijkheid
  [ Review 14 van 14 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
8,6
3044 winkelreviews
€ 79,00 € 88,95 incl. portokosten Bekijk
Toon de overige aanbiedingen van wehkamp.nl
5 sterren
9,6