Philips Viva Collection HR2200

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR2200 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Karel 12-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte keuken machine maar kwetsbaar

Algemene score

8,0
Al sinds 4 jaar in bezit van deze machine. Perfect! Zo fijn om gezonde soep te maken en eenvoudig, hoewel ik voor de smaak nog weg eens wat voor bak in de koekenpan.
Enige nadeel is zwakke constructie. Nu voor de 2de keer een defecte unit. Deze keer is de thermische zekering kapot gegaan. Regelmatig problemen gehad met connector hoofdunit/basis en de stekker in de basis. Connectoren ruiken naar ozon.
Twee keer gekocht in de uitverkoop (e40) hoop dat er weer zoiets komt.

Pluspunten

  • Prima soep maker
  • Simpel om te gebruiken

Minpunten

  • constructie is niet al te best
  • Soep met veel groenten brandt nogal eens aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jori55 26-02-2015
  • Product half jaar of langer in bezit

Algemene score

6,0
Super fijn apparaat! Wordt zeker om de dag gebruikt bij ons thuis. Enige nadeel is dat ze snel stuk gaan. Wij zijn al aan onze 3e toe. Bewaar de bon goed want ze doen moeilijk bij Philips zonder aankoopbewijs (de eerste kregen wij cadeau en hadden er geen bon van). Als je een vervangend apparaat krijgt van Philips dat ook stuk gaat, wordt gekeken naar de garantietermijn van het oorspronkelijk gekochte artikel. We hebben 2x kortsluiting gehad in de deksel, het apparaat maakt kleine klikjes en slaat daarna af. Dit terwijl we zorgvuldige gebruikers zijn. Ondanks de hooggevoelige elektronica in de deksel, kopen wij nu toch een nieuwe. Kunnen niet meer zonder:).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Neil 27-02-2015

Klopt wat je schrijft, ik heb dit probleem ook, heb nu mijn tweede, de service is goed van Philips om dit op te lossen, maar ik denk dat het een productiefout is. Maar het product op zich is geweldig.

vzgent 08-07-2015

Heb juist dezelfde ervaring! was vlug stuk (en had ook de aankoopbon niet meer) maar toch een nieuwe gekocht.

Neil 09-07-2015

Ja Jori55, ik heb precies hetzelfde mee gemaakt, ik ben ook aan de derde toe, twee zijn er defect, ik had de bon dus ze deden niet moeilijk, maar ik kan het niet meer missen, ik kook er zelfs mijn groenten mee op stand 3, broccoli er in in kleine stukjes, water er op en wat zout en ik heb precies als het klaar is de juiste bite. Nee dit is een geweldig apparaat, alleen moet Philips eens kijken wat het probleem is met de elektronica, want daar is iets mee mis.

Reageer

Specificaties

Type/soort
Soepmakers
Kleur(en)
zwart, wit, rood
Fabrikant kleur(en)
rood, wit, zwart
Bowl materiaal
metaal
Materiaal mes
roestvrij staal
Overige bijzonderheden
Soep binnen 20 minuten. Houdt de gerechten 40 minuten warm.
Eenvoudige gebruikersinterface met 5 voorinstellingen: voor gladde soepen, dikke soepen, compotes, smoothies en handmatig mengen.
IJs-crusher
Nee