Review: Philips HR2094 van Sander12341

Sander12341
22-11-2007
De blender werkt nog beter dan ik had verwacht. Ik heb veel blenders vergeleken (testen en specs) en heb deze gekozen. Geen moment spijt van gehad.
De werking is makkelijk, weinig onderdelen. Als je doet wat je moet doen is het onmogelijk om problemen te hebben met lekkage of loskomende schroefdoppen. Ik had wel even last van lekkage maar kwam er toen achter dat ik zelf de rubberen ring niet op de juiste plek had zitten... beetje dom. Sindsdien geen last meer met lekkage. Smoothies gemaakt, milkshakes gemaakt, met en zonder gecrunched ijs.
De ice-stand is ideaal omdat je hiermee ook ijsblokjes kunt toevoegen aan je drank in plaats van dat je dat vooraf moet crunchen. Waar precies de smoothie-stand goed voor is weet ik nog niet. Ik gebruik altijd gewoon de draaiknop daarvoor.
Je hebt ook geen (vers) sinaasappelsap meer nodig, gewoon de sinaasappel pellen en er bij doen.
Al met al een stabiele, solide, niet al te luidruchtige, mooie blender.
En wat betreft schoonmaken, dat blijft altijd vervelend om te doen, maar deze blender heeft 4 onderdelen die makkelijk te reinigen zijn, dat is voor mij nog geen stopper geweest om er iets mee te maken. Zeker als je direkt na gebruik met warm water afspoelt, dan is 'ie zo schoon.

• Mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 38 van 64 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
1065 winkelreviews