Review: Philips HR2094 van Peter H248

Peter H248
12-12-2011
De blender ziet er mooi uit en heeft voldoende functies, alleen had ik van de Smoothie functie iets meer verwacht dan alleen maar op een hoog toerental draaien. Daartegenover vind ik het variabele toerental een voordeel. Bij een blender met alleen maar vaststaande toerentallen vliegt de inhoud al vrij snel tegen de deksel aan terwijl ik nu de deksel vaak schoon weet te houden. Ook voeg ik soms als laatste nog wat aan mijn groente smoothies toe om niet meteen helemaal fijn te laten malen want dan blijft er nog wat te kauwen over. De kan lijkt kleiner doordat hij minder dik is dan ik gewend ben. De zeef vind ik een overbodige luxe want als ik echt sap wil maken dan gebruik ik daarvoor mijn juicer. Het schoonmaken levert geen problemen op. De plastic overbrenging van de motor naar de messen ziet er wat iel uit maar ik kan daar verder geen oordeel over vellen want daar heb ik hem nog tekort voor in bezit. Ik denk dat je ook een beetje met beleid met zo'n apparaat moet omgaan. Tot nu toe bevalt hij me prima.
4 sterren

• Mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 4 van 64 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
1065 winkelreviews