LotusGrill G-RO-34 houtskool barbecue / rood / kunststof / rond

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LotusGrill G-RO-34 houtskool barbecue / rood / kunststof / rond op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

Colin325 09-05-2014
  • Product afgelopen week in bezit
bakresultaat is ronduit slecht, alleen middendeel word heet, jammer het ziet er allemaal leuk uit en het idee is ook goed maar het werkt gewoon niet

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Zeefjuh 13-07-2014

Denk toch dat je dan iets niet goe doet. Ik heb de lotus grill al anderhalf jaar en bij ons kan je gewoon overal op bakken midden is iets heter dan de buitenkant maar dat is logisch want dat zit boven de kolen. Misschien een tip om de deksel erbij te kopen, dan is de warmte nog gelijkmatiger.

Reageer

Pat66 13-07-2013
  • Product afgelopen maand in bezit
Geweldig apparaat! Hij is binnen een paar minuten klaar voor gebruik. Buitenkant wordt niet heet en dat vind ik een pluspunt, zeker met kinderen aan tafel. Het is gezellig tafelen. Met z'n vijfjes kunnen wij met 1 kolenmandje per keer volstaan. Wel heb ik een tweede erbij gekocht voor wanneer we met meer mensen zijn en dus langer aan het bbq'en zijn. Tweede mandje staat dan klaar voor gebruik met kolen erin en hoeven we alleen even mandje te wisselen. Tip voor een schoon rooster: Ik leg het rooster na gebruik een nachtje in een sopje met Biotex (groene) en heet water. Ochtend erna even met schuursponsje of staalborstel en vuil vliegt eraf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Specificaties

Type/soort
buitenbarbecue & grill
Soort
grill
Kleur(en)
rood
Vorm/ontwerp
ketel
Fabrikant kleur(en)
rood
Materiaal behuizing
kunststof
Warmtebron
houtskool/briketten