reviews & vragen
Pagina 1 van 3
Esther
16-08-2009 -
Prima stoeltje, alleen loopt de gordel dubbel. Als onze zoon naar voren of opzij beweegt, rolt de gordel niet goed terug omdat hij dubbel vouwt in de rode gordel geleider. Wat kunnenw e hieraan doen, want veilig is het niet.
Esther
bartje64
11-01-2009 -
Wij hebben een Maxi Cosi Rodi voor onze dochter van 3. Bevalt prima, en ze zit er heel goed in.
Nu gaan wij binnenkort ene lange vliegreis maken en ik vroeg me dan ook af of deze Rodi ook geschikt is voor in een vliegtuigstoel? Iemand ervaringen?
HannekeuitE
22-01-2009 -
Wij hebben de onderkant van de stoel gebruikt in het vliegtuig.(Kan je er zo afschuiven) Kunnen ze beter naar buiten kijken. Ging prima.
Alleen kan de armleuning tussen de 2 stoelen niet meer naar beneden. Ging verder prima!!!
En zo hadden we ook een veilige autostoel in de huurauto.
Hedwig-VrijgezelligCreatief
10-07-2008 -
Onze dochter van anderhalf is in staat om zelf de gordels om haar schouders weg te trekken waardoor ze in feite los komt te zitten, met alleen afgezakte gordel om haar buik.
Heeft iemand anders deze ervaringen ook ??
En wat er aan te doen ??
christel1111111
28-07-2009 - hoe kun je je dochter van 1,5 nu in zo'n autostoel zetten ze mogen pas vanaf 3 jaar of afhankelijk van de lengte in een rodi.
Joost Janssen
12-07-2008 - Dit stoeltje is bedoeld voor grotere kinderen. Je zou een stoeltje moeten nemen voor de kleinste categorie.
julia
30-04-2008 -
Kan iemand mij vertellen of dit stoeltje op de achterbank van een peugeot 206 past??
Heb rare verhalen gehoord over die bodemplaat. Maar hier is iedereen super tevreden??
Alvast bedankt.
Baars
07-02-2008 -
Een erg handelbare stoel met veel zit comfort, je kan hem ook iets kantelen om je kindje net wat lekkerder te laten loungen.
Makkelijk in de auto te bevestigen.
Kortom een prima autostoel!
N. Winkels
11-01-2008 -
Okay, de slaapstand, ik wist niet eens dat dat kon.
Kan iemand mij vertellen hoe dat moet?
Bedankt!
Joost Janssen
09-04-2007 -
Stoeltje is goed te monteren. Staat duidelijk in de handleiding beschreven.
Volgens onze dochter van drie zit de stoel lekker.
Een minpunt is dat de autogordel lastig vast te maken is, omdat je de clip niet goed ziet. Gaat wel makkelijk vanaf de andere kant van de auto. Lijkt me een probleem dat al deze stoeltjes hebben. Autostoeltjes voor kleinere kinderen hebben dit probleem niet omdat deze eigen gordels hebben.
Walvisch1
09-03-2007 - Kwestie van wennen? Na langdurig gebruik van Priori SPS nu overgestapt op de Rodi XP. Lijkt een prima stoel, degelijke kwaliteit en prima vormgeving. Echter lijkt mijn vrouw bij het vastmaken van de gordel wel heel erg hernia-achtige capriolen te moeten uithalen om de gordel vast te klikken in het slot (lengte ong. 1.70m.). Stoeltje heeft natuurlijk geen eigen gordels zoals Priori SPS. Is dit gewoon een kwestie van wennen e/o handigheid? Wie herkent die eerste ervaring?
marindamerelarwen
07-01-2007 -
Weet iemand ook of je dit stoeltje zonder de grondplaat kan gebruiken.
Met grondplaat past hij namelijk niet ind e auto, de lepel, past niet goed
onder bank door.
N. Winkels
11-01-2008 - De onderplaat van de stoel kan je eruit schuiven en dan andersom gebruiken. Wij hebben twee auto's en bij de ene zit hij met de beugel naar beneden en bij de andere auto precies andersom.
mmeinder
31-01-2007 - Ja, dat kan. Alleen dan kan de stoel niet meer in slaapstand. Heeft geen gevolgen voor de veiligheid. Staat zo in de gebruiksaanwijzing
dkloosterhuis
14-08-2006 -
Kan iemand mij vertellen of de rugleuning (zoals staat aangegeven bij de
omschrijving op deze website) inderdaad afneembaar is? M.a.w.: kun je de
rugleuning verwijderen, zodat je alleen een zitverhoger overhoudt? Ik wil dit
graag weten omdat achterin mijn Porsche 911 geen stoeltje past, maar wel een
zitverhoger.
Alvast dank,
Danny
fhm44
25-11-2007 -
Als je lange ritten (+30min)maakt is de speciale porsche zitting ideaal.
De zit verhoger is meer voor korte (-15min) en een leeftijd vanaf 3 jaar .
Soms vallen ze snel in slaap dan werkt de stoel verhoger hemaal niet goed.
De zitting moet wel net zo zacht zijn als de achterbank.
Samen
10-02-2007 - Mijn persoonlijke mening ... als je en porsche 911 kunt kopen doe dan niet moeilijk en koop tevens het porsche autostoeltje. Past zer zekers ... geen half werk dus 100% veilig.
Mikhayla
30-12-2006 -
kan je dan niet beter een losse zittingverhoger kopen?
beetje zonde van het geld anders al je de helft van het stoeltje niet kan
gebruiken.
5%ches
01-06-2006 -
Ik heb een Maxi Cosi Rodi XP gekocht, krijg hem echter niet goed gemonteerd
omdat de hoofdsteun van de achterbank in de weg zit. (Deze kan er niet af) Auto
is een Volvo V70. Heeft iemand een tip?
ch1
18-10-2007 - ik meen op www.maxicosi.com kunt u kijken of het stoeltje past voor elk autotype, rechts onder op de pagina staat autotypelijst. succes!