Theo50
15-03-2010
Deze autoradio is er echt een van de laatste generatie wat de mogelijkheden betreft.
Bleutooth werkt perfect in combinatie met mijn Nokia N95 8GB.Adio streaming en handsfree bellen werken perfect en het koppelen was geen enkel probleem.De interne microfoon werkt ook redelijk, maar ik heb toch maar een nieuw stekkertje aan de al in mijn auto aanwezige microfoon gesoldeerd om het beste resultaat te krijgen.Je kan met een druk op de knop het laatste nummer wat in het telefoon geheugen staat bellen of voice dialing gebruiken en het zal het meer van de aangesloten telefoon afhangen of dat goed werkt.Radio heeft ruim voldoende vermogen en je kan met de equalizer je eigen voorkeur instellen.Hoewel het geluid natuurlijk voor een belangrijk deel de de aanwezige boxen wordt bepaald klinkt hij echt veel beter als mijn oude Philips radio.Ook de USB aansluiting aan de voorkant is een zeer nuttige extra. Heb nog geen problemen gehad dat mappen of nummers niet te vinden waren, ook niet op goedkope USB sticks.De aanwezige CD speler werkt ook zonder problemen.Het instel-menu moet je wel even met het boekje er bij doorlopen om alles naar je persoonlijke wensen in te stellen.Het voorfrontje blijft wel en beetje aan de radio hangen als je het los wil hebben, maar er moet iets te zeuren overblijven.
- Geluidskwaliteit
- Mogelijkheden