Autoradio vergelijken

(383)

Met een autoradio wordt autorijden toch net iets aangenamer: lekker met een muziekje op de achtergrond de weg op. Autoradio's beschikken tegenwoordig behalve een tuner ook over de mogelijkheid om cd's, dvd's en mp3-bestanden af te spelen of handsfree te bellen door middel van Bluetooth.

Autoradio's met dvd-mogelijkheid vind je bij Kieskeurig.nl onder 'auto-multimedia'. Door alle mogelijkheden kan het lastig zijn om de juiste autoradio te kiezen. Wilt u een autoradio kopen, of verschillende autoradio's vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten op een rij.

Laatste review - JVC KD-R852BTE - door Ellepie

Met name voor het ontwerp maar ook voor de vele mogelijkheden aangekocht. Ontwerp valt uiteraard niet tegen. Daarnaast biedt de radio velen mogelijkheden. Wel een paar minpuntjes, ingang van de microfoon zit achter de radio, als hij eenmaal geplaatst is dus niet snel eraf te halen. Daarnaast stoort de radio (bv bij Slamfm komt er steeds een andere zender doorheen). Bij mijn oude radio had ik dit niet. Daarnaast pakt hij de muziek op mijn ipod niet goed.

Alle reviews van JVC KD-R852BTE
lees meer