Pioneer DEH-8400BT

Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Pioneer DEH-8400BT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

nielsmarchal 10-07-2012
  • Product afgelopen week in bezit
Geschreven voor: Pioneer DEH-8400BT

Algemene score

8,0
Radio aangeschaft daar ik youngtimer ben gaan rijden en weer wilde bellen in de auto en ook weer fatsoenlijk muziek wilde luisteren.

Bluetooth is prima, zoals anderen schrijven is niet mijn ervaring. Samsung galaxy 2 was zo gekoppeld en werkt prima, men kan mij goed verstaan en ik ook de andere partij.

De radio heeft veel (niet te) opties voor het afluisteren voor muziek, ik heb er een usb stick (wel even fat formatteren anders doet ie t niet) en daar kun je prima muziek vanaf luisteren. Titels en mappen worden keurig weergegeven. (er zitten 2 usb aansluitingen op)

Radio ontvangst is prima. Het is wel even zoeken voordat je de presets vast kunt leggen. Dat zit niet helemaal logisch in elkaar.

Cd zit achter het front, dat blijft zo ook mooi stofvrij.

Er kan ook nog een sd kaart ingevoerd worden en vandaaraf muziek luisteren.

Als toetje kun je ook nog vanaf je telefoon muziek streamen.

Eq is prima in te stellen naar smaak en de kleuren van de display is goed in te stellen naar kleur van het hele dashboard.

Enige minpunt tot nu toe vindt ik dat het frontje er niet heel makkelijk op en af gaat, voelt beetje plastic en alsof t makkelijk stuk kan.

Kortom ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans Pioneer 11-06-2012
  • Product half jaar of langer in bezit
Geschreven voor: Pioneer DEH-8400BT

Algemene score

5,0
Slechte Bleutooth carkit, gelijk aan de bagger Parrot. Betreft radio, perfect, betreft carkit, dikke bagger. Mijn SII staat wel in de lijst van geteste toestellen op de DEH-8400BT.Ik ben vaak slecht verstaanbaar en het geluid op de radio via de speakers moet ik tijdens gesprek met regelmaat van volume veranderen. Je zet het geluid goed en het geluid kan ook tijdens gesprek ineens zeker 30 tot 50% harder gaan. Pioneer gebeld, geven geen antwoord, weten niets en kunnen geen fatsoenlijk Nederlands. (dat laatste is acceptabel, iedereen mag werken) Deze radio gaat absoluut terug. En dat zegt een echte Pioneer gebruiker!!!, schaamte!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Hans Pioneer 29-06-2012

Nieuwtje, door het heen en weer gebel moest ik wachten op een update, gedaan met als gevolg, en de radio naar de kl^@^%$ en de speakers (compo setje) kapot door de Parrot, waar ik overigens ook al niet gelukkig mee was. Gelukkig waren de speakers ook nieuw dus nu de volgende stap, Pioneer aansprakelijk stellen. Zij gooien het nu op de boeg, dan moet je je radio minder hard aan zetten..... HuH??, de speakers zijn perfect afgestemd op de radio, of is dit ineens niet meer waar. Daarnaast, ik ben een luisteraar geen buren terrorist...

Wat heb ik een spijt van deze aankoop. Uiteindelijk geeft me dit alleen maar ellende...

Reageer

Specificaties

Introductie model
2011
Op Kieskeurig sinds
December 2011
EAN
4988028147265
Kleuren
zwart
Functies
cd, radio
Inclusief CD-wisselaar
Nee
Display
Ja