Review: Marquant MCR-732 van Niels_020

Niels_020
29-08-2009
Ik ben niet tevreden over de readio. Ik heb veel last van het kloppen of tikken bij de radioontvangst. Het lijkt wel of er telkens een heel kort moment van uitval is. Wat mij betreft niet om naar te luisteren, want het irriteert mateloos. Hetzelfde fenomeen doet zich voor bij bluetooth audio streaming. In ieder geval via de iPhone doet zich eigenlijk hetzelfde effect voor als bij tunerontvangst, telkens valt ie heel even weg. Ook zeer irritant. Ik heb twee andere radio's geprobeerd (overigens zonder bluetooth audio ontvangst) waarbij de tunerontvangst continu op perfect niveau blijft. Hieruit concludeer ik dat het niet aan de auto of verkeerde kabelaansluiting oid ligt, maar echt aan de radio.

Erg jammer gezien de prijs, maar ik vrees dat ook hier geldt: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat ook vaak zo.

Overige aspect is het frontje wat wel een erg vrolijk lichtorgel bevat. Als je ervan houd is het prachtig misschien, mij is het te druk. Geludskwaliteit is overigens wel goed.

Ik heb het nou twee maanden geprobeerd, ik ga terug naar de fabrikant met mijn klachten en in mijn auto zit ondertussen een andere radio.
3 sterren

• Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
Vorige review [ Review 16 van 21 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
4.5 sterren