Robert1967
02-06-2007
Deze Zibro aangeschaft. Wel lang getwijfeld tussen de Sharp en deze Zibro vanwege het lagere geluidsniveau van de Sharp.
Doorslaggevende reden om deze te kopen was de hogere koelcapaciteit van de Zibro en het feit dat ik een airco 's nachts toch niet aanlaat (word je alleen maar ziek van.......), waardoor een hele stille airco niet persé noodzakelijk is. Ik koel namelijk voor dat we gaan slapen geruime tijd de slaapkamers, eerst van de kinderen en dan van ons, en wilde daarom een airco met hoge capaciteit om effectief en binnen afzienbare tijd de slaapkamers koel te maken. Overigens het feit dat de Sharp stiller is, komt vooral omdat er een significant zwakkere motor inzit dan in de Zibro, vertelden diverse airco specialisten mij.
De eerste ervaring met deze airco zijn erg goed. Koelt een slaapkamer van 16m2 binnen een half uur met 6 graden lagere temperuur. Wel van belang is daarna om de ramen en deuren goed dicht te houden, en hierdoor wordt het pas als je lang ingeslapen bent weer wat warmer, wat dan niet meer zoveel uitmaakt omdat je toch lekker slaapt.
Bediening is erg eenvoudig, het apparaat is mooi compact en ziet er voor een airco best goed uit. Absoluut aanbevolen. .
- Mogelijkheden
- Gebruiksgemak