Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

  • Bewaar
  • Print

Specificaties White Knight WK9069

Kleuren wit
Uitvoering
mobiele airco
Aantal binnenunits
1
Aantal buitenunits
0
Functies
koelen / ontvochtigen, ventileren
Koelvermogen (in BTU)
8428 BTU
Koelvermogen (in Watt)
2470 watt
Geschikt voor ruimte tot
85 m³
Luchtverplaatsing
520 m³/h
Ontvochtigingscapaciteit
31,2 liter per 24 uur

Reviews (5)

Totaal
4 sterren
7,8
Mogelijkheden
4 sterren
7,6
Gebruiksgemak
4 sterren
8,0
Geluidsniveau
3.5 sterren
7,0
Duurzaamheid
4.5 sterren
8,5

Laatste review White Knight WK9069

Beoordeling: 9

Heb de airco nu een maand. In een woord: toppertje. Wij gebruiken hem voor op de slaapkamer, en als je niet oppast slaap je op warme zomerdagen gewoon met je winterdekbed op, zo goed doet ie het.

Hij is simpel aan te sluiten. Slang e.d. zit er allemaal bij. Kind kan de was doen.

Wij hebben een ouderwets schuifraam. Ik heb een plank gemaakt die ik in het raam zet, waar de slang doorheen voert. Je wilt natuurlijk dat er zo weinig mogelijk warme buitenlucht weer langs de slang heen naar binnen stroomt. Daarnaast de slaapkamerdeur op een kiertje houden voor de aanvoer van lucht. Dan doet het perfect.

Wij zetten hem op heel warme dagen ongeveer 3 uur voordat we gaan slapen aan op 18 graden. Dan kan ie tijdens het slapen gewoon uitblijven. Na 3 uur heeft ie ook de buitenmuren en plafond voldoende afgekoeld om een koele nachte tegemoet te gaan.

Apparaat is simpel te bedienen. Ziet er voor een mobiele airco ook nog wel knap uit, daar is dus ook over nagedacht. OVerigens brengt deze airco zijn gecondenseerde water weer terug in de kamer. Dat scheelt je dus bakjes water legen e.d.

Onze slaapkamer is ongeveer 45m3, dus dat red dit apparaat op zijn sloffen. Of ie dus echt een kamer van 85m3 met een zonnetje erop kan koelen, wat ie volgens de specificatie zou moeten kunnen, weet ik dus niet.

Voor het koelen van een kleine ruimte doet ie het perfect, had geen andere gewild. Kopen dat ding!

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.