Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00

airco

Selecteer alleen:

Informatie over airco's

Een airco zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen in het jaar. De populariteit van airconditioning voor thuisgebruik groeit nog steeds. Zaken om op te letten bij het aanschaffen van een airco zijn onder meer het koelvermogen, de geluidsproductie en het type airco. Zo zijn er airco's voor in de auto, mobiele airco's die makkelijk te verplaatsen zijn in huis en split unit airco's die aan de muur of aan het plafond bevestigd kunnen worden. Wil je een airco kopen, of verschillende airco's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten voor je op een rij om jouw keuze voor een geschikte airco te vergemakkelijken.

De belangrijkste kenmerken van airco's

Laatste review

DeLonghi PAC A85

Nadat de airco meer geluid begon te maken en minder begon te koelen, heb ik aan de zijkant het rooster verwijderd en aan de binnenzijde met de stofzuiger een en ander onder handen genomen. Het zat potdicht! Ik raad u aan dit minstens een keer per seizoen te doen. Hierover staat niets in de gebruiksaanwijzing. Stof beïnvloedt de prestatie van deze DeLonghi enorm!
BuddyLux2

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.