Airco vergelijken

(185)

Een airco zorgt voor verkoeling tijdens de warme dagen in het jaar. De populariteit van airconditioning voor thuisgebruik groeit nog steeds.

Zaken om op te letten bij het aanschaffen van een airco zijn onder meer het koelvermogen, de geluidsproductie en het type airco. Zo zijn er airco's voor in de auto, mobiele airco's die makkelijk te verplaatsen zijn in huis en split unit airco's die aan de muur of aan het plafond bevestigd kunnen worden. Wil je een airco kopen, of verschillende airco's met elkaar vergelijken? Kieskeurig.nl zet een aantal punten voor je op een rij om jouw keuze voor een geschikte airco te vergemakkelijken.


Laatste review - Whirlpool AMD 081 - door adaams

Prima apparaat wat we hier op kantoor begin van dit jaar neer hebben gezet nadat de oude airco het niet meer trok. Blaast ijskoude lucht uit (6graden) en werkt verder vlekkenloos. Wel behoorlijk wat lawaai, meer dan de vorige. Wel gebruik ik met veel plezier de timer functie. Al met al een goede koop, ook niet zo verschrikkelijk duur. Ziet er ook goed uit in tegenstelling tot veel van de onbekendere merken.

Alle reviews van Whirlpool AMD 081
lees meer