Review: Sony RM-VL610T van Kremo

Kremo
07-11-2009
Dit is toch wel mijn beste aankoop in tijden. Omdat ik de meeste Logitechs en andere favorieten veel te duur vind en ook niet prettig vind aanvoelen, zocht ik een alternatief.

Ik ben dus erg blij dat ik de Sony tegenkwam, want in de winkel had ik deze nog nooit gezien. De prijs is geweldig, het design is strak en tijdloos en je kan er acht apparaten mee bedienen. De knopjes zijn zacht en voelen erg prettig aan.

De afstandsbediening is te programmeren via merkcodes, maar je kan gelukkig ook alle knopjes afzonderlijk een functie aanleren. Als je de codes gebruikt, krijg je namelijk alleen de standaardfuncties en mis je een hoop functionaliteit. Inmiddels heb ik mijn tv, dvd-speler, dvd-recorder, versterker, decoder en I-Pod op de afstandsbediening geïnstalleerd. Het kost wel wat tijd, maar het is erg eenvoudig en je kan écht al je originele afstandsbedieningen wegdoen. Ik heb inmiddels alle functies gekopieerd. Er hadden alleen wel wat meer knopjes op mogen zitten, want soms heb ik een functie onder een onlogisch knopje moeten zetten.

Als bonus kan je nog 12 macro's programmeren (max. 16 stappen per macro), zodat je bijvoorbeeld al je apparaten met één druk op de knop tegelijkertijd aan of uit kan doen.

Al met al ben ik uitermate tevreden. Een ideaal apparaat.

• Mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 4 van 5 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
129 winkelreviews
€ 36,00 € 42,95 incl. portokosten Bekijk
8,3
459 winkelreviews
Thuiswinkel.org
Onderstaande tekst is afkomstig van Sony
Deze online winkel is een SONY Europe Retail Partner Online. Dit houdt in dat deze winkel door SONY is geautoriseerd als partner op grond van criteria die er voor zorgen dat u als klant een optimale online winkel ervaring beleeft. Deze winkel biedt u o.a. een hoogwaardige en volledige productpresentatie, een optimale service en een betrouwbare betaalomgeving. Sony ondersteunt deze partner op het gebied van consumentenpromoties, service en garantieafhandeling.
€ 37,99 € 39,94 incl. portokosten Bekijk
1068 winkelreviews