Review: Philips SRT9320 van michel385
- Plaats een review
michel385
21-09-2010
----------Update review, 21-9-2010--------
1e keer opnieuw opgeladen gister, dus na 2 maanden vrij intensief gebruik. (inclusief al het programmeren)
Tip: Copieer je volumeknoppen van je AV in het scherm van de UPC/Ziggo of whatever set-top box (ofwel maak extra knoppen aan) zo kun je de macro/activiteit nog verder verfijnen zonder achteraf om te hoeven schakelen.
Jammer dat je geen 11 kunt geven!
----------1e review, 20-7-2010----------
Het rubber kapje op de voeding/usb aansluiting aan de onderzijde is slecht gevonden cq. ontworpen !
Zo dat was het enige negatieve aan dit geweldige apparaat.
Harmony eat your heart out. Alleen al op design en comfort wint deze machine het ruimschoots!
Een bizar eenvoudige instelling en de knoppen maken (inclusief tekst) die jij nodig hebt. De rest programmeer je gewoon weg.
Dit apparaat kan zelfs nog meer dan mijn originele sony tv AB, daar zit namelijk geen knop op om direct naar AV5 te gaan.
Ook direct entry's voor uitz. gemist en digi radio op de UPC HD tuner zijn geen enkel probleem, dus niets menu en pijltjes en oke en wachten, gewoon one key bediening.
De macro's zijn super en heel verfijnd in te stellen. Mijn av set moet even opstarten, dus 10 sec. vertraging voor het commando dat hij naar 'optical 1' moet en daarna schakelt de rest van de app. ook in. 2x op standby en alles gaat uit in omgekeerde volgorde.
De ondersteuning middels de website met video en .pdf materiaal alsmede de eerste firmware update werkt prima, sterker ik heb van philips nog nooit zo goed gezien.
Zeker voor deze prijs een serieuze must have dus !
- Mogelijkheden
10 - Gebruiksvriendelijkheid