Review: Philips SRT9320 van Ekosse

Ekosse
07-08-2010
Mijn uiteindelijke keuze voor deze Philips ipv een Logitech werd met name bepaald door zijn vormgeving: Stijlvol en simpel. Ik heb menig uurtje besteed om de AB volledig in te stellen naar mijn wensen. Dus knoppen verwijderen, nieuwe toevoegen en macro's instellen. Voor mensen die handig zijn in het tweaken van zo'n apparaat is het een pre dat je ook alles naar wens (vaak functioneler dan de oude AB) kunt instellen. Kan me voorstellen dat het voor leken lastig en erg tijdrovend is. In dat geval zijn de Logitech's naar mijn mening beter geschikt.

Na instellen tot nu toe erg tevreden over gebruik.

• Mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 15 van 37 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
1068 winkelreviews
€ 95,00 € 107,95 incl. portokosten Bekijk
8,7
33 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 95,00 € 100,00 incl. portokosten Bekijk
5 sterren