Review: Philips SRT9320 van ArnoDeJong
- Plaats een vraag
- Plaats een review
ArnoDeJong
13-10-2010
Heb deze ab ongeveer een jaar geleden gekocht.
Op zich een mooie RC. Als je hem eenmaal goed geconfigureerd heb doet hij wat hij moet doen.
Alleen dit kost VEEEEEEL tijd mede doordat de software vol met bugs zit. Hier loop je tegenaan als je de activiteiten probeert te programmeren. En dit is mijns inziens de enige manier om de RC normaal te kunnen gebruiken zonder telkens van apparaat te wisselen.
Ik moest toch even spuien omdat ik wat nieuwe apparatuur had gekocht en hem opnieuw moet programeren en weer helemaal geirriteerd werd v/h programeren. Misschien een keer helemaal resetten en opnieuw beginnen (kost me weer een dag!)
Voorkomende problemen:
- Sommige toetsen kunnen niet worden toegevoegd?? terwijl je ze wel v/h apparaat kan selecteren. Dit is hetzelfde als dat er een toets van je RC stuk is duh...
- Het kost veel tijd om de toetsen te ordenen omdat bij het verschuiven v/d knoppen de hele layout telens door mekaar gegooit wordt!
- Waarom kunnen er geen macro's achter een willekeurige toets gezet worden? (alleen bij start/stop activiteit)
- Waarom blijven de menus voor pwr en av openstaan nadat je een keuze hebt gemaakt? Komt er op neer dat je telkens dit menu weer moet wegklikken.
- Het missen van veel gebruikte spoel/pauze/stop etc. toetsen, kan alleen via het display.
Conclusie: Als philips de software eens een keer onderhanden neemt kan dit wel een fijne RC worden maar hij is gewoon nog niet af!
Ik zou eigenlijk wel graag de sourcecode willen hebben om dit ding af te maken want dit is waardeloos.
- Mogelijkheden
6 - Gebruiksvriendelijkheid