Review: Philips SRT9320 van _johan_

_johan_
22-10-2009
Ik heb dit apparaat gekocht om 6 afstandbedieningen te vervangen van o.a. mijn Sony TV, Sony DVD speler, Sony home cinema set en MediaCenter.

De Philips stel je volledig in zonder computer. Alle functies zitten in de menu's en het installeren van de apparaten is heel eenvoudig.

Stap 2 is het instellen van de gewenste activiteiten (bijvoorbeeld Analoge TV kijken, Digitale TV kijken, DVD kijken, radio luisteren, Foto's kijken op de MediaCenter).

Stap 3 is het uitschakelgedrag instellen. Dus wat moet de Philips allemaal uitschakelen als je klaar bent (versterker, tv, mediacenter, ...)

Het is superhandig om met 1 druk op de knop alle apparaten goed in te stellen. De TV springt tot mijn verbazing direct naar het juiste (externe) kanaal, iets wat zelfs met de originele AB niet lukt. Daar moest ik telkens tot frustratie toe door alle AV kanalen om bij de externe apparaten te komen.

De vormgeving is erg goed, en na 1 maand gebruik is de accu nog steeds op 50% terwijl ik de display backlight timeout van standaard 5 seconden naar 15 seconden heb gezet.

Mindere punten:
-De software stelt niks voor (die heb je ook niet nodig) en werkt ook niet onder Windows 7. Ik hoopte op zeer uitgebreide instelsoftware waarin je alles kan back-uppen en configureren.
- Het apparaat bestaat voor de helft uit een touch screen zodat je telkens moet kijken welke knop je indrukt. Op een originele AB leerde ik dat altijd blind te doen
- De programmeerbare fysieke knoppen ondersteunen niet het meerdere keren achter elkaar indrukken van de knop.

Kortom: deze AB is het geld ruim waard en Philips heeft nog een paar kleinigheidjes op te lossen.

• Mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Vormgeving
Vorige review [ Review 28 van 37 ] Volgende review
Winkelbeoordeling Prijs Naar alle prijzen
1068 winkelreviews
€ 95,00 € 107,95 incl. portokosten Bekijk
8,7
33 winkelreviews
Onderstaande tekst is afkomstig van Philips
Deze aanbieder is een erkende verkoper van Philips producten en ontvangt volledige technische ondersteuning van Philips Nederland. De door u gekochte Philips producten vallen onder het service- en garantiebeleid van Philips en worden ondersteund in acties.
€ 95,00 € 100,00 incl. portokosten Bekijk
5 sterren