Winkels

Reviews: Topdiscounter.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Topdiscounter.nl.


165 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,6

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,8
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Topdiscounter.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 8
Totaal 8,0
4.5 sterren
19-12-2014

Qwasde

Alles bijelkaar gemakkelijk kunnen bestellen en betalen bij afhalen.

  • Vele afbeeldingen van kruimelvegers. Daardoor makkelijk kiezen Gemak 8
  • Bestellen en volgende dag afhalen. Service 8
  • Groot Assortiment 8
  • Makkelijk te bestellen en betaalkeuzes. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Qwasde
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-12-2014

nachtwachtdagpracht

Zeer goede service, snelle levering en qua prijs zeer gunstig

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van nachtwachtdagpracht
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-12-2014

ericccccccc

Via een productnummer van een TV kwam ik uiteindelijk uit bij Topdiscounter.nl en daar was de prijs nog net iets gunstiger dan bij de goedkoopste die ik tot dan toe had gevonden.
Ik heb hem besteld en gaf aan dat ik contant wilde betalen bij het afleveren. Waar kan dit tegenwoordig nog?! Ik werd persoonlijk gebeld of er iemand aanwezig was, omdat men langs kon komen over 30 minuten om de bestelling te leveren. Ongelofelijk.....

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Perfect op de hoogte gehouden en ik werd zelfs gebeld of ik de TV al eerder wilde ontvangen. Service 10
  • 100 punten Assortiment 10
  • Dit is serieus de beste zaak die ik in tijden tegen ben gekomen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ericccccccc
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-12-2014

tevreden mevrouwtje

IK had een kitchen aid set gereserveerd.
was snel binnen en bij mij bezorgd.
er mist een onderdeel.. telefonisch contact gehad en word ook meteen geregeld top!!

  • snel Gemak 10
  • ik word uitstekend geholpen telefonisch.. goede service!! Service 10
  •   Assortiment
  • snelle service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tevreden mevrouwtje
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-11-2014

jansmetsers

Aankoop: Online

een klantvriendelijke verkopers.
behulpzaamen met het inladen van het artiel
had in het verleden daar al gekocht oen onder de naam prijspakker
een goed bedrijf succes jongens.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jansmetsers
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
21-11-2014

Erik Tichelaar

Voor de keuze van een winkel is de prijs voor ons doorslaggevend. Topdiscounter was hier de goedkoopste en heeft zelfs netjes gebeld toen bleek dat de droger één dag later geleverd zou worden.
Het enige wat beter kan is waarschijnlijk de pakketdienst.

  • Via consumentenbond gevonden, via internet bij de goedkoopste besteld, hoef de deur er niet voor uit. Gemak 10
  • Op de website hebben we de optie:"oude apparaat meenemen" aangevinkt, maar de pakketdienst die hem leverde weigerde de oude machine mee te nemen. De nieuwe droger is niet verder dan het voorportaal bij de voordeur gekomen: mijn vrouw heeft hem zelf de woonkamer ingesleept omdat er bijna niemand meer langs kon. Service 5
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Erik Tichelaar
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
20-11-2014

Bryan.

Alles goed, behalve het afleveren.

  • Prima, alles duidelijk en gemakkelijk. Gemak 9
  • Een nieuwe amerikaanse koelkast moest geleverd worden, de oude amerikaanse koelkast moest retour. Het gewicht van beide toestellen was ruim meer dan 100 kg. De afleveraar was alleen en had alleen een steekkarretje bij zich. Ik moest helpen, maar het was bijna ondoenlijk om de koelkasten (horizontaal) met z'n twee-en door de voordeur te tillen. De drempel en het laminaat zijn beschadigd. In de handleiding bleek te staan dat het toestel met minimaal 4 personen getild dient te worden. Service 4
  • Goed Assortiment 8
  • Door de problemen bij de bezorging, zou ik deze winkel niet aanbevelen als het om grote apparaten gaat. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Bryan.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-11-2014

flosse

Alles ok!

  • Voor mij persoonlijk zeer goed bereikbaar Gemak 10
  • Snelle en prima behandeling Service 10
  • Voldoende keuze Assortiment 8
  • Geen enkel probleem ondervonden met alles betreffende deze winkel Aanbeveling 8
» Lees de hele review van flosse
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-11-2014

Peter van Hoorn

Aankoop: Online

Voor het bestellen van goederen een betrouwbaar adres met m.i. de beste prijs kwaliteit verhouding.

  • gewoon bestellen en no nonsense. Gemak 9
  • Er is geen service benodigd. Service 6
  • gewoon goed en voldoende om een keuze te maken met kennis van producten die er toe doen. Assortiment 8
  • Ik ben verrast door de combinatie van prijs en kwaliteit in vergelijking met andere winkels Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter van Hoorn
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-11-2014

Jan9503

  • Erg gebruiksvriendelijke site. Gemak 9
  • De bestelling zou volgens de site binnen 1 a 2 dagen worden afgeleverd en de afleveringsdatum zou een avond voor de aflevering zichtbaar zijn. Na een paar dagen nog niets gehoord, gebeld en het bleek dat het bestelde apparaat pas de volgende week leverbaar was. Alsnog een mail ontvangen, doch in deze mail was sprake van een koelkast in plaats van een diepvries. Een telefoontje was voldoende om het misverstand (typefouten) op te lossen. De kast werd keurig afgeleverd nu wel op de afgesproken datum Service 9
  • Zeer groot assortiment. Assortiment 10
  • Telefonisch goed te bereiken, vriendelijke mensen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan9503
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-11-2014

1098765

  • Site overzichtelijk. Gemak 10
  • Snelle levering,met tijd van ontvangen erbij,had per ongeluk mail met faktuur gewist,heb gemaild voor een nieuwe,had 'em de volgende dag. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Makkelijk bestellen,snelle levering,keurige service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 1098765
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
07-11-2014

genegen

  • Review vooraf Gemak 10
  • Op afgesproken tijd bezorg Service 10
  •   Assortiment
  • Niks mis mee Aanbeveling 8
» Lees de hele review van genegen
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
06-11-2014

C.arkenbout-otto

Aankoop: Online

Prima bedrijf ook de bezorging zoals gezegt

  • duidelijke mail om te bestellen Gemak 9
  •   Service
  • genoeg voor mij Assortiment 8
  • zeker aan te bevelen,wat ze zeggen doen ze ook. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van C.arkenbout-otto
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
05-11-2014

J.Kort

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • snelle levering ook op de wadden (1 dagje later dan gepland)= normaal Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • prima w.winkel ,betrouwbaar Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.Kort
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-11-2014

Graaf12

Prima webwinkel met een duidelijke en eenvoudige te gebruiken website. Prijsniveau is zeer scherp te noemen en het artikel wordt zonder problemen op de afgesproken dag geleverd.

  • Artikel was gemakkelijk te vinden en te bestellen op de website. Gemak 8
  • Artikel is volgens planning afgeleverd. Service 8
  • Meer dan voldoende artikelen in het leveringspakket. Assortiment 8
  • Vooral voor de laagste prijs, maar ook voor de probleemloze levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Graaf12
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
03-11-2014

Henkie123456789

Vandaag besteld en de volgende dag al keurig geleverd.

  • Gemakkelijk in de bediening. Gemak 8
  • Snelle levering Service 9
  • Uitstekend assortiment Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Henkie123456789
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-10-2014

shannon17

  • 1 simpel telefoontje en klaar. Een paar dagen later lag mijn bestelling klaar. Gemak 9
  • Vriendelijke mensen met verstand van zaken Service 9
  • Ik weet niet wat ze niet hebben! Assortiment 9
  • Gewoon kei goed. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van shannon17
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
30-10-2014

J.C. Scheepers

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van J.C. Scheepers
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
27-10-2014

NaomiMoenen

Aankoop: Online

  • Voor je het weet heb je je product besteld. Snel en zeer gemakkelijk browse je door de website en de betaalstappen heen :) Gemak 10
  • Zeer snelle levering, heel blij mee! Service 10
  • Veel op voorraad, grote keus Assortiment 9
  • Correcte en snelle afhandeling. Dure spullen snel thuisbezorgd, een fijn gevoel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NaomiMoenen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-10-2014

Chaelize

Fijne site om producten te zoeken, bekijken. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Snelle reactie naar melding defect. Prima service, vriendelijk personeel.

  • Besteld via site kieskeurig, topdiscounter verwerkt het direct, vlotte levering. Gemak 8
  • Één van de twee dvd spelers was defect, we konden het zo omruilen. Had het per post retour gezonden, maar wilden het graag voor de herfstvakantie hebben. Wonen niet zo ver uit de regio, konden zo een nieuw exemplaar ophalen. Service 8
  •   Assortiment
  • Goede en vlotte service. Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chaelize
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

alieblokhuis

Aankoop: Online

Zie boven

  • Snelle levering Gemak 9
  • Ik kreeg direct bericht dat de zending mogelijk een week later zou komen, maar uiteindelijk kwam deze met maar een dag vertraging. Ik miste helaas de handleiding, maar die was online te vinden Service 9
  •   Assortiment
  • zie gemak en service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van alieblokhuis
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
27-10-2014

Zlaja

Aankoop: Online

Goed service snelle levering.
Volgen van het pakket zou beter kunnen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zlaja
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Corien2012

Alles ging prima naar wens, snel en netjes.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Corien2012
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-10-2014

Blablakaren

Aankoop: Online

Via kieskeurig op deze site beland. Artikel besteld. Proces ging keurig, artikel werd op aangegeven tijd geleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Blablakaren
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Kim Akkermans

Aankoop: Online

door zoekactie op deze site gekomen, als goedkoopste op het gezochte artikel wat ik nodig had.

  • met een paar klikken besteld Gemak 10
  • volgende dag al geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • omdat hij goedkoop is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kim Akkermans
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-10-2014

jurgen Demeyere

Aankoop: Online

Makkelijk scrollen doorheen de paginas van de webwinkel.
grote keuze uit diverse toestellen.
service optimaal ervaren.
Product correct geleverd en heel goed verpakt.

  • Website overzichtelijk! Gemak 9
  • Na de bestelling werd onmiddellijk contact genomen dat mijn zending niet voorradig was. Dit werd daarna goed opgevolgd en werd verwittigd wanneer verzonden. Service 8
  • Grote keuze uit divers assortiment. Assortiment 9
  • Het was mijn eerste aankoop bij deze webwinkel en tot nu toe positief ervaren. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jurgen Demeyere
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-10-2014

hjk1965

Ik ben zeer tevreden over de hele afdeling.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snel bezorgd. Service 8
  • Voldoende keuze. Assortiment 8
  • Voldoende keuze. En snel bezorgd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hjk1965
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
21-09-2014

JGJ49

Snelle en professionale afwikkeling van mijn bestelling.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JGJ49
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-09-2014

Niron

Aankoop: Online

Internet afgezocht voor een combimagnetron. Eindelijk besloten tot de Whirlpool JT378 en het bleek dat Topdiscounter deze het voordeligst kon leveren. Ik belde met een vraag, voor ik tot bestelling wilde overgaan. Ik kreeg vriendelijk en duidelijk antwoord. Donderdag besteld. Vrijdag binnen, zeer snel dus. Echter een accessoire was beschadigd geleverd. Gelijk hierover gebeld en de volgende dag had ik al probleemloos een nieuwe in huis! Kortom, Topdiscounter is wat mij betreft de "Top" zeer waard.

  •   Gemak
  • Telefonisch goed bereikbaar, er word snel opgenomen en je wordt vriendelijk en goed geholpen. De levertijd is zeer snel, de volgende dag al. Service 10
  •   Assortiment
  • Prijs, levering en service verdienen dat deze winkel wordt aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Niron
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-09-2014

Josephinabc

Aankoop: Online

Bij Topdiscounter ben je koning word je heel goed behandeld de artikelen zijn van een goede kwaliteit. Heel goed aan te bevelen bij vrienden en kennissen. Hele goede service en afhandeling van je bestelling .Met een woord SUPER!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Josephinabc
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
02-09-2014

Vries de R

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Kundig advies. Verkoper helpt prima bij maken van keuze uit ehorme aanbod drogers en wasmachines. Dit tegen zeer schappelijke prijs! Gemak 9
  • Ondanks vraag om levering tot aan deur, is het afleveren van een van de apparaten op 1e verdieping geen enkel probleem. Wat een service... Service 10
  • Ruim aanbod tegen scherpe prijzen! Assortiment 9
  • Servicegericht van winkel tot aan aflevering, TOP! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vries de R
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-08-2014

Ronald van der Noll

Aankoop: Online

  • Het proces van bestelling tot aan de betaling verliep vlotjes. Was er gelukkig niet zo veel tijd aan kwijt. Gemak 10
  • Via de website kon ik een datum aanklikken waarop mijn pakketje bezorgd moest worden, handig! Een dag voor de levering kreeg ik via de mail een link om mijn pakketje te traceren (track&trace). Service 10
  • Heb niet zozeer naar het assortiment gekeken, maar volgens mij was dit ruim voldoende. Assortiment 8
  • Ik heb goeie ervaring met deze website gehad. Je kan zelf een datum aanklikken wanneer je je pakketje geleverd wil hebben en je kan betalen met iDeal. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ronald van der Noll
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

Marcelle Klapwijk

Aankoop: Online

Als ik iets nodig heb en het zit in uw assortiment dan ga ik vergelijken en wie weet weer bij u kopen

  • Product snel te vinden. Het afhandelen van de bestelling gaat snel en correct. Gemak 10
  • Besteld en bij ons de volgende dag al in huis. Perfect. Service 10
  • De prijs is zeker concurrerend. Daarom bij u besteld. Assortiment 10
  • Vooral de snelheid van leveren en de prijs. Daarom zou ik u zekere aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcelle Klapwijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

naamamsterdam

Eigelijk was er wel een probleem met wat ik besteld had, dit was snel geregeld door de winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Makkelijk te bereiken ook telefonish Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van naamamsterdam
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-08-2014

N. Verkaart

Aankoop: Fysieke winkel
Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven

Niet te duur, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

  • Winkel zit om de hoek. Gemak 8
  • Goed en vriendelijk geholpen. Service 8
  • Niet zoveel keus, maar voor mij genoeg. Assortiment 7
  • Als familie of kennissen iets nodig hebben zal ik zeker jullie vernoemen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van N. Verkaart
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-08-2014

jr.hakemulder

Een puntje ter verbetering: track and tracé werkte niet dus was het een verrassing hoe laat de koeler geleverd zou worden. Ik had ook geen mailtje gehad wat toegezegd was. Verder is alles netjes afgehandeld.

  • Bestelling was snel gemaakt. Gemak 8
  • App.was niet voorradig, ben netjes gebeld door het bedrijf. Ook nadat het app.weer voorradig was gebeld om een afspraak te maken voor levering. Service 8
  •   Assortiment
  • Je kunt goed zaken doen met dit bedrijf. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jr.hakemulder
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

Gumpy 75

Zie boven.

  •   Gemak
  • In goede orde ontvangen volgens afspraak per e-mail. Complimenten voor uw beide medewerkwers. Service 9
  •   Assortiment
  • Zie "service " Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gumpy 75
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
21-08-2014

DD14

  • Als je de webwinkel nog niet kent, is het erg handig dat ze bestelmogelijkheid via kieskeurig bieden. Gemak 8
  • Mijn bestelling was helaas niet op voorraad, daar ben ik netjes van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk heb ik maar 1 dag langer hoeven wachten. Service 8
  •   Assortiment
  • Normale prijs, gemakkelijk bestellen, goede service. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van DD14
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
20-08-2014

Ellyhugo

Aankoop: Online

De afgesproken bezorgdatum is een aantal keer, vér na de afgesproken tijd, geannuleerd dmv het pakketvolgsysteem. Nog steeds geen pakje ontvangen.

  •   Gemak
  • Geen pakketje ontvangen,dus ook geen service, geen reactie op mail Service 1
  •   Assortiment
  • Geen pakketje ontvangen, wel een nota met de garantie en bezorgkosten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ellyhugo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-08-2014

DomS

  • zer gemakkelijk een produkt te vinden. de procedure om een bestelling te plaatsen is duidelijk en gebruiksvriendelijk Gemak 9
  • Snelle antwoord per mail op alle vragen. Service 9
  • breed genoeg wat mij betreft Assortiment 9
  • ik heb het gepaste product in gepaste tijd ontvangen tegen een concurrentiele prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DomS
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-08-2014

J.v.d.Akker

Aankoop: Online

  • Zeker als je weet wat je ongeveer zoekt,is het makkelijk om een goede keuze te maken. Gemak 9
  • Levering was exact volgens de mededeling van de faVerder geen contact gehad, was ook niet nodig Service 8
  • Ik wist wat ik zocht. In het assortiment was meer dan voldoende keus. Prijs/kwaliteit lijkt mij meer dan voldoende aanwezig. Assortiment 8
  • Vlotte service. Prijs/kwaliteit is in orde. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J.v.d.Akker
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-08-2014

Mascha Kremer

Aankoop: Online

Alles is dik in orde en volgens afspraak. Prijs is ook top. Dus terecht top

  • Alles verloopt soepel zoals het zou moeten. Gemak 9
  • Ze houden zich aan afspraken, en alles is heel helder. Service 9
  • Ruime keuze, scherpe prijzen. Assortiment 8
  • Omdat ze in alle opzichten goed scoren zou ik deze winkel zeker aan bevelen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mascha Kremer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-08-2014

P.J.M. Lavrijssen

Aankoop: Online

  • Het zoeken en bestellen verliep gemakkelijk Gemak 9
  • er werd vermeld dat het bestelde de volgende dag zou arriveren. Dit was ook zo. Compliment. Service 9
  • U heeft een groot assortiment. Assortiment 9
  • Het aanbevelen kan alleen als je kennissen iets nodig hebbenen dan kan ik ze van advies voorzien. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P.J.M. Lavrijssen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-08-2014

Mart1900

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • keurig op de afgesproken tijd het bestelde product gekregen. De chauffeur belde wanneer tussen welk half uur hij zou aankomen. Handig, hoef je niet drie uur te wachten! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mart1900
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-08-2014

deborah199

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Sneller geleverd dan gedacht. Netjes over gebeld Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vriendelijke mensen en hele goede service! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deborah199
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2014

J 52 FRL

Netjes afgeleverd. Verder nog geen ervaring met deze winkel.

  • Duidelijke websit Gemak 9
  • Op tijd gebeld dat de levering de volgende dag zou plaats vinden. Service 9
  • Het is net wat je zoekt Assortiment 8
  • Ik kan deze winkel aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J 52 FRL
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-07-2014

Olivier2001

Goede communicatie, scherpe prijzen

  • Dicht bij huis, je kan zelf ophalen, product ook eerst zien Gemak 9
  • Vlotte afhandeling, vragen worden terzake kundig beantwoord. Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Olivier2001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

Tjaco

Aankoop: Online

Groot assortiment, goede service en levering.
ook nog mogelijkheid tot ophalen.

  • Fijne site. Snel gevonden wat ik zocht. Gemak 10
  • Paar keer gebeld en gemaild met vragen. Altijd snelle reactie!! Service 10
  • Hebben heel veel. Weet je wat je zoekt, gaat het nog sneller. Assortiment 10
  • Gewoon fijne site(ook nog in de buurt!!) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjaco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-07-2014

Guda Grabijn

Snel het juiste product gevonden. De bestelling verliep gemakkelijk en de levering was snel.

  • Makkelijk te bestellen online. Gemak 8
  • Spoedige levering. Service 8
  • Uitgebreid. Assortiment 8
  • Prima. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Guda Grabijn
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-07-2014

toonrinkel

Aankoop: Online

ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

  • je hoeft de deur niet uit en via internet prima te kopen Gemak 9
  • prima krijg een sms wanneer de koerier aankomt Service 9
  • genoeg keus Assortiment 9
  • goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van toonrinkel
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.