Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Topdiscounter.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Topdiscounter.nl.


135 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,1

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,8

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Topdiscounter.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 6
Totaal 8,3
4.5 sterren
21-04-2014

*inny

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • ruime keuze Assortiment 8
  • prima levering Aanbeveling 8
» Lees de hele review van *inny
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
17-04-2014

swanlake

  • duidelijke webshop met alle benodigde informatie Gemak 8
  • Ondanks het verzoek om op donderdag af te leveren, werd er op dinsdag geleverd. Gelukkig waren we toch thuis. Service 5
  • breed scala aan producten Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van swanlake
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-04-2014

Ruben 0304

  • Het is gemakkelijk om een bestelling te doen, maar het nadeel is dat je niks toe kan voegen als je je bestelling controleerd. Gemak 6
  • Je krijgt een aardige bevestigingsmail bij dingen die je doet, en dat is wel handig. Service 10
  • Ze hebben veel electronica en dat ook nog goedkoper dan veel andere winkels. Assortiment 9
  • Omdat alles goed geregeld is hier. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruben 0304
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
17-04-2014

Nancyvanderdonk

Bestellen is een eitje, levering was volgens afspraak, product werkt prima. Service heb ik nog niet nodig gehad

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Nancyvanderdonk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-04-2014

Hindriksen

Aankoop: Online

Had ook al een tefal, en had er jaren plezier van. Dus de keuze was snel gemaakt. Even via google gekeken naar beste koop en kwam op jullie site uit.. Kijk de volgende keer zeker eerst weer bij jullie :-)

  • Hij strijkt super glad Gemak 9
  • snelle levering Service 9
  • Toppy Assortiment 9
  • snelle service, goede prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hindriksen
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
16-04-2014

martine7474

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Via Kieskeurig besteld, en dan nog problemen met de levering hebben .... Wel netjes op de hoogte gesteld door Kieskeurig! Service 5
  • Was op voorraad volgens de site en dan nog problemen met de levering hebben .... Assortiment 5
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van martine7474
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-04-2014

Ronald Den Bosch

Gelukkig een webshop waar mensen werken. Na je bestelling wordt netjes per mail gecommuniceerd over verdere afhandeling, telefonisch ook prima bereikbaar. Wat mij betreft niets dan lof.

  • Bestelling op de ste ging snel en makkelijk. Gemak 10
  • De vervoerder kon de bestelling niet leveren op het gewenste moment. De webwinkel heeft toen zelf het vervoer gedaam, prima. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ronald Den Bosch
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-04-2014

Mike456789123

  • Goede site. Prima zoek mogelijkheden. Gemak 8
  • Gekozen voor afhalen. Een uurtje of zo na bestellen lag het netjes voor me klaar. Service 8
  • Absoluut de laagste prijs. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mike456789123
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
13-04-2014

R.M. Blopoel

Aankoop: Online

Nogmaals een uitstekende behandeling van mijn bestellingen, bij niet in voorraad toch een uitstekend alternatief bieden, en niet onbelangrijk goed meegedacht met mijn installatieprobleem

  • Eenvoudig te bestellen via de site Gemak 9
  • Uitstekend behandeld bij verandering bestelling Service 10
  • Gewoon veel te bekijken Assortiment 9
  • uitstekende service aan o.a.de telefoon. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R.M. Blopoel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-04-2014

Henk CD

Aankoop: Online

Ondanks dat dit mijn eerste ervaring is heb ik de indruk met deze aankoop bij dit bedrijf geen slechte keus te hebben gedaan.Ga dit zeker nog eens doen.

  • Duidelijke website en het was geen moeite het gewenste produkt te vinden. Goede informatie zowel technisch als afbeeldingen. Snel en zonder moeilijke vragen te bestellen. Top! Gemak 9
  • Vriendelijk en bekwaam te woord gestaan na telefonisch enkele vragen te hebben gesteld. Uiterst betrouwbare levertijd en zeer correcte levering. Service 9
  • Nog niet helemaal doorgenomen maar ziet er zeer goed uit. Ga deze website beslist nog grondiger bekijken. Goede prijs/kwaliteit verhouding tegenover de service die wordt geboden. Assortiment 9
  • Kwaliteit,gemak,service en afspraken die worden nagekomen.Als je dat zoekt zit je hier op het juiste adres! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Henk CD
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-04-2014

L.D. Valstar

  • Zoeken...vinden..bestellen...ontvangen makkelijker kan niet.. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goed bedrijf Aanbeveling 8
» Lees de hele review van L.D. Valstar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-04-2014

Flor7

Prima bedrijf:
op tijd, op voorraad, geen dure verzendkosten
die er nog eens bij komen !
ga zo door, een goed voorbeeld voor de rest..

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Flor7
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-04-2014

rdcrb

Alles was gewoon prima in orde, bestelling, levering etc. Geen op of aanmerkingen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van rdcrb
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

Jenneke van Leeuwen

Aankoop: Online

  • Fantastisch! Om 13.30 uur besteld , 's avonds zichtbaar wanneer levering plaatsvindt en een kwartier voor levering een vriendelijke telefonische reminder. TOPdiscounter maakt beloofde afspraken meer dan waar! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ruime keuze van diverse merken, duidelijke achtergrond informatie. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jenneke van Leeuwen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
07-04-2014

19marcus58

  • Vanuit je luie stoel bestellen Gemak 8
  • Snelle bezorging Service 9
  • Meer dan genoeg keuze in de categorie Assortiment 8
  • Ben goed geholpen en is snel bezorgd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van 19marcus58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

R. van Berkel

  • 's avonds via Kieskeurig uitgezocht en besteld, keurig te volgen waar pakket is en stipt op aangekondigde tijd geleverd. Gemak 10
  •   Service
  • Alle geteste apparatuur bij Kieskeurig op voorraad i.t.t. andere internetaanbieders. Assortiment 10
  • Zie boven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R. van Berkel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

Joko13

Aankoop: Online

ik heb een combimagnetron gekocht van whirlpool en van bestellen tot leveren is helemaal goed . ik heb zelfs de oude gratis inkunnen leveren. wat een service.

  • topdiscouter heeft een overzichtelijke internetsite. Gemak 10
  • de bestelling moest op een ander adres geleverd worden, ook dat was geen enkel probleem, je krijgt mooi vante voren een mailtje met leverdatum en tijd. Service 10
  • prijs is concurerend met andere leveranciers Assortiment 10
  • alles goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joko13
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-04-2014

vrsls65

Erg tevreden.

  • Als je precies weet wat je wilt hebben is het een groot gemak dat het thuis gebracht wordt. Gemak 10
  • Goede service, apparaat bleek beschadigd bij aankomst. Heb direct contact op genomen en kreeg binnen 4 dagen nieuw apparaat. SUPER! Service 10
  • Geen idee van verdere assortiment. wAs blij dat ze KitchenAid verkopen. Assortiment 8
  • Geen klachten, keurig de nota via de mail voor de garantie. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vrsls65
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
02-04-2014

Jammer2

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  •   Service
  •   Assortiment
  • Verkeerde adres! Hoe dom kun je zijn. Mijn kado aan een ander kwam bij mijzelf aan, ondanks het juiste verzendadres. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Jammer2
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-03-2014

Molen10

  • Snel gevonden ; snel geleverd Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • snelle correcte levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Molen10
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-03-2014

S.Vermeent

Aankoop: Online

Product is geleverd voor de laagst denkbare prijs.
Levering was exact op tijd.
service bijzonder goed.Product van hoge kwaliteit.
Kan deze on lijn leverancier van harte aanbevelen.
-

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S.Vermeent
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-03-2014

ivan nyklicek

Aankoop: Fysieke winkel
eindhoven

eerst online gekocht en daarna geruild ivm kleur, was geen probleem, vlot en vriendelijk geholpen

  • thuis bestellen en de volgende dag in huis Gemak 9
  • wij wilden omruilen voor een andere kleur, direct antwoord via de mail en in de e-winkel heel vriendelijk en vlot geholpen Service 9
  • de meest populaire kleur hadden ze niet, maar die wilden wij ook niet Assortiment 7
  • wij zullen hier waarschijnlijk vaker bestellen, we zijn best kritisch, maar over deze winkel echt tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ivan nyklicek
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
01-03-2014

Gerard de Haan

Aankoop: Online

Je word gebeld betreft levertijd en goed te word gestaan met prima service.

  • Direkt goed contact Gemak 10
  • TOp Service 10
  • Goed Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerard de Haan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-03-2014

Max ter Haar

Aankoop: Online

Snelle levering binnen 1.5 dagen
Goede informatie wanneer geleverd wordt
Makkelijke bestelling
Graties levering met post.nl
Goede concurerende prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Max ter Haar
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-02-2014

Arend Schipper

Aankoop: Online

  • Thuis winkelen. Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Afspraak is afspraak en daaraan voldoen zij. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Arend Schipper
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-02-2014

Jan-46

TOPdiscounter.nl was nieuw voor mij maar de eerste ervaring is in een woord "Perfect"..!

  • Eenvoudig via de website een bestelling plaatsen. Gemak 10
  • De geplaatste order werd binnen 24 uur, goed verpakt, afgeleverd via POSTNL...! Service 10
  •   Assortiment
  • Een geweldig bedrijf met een snelle levertijd. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan-46
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-02-2014

W.L.Ros-Bootsma

Aankoop: Online

wat belooft is waargemaakt en de goedkoopste

  • Duideljke Site goed Gemak 10
  • Prima Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van W.L.Ros-Bootsma
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
06-02-2014

pioneer 58

Aankoop: Online

Zeer vlotte levering! Snelle bevestiging middels e-mail voor wat betreft factuur en verzend gereed etc.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van pioneer 58
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-02-2014

Jasper H

Aankoop: Online

  • Snelste levering van het artikel. alle andere webshops hadden minimaal een dag of 3 extra nodig Gemak 9
  • meegeholpen de combimagentron (40kg) in de auto zetten. keurig. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jasper H
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
31-01-2014

C.j.f.m. van Berkel

betrouwbaar, goede communicatie en voordelige prijs

  • duidelijke bestelprocedure Gemak 10
  • goede communicatie, er werd snel gemeld dat de bestelling enkele dagen later kon worden uitgevoerd. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van C.j.f.m. van Berkel
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
29-01-2014

dik verkerk

Aankoop: Online

Bestelling keurig afgehandeld

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van dik verkerk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-01-2014

Simone 76

  • Via onderzoek naar een stofzuiger kwam ik via Kieskeurig op Topdiscounter.nl. Hier kon ik bruikbare informatie vinden en heb toen met 1 druk op de knop een goede stofzuiger gekocht. Gemak 9
  • Snelle service: zoals beloofd werd mijn stofzuiger op dinsdag bezorgd. Ik had hem in het weekend besteld. Keurige levering! Service 9
  •   Assortiment
  • Dit was nog maar de 1e bestelling die ik via topdiscounter.nl heb gedaan, maar als ik weer iets nodig heb zou ik er zeker weer iets kunnen bestellen. Een aanrader! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Simone 76
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2014

manjana

men kan snel wat kopen en de lever servies was goed en op tijd via trac en trac te volgen dus perfect voor mij

  • was snel en goed te vinden en de goed koopste Gemak 10
  • snel en goede georganizeerd Service 10
  • super je kan alles vinden Assortiment 10
  • vindt het fijn en snel dus geef ik het ook door aan vrienden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van manjana
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2014

Evjemoen

Aankoop: Online

Naar aanleiding van de prijs voor het product de keuze gemaakt voor Topdiscounter. Dit was mijn eerste bestelling bij deze onderneming; duidelijke website, eenvoudig bestelproces en duidelijkheid over voorraad en levertijd. Het artikel is conform de informatie geleverd, overigens uitstekend verpakt.

  • Duidelijke website, eenvoudige stappen in het bestelproces. Gemak 10
  • Duidelijkheid over levertijd, conform belofte afgeleverd. Uitstekend verpakt. Service 10
  •   Assortiment
  • Prima ervaring, derhalve aan te raden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Evjemoen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-01-2014

Linda VERBOOM

Aankoop: Online

Super snelle service. Geen verzendkosten.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Linda VERBOOM
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
27-01-2014

R de vries 01

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R de vries 01
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-01-2014

malou23

  • Simpel bestellen via internet en kon zelf de datum van ontvangst nog kiezen ook! Gemak 10
  • Helemaal toppie! Service 10
  • Super veel keuzen en nog voor de goedkoopste prijs ook duurde ff voordat ik goedkoop vond wat ik wou veel sites afgesurfd en deze was super! Assortiment 10
  • Zo ie zo aan iedereen scheelt veel in de kosten Aanbeveling 10
» Lees de hele review van malou23
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-01-2014

A.M. van der Plas

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van A.M. van der Plas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2014

C.Beks

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Prettige site Makkelijk ivm aanmelden Produkten snel herkenbaar. Gemak 9
  • Gewoon uitstekend. Strijkijzer besteld via internet, was niet de juiste. Naar Topdiscounter zelf gegaan. Kon het nog niet gebruikte apparaat, omruilen, na advies ingewonnen te hebben, tegen een ander apparaat. Service 9
  • Overzichtelijk en prijsvriendelijk. Assortiment 9
  • Kunt altijd om advies vragen waarop je een duidelijk antwoord krijgt. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van C.Beks
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
21-01-2014

donker58

komen afspraken goed na, door probleem bij de vervoerder 1 dag later geleverd maar hiervan van te voren goed op de hoogte gebracht.

  • website is klantvriendelijk Gemak 8
  • ik ben netjes gebeld dat zendinglevering bij transport 1 dag vertraagd was. Service 9
  • Uitgebreide keuze Assortiment 8
  • service is prima Aanbeveling 8
» Lees de hele review van donker58
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-01-2014

Am k

Ik kan het iedereen aanraden, het product was 25% goedkoper, binnen 2 werkdagen keurig in huis.

  • Eenvoudig te bestellen Gemak 9
  • Keurige snelle levering Service 9
  • Prima Assortiment 8
  • Aanrader Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Am k
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-01-2014

Carl Cordier

Aankoop: Online

Alles geleverd volgens overeenkomst!
Gewoon Super!

  • makkelijke website Gemak 10
  •   Service
  • Alle mogelijke elektrische toestellen te koop Assortiment 10
  • Levering volgens opgegeven datum, ook in Belgi├ź Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Carl Cordier
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
20-01-2014

Ouwe Eip

Aankoop: Online

Echt een mega prijsverschil met de eerstvolgende aanbieder

  • Eenvoudige werking website Gemak 9
  • Keurige reactie wanneer de aanschaf is verstuurd en wanneer hij kan worden verwacht Service 8
  • Ze hadden wat ik zocht Assortiment 9
  • Voor die prijs niet verder zoeken Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ouwe Eip
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-01-2014

j.ketting97

Aankoop: Online

snelle levering
je word goed behandeld als je vragen heb en goede uitleg

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van j.ketting97
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-01-2014

Lisa VP

  • Eenvoudig zoeken naar beschikbare producten, duidelijke informatievoorziening op bestelkeuze op te kunnen baseren en gemak bij bestelling plaatsen. Gemak 9
  • Levering is snel en op gewenste datum. Tijdig ge├»nformeerd over track & trace/levertijd. Service 9
  • Prima voor de aankoop die ik nu wilde doen, maar mag wat mij betreft altijd uitgebreid worden. Assortiment 7
  • Ik heb een positieve ervaring met Topdiscounter. Zeker voor dezelfde aankoop die ik heb gedaan, zou ik de webwinkel aan een ander aanraden. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lisa VP
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-01-2014

piet en marij

Aankoop: Online

we hebben een stoomgenerator van siemens besteld en deze zou 1 dag later geleverd worden. echter het apparaat bleek niet op voorraad te zijn en men heeft ons benaderd om een andere leverdatum door te geven en deze werd stipt aangehouden.

  • heel gemakklijk in gebruik,weinig nodig te weten om het te bedienen. Gemak 10
  •   Service
  • ruim assortiment met goede service. Assortiment 8
  • deze winkel houdt zich aan de afspraken of informeert u duidelijk als het anders dient te gaan. b.v. als er een wachttijd ontstaat voor levering. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van piet en marij
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
17-01-2014

U Mol

Aankoop: Online

We zijn tevreden over de bestelling bij Topdiscounter. Wasmachine is prima afgeleverd.

  • Geen ingewikkelde formulieren. Bestellen is makkelijk. Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van U Mol
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-01-2014

Heuvelmans

Aankoop: Fysieke winkel
eindhoven

  • snel en goed advies Gemak 8
  • snelle kosteloze levering Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Het gemak en de ruime keuze maken het dat ik het zou aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Heuvelmans
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
13-01-2014

shevandun

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • (Geen motivatie) Service 6
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van shevandun
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-01-2014

suus1973

Aankoop: Online

Al een tijdje op zoek naar de Kitchenaid voor onze dochter, maar ook enorm duur overal. Bij Topdiscounter dus veruit het goedkoopste, dus de gok gewaagd hier te bestellen en totaal geen spijt van gehad. Alles verliep vlot en prima, duidelijke communicatie.

  • Door makkelijk overzichtelijke pagina snel te bestellen Gemak 10
  • Donderdagavond laat besteld, zaterdag ochtend in huis. Van te voren meteen mail na bestelling en ook meteen link wanneer pakket verstuurd was om het te volgen Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Zeker, hier was wat ik nodig had veruit het goedkoopste, en het bestellen, betalen en afleveren ging snel en netjes Aanbeveling 10
» Lees de hele review van suus1973
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.