Winkels

Reviews: Topdiscounter.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Topdiscounter.nl.


156 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Topdiscounter.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 7
Totaal 9,8
5 sterren
27-10-2014

NaomiMoenen

Aankoop: Online

  • Voor je het weet heb je je product besteld. Snel en zeer gemakkelijk browse je door de website en de betaalstappen heen :) Gemak 10
  • Zeer snelle levering, heel blij mee! Service 10
  • Veel op voorraad, grote keus Assortiment 9
  • Correcte en snelle afhandeling. Dure spullen snel thuisbezorgd, een fijn gevoel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NaomiMoenen
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-10-2014

Chaelize

Fijne site om producten te zoeken, bekijken. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Snelle reactie naar melding defect. Prima service, vriendelijk personeel.

  • Besteld via site kieskeurig, topdiscounter verwerkt het direct, vlotte levering. Gemak 8
  • Één van de twee dvd spelers was defect, we konden het zo omruilen. Had het per post retour gezonden, maar wilden het graag voor de herfstvakantie hebben. Wonen niet zo ver uit de regio, konden zo een nieuw exemplaar ophalen. Service 8
  •   Assortiment
  • Goede en vlotte service. Vriendelijk personeel met verstand van zaken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chaelize
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-10-2014

alieblokhuis

Aankoop: Online

Zie boven

  • Snelle levering Gemak 9
  • Ik kreeg direct bericht dat de zending mogelijk een week later zou komen, maar uiteindelijk kwam deze met maar een dag vertraging. Ik miste helaas de handleiding, maar die was online te vinden Service 9
  •   Assortiment
  • zie gemak en service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van alieblokhuis
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
27-10-2014

Zlaja

Aankoop: Online

Goed service snelle levering.
Volgen van het pakket zou beter kunnen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zlaja
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Corien2012

Alles ging prima naar wens, snel en netjes.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Corien2012
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-10-2014

Blablakaren

Aankoop: Online

Via kieskeurig op deze site beland. Artikel besteld. Proces ging keurig, artikel werd op aangegeven tijd geleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Blablakaren
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-10-2014

Kim Akkermans

Aankoop: Online

door zoekactie op deze site gekomen, als goedkoopste op het gezochte artikel wat ik nodig had.

  • met een paar klikken besteld Gemak 10
  • volgende dag al geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • omdat hij goedkoop is Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kim Akkermans
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-10-2014

jurgen Demeyere

Aankoop: Online

Makkelijk scrollen doorheen de paginas van de webwinkel.
grote keuze uit diverse toestellen.
service optimaal ervaren.
Product correct geleverd en heel goed verpakt.

  • Website overzichtelijk! Gemak 9
  • Na de bestelling werd onmiddellijk contact genomen dat mijn zending niet voorradig was. Dit werd daarna goed opgevolgd en werd verwittigd wanneer verzonden. Service 8
  • Grote keuze uit divers assortiment. Assortiment 9
  • Het was mijn eerste aankoop bij deze webwinkel en tot nu toe positief ervaren. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jurgen Demeyere
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
20-10-2014

hjk1965

Ik ben zeer tevreden over de hele afdeling.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snel bezorgd. Service 8
  • Voldoende keuze. Assortiment 8
  • Voldoende keuze. En snel bezorgd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hjk1965
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
21-09-2014

JGJ49

Snelle en professionale afwikkeling van mijn bestelling.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JGJ49
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-09-2014

Niron

Aankoop: Online

Internet afgezocht voor een combimagnetron. Eindelijk besloten tot de Whirlpool JT378 en het bleek dat Topdiscounter deze het voordeligst kon leveren. Ik belde met een vraag, voor ik tot bestelling wilde overgaan. Ik kreeg vriendelijk en duidelijk antwoord. Donderdag besteld. Vrijdag binnen, zeer snel dus. Echter een accessoire was beschadigd geleverd. Gelijk hierover gebeld en de volgende dag had ik al probleemloos een nieuwe in huis! Kortom, Topdiscounter is wat mij betreft de "Top" zeer waard.

  •   Gemak
  • Telefonisch goed bereikbaar, er word snel opgenomen en je wordt vriendelijk en goed geholpen. De levertijd is zeer snel, de volgende dag al. Service 10
  •   Assortiment
  • Prijs, levering en service verdienen dat deze winkel wordt aanbevolen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Niron
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-09-2014

Josephinabc

Aankoop: Online

Bij Topdiscounter ben je koning word je heel goed behandeld de artikelen zijn van een goede kwaliteit. Heel goed aan te bevelen bij vrienden en kennissen. Hele goede service en afhandeling van je bestelling .Met een woord SUPER!!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Josephinabc
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
02-09-2014

Vries de R

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

  • Kundig advies. Verkoper helpt prima bij maken van keuze uit ehorme aanbod drogers en wasmachines. Dit tegen zeer schappelijke prijs! Gemak 9
  • Ondanks vraag om levering tot aan deur, is het afleveren van een van de apparaten op 1e verdieping geen enkel probleem. Wat een service... Service 10
  • Ruim aanbod tegen scherpe prijzen! Assortiment 9
  • Servicegericht van winkel tot aan aflevering, TOP! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vries de R
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-08-2014

Ronald van der Noll

Aankoop: Online

  • Het proces van bestelling tot aan de betaling verliep vlotjes. Was er gelukkig niet zo veel tijd aan kwijt. Gemak 10
  • Via de website kon ik een datum aanklikken waarop mijn pakketje bezorgd moest worden, handig! Een dag voor de levering kreeg ik via de mail een link om mijn pakketje te traceren (track&trace). Service 10
  • Heb niet zozeer naar het assortiment gekeken, maar volgens mij was dit ruim voldoende. Assortiment 8
  • Ik heb goeie ervaring met deze website gehad. Je kan zelf een datum aanklikken wanneer je je pakketje geleverd wil hebben en je kan betalen met iDeal. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ronald van der Noll
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-08-2014

Marcelle Klapwijk

Aankoop: Online

Als ik iets nodig heb en het zit in uw assortiment dan ga ik vergelijken en wie weet weer bij u kopen

  • Product snel te vinden. Het afhandelen van de bestelling gaat snel en correct. Gemak 10
  • Besteld en bij ons de volgende dag al in huis. Perfect. Service 10
  • De prijs is zeker concurrerend. Daarom bij u besteld. Assortiment 10
  • Vooral de snelheid van leveren en de prijs. Daarom zou ik u zekere aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcelle Klapwijk
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-08-2014

naamamsterdam

Eigelijk was er wel een probleem met wat ik besteld had, dit was snel geregeld door de winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Makkelijk te bereiken ook telefonish Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van naamamsterdam
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-08-2014

N. Verkaart

Aankoop: Fysieke winkel
Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven

Niet te duur, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

  • Winkel zit om de hoek. Gemak 8
  • Goed en vriendelijk geholpen. Service 8
  • Niet zoveel keus, maar voor mij genoeg. Assortiment 7
  • Als familie of kennissen iets nodig hebben zal ik zeker jullie vernoemen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van N. Verkaart
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
23-08-2014

jr.hakemulder

Een puntje ter verbetering: track and tracé werkte niet dus was het een verrassing hoe laat de koeler geleverd zou worden. Ik had ook geen mailtje gehad wat toegezegd was. Verder is alles netjes afgehandeld.

  • Bestelling was snel gemaakt. Gemak 8
  • App.was niet voorradig, ben netjes gebeld door het bedrijf. Ook nadat het app.weer voorradig was gebeld om een afspraak te maken voor levering. Service 8
  •   Assortiment
  • Je kunt goed zaken doen met dit bedrijf. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jr.hakemulder
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

Gumpy 75

Zie boven.

  •   Gemak
  • In goede orde ontvangen volgens afspraak per e-mail. Complimenten voor uw beide medewerkwers. Service 9
  •   Assortiment
  • Zie "service " Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gumpy 75
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
21-08-2014

DD14

  • Als je de webwinkel nog niet kent, is het erg handig dat ze bestelmogelijkheid via kieskeurig bieden. Gemak 8
  • Mijn bestelling was helaas niet op voorraad, daar ben ik netjes van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk heb ik maar 1 dag langer hoeven wachten. Service 8
  •   Assortiment
  • Normale prijs, gemakkelijk bestellen, goede service. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van DD14
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
20-08-2014

Ellyhugo

Aankoop: Online

De afgesproken bezorgdatum is een aantal keer, vér na de afgesproken tijd, geannuleerd dmv het pakketvolgsysteem. Nog steeds geen pakje ontvangen.

  •   Gemak
  • Geen pakketje ontvangen,dus ook geen service, geen reactie op mail Service 1
  •   Assortiment
  • Geen pakketje ontvangen, wel een nota met de garantie en bezorgkosten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ellyhugo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-08-2014

DomS

  • zer gemakkelijk een produkt te vinden. de procedure om een bestelling te plaatsen is duidelijk en gebruiksvriendelijk Gemak 9
  • Snelle antwoord per mail op alle vragen. Service 9
  • breed genoeg wat mij betreft Assortiment 9
  • ik heb het gepaste product in gepaste tijd ontvangen tegen een concurrentiele prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DomS
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-08-2014

J.v.d.Akker

Aankoop: Online

  • Zeker als je weet wat je ongeveer zoekt,is het makkelijk om een goede keuze te maken. Gemak 9
  • Levering was exact volgens de mededeling van de faVerder geen contact gehad, was ook niet nodig Service 8
  • Ik wist wat ik zocht. In het assortiment was meer dan voldoende keus. Prijs/kwaliteit lijkt mij meer dan voldoende aanwezig. Assortiment 8
  • Vlotte service. Prijs/kwaliteit is in orde. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J.v.d.Akker
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-08-2014

Mascha Kremer

Aankoop: Online

Alles is dik in orde en volgens afspraak. Prijs is ook top. Dus terecht top

  • Alles verloopt soepel zoals het zou moeten. Gemak 9
  • Ze houden zich aan afspraken, en alles is heel helder. Service 9
  • Ruime keuze, scherpe prijzen. Assortiment 8
  • Omdat ze in alle opzichten goed scoren zou ik deze winkel zeker aan bevelen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mascha Kremer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-08-2014

P.J.M. Lavrijssen

Aankoop: Online

  • Het zoeken en bestellen verliep gemakkelijk Gemak 9
  • er werd vermeld dat het bestelde de volgende dag zou arriveren. Dit was ook zo. Compliment. Service 9
  • U heeft een groot assortiment. Assortiment 9
  • Het aanbevelen kan alleen als je kennissen iets nodig hebbenen dan kan ik ze van advies voorzien. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P.J.M. Lavrijssen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-08-2014

Mart1900

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • keurig op de afgesproken tijd het bestelde product gekregen. De chauffeur belde wanneer tussen welk half uur hij zou aankomen. Handig, hoef je niet drie uur te wachten! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mart1900
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-08-2014

deborah199

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Sneller geleverd dan gedacht. Netjes over gebeld Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vriendelijke mensen en hele goede service! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deborah199
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2014

J 52 FRL

Netjes afgeleverd. Verder nog geen ervaring met deze winkel.

  • Duidelijke websit Gemak 9
  • Op tijd gebeld dat de levering de volgende dag zou plaats vinden. Service 9
  • Het is net wat je zoekt Assortiment 8
  • Ik kan deze winkel aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J 52 FRL
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-07-2014

Olivier2001

Goede communicatie, scherpe prijzen

  • Dicht bij huis, je kan zelf ophalen, product ook eerst zien Gemak 9
  • Vlotte afhandeling, vragen worden terzake kundig beantwoord. Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Olivier2001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

Tjaco

Aankoop: Online

Groot assortiment, goede service en levering.
ook nog mogelijkheid tot ophalen.

  • Fijne site. Snel gevonden wat ik zocht. Gemak 10
  • Paar keer gebeld en gemaild met vragen. Altijd snelle reactie!! Service 10
  • Hebben heel veel. Weet je wat je zoekt, gaat het nog sneller. Assortiment 10
  • Gewoon fijne site(ook nog in de buurt!!) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjaco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-07-2014

Guda Grabijn

Snel het juiste product gevonden. De bestelling verliep gemakkelijk en de levering was snel.

  • Makkelijk te bestellen online. Gemak 8
  • Spoedige levering. Service 8
  • Uitgebreid. Assortiment 8
  • Prima. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Guda Grabijn
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-07-2014

toonrinkel

Aankoop: Online

ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

  • je hoeft de deur niet uit en via internet prima te kopen Gemak 9
  • prima krijg een sms wanneer de koerier aankomt Service 9
  • genoeg keus Assortiment 9
  • goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van toonrinkel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2014

H Breukers

Zeer goed product, snelle verzending, prettige afwikkeling.

  • Ideaal via internet, je hoeft de deur niet uit Gemak 9
  • Perfecte afwikkeling bij aankoop, prettig contact Service 9
  • Zeer grote keuze, goede omschrijving van het product Assortiment 9
  • een echte TOP discounter ! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van H Breukers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-07-2014

mirjam99

heb ik al gedaan.

  • bestellen en direct lezen op welke dag ik de bestelling kan verwachten. heel goed. Gemak 10
  • zie bij "gemak" Service 10
  • als er n opmerking zou zijn, dan is t dat er heel veel keuze is voor de leek. Assortiment 10
  • tja, zie boven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mirjam99
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-07-2014

Aldert 1944

Vlotte bediening zonder zorgen

  • Makkelijk te vinden wat ik zocht en makkelijk te bestellen Gemak 9
  • Pakket precies gebracht op de dag die werd aangegeven. Service 9
  • Kon alles vinden wat ik zocht Assortiment 9
  • Geen problemen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aldert 1944
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

Jess33

  • Kon snel vinden wat ik wilde hebben. Gemak 10
  •   Service
  • Was genoeg keuze, veel prijs veriatie. Dat is wel fijn Assortiment 10
  • Kan er van alles vinden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jess33
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-07-2014

Astrid1313

Alles bij elkaar loont het de moeite om de site van Topdiscounter te bekijken voordat je iets aanschaft. Hetzelfde product heb ik al duurder gezien bij andere aanbieders.

  • Erg makkelijk besteld vis Kieskeurig.nl Kon meteen zien waar het product het goedkoopst was. Gemak 10
  • Na het product besteld te hebben werd het erg vlot bezorgd. Is voor herhaling vatbaar om hier vaker iets te bestellen. Service 10
  • Ruim voldoende keus op de websites van Topdiscounter. Kom hier zeker nog eens terug! Assortiment 10
  • Zeer zeker aan te bevelen aan anderen al was het alleen maar voor de prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Astrid1313
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-07-2014

Francois Lieux

Aankoop: Online

  • Alles heel simpel. Gemak 9
  • Correspondentie accuraat en prima uitgevoerd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Als het uitkomt. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Francois Lieux
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-07-2014

Sabine 64

De site is duidelijk en toegankelijk, er werd op de afgesproken dag geleverd. Niets dan lof.

  • het winkelt prettig vanachter je computer. Duidelijke site. Gemak 8
  • Het product werd op de afgesproken dag keurig afgeleverd. Service 8
  • De site heeft een ruime keuze. Assortiment 8
  • Ik heb alleen maar goede ervaringen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sabine 64
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

fries famke

het gemak,de service en het assortiment is in 1 woord geweldig ik kan iederèèn aanbevelen om bij dit bedrijf te kopen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van fries famke
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
14-07-2014

vd Hart

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van vd Hart
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

Onjari

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Onjari
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

Marian S

Ik ben heel tevreden.

  • Lekker wendbaar, die rolborstel is helemaal geweldig. Gemak 9
  • Had hem na het bestellen snel in huis. Service 9
  • voor elk wat nodig is. in prijsklasse en gebruikers doeleinde.eigenlijk te veel keus. Assortiment 9
  • snelle afhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian S
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-06-2014

alexander1966

Snelle service, extreem vriendelijk aan de telefoon en bij afhalen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van alexander1966
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-06-2014

eileen200848

Aankoop: Online

Handige shop en snelle levering.

  • Breed assortiment, waar je dank zij de menu's toch vrij gemakkelijk kan vinden waar je naar op zoek bent. Betaling verliep vlot. Bestelprocedure was overzichtelijk en goed te doen. Gemak 9
  • Echt contact opnemen was in mijn geval niet nodig. Levertijd conform verwachting (of liever: wat door deze webshop zelf werd aangegeven). Service 9
  • Breed assortiment. Ik wilde slechts 1 artikel bestellen en heb verder niet op andere artikelen gelet. Assortiment 8
  • Op zich heel handig dat je voor veel dingen hier terecht kunt. Je bepaalt dan ook of de prijs concurrerend is en bestellen maar, zou ik zo zeggen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van eileen200848
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
24-06-2014

Care twenty four

Het was voor mij, die niet zo snel via internet iets koopt, een heel plezierige ervaring te merken, dat de hele aankoop zo gemakkelijk en vlot verliep.

Dat het met de bezorging ook zo snel en correct ging maakte het helemaal goed.

  • In je eigen omgeving rustig kunnen uitzoeken. Gemak 8
  • 's Avonds besteld, de volgende dag al in huis. Sneller kan niet. Service 10
  •   Assortiment
  • Het bestelde snel en keurig verpakt ontvangen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Care twenty four
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-06-2014

Ad2O14

Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website, met goede productinformatie.
Online betalen verliep soepel.
Telefonisch goed te bereiken en de beantwoording van vraag was helder.
Snelle bezorging via PostNL, als eerste in de ochtend thuis afgeleverd.
Helaas geen retour inname van het oude apparaat door PostNL.
Alle gangbare merken en modellen leverbaar, voor de laagste prijs.
Ruime keuze en goede service, tegen een beste prijs (laagste volgens kieskeurig.nl)

  • Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website, met goede productinformatie. Online betalen verliep soepel. Gemak 10
  • Telefonisch goed te bereiken en de beantwoording van vraag was helder. Snelle bezorging via PostNL, als eerste in de ochtend thuis afgeleverd. Helaas geen retour inname van het oude apparaat door PostNL. Service 9
  • Alle gangbare merken en modellen leverbaar, voor de laagste prijs. Assortiment 10
  • Ruime keuze en goede service, tegen een beste prijs (laagste volgens kieskeurig.nl) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ad2O14
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-06-2014

katootje33

Snelle levering. Bij veranderingen netjes en mail en telefonisch contact. Net personeel en goede plaatsing en menemen van het restafval.

  • Werd keurig geplaatst waar ik wou Gemak 10
  • Keurig geplaatst en netjes de tijd voor uitleg en vragen Service 10
  • Voor het bedrag dat ik uit wou/kon geven veel soorten en keuze Assortiment 8
  • Snel.netjes.keurig personeel en correct in taal en aanspreekvorm Aanbeveling 10
» Lees de hele review van katootje33
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
21-06-2014

Gerard&Anja

Snelle levering, alleen zou ik deze beugel niet aanraden. Reden is wij hebben een 65inch TV en de beugel zakt iets door als je de TV ophangt, waardoor het erg moeilijk wordt om de TV waterpas te krijgen. Uiteindelijk zelf een boorgat van de beugel groter geboord waardoor we de TV wel waterpas kregen. Bij kleine TV's zal dit waarschijnlijk niet nodig zijn omdat het dan minder opvalt maar bij zo'n grote TV is deze beugel niet 1,2,3 op te hangen en waterpas te krijgen.

  • Makkelijk te bestellen Gemak 7
  • Snelle levering Service 8
  • Niet verder gekeken als bij de TV beugels Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gerard&Anja
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2014

anja09

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • snelle levering redelijke vergoeding voor naar boven tillen en aansluiten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anja09
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.