Winkels

Reviews: Topdiscounter.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Topdiscounter.nl.


177 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,9

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,8
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Topdiscounter.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 7
Totaal 7,7
4 sterren
21-08-2014

DD14

  • Als je de webwinkel nog niet kent, is het erg handig dat ze bestelmogelijkheid via kieskeurig bieden. Gemak 8
  • Mijn bestelling was helaas niet op voorraad, daar ben ik netjes van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk heb ik maar 1 dag langer hoeven wachten. Service 8
  •   Assortiment
  • Normale prijs, gemakkelijk bestellen, goede service. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van DD14
Reageer op deze review

Totaal 1,0
1 sterren
20-08-2014

Ellyhugo

Aankoop: Online

De afgesproken bezorgdatum is een aantal keer, vér na de afgesproken tijd, geannuleerd dmv het pakketvolgsysteem. Nog steeds geen pakje ontvangen.

  •   Gemak
  • Geen pakketje ontvangen,dus ook geen service, geen reactie op mail Service 1
  •   Assortiment
  • Geen pakketje ontvangen, wel een nota met de garantie en bezorgkosten Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Ellyhugo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-08-2014

DomS

  • zer gemakkelijk een produkt te vinden. de procedure om een bestelling te plaatsen is duidelijk en gebruiksvriendelijk Gemak 9
  • Snelle antwoord per mail op alle vragen. Service 9
  • breed genoeg wat mij betreft Assortiment 9
  • ik heb het gepaste product in gepaste tijd ontvangen tegen een concurrentiele prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DomS
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-08-2014

J.v.d.Akker

Aankoop: Online

  • Zeker als je weet wat je ongeveer zoekt,is het makkelijk om een goede keuze te maken. Gemak 9
  • Levering was exact volgens de mededeling van de faVerder geen contact gehad, was ook niet nodig Service 8
  • Ik wist wat ik zocht. In het assortiment was meer dan voldoende keus. Prijs/kwaliteit lijkt mij meer dan voldoende aanwezig. Assortiment 8
  • Vlotte service. Prijs/kwaliteit is in orde. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J.v.d.Akker
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-08-2014

Mascha Kremer

Aankoop: Online

Alles is dik in orde en volgens afspraak. Prijs is ook top. Dus terecht top

  • Alles verloopt soepel zoals het zou moeten. Gemak 9
  • Ze houden zich aan afspraken, en alles is heel helder. Service 9
  • Ruime keuze, scherpe prijzen. Assortiment 8
  • Omdat ze in alle opzichten goed scoren zou ik deze winkel zeker aan bevelen. Sterker nog, dat heb ik al gedaan! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mascha Kremer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-08-2014

P.J.M. Lavrijssen

Aankoop: Online

  • Het zoeken en bestellen verliep gemakkelijk Gemak 9
  • er werd vermeld dat het bestelde de volgende dag zou arriveren. Dit was ook zo. Compliment. Service 9
  • U heeft een groot assortiment. Assortiment 9
  • Het aanbevelen kan alleen als je kennissen iets nodig hebbenen dan kan ik ze van advies voorzien. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P.J.M. Lavrijssen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-08-2014

Mart1900

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • keurig op de afgesproken tijd het bestelde product gekregen. De chauffeur belde wanneer tussen welk half uur hij zou aankomen. Handig, hoef je niet drie uur te wachten! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mart1900
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
05-08-2014

deborah199

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Sneller geleverd dan gedacht. Netjes over gebeld Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vriendelijke mensen en hele goede service! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van deborah199
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
01-08-2014

J 52 FRL

Netjes afgeleverd. Verder nog geen ervaring met deze winkel.

  • Duidelijke websit Gemak 9
  • Op tijd gebeld dat de levering de volgende dag zou plaats vinden. Service 9
  • Het is net wat je zoekt Assortiment 8
  • Ik kan deze winkel aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J 52 FRL
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-07-2014

Olivier2001

Goede communicatie, scherpe prijzen

  • Dicht bij huis, je kan zelf ophalen, product ook eerst zien Gemak 9
  • Vlotte afhandeling, vragen worden terzake kundig beantwoord. Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Olivier2001
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-07-2014

Tjaco

Aankoop: Online

Groot assortiment, goede service en levering.
ook nog mogelijkheid tot ophalen.

  • Fijne site. Snel gevonden wat ik zocht. Gemak 10
  • Paar keer gebeld en gemaild met vragen. Altijd snelle reactie!! Service 10
  • Hebben heel veel. Weet je wat je zoekt, gaat het nog sneller. Assortiment 10
  • Gewoon fijne site(ook nog in de buurt!!) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tjaco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-07-2014

Guda Grabijn

Snel het juiste product gevonden. De bestelling verliep gemakkelijk en de levering was snel.

  • Makkelijk te bestellen online. Gemak 8
  • Spoedige levering. Service 8
  • Uitgebreid. Assortiment 8
  • Prima. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Guda Grabijn
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-07-2014

toonrinkel

Aankoop: Online

ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

  • je hoeft de deur niet uit en via internet prima te kopen Gemak 9
  • prima krijg een sms wanneer de koerier aankomt Service 9
  • genoeg keus Assortiment 9
  • goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van toonrinkel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-07-2014

H Breukers

Zeer goed product, snelle verzending, prettige afwikkeling.

  • Ideaal via internet, je hoeft de deur niet uit Gemak 9
  • Perfecte afwikkeling bij aankoop, prettig contact Service 9
  • Zeer grote keuze, goede omschrijving van het product Assortiment 9
  • een echte TOP discounter ! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van H Breukers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-07-2014

mirjam99

heb ik al gedaan.

  • bestellen en direct lezen op welke dag ik de bestelling kan verwachten. heel goed. Gemak 10
  • zie bij "gemak" Service 10
  • als er n opmerking zou zijn, dan is t dat er heel veel keuze is voor de leek. Assortiment 10
  • tja, zie boven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mirjam99
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-07-2014

Aldert 1944

Vlotte bediening zonder zorgen

  • Makkelijk te vinden wat ik zocht en makkelijk te bestellen Gemak 9
  • Pakket precies gebracht op de dag die werd aangegeven. Service 9
  • Kon alles vinden wat ik zocht Assortiment 9
  • Geen problemen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Aldert 1944
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

Jess33

  • Kon snel vinden wat ik wilde hebben. Gemak 10
  •   Service
  • Was genoeg keuze, veel prijs veriatie. Dat is wel fijn Assortiment 10
  • Kan er van alles vinden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jess33
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-07-2014

Astrid1313

Alles bij elkaar loont het de moeite om de site van Topdiscounter te bekijken voordat je iets aanschaft. Hetzelfde product heb ik al duurder gezien bij andere aanbieders.

  • Erg makkelijk besteld vis Kieskeurig.nl Kon meteen zien waar het product het goedkoopst was. Gemak 10
  • Na het product besteld te hebben werd het erg vlot bezorgd. Is voor herhaling vatbaar om hier vaker iets te bestellen. Service 10
  • Ruim voldoende keus op de websites van Topdiscounter. Kom hier zeker nog eens terug! Assortiment 10
  • Zeer zeker aan te bevelen aan anderen al was het alleen maar voor de prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Astrid1313
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-07-2014

Francois Lieux

Aankoop: Online

  • Alles heel simpel. Gemak 9
  • Correspondentie accuraat en prima uitgevoerd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • Als het uitkomt. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Francois Lieux
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
14-07-2014

Sabine 64

De site is duidelijk en toegankelijk, er werd op de afgesproken dag geleverd. Niets dan lof.

  • het winkelt prettig vanachter je computer. Duidelijke site. Gemak 8
  • Het product werd op de afgesproken dag keurig afgeleverd. Service 8
  • De site heeft een ruime keuze. Assortiment 8
  • Ik heb alleen maar goede ervaringen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sabine 64
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

fries famke

het gemak,de service en het assortiment is in 1 woord geweldig ik kan iederèèn aanbevelen om bij dit bedrijf te kopen

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van fries famke
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
14-07-2014

vd Hart

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van vd Hart
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

Onjari

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Onjari
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

Marian S

Ik ben heel tevreden.

  • Lekker wendbaar, die rolborstel is helemaal geweldig. Gemak 9
  • Had hem na het bestellen snel in huis. Service 9
  • voor elk wat nodig is. in prijsklasse en gebruikers doeleinde.eigenlijk te veel keus. Assortiment 9
  • snelle afhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian S
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-06-2014

alexander1966

Snelle service, extreem vriendelijk aan de telefoon en bij afhalen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van alexander1966
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
25-06-2014

eileen200848

Aankoop: Online

Handige shop en snelle levering.

  • Breed assortiment, waar je dank zij de menu's toch vrij gemakkelijk kan vinden waar je naar op zoek bent. Betaling verliep vlot. Bestelprocedure was overzichtelijk en goed te doen. Gemak 9
  • Echt contact opnemen was in mijn geval niet nodig. Levertijd conform verwachting (of liever: wat door deze webshop zelf werd aangegeven). Service 9
  • Breed assortiment. Ik wilde slechts 1 artikel bestellen en heb verder niet op andere artikelen gelet. Assortiment 8
  • Op zich heel handig dat je voor veel dingen hier terecht kunt. Je bepaalt dan ook of de prijs concurrerend is en bestellen maar, zou ik zo zeggen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van eileen200848
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
24-06-2014

Care twenty four

Het was voor mij, die niet zo snel via internet iets koopt, een heel plezierige ervaring te merken, dat de hele aankoop zo gemakkelijk en vlot verliep.

Dat het met de bezorging ook zo snel en correct ging maakte het helemaal goed.

  • In je eigen omgeving rustig kunnen uitzoeken. Gemak 8
  • 's Avonds besteld, de volgende dag al in huis. Sneller kan niet. Service 10
  •   Assortiment
  • Het bestelde snel en keurig verpakt ontvangen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Care twenty four
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-06-2014

Ad2O14

Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website, met goede productinformatie.
Online betalen verliep soepel.
Telefonisch goed te bereiken en de beantwoording van vraag was helder.
Snelle bezorging via PostNL, als eerste in de ochtend thuis afgeleverd.
Helaas geen retour inname van het oude apparaat door PostNL.
Alle gangbare merken en modellen leverbaar, voor de laagste prijs.
Ruime keuze en goede service, tegen een beste prijs (laagste volgens kieskeurig.nl)

  • Wat ik zocht was gemakkelijk te vinden op de website, met goede productinformatie. Online betalen verliep soepel. Gemak 10
  • Telefonisch goed te bereiken en de beantwoording van vraag was helder. Snelle bezorging via PostNL, als eerste in de ochtend thuis afgeleverd. Helaas geen retour inname van het oude apparaat door PostNL. Service 9
  • Alle gangbare merken en modellen leverbaar, voor de laagste prijs. Assortiment 10
  • Ruime keuze en goede service, tegen een beste prijs (laagste volgens kieskeurig.nl) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ad2O14
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
23-06-2014

katootje33

Snelle levering. Bij veranderingen netjes en mail en telefonisch contact. Net personeel en goede plaatsing en menemen van het restafval.

  • Werd keurig geplaatst waar ik wou Gemak 10
  • Keurig geplaatst en netjes de tijd voor uitleg en vragen Service 10
  • Voor het bedrag dat ik uit wou/kon geven veel soorten en keuze Assortiment 8
  • Snel.netjes.keurig personeel en correct in taal en aanspreekvorm Aanbeveling 10
» Lees de hele review van katootje33
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
21-06-2014

Gerard&Anja

Snelle levering, alleen zou ik deze beugel niet aanraden. Reden is wij hebben een 65inch TV en de beugel zakt iets door als je de TV ophangt, waardoor het erg moeilijk wordt om de TV waterpas te krijgen. Uiteindelijk zelf een boorgat van de beugel groter geboord waardoor we de TV wel waterpas kregen. Bij kleine TV's zal dit waarschijnlijk niet nodig zijn omdat het dan minder opvalt maar bij zo'n grote TV is deze beugel niet 1,2,3 op te hangen en waterpas te krijgen.

  • Makkelijk te bestellen Gemak 7
  • Snelle levering Service 8
  • Niet verder gekeken als bij de TV beugels Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Gerard&Anja
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2014

anja09

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • snelle levering redelijke vergoeding voor naar boven tillen en aansluiten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van anja09
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-06-2014

Jos Eindhoven

  • Prima website met duidelijke informatie Gemak 9
  • Snel geleverd zonder haperingen. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Perfect. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jos Eindhoven
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-06-2014

tevreden koper8

Hallo allemaal,

ik was opzocht naar een tv, de tv wordt bij veel bekendere winkels zoals bol.com niet verkocht, hier hadden ze de tv gewoon, ik vertrouwde het eerst niet helemaal toen ging ik op internet naar reviews zoeken en ik vond er hele goede recensie's, ik dacht ik ga gewoon voor deze site en alles was ook hartstikke goed zoals in de recensie was vermeld, dus zeker een aanrader!
Ik had wat vragen, ik kon gewoon bellen en alles werd goed beantwoord,
er was alleen een fout van het product en dat stond ook fout op de site van lg, er stond bij mijn tv dat er 3 hdmi poorten waren, toen ik de tv thuis kreeg waren er maar 2 hdmi poorten, ik belde daarvoor en na een tijdje praten beloofde de verkoper met wie ik sprak, mij een splitter voor hdmi te sturen waardoor ik er toch 3 had dan...
Ik heb hem nog steeds niet ontvangen maar ik heb er wel vertrouwen in dat ze hem gewoon gaan sturen naar mij!

Conclusie: Een hele goede site, zoek je iets en je ziet hier iets staan, zeker kopen!!

  • het bestellen gaat gemakkelijk, de levering via post nl wat minder. maar erg goed ging het wel allemaal! Gemak 8
  • ik kon altijd terecht voor mijn vragen, topdiscounter heeft bijna al mijn vragen correct geantwoord zie beneden wat er niet goed ging Service 9
  • bijna geen enkele winkel verkocht het product wat ik zocht, topdiscounter wel!! Assortiment 10
  • Alles gaat gemakkelijk en goed, de product informatie klopte in mij geval niet. Zie hieronder voor verdere informatie. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van tevreden koper8
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-06-2014

Muntendam2

  • Winkel waar je de spullen kunt afhalen Gemak 9
  • Bij afhalen in de winkel bleek dat het artikel per abuis naar een andere klant was gestuurd. Men heeft het betreffende artikel kosteloos op zeer korte termijn naar het huisadres gestuurd. Service 9
  •   Assortiment
  • Vanwege goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Muntendam2
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
16-06-2014

Fons Catau

Aankoop: Online

Geen opmerkingen. Heb nauwlijks verder naar jullie produkten gekeken, omdat ik gericht op zoek was naar dit produkt.

  • Goede en heldere website Gemak 9
  • afhandeling en berichtgeving prima en snel Service 10
  •   Assortiment
  • Prima verzorgd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fons Catau
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
13-06-2014

Totality

Aankoop: Online

  • Was opzoek naar beugel voor 60" televisie, is makkelijk te filteren en te bestellen Gemak 8
  • volgende dag nog in huis! Service 9
  • voldoende keuze in merken en prijs Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Totality
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
05-06-2014

J.Riepe47

  • Gemakkelijke en duidelijke shoppagina. Lage prijzen. Gemak 8
  • Niet verwacht! vrijdag besteld en zaterdagmiddag al binnen, klasse. Service 8
  • Volop artikelen. Assortiment 8
  • Kan deze site iedereen aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van J.Riepe47
Reageer op deze review

Totaal 5,3
1.5 sterren
05-06-2014

Lara401

Ik vond de updates over het bestelproces erg slecht.
En kreeg dan eerst ook het idee met een malafide winkel van doen te hebben. Gelukkig was dit niet zo en hopelijk word deze service verbetert. Verder een prima site

  • Ik werd niet op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket werd verzonden. Gemak 4
  • (Geen motivatie) Service 6
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Lara401
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-06-2014

Deurne01

  • Duidelijk overzicht van de winkel.En bestellen is gewoon duidelijk en overzichtelijk. Gemak 9
  • Snelle levering, zoals het hoort voor een internetwinkel en je blijft op de hoogte gehouden van je bestelde artikel. Service 10
  • Ruime assortiment en de prijs is gewoon goed. Assortiment 9
  • Kan deze winkel iedereen adviseren, duidelijk, ruime assortiment en snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Deurne01
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-06-2014

Sanangel

Snelle en accurate afhandeling. Ook de navraag, of het allemaal juist verlopen is, vind ik positief.

  • Direct vanuit de vergelijkingssite geboekt. Gemak 10
  • Snel geleverd. Service 10
  • Precies wat ik zocht Assortiment 10
  • Natuurlijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sanangel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-06-2014

R. Jansen87

Zie bovenstaand.

  • Makkelijk online bestellen. Duidelijke site, gebruiksvriendelijk. Gemak 10
  • Ik wilde de bestelling graag eerder ontvangen, dan aangegeven stond. Contact opgenomen en perfect geholpen. Levering werd met spoed verzonden. top! Service 10
  • vele merken en soorten verkrijgbaar Assortiment 10
  • Prima winkel! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van R. Jansen87
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-06-2014

barbet

Aankoop: Online

Product is snel besteld, TD levert niet in weekend. Had het product na een week. Product is naar wens.

Ik zou het aanbevelen als ze de goedkoopste zijn voor een bepaald product.

  • Product is snel besteld, TD levert niet in weekend. Had het product na een week. Product is naar wens. Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Ik zou het aanbevelen als ze de goedkoopste zijn voor een bepaald product. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van barbet
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-06-2014

omalief

  • Thuis gemakkelijk een keuze kunnen maken en een duidelijke beschrijving van produckt. Gemak 10
  • Vlotte levering na 10 min. wist ik al wanneer de bestelling werd bezorgd. Service 10
  • Volop keuze in verschillende prijsklassen. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van omalief
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-06-2014

WendyvS1983

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Super! Goede Service!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van WendyvS1983
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
27-05-2014

O Akin

Ik ben gewoon tevreden op de manier hoe mijn bestelling is in behandeling genomen.

  • Op de site kun je makkelijk een product vinden. Gemak 7
  • Ik heb de bestelling snel kunnen ontvangen. Mijn complimenten hiervoor. Service 7
  • De Philips hoofdtelefoon SHL3300 was stuk goedkoper dan andere bieders. Assortiment 7
  • Je kunt op deze site zonder enige twijfel dingen gaan bestellen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van O Akin
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-05-2014

wmejansen

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

  • alles duidelijk Gemak 8
  • Vriendelijk geholpen bij afhalen Service 8
  • Assortiment is redelijk beperkt Assortiment 7
  • Als er iets voor je bij staat is dit zeker een goedkoop alternatief om te bekijken Aanbeveling 8
» Lees de hele review van wmejansen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
22-05-2014

ZwaanME

Uhm, bovenstaande toelichtingen zijn niet uitgebreid of duidelijk genoeg?

  • de website is 24/7 beschikbaar en heeft een duidelijke indeling en goede zoekfunctie. Gemak 9
  • Bestelling is vlot verzonden en was goed verpakt. Service 9
  • Niet alle producten die ik graag had willen kopen waren beschikbaar. Maar het assortiment is breed en de prijzen zijn over het algemeen scherp. Assortiment 7
  • Er is mij in de afgelopen vijftien jaar nog nooit door iemand gevraagd: "goh, waar heb jij (vul hier het bestelde artikel in) eigenlijk gekocht". Maar stel dat dit toch een keer gebeurd en ik heb toevallig onthouden bij welk van de vele webwinkels ik dat specifiek artikel heb besteld, dan zal ik dat die persoon zeker aanbevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van ZwaanME
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
22-05-2014

ronvandorst

Mooi product, mooie prijs gekocht bij deze winkel.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van ronvandorst
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
21-05-2014

H. Kas

Aankoop: Online

prima bedrijf. Snel netjes en vriendelijk geleverd. Ben heel tevreden.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H. Kas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-05-2014

C. van Roon

Aankoop: Fysieke winkel
Eindhoven

Ik heb maar één nadeel ervaren van de winkel: ik kwam met veel meer terug dan ik van plan was, overigens naar volle tevredenheid.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zeer goede prijs/prestatie-verhouding; aangenaam winkelen, zowel online als in de winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C. van Roon
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.