Winkels

Reviews: Ritel.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Ritel.nl.


26 reviews Totaalscore 6,9
3 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,5

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
3.5 sterren
7,4

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4 sterren
7,6

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4 sterren
7,5
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Ritel.nl hebben gegeven.

Pagina 2 van 8
Totaal 8,2
4.5 sterren
02-07-2013

sousou

Aankoop: Online

ze zijn snel en duidelijk....

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sousou
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-06-2013

eraser34

Aankoop: Online

duidelijk , snel , betrouwbaar alles volgens afspraak en netje op tijd over alles geinformeerd. ook toen het artikel te lang zou duren een net alternatief aangeboden gekregen tegen dezelfde condities.

  • overzichtelijk op de site en duidelijk wat je wel en niet kan. en wat eventuele kosten zijn Gemak 8
  • netjes gebeld dat het artikel te lang in bestelling zou zijn en een gelijkwaardig artikel aangeboden gekregen en meteen afgehandeld. zeer netjes. Service 8
  • mag iets uitgebreider nog. Assortiment 7
  • door de goede service en overzichtelijke website en correcte snelle afhandeling. zeker aan te bevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van eraser34
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-06-2013

muito67

Goede en snelle service en vriendelijke mensen aan de telefoon als je vragen hebt.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van muito67
Reageer op deze review

Totaal 6,3
2.5 sterren
07-06-2013

oszkar

de communicatie tussen de leverancier en de winkel moet beter!!

  • lange wachttijd Gemak 6
  • geen uitleg of klaarmaken voor gebruik; het was domweg te druk in de winkel Service 7
  •   Assortiment
  • via internet ging de bestelling soepel; het afhalen ging moeizamer omdat men niet wist of en wanneer de bestelling binnen was Aanbeveling 6
» Lees de hele review van oszkar
Reageer op deze review

Totaal 6,3
2.5 sterren
30-05-2013

mmichaell

Als alles in 1 keer goed gaat, dan heb je hier een goede zaak aan! Voordelig en snelle goede service. Heb je nog een vraag of een wijziging te maken via de klantenervice, dan moet je héél veel geduld en doorzettingsvermogen hebben..

  • Het bestellen gaat prima, maar als je verder nog vragen hebt en hierover een vraag wilt stellen via de website, dan kan dit niet, omdat het je niet in staat stelt alles in te vullen en hierdoor niet de vraag te kunenn versturen. Gemak 7
  • ALS je eenmaal door de klantenservice heen komt, waarvoor je alléén maar optie 1 kan kiezen. Voor de rest verwijzen ze je door naar de site.. Dan behandelen ze je wel goed. Service 5
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van mmichaell
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-05-2013

droeppie

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van droeppie
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-05-2013

twotimes

Ritel is al jaren onze betrouwbare partner bij de aanschaft, verlenging en nieuwe abonnementen en telefoons. Een top bedrijf die een dikke pluim verdiend!!!

  • Prima website, duidelijk en aktueel Gemak 8
  • Afspraken betreffende leveringen worden nagekomen, vragen worden binnen 24 uur beantwoord Service 9
  • Vindt wat je zoekt bij Ritel Assortiment 9
  • Binnen ons gezin vertrouwen we al vele jaren op de service van Ritel en tot op heden zijn we nog nooit teleurgesteld Aanbeveling 10
» Lees de hele review van twotimes
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-05-2013

cjborman

snelle afhandeling en klantgericht naar mijn inzicht

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • goede afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van cjborman
Reageer op deze review

Totaal 2,3
1 sterren
22-05-2013

stevos88

Geen service (geen antwoord op vragen en naar je geld kun je fluiten)

  • Gemakkelijk betalen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Gemak 5
  • Zeer slechte klantenservice! Ze laten erg lang op zich wachten en beloftes worden niet nagekomen. Ze zijn mij nog een flink bedrag verschuldigd vanwege een geannuleerde bestelling en heb helaas mijn geld nog steeds niet terug. Ik voel me op z'n zachtst gezegd beroofd. Verwacht dus absoluut geen service van dit bedrijf en probeer ze maar niet te bellen. Service 1
  •   Assortiment
  • Ik raad niemand, maar dan ook niemand aan hier wat te kopen. Je wordt gelokt met stuntprijzen, maar hun service is onder de maat. Maak niet dezelfde fout die ik maakte en ga lekker naar de concurent. Dat scheelt wellicht maar een tientje. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van stevos88
Reageer op deze review

Reactie:
cjborman

22-05-2013
ben dik tevreden over de bestelling en afhandeling levertijd en de bezorging zeer goed en snel top
Totaal 9,0
5 sterren
21-05-2013

hottouch

gezien de bovenstaande antwoorden behoeft dit mijn inziens geen verdere uitleg

  • snel en eenvoudig Gemak 9
  • snel goed en veilig in verzending Service 9
  • ruim voldoende Assortiment 9
  • snelle service en informatie en een goede afhandeling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van hottouch
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-05-2013

sylviavanklinken

Het is alleen maar positief wat ik heb ondervonden, zie bovenstaande opmerkingen.

  • Bestellen gaat heel makkelijk en snel Gemak 9
  • Ik werd bijna direct na de bestelling gebeld dat het mogelijk was binnen drie dagen de bestelling per koerier af te leveren. Service 9
  • Het product wat ik wilde hebben was direct leverbaar Assortiment 9
  • Goede service en vriendelijke contacten Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sylviavanklinken
Reageer op deze review

Review:
o.s. 2013

13-05-2013
De 24-uurslevering bleek 4 dagen te zijn?? Nummerbehoud op vrijdag 10 mei nog steeds niet geregeld??? Jammer dat je die soort dingen niet gewoon goed regelt! Kortom niet via internet doen. Klantenservice is alleen tijdens kantooruren bereikbaar. Dus niet echt klantvriendelijk.
Lees de hele review van o.s. 2013 Reageer op deze review
Totaal 3.2
1 sterren

  • Website
    5
  • Bereikbaarheid
    4
  • Bestelling en levering
    3
  • After sales
    1

Review:
nokray

01-05-2013
Het was niet duidelijk wanneer nummerbehoud in zal gaan
Nu sms van Tele 2 gekregen en mail van ritel met twee verschillende datums (:
Jammer
Lees de hele review van nokray Reageer op deze review
Totaal 7.8
4 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    6

Review:
d.lupker

29-04-2013
Heb nu binnen 1 maand 2 abbo's verlengt en nieuwe gsm's ontvangen keurig be en af gehandeld door ritel
Lees de hele review van d.lupker Reageer op deze review
Totaal 8.8
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
RolfvanKoppen

23-04-2013
Prima service, jammer van Vodafone dat nummerbehoud niet kon omdat er 1 dag te vroeg was opgegeven. Had ritel wellicht ook kunnen weten?
Lees de hele review van RolfvanKoppen Reageer op deze review
Totaal 7.8
4 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    8

Review:
RvZ01

16-04-2013
Ik kon mijn abonnement verlengen.
Heb dat met een simonlky + toestel gedaan.
Duidelijke uitleg op de site en netjes binnen een dag geleverd, prima
Lees de hele review van RvZ01 Reageer op deze review
Totaal 8.2
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
Havvyan

11-04-2013
geen correctie op website mogelijk.
een telefoontje en alles was opgelost.
melding bij verzending.
volgende dag zending binnen op het opgegeven adres.
Lees de hele review van Havvyan Reageer op deze review
Totaal 8
4.5 sterren

  • Website
    4
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    10

Review:
cathar

04-04-2013
bestelling en aflevering liepen perfect,abonnement was erg goedkoop met handig telefoontje van nokia.
Lees de hele review van cathar Reageer op deze review
Totaal 9.5
5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
A.flasch

22-03-2013
De webshop is heel gebruiksvriendelijk en vind het persoonlijk erg prettig zo te winkelen. Levering was perfect en snel, dus ben zeer tevreden!
Lees de hele review van A.flasch Reageer op deze review
Totaal 8.8
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
jenajo

08-03-2013
ik vind de winkel op het web uitstekend het is goed overzichtelijk en je kan meteen een bestelling plaatsen en de volgende dag weet je wanneer je je bestelling krijgt.
Lees de hele review van jenajo Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
arnoos

28-02-2013
Snelle en correcte afhandeling van mijn order.
Artikel was niet voorradig dus levering was een dag later dan verwacht,ik werd keurig op de hoogte gehouden wat betreft de status van mijn order dan heb ik daar geen moeite mee.
Website is overzichtelijk met duidelijke informatie.
Lees de hele review van arnoos Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
ajwdekoning

07-02-2013
Inmiddels is alles goed gegaan. Heeft wel 3 weken geduurd, dus zeker geen 24 uurslevering.
Er was een probleem met nummerbehoud, dit werd opgevraagd bij de Aldi, terwijl het abonnement bij KPN liep.
Moest daar zelf veel voor in actie komen.
Daarnaast is de koeriersdienst niet echt een flexibele manier leveren. Erg moeilijk een afspraak mee te maken op een tijdstip dat mij uitkwam. Uiteindelijk geleverd via Pakketdienst eigenlijk binnen een dag. Dus veel vlotter.
Communicatie, telefoon vrij snel, maar slechts bereikbaar tijdens kantooruren. Mail wordt meestal een dag later beantwoord. Voor deze tijd niet echt snel.
Al met al toch net een voldoende. Vorige keren ging het sneller.
Lees de hele review van ajwdekoning Reageer op deze review
Totaal 6
2.5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    5
  • Bestelling en levering
    6
  • After sales
    6

Review:
Tom Key

06-02-2013
Aanbiedingen voor Vodafone-abonnement waren gunstiger dan bij Vodafone zelf.

Er waren problemen met mijn nummerbehoud (conflict Telfort / Vodafone), waarover ik regelmatig contact heb gehad met Ritel. Ik vond de bereikbaarheid erg goed, en de personen wisten direct waarover ik belde. Ik kreeg ook steeds dezelfde twee personen aan de lijn, niet iedere keer iemand anders.

De bestelling werd ook snel geleverd, prima in orde.

Wel zouden de openingstijden van de klantenservice zouden ruimer mogen zijn (alleen op werkdagen van 9-12 en 13-17 uur)
Lees de hele review van Tom Key Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
ladysparta

05-02-2013
Ritel stunt inderdaad met de prijzen van gsm's e.d. waardoor het aantrekkelijker is om bij deze firma een bestelling te plaatsen. Qua het bestellen verliep alles vlekkeloos, maar beloofde wachttijd is een drama. De klantenservice was niet of nauwelijks bereikbaar en als je via email een vraag wilde stellen kreeg je 48 uur later pas antwoord, terwijl het nieteens het juiste antwoord was. Eindelijk na vijf volledige werkdagen kon ik mijn toestel ophalen in een winkel van ritel in Rotterdam. daar ik al meerdere malen contact had opgenomen met de winkel wanneer het toestel geleverd zou worden, werd mij beloofd dat als het toestel er zou zijn ik een klein aardigheidje zou ontvangen voor de ontstane situatie. U voelt hem al aankomen!!! Men kon zich niets herinneren terwijl ik toch de naam van de desbetreffende medewerker had ontvangen. Mocht u een aankoop doen bij Ritel raad ik u aan om dit via de winkel zelf te doen daar je dan gelijk je toeste mee kan nemen i.p.v. het te bestellen op de website. Ze melden je heel snel af bij je provider maar eer dat je weer een toestel met abonnement heb, ben je dik een week verder.Daarbij nogmaals de klantenservice is een drama, werd niet opgenomen of je word uit de wacht gezet dat de telefoonverbinding is verbroken. Geen aanrader dus, ondanks dat ze wel goedkoper zijn, maar dat zegt dus niet alles.
Lees de hele review van ladysparta Reageer op deze review
Totaal 3
1 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    2
  • Bestelling en levering
    2
  • After sales
    1

Review:
bernaise

15-01-2013
Doe al jarenlang zaken met Ritel, en dat is niet voor niets.
Op een kleinigheidje na gaat alles altijd uitstekend.
Voor het eerst ook de shop in Rotterdam bezocht, vergelijkbare kwaliteit, en nog beter.....direct contact met de medewerkers.
Ben prima geholpen en geadviseerd.
Een aanrader!
Lees de hele review van bernaise Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    ?

Review:
Martje57

15-01-2013
Dit is de 2e keer dat ik een bestelling heb geplaatst bij Ritel, en wederom verbluffend snelle service, tot aan de foto etc. van de bezorger. een echte aanrader.
Lees de hele review van Martje57 Reageer op deze review
Totaal 9.3
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    9
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    9

Review:
truusbel

14-01-2013
BEN ZEER TEVREDEN OVER DE VERZENDING VAN RITEL ALLEEN DE LEVERANSIERS VAN EEN CADEAU LATEN HET WEL ER AFWETEN MAAR DAAR KAN RITEL NIETS AAN DOEN HET CONTACT PER TELEFOON VALT ZWAAR TEGEN MOELIJK TE BEREIKEN
Lees de hele review van truusbel Reageer op deze review
Totaal 8
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    5
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
bart hoekstra

11-01-2013
Ik vond het allemaal goed en snel gaan.
Maar om nu gelijk een 10 te geven.
Dan kun je niet meer omhoog
Lees de hele review van bart hoekstra Reageer op deze review
Totaal 7.5
4 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    8

Review:
Rien63

09-01-2013
ik ben dik tevereden over de afhandeling.
er was vergeten een mini simcard mee te sturen, na telefonisch contact binnen een dag in huis
Lees de hele review van Rien63 Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
Ineke m

09-01-2013
Ik vond het makkelijk met bestellen op de site ,had het ook vrij vlug in huis .wel jammer dat de winkel niet in de buurt was, maar zo ging het ook
Lees de hele review van Ineke m Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    7
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
Sunny595

02-01-2013
Super goede service! updates ontvangen over status van mijn bestelling en ook een foto van de bezorger zodat ik kon zien aan wie ik mijn documenten veilig kon laten zien. Uitstekend!!!
Lees de hele review van Sunny595 Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
Chaba

31-12-2012
De eerste bestelling was op 18-10-2012 daarna omgezet naar andere bestelling.
Het heeft te lang geduurd.
Lees de hele review van Chaba Reageer op deze review
Totaal 3.5
1 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    2
  • Bestelling en levering
    2
  • After sales
    3

Review:
Wim de VE

28-12-2012
Prima behandeling en communicatie. Wat ze zeggen/mailen wordt ook gedaan. Een goed voorbeeld voor overige webwinkels. Chapeau !!!
Lees de hele review van Wim de VE Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
vieri

21-11-2012
Slechte ervaring, geen 2e keer bij bestellen. Huidige iPhone 3GS met sim abonnement bij Tele2 laten omzetten naar 2-jarig Vodafone met iPhone 5 64gb. Uiteraard een onbekende levertijd voor de telefoon, maar dit werd nergens aangegeven tijdens het afronden van mn bestelling. Uiteindelijk dr wachttijd maar voor lief genomen, want was overal zo. Vervolgens had ik na 12 dagen ineens geen netwerk meer. Bleek de aanvraag voor nummerbehoud al door Ritel de deur uitgestuurd te zijn terwijl ik én nog geen nieuwe telefoon had én ook geen simkaart van Vodafone. Mijn zakelijke telefoon was dus gewoon onbereikbaar omdat Tele2 mij afgesloten had!!!

Als oplossing bood Ritel aan om direct een simkaart van Vodafone te sturen om met mijn 3 jaar oude iPhone 3GS voorlopig te kunnen bellen met een €55 p/maand abo en €389 extra bijgelegd voor een iPhone 5 tov mijn Tele2 abo van 20€ p/maand, terwijl ik nog wel weken kon wachten op mn 64gb

Andere optie was om mij terug aan te sluiten bij Tele2 (wat praktisch onmogelijk was). Uiteindelijk maar de keus gemaakt op een 32gb welke wel op voorraad was. Meer om Ritel te ontzien dan mijzelf te ontzien want ik wilde geen iPhone 5 kosten maken zonder een iPhone 5. Een andere optie of compensatie bood Ritel niet aan.

Ow jawel, ze boden aan om alvast de nano sim te sturen. Aangezien die niet past in mijn 3GS zouden ze bij nader inzien toch maar een grote SIM sturen zodat ik in ieder geval bereikbaar zou zijn en dag erna zou mn 32gb komen.

Dag erna géén grote SIM. Ik gebeld: "ja die extra SIM komt morgen met de levering van de iPhone 5......" Niet echt meer nodig dan he, opperde ik. Moest ze me gelijk in geven.

Volgende dag inderdaad het pakketje, zónder grote SIM.... Niet dat ik er wat aan zou hebben maar ze hadden het beloofd.

Waardeloze zaak. Ze mogen blij zijn dat ik mn wens aangepast heb om hun falen te compenseren #slajezelf!
Lees de hele review van vieri Reageer op deze review
Totaal 2.5
1 sterren

  • Website
    5
  • Bereikbaarheid
    3
  • Bestelling en levering
    1
  • After sales
    1

Review:
ymvreeling

19-11-2012
Meerdere fouten gemaakt bij het afsluiten van het contract; een niet bestaand abonnement tegen verkeerde voorwaarden. Een 'foutje' op de website waar Ritel niets meer aan kon doen. Telfort heeft mijn contract contractsvrij gemaakt nadat Ritel weigerde de fout toe te geven en hier iets aan te doen.
Uiteindelijk heeft Ritel wel de fout toegegeven maar werd het afgedaan met een 'pech gehad'. Nooit meer iets afnemen bij Ritel!
Lees de hele review van ymvreeling Reageer op deze review
Totaal 2.2
1 sterren

  • Website
    1
  • Bereikbaarheid
    2
  • Bestelling en levering
    5
  • After sales
    1

Review:
smitsjes

16-11-2012
Ritel is een tussenpersoon van de provider. Nu bleek de bestelling oinjuist te zijn gedaan bij Tele2. Uiteindelijk heeft Ritel e.e.a. wel goed opgestart om het probleem op te lossen (nummerbehoud) maar toen het eind van de oplossing in zicht kwam werd het stil aan alle kanten!

score Tele2 = 1
score Ritel = 6

Aanvulling:
Ritel heeft de bestelling van Tele2 keurig afgeleverd zonder de check uit te voeren of deze was conform de bestelling dus incl. Nummerbehoud. Dit had Tele2 nl niet gedaan. Een nieuwe simkaart zonder nummerbehoud.

Nadat Ritel en tele2 hiervan in kennis waren gesteld (niet eenvoudig overigens bij Tele2!) werd ik eerst van het bekende kastje naar de muur gezonden. Daarna heeft Ritel de verdere contacten gelegd met Tele2. Na ca. Anderhalve week kregen we een belletje dat ik contact moest opnemen met Tele2 (dit wegens privacy...)

Nadat ik dit heb geprobeerd te doen met Tele2 (10 ct pmin en erg lange wachttijd) kreeg ik eindelijk iemand ad lijn van Tele2 die eea moest uitzoeken. Ik werd door haar in de wacht gezet en na ca 5 minuten werd ijskoud de verbinding verbroken!

Daarna heb ik Ritel een reply gezonden op een eerdere mail waarin ik heb aangegeven dat ik de afhandeling nu bij hen neerleg aangezien ik niet van plan ben deze, normaliter toch verantwoordelijkheid van de leverancier verder op mij te nemen.

Eerlijkheidshalve heeft Ritel me wel op de hoogte gesteld van de tussentijdse stand van zaken en is nmm mn Tele2 ronduit een drama!
Lees de hele review van smitsjes Reageer op deze review
Totaal 6
2.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    3
  • After sales
    5

Review:
noelle27

07-11-2012
vlotte afhandeling,snelle levering,goed op de hoogte gehouden omdat de nokia nog niet leverbaar was met een mail ingelicht
. uitstekend
Lees de hele review van noelle27 Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    ?
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
peterupp

30-10-2012
gewoon alles netjes afgehandeld, van tevoren een mail over aflevering met alle relevante gegevens. Over de persoon en firma. Netjes verpakt.
Lees de hele review van peterupp Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    10

Review:
semjase

23-10-2012
zeer goede telefoon, snelle levering bij ritel
ik had een 24 uurs levering gedaan ritel heeft dat
perfect uitgevoerd.

bedankt ritel.
Lees de hele review van semjase Reageer op deze review
Totaal 10
5 sterren

  • Website
    10
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    10
  • After sales
    ?

Review:
smitje999

18-10-2012
Ik kreeg mijn Iphone 5 keurig op tijd geleverd! Het enige jammere vond ik dat er een nieuwe nano simkaart was meegeleverd maar er niet helder in de meegeleverde papieren stond dat ik zelf meteen Vodafone kon bellen om de simkaart te laten activeren.
Daarnaast zou de bereikbaarheid iets beter kunnen, maar zeg nou zelf bij wie is dat wel goed geregeld.....
Lees de hele review van smitje999 Reageer op deze review
Totaal 7
3.5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    5
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    7

Review:
telefoontje2

17-10-2012
Bestelling geplaatst, helaas niet geleverd volgens de "24-uurs levering" wat ze zo "trots" melden.. zelfs de 1-2 werkdagen niet gehaald.. na 1 week nog niets ontvangen dus bellen. Telefonisch niet te bereiken en de "orderstatus op de websitë" meld ook niets zinvols..

Weet iemand of dit bedrijf failliet is? Kon op faillissementen.com nog niets vinden.. maar vind de gang van zaken erg vreemd!
Lees de hele review van telefoontje2 Reageer op deze review
Totaal 2.3
1 sterren

  • Website
    3
  • Bereikbaarheid
    1
  • Bestelling en levering
    3
  • After sales
    2

Review:
sharosyl

09-10-2012
hallo, ik heb rond 20 september mijn galaxy note 2 besteld bij ritel omdat, deze gelijk leverbaar was volgens de site terwijl hij op elke andere site pas 1 oktober uitkwam. Na het afronden en betalen van mijn bestelling bleek dit bij ritel ook het geval.

"Ritel is zeer moeilijk telefonisch bereikbaar".

Ik heb uiteindelijk mijn telefoon deze is 3 oktober bezorgt dus ik heb niet super lang moeten wachten. Alleen kan ik er nu nog niet mee bellen omdat,mijn oude nummer pas 17 oktober word overgezet en mijn oude symkaart niet in dit toestel past!!! Voorheen kreeg je dan altijd een tijdelijk nummer ter overbrugging maar, dat is niet meer!!
Ik had dit laatste toch graag van te voren geweten! verder vind ik het vreemd dat het overzetten van een nummer 5 weken moet duren?
Lees de hele review van sharosyl Reageer op deze review
Totaal 5.2
1.5 sterren

  • Website
    9
  • Bereikbaarheid
    1
  • Bestelling en levering
    6
  • After sales
    5

Review:
Sevil

03-10-2012
Tot nu toe gaat alles goed.Mijn bestelling wordt snel afgeleverd.Ik ben ook tevreden van de voorwaarden van mijn abonnement.
Lees de hele review van Sevil Reageer op deze review
Totaal 8.5
4.5 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    8
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    9

Review:
shiningstarlies

03-10-2012
Mijn bestelling was snel verwerkt, het duurde wel een paar dagen voordat ik mijn bestelling in huis had helaas.
Lees de hele review van shiningstarlies Reageer op deze review
Totaal 6
2.5 sterren

  • Website
    6
  • Bereikbaarheid
    4
  • Bestelling en levering
    8
  • After sales
    6

Review:
M.Vermeul

03-10-2012
Het enige minpunt bij ritel is de telefonische bereikbaarheid.
Maar eenmaal aan de lijn was de contactpersoon zowel vriendelijk als behulpzaam. Ook mijn berichten via de mail werden keurig en relatief snel behandeld, hulde!
Mijn bestelling werd snel en goed afgeleverd, dus ook daar geen commentaar. Per saldo blijft het een prima webwinkel waar ik tevreden over ben.
Lees de hele review van M.Vermeul Reageer op deze review
Totaal 6.7
3 sterren

  • Website
    8
  • Bereikbaarheid
    3
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    ?

Review:
saskiavandam88

02-10-2012
Telefonisch niet bereikbaar, steeds werd na lang wachten de verbinding verbroken. Via de mail pas zeer late reactie, niet voor 18u zoals ze zelf zeggen bij de telefoon maar pas een week later oid. In de winkel konden ze me ook niet helpen.
Lees de hele review van saskiavandam88 Reageer op deze review
Totaal 1.8
1 sterren

  • Website
    4
  • Bereikbaarheid
    1
  • Bestelling en levering
    1
  • After sales
    1

Review:
Perfecttt

01-10-2012
De service van Ritel was perfect. voordat ik het binnen had kreeg ik veel smsjes van de status van mijn bestelling.
Lees de hele review van Perfecttt Reageer op deze review
Totaal 9
5 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    10
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    10

Review:
3tjes

01-10-2012
Heb op een donderdag 2 maal een Samsung Galaxy S3 besteld. De een met een abonnement bij Tele2 en de ander met een abonnement bij T-mobile en beide met nummerbehoud. Gelijk de maandag daarna stond de pakketdienst al aan de deur met mijn bestelling. De website is dan misschien wel aan de saaie kant maar hij is wel erg duidelijk. Telefonisch contact gaat niet altijd even snel maar het personeel is wel vriendelijk en behulpzaam. Ook bij mijn bestelling van een paar jaar geleden verliep alles al naar wens. Kortom ben dus al jaren een best tevreden klant.
Lees de hele review van 3tjes Reageer op deze review
Totaal 7.5
4 sterren

  • Website
    7
  • Bereikbaarheid
    6
  • Bestelling en levering
    9
  • After sales
    8

Review:
Irene01

28-09-2012
13 september heb ik een bestelling geplaatst, en tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Een aantal keer heb ik Ritel gemaild, daarop heb ik nog steeds geen antwoord. Vandaag heb ik Ritel aan de lijn gehad waar mijn bestelling blijft, en dan zeggen ze dat mijn adres niet bestaat. Nou ik woon er al 3 jaar en krijg ieder pakket aan. Nooit van iemand gehoord dat mijn adres niet bestaat. En dan laten ze ook niets weten aan mij om te zeggen dat ze het niet hebben kunnen leveren, erg schandalig. Ik hoop dat ik binnenkort mijn bestelling geleverd heb gekregen want mijn abonnement gaat wel lopen.
Lees de hele review van Irene01 Reageer op deze review
Totaal 2.2
1 sterren

  • Website
    6
  • Bereikbaarheid
    1
  • Bestelling en levering
    1
  • After sales
    1
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.