Winkels

Reviews: ItsOnline.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van ItsOnline.nl.


64 reviews Totaalscore 8,7
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,6

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,6

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,3

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,7
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers ItsOnline.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 4
Totaal 9,7
5 sterren
24-07-2014

omavan2

In zijn geheel een goede winkel om je aankopen te doen, ook de levering is supersnel.

  • eenvoudig online te bestellen Gemak 9
  • Ik kreeg telefonisch prima ondersteuning en antwoord op mijn vraag Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van omavan2
Reageer op deze review

Totaal 6,5
3 sterren
17-07-2014

Lenie 1970

zie de vorige vragen het is makkelijk maar er is niet voldoende voorlichting over de artikelen.

  • Ik dacht ook eens iets online te bestellen lekker makkelijk maar dit doe ik dus nooit meer bij niemand. Gemak 7
  • ik vindt de service niet goed want, iets gekocht wat niet compleet is. Een afzuigkap waar het voorfront niet bij zit en achteraf moet kopen dit had op de site moeten staan. Service 4
  • Er is veel te bekijken. Assortiment 10
  • zoals ik het ervaren heb kan ik niet aan anderen doorgeven. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van Lenie 1970
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
09-07-2014

L de Rijber

Aankoop: Online

Een kanttekening is dat de buitenverpakking niet beschadigd is maar heb een mooie koffer daar zit een flinke deuk in daar ben ik wel over ontstemt

  • Snel en eenvoudig Gemak 8
  • Op tijd zoals is aangegeven Service 8
  • Ruim en voldoende Assortiment 7
  • Iedereen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van L de Rijber
Reageer op deze review

Totaal 5,7
2 sterren
27-06-2014

Pedro654

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  •   Service
  • Bij Bol.com een zilvere Sony btx300 gekocht. via Itsonline een witte geleverd.. Assortiment 3
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Pedro654
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
27-06-2014

lamocco

Aankoop: Online

makkelijk, snel en betrouwbaar!

  • inloggen, bestellen en 2 dgn later in huis! prima!! Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • zekers, en de prijzen zijn stukken lager dan in een ëchte wereld"-winkel! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lamocco
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
26-06-2014

Maria van der Eijk-ten Hove

reeds gedaan in bovenstaande invulling

  • beter overzicht van de aankoop bij diverse aanbieders Gemak 8
  • ook heel goed,bereikbaarheid ideaal Service 8
  • heel uitgebreid Assortiment 8
  • zou het zeker aan vrienden en bekenden aanbevelen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Maria van der Eijk-ten Hove
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-06-2014

DHK5942pt

over het algemeen ben ik tot nog toe tevreden.
betaling gedaan via de bank vandaag nog.

  • snelle reactie op de bestelling Gemak 8
  • moet nog ervaren Service 8
  • ruim voldoende Assortiment 9
  • de afspraak klopt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DHK5942pt
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
18-06-2014

noteb5910

Aankoop: Online

Goede Service en garantie!

  • gemakkelijk bestellen Gemak 8
  • snel en keurig op de afgesproken dag geleverd Service 9
  • kan nog wel wat uitbreiding gebruiken Assortiment 6
  • Gewoon goed en betrouwbaar! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van noteb5910
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-06-2014

Seko3

  • Bestelling bij itsOnline is verlopen via Bol.com. De bestelling en levering is snel verlopen, binnen 2 dagen, en ik ben goed geïnformeerd over de voortgang. De levering was duidelijk, en zelfs een dag eerder dan verwacht. Top! Gemak 10
  •   Service
  • Na de bestelling bij Bol.com ben ik gaan kijken op de website, en tot mijn verrassing hebben ze een veel groter assortiment dan ik had verwacht. Niet alleen audio, video en hifi producten, maar ook keukenapparatuur en witgoed. Ga zeker verder kijken. Assortiment 10
  • Wat wil je nu nog meer; goede prijzen, snelle levering, duidelijke informatie...... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Seko3
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-06-2014

wimvoort

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Een heel goede afhandeling van het geheel. puik! Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van wimvoort
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-05-2014

H.G.Cornelese

Mijn eerste indruk is de juiste en goede aanlevering van het bestelde product

  • Vanuit je luie stoel alles te kunnen regelen Gemak 9
  • Zeer vlotte en correcte levering Service 9
  • Zeer groot aanbod Assortiment 10
  • Door de vlotte en correcte afhandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van H.G.Cornelese
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-05-2014

Thoru

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • Verkeerde product was geleverd. Dit werd terstond gecorrigeerd. Retourzending was gratis. Service 10
  •   Assortiment
  • Prima service, goede prijs. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Thoru
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-05-2014

havinck

  • Keurige website. Internetbestelling 50 inch Sharp binnen paar dagen keurig afgeleverd in originele verpakking ( er zat een weekend tussen). Gemak 9
  • Van tevoren even gebeld over mogelijkheden vlotte bestelling. Medewerker stond mij efficiënt en zeer vriendelijk te woord. Service 9
  •   Assortiment
  • Gezien bovenstaande ervaring kan ik deze webshop zeker aanbevelen :)) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van havinck
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
17-05-2014

Johan Deiman

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Johan Deiman
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
16-05-2014

Martha Helena

  • duidelijke website. snel gevonden. Gemak 8
  • snelle levering. Service 8
  • goed Assortiment 8
  • Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Martha Helena
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-05-2014

Flapper

Ik had een paar nieuwe oplaadbare AAA batterijen nodig.
Via Kieskeurig kwam ik bij ItsOnline uit.
Ik kende deze website nog niet, maar de eerste indruk was positief. Voldoende keuze en bepaald niet duur.
Binnen 24 uur na de bestelling werd het pakje door PostNL afgeleverd. Er werd aangebeld en ik moest tekenen voor ontvangst. Ik ben zeer tevreden over de totale afhandeling.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Flapper
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-05-2014

erwin 1972

Ziggo smartcart besteld was op voorraad en €10,- goedkoper dan bij media markt en de volgende dag in huis

  • Gemakkelijk bestellen betalen en de volgende dag binnen , heel erg tevreden Gemak 9
  • Kan de bestelling volgen en achteraf nog extra factuur via mail Service 9
  • Hadden wat ik nodig had Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van erwin 1972
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

J. Stolwijk

Aankoop: Online

Doorgestuurd vanuit bol.com, bestelling gedaan en wachten op levering. Dat duurde iets langer dan verwacht en contact gehad, de bestelling was vergeten. Doordat ze eerlijk waren vond ik het geen probleem en hebben ze alles zeer snel kunnen leveren. Na levering van de koelkast bleek er schade aan de koelkast te zitten, ook hier hebben ze erg goed en snel op gereageerd. Telkens kwamen ze hun afspraken na en belde netjes. Na levering andere koelkast nog wat contact gehad en ook hier weer prima te woord gestaan! Wat mij betreft is dit een winkel waar je waar voor je geld krijgt, vertouwd en zeer goede service.

  • Doorgestuurd vanuit bol.com, overzichtelijke site. Gemak 8
  • Ongelooflijk goede service gehad, ze zijn eerlijk en oprecht geweest over een te laat bestelde bestelling, hierna snel opgelost. Helaas had de koelkast schade, ook hier zijn ze zeer goed en netjes mee om gegaan. Ze komen hun afspraken na en dat ze je maar weinig!!! Vriendelijke mensen werken bij itsOnline.nl Service 10
  • Genoeg te vinden Assortiment 8
  • Zie kopje service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J. Stolwijk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-04-2014

Boldie50

Voor herhaling vatbaar zeer zeker

  • niet moeilijk,makkelijk en snel Gemak 9
  • snel antwoord op telefoon of e-mail, tot alles toe bereid. afhaalservice uitstekend en helpen zelfs mee inladen. Service 9
  • type die ik wil aanwezig niet te duur en garantie. Assortiment 9
  • Goede service,assortiment en gemak vanuit je stoel! Met 1 woord SUPER! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Boldie50
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-03-2014

Tamara1984

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tamara1984
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-03-2014

Dylmarlyn

Aankoop: Online

Voor het eerst besteld bij It'sOnline. Duidelijke site, snel en gemakkelijk bestellen en betalen.
Per post geleverd op datum die ik zelf kon aangeven.

  • Makkelijke site, alles wordt duidelijk aangegeven. Gemak 10
  • Snel een mailtje voor ontvangst aankoop en mailtje dat aankopen op de post zijn gedaan. Service 10
  • Genoeg voor wat ik nodig had. Assortiment 8
  • Goede site, goede prijzen en prima service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dylmarlyn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-02-2014

wielnaaf

Snelle en correcte service-

  • Ging zeer snel Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wielnaaf
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-01-2014

Petrus 1947

Artikel goedkoper als in de ITS winkel.

Snelle levering.

Goed verpakt

  • Gemak dient de mens Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Niet verder gekeken.Wij hadden dit artikel snel nodig. Assortiment 8
  • Kijk en vergelijk! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Petrus 1947
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
27-01-2014

lbj1959

Aankoop: Online

Is gewoon super gegaan, mede door de bekende naam It's.

  • Zeer simpel Gemak 9
  • Top op de hoogte gehouden Service 9
  •   Assortiment
  • Zo simpel en op de juiste datum geleverd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lbj1959
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2014

jconaert

  • ik heb bestel en 2 dagen daar na was het thuis Gemak 9
  • alles tip top in orde Service 9
  • zeer goed voor deze prijs Assortiment 9
  • aan famyllie en vrienden er zijn er al die bestel hebben in plaats van bij iemand anders Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jconaert
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2014

Stanley_

Voldeed aan alle verwachtigen.

  • Website is gebruiksvriendelijk en navigeren/zoekfunctie is goed, bestelling loopt gemakkelijk. Gemak 9
  • Snelle levering. Service 9
  • Ruime keuze en voordelige prijzen. Assortiment 9
  • Bezoek waard. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Stanley_
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-01-2014

BonnyTsjok

  • Vanuit je luie stoel bestellen Gemak 9
  • 1 Dag eerder geleverd dan gepland Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van BonnyTsjok
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-01-2014

Mirjam123456

Prima webwinkel en ik werd telefonisch goed en netjes te woord gestaan.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Voor €9,95 extra werd er op zaterdag bezorgd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mirjam123456
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2014

Dixepix

Aankoop: Online

Beschadigde magnetron, binnen 24 u een nieuwe met excuus erbij.Zeer vriendelijke klantenservice.

Ga hier zeker vaker bestellen.

  • prima te doen. Gemak 8
  • kan niet beter Service 10
  • Er is echt van alles te vinden. Assortiment 8
  • snel duidelijk en vriendelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dixepix
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-01-2014

Bea van de Vijver

Aankoop: Online

Geheel genomen goed tevreden over its-online.nl

  • Website is duidelijk goed in groepen verdeeld. Wij zochten een DeLonghi koffie machine en deze gevonden met een duidelijke product beschrijving. Gemak 8
  • Op website aangegeven wanneer je het product kon verwachten. Deze is ook op aangegeven datum bezorgd. Keurig via E-mail een bevestiging en een nette factuur. Service 8
  • Alleen gezocht wat we nodig hadden. De prijs komt ongeveer overeen met andere websites. Assortiment 8
  • Uit eigen ervaring zou ik de website aanraden om in ieder geval eens te kijken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bea van de Vijver
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
20-01-2014

Johanna Vermeulen

Aankoop: Online

  • Makkelijk door bestelproces geloods. Aflevering rond etenstijd dus altijd thuis. Gemak 7
  • Ene dag voor bepaalde tijd bestel andere dag in huis. Afleverdag wordt ook bij bestelling aangegeven. Service 7
  •   Assortiment
  • Wij hebben een goed product op een snelle en correcte wijze ontvangen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Johanna Vermeulen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-12-2013

Lisa VP

  • Gewenste producten zijn eenvoudig te vinden op de website en online bestelprocedure verliep soepel. Gemak 8
  • Zoals beloofd, levering de volgende dag met tijdige berichtgeving over hoe laat ik de bezorger van PostNL kon verwachten. Service 9
  • Wat mij betreft mag het nog uitgebreider. Assortiment 7
  • 1e bestelling via It's Online, maar positieve ervaring. Dus de moeite waard om aan te bevelen aan anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lisa VP
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

vannot

  • website zeer duidelijk Gemak 10
  • Zeer klantvriendelijk, flexibel en snelle levering. Snel reactie op mijn e-mail . Telefonisch ook goed te bereiken Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vannot
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
30-11-2013

JAveugle

Wanneer ik weer iets ga bestellen zeker wel bij Its

  • website erg goed en volledig Gemak 8
  •   Service
  • precies gevonden wat ik zocht. uitgebreid assortiment. Assortiment 9
  • exacte leveringsdatum aangehouden; pakket keurig verzorgd, Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JAveugle
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-11-2013

Frans Steginga

Aankoop: Online

  • Scherpe prijs. Snel geleverd! Gemak 10
  • Dag tevoren besteld. Dag later afgeleverd. Service 10
  •   Assortiment
  • Zie bovenstaande opmerkingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frans Steginga
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
28-11-2013

h. van Oorschot.

Aankoop: Online

Goede morgen;

Post nl zou 26-11 tussen twaalf en 2 uur pakket
afleveren, gehele middag thuis geweest, niemand
gezien, zijn hedenmorgen om 9,15u vertrokken,
en komen vanavond thuis.
Met vr. Groet, -.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van h. van Oorschot.
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
26-11-2013

hardholt

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hardholt
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-11-2013

Ronaldoy

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ronaldoy
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
20-11-2013

Kuipers026

  • De site is helder en duidelijk. Omdat onze oude tv het niet meer deed heb ik ItsOnline gebeld of de nieuwe TV eerder kon worden geleverd. Ze hebben de bestelling met voorrang behandeld en daarmee had ik (wel zelf ff opgehaald)de nieuwe TV al bijna 24 uur na de bestelling in huis! Super meegedacht en gehandeld door xxxx! Gemak 9
  • Prima snelle bestelling en met grote spoed de TV besteld. Service 10
  •   Assortiment
  • Prima service, meedenkende werknemers, super! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kuipers026
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-11-2013

Chellie86

Goedkoop inclusief 3 jaar garantie!! Alleen misschien is het handig, dat medewerkers meer op de hoogte zijn van bepaalde producten. Want ik werd echt van het kastje naar de muur gestuurd met een antwoord waar ik niks mee kon. Maar na alle rompslomp, is de keukenmachine nu binnen, voor een prachtige prijs! Hoop dat ik er heel veel plezier van heb.

  • makkelijk te bestellen, kreeg mailtje binnen, Gemak 10
  • Zou 26 oktober geleverd worden maar was niet op voorraad. 1 november geleverd worden, kreeg een track and trace code maar geen apparaat. vandaag eindelijk geleverd. Heb tot 3x toe telefonisch contact gehad de eerste 2x, begrepen ze niet hoe dat kon. En toen voor de derde keer, kreeg ik eindelijk een antwoord waar ik iets mee kon. Gelukkig. Service 6
  • Er is genoeg. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chellie86
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
31-10-2013

Lennard72

Aankoop: Online

  • Gemakkelijke vindbaar, weinig clicks om tot aankoop over te gaan en heldere keuzemogelijkheden. Gemak 8
  • Snel contact en duidelijke antwoorden op vragen. Service 9
  •   Assortiment
  • Prima en snelle levering, duidelijke voorwaarden en goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lennard72
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
29-10-2013

Gerritsen12345

Prima site om spullen te bestellen. Makkelijk en snelle levering.

  • Makkelijk en overzichtelijk Gemak 8
  • Levering tot aan de deur. Bezorger neemt alle overbodige verpakkingsmateriaal weer mee. Service 8
  •   Assortiment
  • Soepele bestelling en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerritsen12345
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-10-2013

maan 75

prijs van de producten waren lager dan elders

  • duidelijke en goede site, makkelijk en overzichtelijk Gemak 8
  • alles naar wens verlopen, betaling en levering beide oké Service 8
  • ik heb op deze site gevonden wat ik zocht Assortiment 9
  • ruime keus Aanbeveling 8
» Lees de hele review van maan 75
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-10-2013

Ron1002

Prima service en snelle levering! Top!

  • Duidelijke website. Gemak 8
  • Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Service 9
  • Voldoende producten op voorraad. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ron1002
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-10-2013

Edge46

Website duidelijk en goed overzicht van de voorraad van t product. Verzending klopte met status op website, was snel en goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Edge46
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-10-2013

ron 35

Aankoop: Online

  • Goede site Gemak 8
  • Prima en snel geleverd. Zelfs het ophalen van de oude droger is gratis, als ook het uitpakken en afvoeren van de doos. Heel netjes. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ron 35
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
28-10-2013

zeefjuh

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Levertijd zou binnen 24 uur zijn , dit werd 5 dagen. Was er niet blij mee mede voor de levertijd hier besteld en werd dus niet waar gemaakt. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Door de verkeerd aan gegeven levertijd, zou ik deze winkel minder snel aan bevelen bij iemand anders. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van zeefjuh
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-10-2013

Johan678

  • Makkelijk online besteld en snel geleverd Gemak 8
  • Goede snelle service. Service 8
  • Ruime keuze. Assortiment 8
  • Absoluut een aanbeveling waard. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Johan678
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-10-2013

gogo1234

  • Goede website Gemak 8
  • Tot nu geen probleem en alles naar wens Service 8
  • Uitgebreid Assortiment 9
  • Nette en correct Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gogo1234
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-10-2013

kimdekoning

  • Site is overzichtelijk, je kunt makkelijk bestellen en de extra opties (qua bezorging enz.) worden ook goed duidelijk gemaakt Gemak 8
  • Machine is op tijd geleverd en keurig geinstalleerd. Oude machine mee genomen en ook het verpakkingsmateriaal keurig afgevoerd :-) Service 8
  • Veel keuze, duidelijke rangschikking Assortiment 8
  • Goede service, breed assortiment en super snel geleverd! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kimdekoning
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.