Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: ItsOnline.nl


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van ItsOnline.nl.


60 reviews Totaalscore 8,7
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,7

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,7

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,5

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,9
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers ItsOnline.nl hebben gegeven.

Pagina 1 van 3
Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

J. Stolwijk

Aankoop: Online

Doorgestuurd vanuit bol.com, bestelling gedaan en wachten op levering. Dat duurde iets langer dan verwacht en contact gehad, de bestelling was vergeten. Doordat ze eerlijk waren vond ik het geen probleem en hebben ze alles zeer snel kunnen leveren. Na levering van de koelkast bleek er schade aan de koelkast te zitten, ook hier hebben ze erg goed en snel op gereageerd. Telkens kwamen ze hun afspraken na en belde netjes. Na levering andere koelkast nog wat contact gehad en ook hier weer prima te woord gestaan! Wat mij betreft is dit een winkel waar je waar voor je geld krijgt, vertouwd en zeer goede service.

  • Doorgestuurd vanuit bol.com, overzichtelijke site. Gemak 8
  • Ongelooflijk goede service gehad, ze zijn eerlijk en oprecht geweest over een te laat bestelde bestelling, hierna snel opgelost. Helaas had de koelkast schade, ook hier zijn ze zeer goed en netjes mee om gegaan. Ze komen hun afspraken na en dat ze je maar weinig!!! Vriendelijke mensen werken bij itsOnline.nl Service 10
  • Genoeg te vinden Assortiment 8
  • Zie kopje service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van J. Stolwijk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-04-2014

Boldie50

Voor herhaling vatbaar zeer zeker

  • niet moeilijk,makkelijk en snel Gemak 9
  • snel antwoord op telefoon of e-mail, tot alles toe bereid. afhaalservice uitstekend en helpen zelfs mee inladen. Service 9
  • type die ik wil aanwezig niet te duur en garantie. Assortiment 9
  • Goede service,assortiment en gemak vanuit je stoel! Met 1 woord SUPER! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Boldie50
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-03-2014

Tamara1984

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tamara1984
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
02-03-2014

Dylmarlyn

Aankoop: Online

Voor het eerst besteld bij It'sOnline. Duidelijke site, snel en gemakkelijk bestellen en betalen.
Per post geleverd op datum die ik zelf kon aangeven.

  • Makkelijke site, alles wordt duidelijk aangegeven. Gemak 10
  • Snel een mailtje voor ontvangst aankoop en mailtje dat aankopen op de post zijn gedaan. Service 10
  • Genoeg voor wat ik nodig had. Assortiment 8
  • Goede site, goede prijzen en prima service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dylmarlyn
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-02-2014

wielnaaf

Snelle en correcte service-

  • Ging zeer snel Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wielnaaf
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-01-2014

Petrus 1947

Artikel goedkoper als in de ITS winkel.

Snelle levering.

Goed verpakt

  • Gemak dient de mens Gemak 9
  • Snelle levering Service 9
  • Niet verder gekeken.Wij hadden dit artikel snel nodig. Assortiment 8
  • Kijk en vergelijk! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Petrus 1947
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
27-01-2014

lbj1959

Aankoop: Online

Is gewoon super gegaan, mede door de bekende naam It's.

  • Zeer simpel Gemak 9
  • Top op de hoogte gehouden Service 9
  •   Assortiment
  • Zo simpel en op de juiste datum geleverd Aanbeveling 8
» Lees de hele review van lbj1959
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2014

jconaert

  • ik heb bestel en 2 dagen daar na was het thuis Gemak 9
  • alles tip top in orde Service 9
  • zeer goed voor deze prijs Assortiment 9
  • aan famyllie en vrienden er zijn er al die bestel hebben in plaats van bij iemand anders Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jconaert
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-01-2014

Stanley_

Voldeed aan alle verwachtigen.

  • Website is gebruiksvriendelijk en navigeren/zoekfunctie is goed, bestelling loopt gemakkelijk. Gemak 9
  • Snelle levering. Service 9
  • Ruime keuze en voordelige prijzen. Assortiment 9
  • Bezoek waard. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Stanley_
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-01-2014

BonnyTsjok

  • Vanuit je luie stoel bestellen Gemak 9
  • 1 Dag eerder geleverd dan gepland Service 8
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van BonnyTsjok
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-01-2014

Mirjam123456

Prima webwinkel en ik werd telefonisch goed en netjes te woord gestaan.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Voor €9,95 extra werd er op zaterdag bezorgd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mirjam123456
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2014

Dixepix

Aankoop: Online

Beschadigde magnetron, binnen 24 u een nieuwe met excuus erbij.Zeer vriendelijke klantenservice.

Ga hier zeker vaker bestellen.

  • prima te doen. Gemak 8
  • kan niet beter Service 10
  • Er is echt van alles te vinden. Assortiment 8
  • snel duidelijk en vriendelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dixepix
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
21-01-2014

Bea van de Vijver

Aankoop: Online

Geheel genomen goed tevreden over its-online.nl

  • Website is duidelijk goed in groepen verdeeld. Wij zochten een DeLonghi koffie machine en deze gevonden met een duidelijke product beschrijving. Gemak 8
  • Op website aangegeven wanneer je het product kon verwachten. Deze is ook op aangegeven datum bezorgd. Keurig via E-mail een bevestiging en een nette factuur. Service 8
  • Alleen gezocht wat we nodig hadden. De prijs komt ongeveer overeen met andere websites. Assortiment 8
  • Uit eigen ervaring zou ik de website aanraden om in ieder geval eens te kijken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Bea van de Vijver
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
20-01-2014

Johanna Vermeulen

Aankoop: Online

  • Makkelijk door bestelproces geloods. Aflevering rond etenstijd dus altijd thuis. Gemak 7
  • Ene dag voor bepaalde tijd bestel andere dag in huis. Afleverdag wordt ook bij bestelling aangegeven. Service 7
  •   Assortiment
  • Wij hebben een goed product op een snelle en correcte wijze ontvangen. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Johanna Vermeulen
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-12-2013

Lisa VP

  • Gewenste producten zijn eenvoudig te vinden op de website en online bestelprocedure verliep soepel. Gemak 8
  • Zoals beloofd, levering de volgende dag met tijdige berichtgeving over hoe laat ik de bezorger van PostNL kon verwachten. Service 9
  • Wat mij betreft mag het nog uitgebreider. Assortiment 7
  • 1e bestelling via It's Online, maar positieve ervaring. Dus de moeite waard om aan te bevelen aan anderen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lisa VP
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-12-2013

vannot

  • website zeer duidelijk Gemak 10
  • Zeer klantvriendelijk, flexibel en snelle levering. Snel reactie op mijn e-mail . Telefonisch ook goed te bereiken Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vannot
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
30-11-2013

JAveugle

Wanneer ik weer iets ga bestellen zeker wel bij Its

  • website erg goed en volledig Gemak 8
  •   Service
  • precies gevonden wat ik zocht. uitgebreid assortiment. Assortiment 9
  • exacte leveringsdatum aangehouden; pakket keurig verzorgd, Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JAveugle
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-11-2013

Frans Steginga

Aankoop: Online

  • Scherpe prijs. Snel geleverd! Gemak 10
  • Dag tevoren besteld. Dag later afgeleverd. Service 10
  •   Assortiment
  • Zie bovenstaande opmerkingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Frans Steginga
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
28-11-2013

h. van Oorschot.

Aankoop: Online

Goede morgen;

Post nl zou 26-11 tussen twaalf en 2 uur pakket
afleveren, gehele middag thuis geweest, niemand
gezien, zijn hedenmorgen om 9,15u vertrokken,
en komen vanavond thuis.
Met vr. Groet, -.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van h. van Oorschot.
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
26-11-2013

hardholt

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hardholt
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-11-2013

Ronaldoy

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ronaldoy
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
20-11-2013

Kuipers026

  • De site is helder en duidelijk. Omdat onze oude tv het niet meer deed heb ik ItsOnline gebeld of de nieuwe TV eerder kon worden geleverd. Ze hebben de bestelling met voorrang behandeld en daarmee had ik (wel zelf ff opgehaald)de nieuwe TV al bijna 24 uur na de bestelling in huis! Super meegedacht en gehandeld door xxxx! Gemak 9
  • Prima snelle bestelling en met grote spoed de TV besteld. Service 10
  •   Assortiment
  • Prima service, meedenkende werknemers, super! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kuipers026
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-11-2013

Chellie86

Goedkoop inclusief 3 jaar garantie!! Alleen misschien is het handig, dat medewerkers meer op de hoogte zijn van bepaalde producten. Want ik werd echt van het kastje naar de muur gestuurd met een antwoord waar ik niks mee kon. Maar na alle rompslomp, is de keukenmachine nu binnen, voor een prachtige prijs! Hoop dat ik er heel veel plezier van heb.

  • makkelijk te bestellen, kreeg mailtje binnen, Gemak 10
  • Zou 26 oktober geleverd worden maar was niet op voorraad. 1 november geleverd worden, kreeg een track and trace code maar geen apparaat. vandaag eindelijk geleverd. Heb tot 3x toe telefonisch contact gehad de eerste 2x, begrepen ze niet hoe dat kon. En toen voor de derde keer, kreeg ik eindelijk een antwoord waar ik iets mee kon. Gelukkig. Service 6
  • Er is genoeg. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Chellie86
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
31-10-2013

Lennard72

Aankoop: Online

  • Gemakkelijke vindbaar, weinig clicks om tot aankoop over te gaan en heldere keuzemogelijkheden. Gemak 8
  • Snel contact en duidelijke antwoorden op vragen. Service 9
  •   Assortiment
  • Prima en snelle levering, duidelijke voorwaarden en goede service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Lennard72
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
29-10-2013

Gerritsen12345

Prima site om spullen te bestellen. Makkelijk en snelle levering.

  • Makkelijk en overzichtelijk Gemak 8
  • Levering tot aan de deur. Bezorger neemt alle overbodige verpakkingsmateriaal weer mee. Service 8
  •   Assortiment
  • Soepele bestelling en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gerritsen12345
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-10-2013

maan 75

prijs van de producten waren lager dan elders

  • duidelijke en goede site, makkelijk en overzichtelijk Gemak 8
  • alles naar wens verlopen, betaling en levering beide oké Service 8
  • ik heb op deze site gevonden wat ik zocht Assortiment 9
  • ruime keus Aanbeveling 8
» Lees de hele review van maan 75
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
28-10-2013

Ron1002

Prima service en snelle levering! Top!

  • Duidelijke website. Gemak 8
  • Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Service 9
  • Voldoende producten op voorraad. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ron1002
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
28-10-2013

Edge46

Website duidelijk en goed overzicht van de voorraad van t product. Verzending klopte met status op website, was snel en goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Edge46
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-10-2013

ron 35

Aankoop: Online

  • Goede site Gemak 8
  • Prima en snel geleverd. Zelfs het ophalen van de oude droger is gratis, als ook het uitpakken en afvoeren van de doos. Heel netjes. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ron 35
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
28-10-2013

zeefjuh

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Levertijd zou binnen 24 uur zijn , dit werd 5 dagen. Was er niet blij mee mede voor de levertijd hier besteld en werd dus niet waar gemaakt. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Door de verkeerd aan gegeven levertijd, zou ik deze winkel minder snel aan bevelen bij iemand anders. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van zeefjuh
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-10-2013

Johan678

  • Makkelijk online besteld en snel geleverd Gemak 8
  • Goede snelle service. Service 8
  • Ruime keuze. Assortiment 8
  • Absoluut een aanbeveling waard. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Johan678
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-10-2013

gogo1234

  • Goede website Gemak 8
  • Tot nu geen probleem en alles naar wens Service 8
  • Uitgebreid Assortiment 9
  • Nette en correct Aanbeveling 8
» Lees de hele review van gogo1234
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
11-10-2013

kimdekoning

  • Site is overzichtelijk, je kunt makkelijk bestellen en de extra opties (qua bezorging enz.) worden ook goed duidelijk gemaakt Gemak 8
  • Machine is op tijd geleverd en keurig geinstalleerd. Oude machine mee genomen en ook het verpakkingsmateriaal keurig afgevoerd :-) Service 8
  • Veel keuze, duidelijke rangschikking Assortiment 8
  • Goede service, breed assortiment en super snel geleverd! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kimdekoning
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-10-2013

D-J-W

Snelle levering, goede prijs (en dat is de belangrijke volgorde)

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van D-J-W
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-10-2013

rp87

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rp87
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-10-2013

bloemetje2012

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bloemetje2012
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-10-2013

A L

Tevreden klant!

  • Gebruiksvriendelijke site. Gemak 10
  • Vlot in huis. Service 10
  • Voldoende keus. Assortiment 10
  • Prima! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A L
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-10-2013

a.wouters

Aankoop: Online

Heb deze koelkast bestelt via ItsOnline tegen een goede prjs de levering kon ik zelf bepalen en is correct verlopen. Tevens nog een extra jaar garantie erbij gekregen

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van a.wouters
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-10-2013

cruzer

Nogmaals, goede ervaring met deze webshop/winkel.
Snelle service en de goedkoopste voor het product wat ik zocht.

  • Duidelijke site, goede producten. Heb een aeg kruimeldief aangeschaft voor mijn ouders. Zeer snel geleverd, kortom een aanrader itsonline. Gemak 9
  • Duidelijke site, goede producten. Zeer snel geleverd, kortom een aanrader itsonline. Service 9
  • Ruim assortiment en zeker niet onbelangrijk!!!. De goedkoopste!!!. Assortiment 9
  • In positieve zin, al gedaan overigens. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van cruzer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2013

RonzoRulez

Aankoop: Online

  • Gewoon ff bellen met een 'fysieke' medewerker... Gemak 10
  • integriteit is goed, dus ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen... Service 10
  •   Assortiment
  • Helder en no-nonsense correcte afhandeling. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RonzoRulez
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-09-2013

Harm76

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Harm76
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-09-2013

Hetty V

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Inderdaad binnen 24 uur en na een telefoontje netjes terug gebeld met de exacte tijd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hetty V
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-09-2013

Bloem op de Taart

Aankoop: Online

Vriendelijk geholpen en produkt was inclusief verzending scherp geprijst. Heel tevreden dus!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Zeer geduldig en vriendelijk geholpen! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bloem op de Taart
Reageer op deze review

Totaal 5,2
1.5 sterren
27-08-2013

wijn0001

Aankoop: Online

Ik heb nog weinig ervaring met Itsonline dit was de eerste keer een buiten de bezorging was alles goed.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • De bezorging was super slecht niet op tijd op het verkeerde adres zonder handtekening op de stoep gezet. Service 1
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 6
» Lees de hele review van wijn0001
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-08-2013

Ida Francke

Aankoop: Online

Ik had dringend een wasmachine nodig,dus kwam ik bij Its-online terecht.ik nl. ook andere bedrijven bekeken,maar deze site kwam het beste uit mijn beoordeling.

  • Hallo ook ik wil even mijn complimenten overbrengen.Het was heel erg duidelijk aangegeven hoe en wat met online iets te bestellen,alles was erg duidelijk aangegeven. Gemak 9
  • Ik had eerst gebeld over informatie in te winnen,ik werd daarbij heel erg netjes en correct behandeld. Service 9
  • Het assortiment was ruim aanwezig. Assortiment 8
  • Goede behandeling. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ida Francke
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
07-08-2013

ujongl

Aankoop: Online

Mijn eerste ervaring met deze online shop.
Bestellen is eenvoudig en veilig met IDEAL
Bezorging is snel
Aanrader voor andere aankopen

  • bestellen is eenvoudig via IDEAL Gemak 9
  • snelle bezorging Service 9
  • lijkt me in orde Assortiment 8
  • prima ervaring, zal ik vaker kopen en ook kennissen aanraden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ujongl
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-07-2013

Ine626

Aankoop: Online

Prima webwinkel met een uitgebreid assortiment en veel aanbiedingen. Na bestelling en betaling werd de stofzuiger binnen 24 uur geleverd. De digitale factuur dient tevens als garantiebewijs, heel handig. Ik ben helemaal tevreden en zou er zo weer bestellen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ine626
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
23-07-2013

c.brouwers

Aankoop: Online

Prima winkel. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van c.brouwers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-07-2013

gerritens

Aankoop: Online

Goede website, snel telefonisch contact, keurige bezorging, kwalitatief goede producten etc.

  • Overzichtelijke website. Gemak 10
  • Keurige bezorging, snel contact. Service 10
  • Ruime keuze uit diverse prijsklassen. Assortiment 10
  • OP grond van eigen bevindingen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gerritens
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-07-2013

Bvb1979

Aankoop: Online

Naast de snelle levering standaard extra garantie!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  •   Service
  •   Assortiment
  • Zeer snelle correcte levering tegen de beste prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bvb1979
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.