Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


707 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 28
Totaal 10
5 sterren
23-04-2014

Ri anna

Het zat me zo dwars dat ik de zonnekap kwijt was. Ik heb er dagen naar gezocht. Nog terug geweest op de plekjes waar ik gewandeld had. Niets....Na een half jaar moest er nu het voorjaar weer begint, toch een zonnekap op. Nu heb ik er weer een. Gelukkig.

  • Ideaal. On-line kijken wat je nodig hebt en bestellen. Gemak 10
  •   Service
  • De zonnekap verloren van een fototoestel. Ik kon er niet meer aankomen, maar hier dus wel. Assortiment 10
  • ontzettend duidelijk en een heel breed aanbod. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ri anna
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-04-2014

Marcel van Geilswijk

Aankoop: Online

  • Het is heel simpel om op de site te vinden wat je zoekt en dit te bestellen. Je ordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Gemak 9
  • Snelle reactie en berichten wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Klopt bijna op de minuut. Service 9
  • Alles wat je zoekt (op fotografisch gebied) kan je vinden. Assortiment 9
  • Alles wat ik op de vorige vragen heb geantwoord kan hier ook staan. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marcel van Geilswijk
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-04-2014

marcooooooooooooo

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van marcooooooooooooo
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
22-04-2014

raf-64

goede prijs gemakkelijk te bestellen en snelle levering meer moet dat niet zijn

  • alles is gemakkelijk te volgen van bestelling tot levering Gemak 9
  • de levering verliep prima en kon gevolgd worden tot aan de voordeur in de opgegeven tijd Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van raf-64
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-04-2014

Danny DW

Aankoop: Online

  • alles is makkelijk te vinden en de aankoop procedure gaat vlot Gemak 9
  • de levertijd was héél kort Service 9
  • het assortiment aan producten is heel groot bij Fotobooms Assortiment 9
  • tweede bestelling die ik bij deze winkel plaats en twee maal heel erg tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Danny DW
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-04-2014

Jaapklapwijk

  • Prima webwinkel Gemak 9
  • Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van verzending en aflevering Service 9
  • zeer ruime keuze Assortiment 9
  • Lage prijs, snelle levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaapklapwijk
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-04-2014

Ninian

Aankoop: Online

al in al héél tevreden met aangekocht produkt, info op de site klopt met artikel. Vlotte levering, goede info over tijdstip etc.

  • zoeken op de site gaat vlot, ik vind makkelijk wat ik zoek. Bestellen gaat ook vlot, en ook de betalingsmogelijkheden zijn in orde Gemak 8
  • levering pico bello! goede info over verloop van de levering, sms vlak voor de koerier zal arriveren, stipt op tijd Service 9
  • assortiment groot genoeg, gelukkig niet te overweldigend voor een leek zoals ik. Prijsklasse ook gevarieerd genoeg om je gading te vinden Assortiment 8
  • in vergelijking met andere webwinkels zeker even goed, zoniet beter Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ninian
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
17-04-2014

Joepzelf

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Joepzelf
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2014

W F van Tellingen

Aankoop: Online

zelden zo'n service gezien - vertellen zelfs welke tijd pakket wordt afgeleverd

  • een paar drukken op de muis en alles is geregeld Gemak 10
  • op het moment dat de order binnenkomt worden er meteen stappen ondernomen om het bestelde zo snel mogelijk af te leveren em wordt je op de hoogte gehouden Service 10
  • de toestellen waarvoor ik belangstelling had waren allen aanwezig Assortiment 10
  • for sure Aanbeveling 10
» Lees de hele review van W F van Tellingen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-04-2014

Gerda H.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Gerda H.
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-04-2014

K.Kruyswijk

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van K.Kruyswijk
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-04-2014

beemsterling

Aankoop: Online

zeer positief oordeel; bovenstaande beoordelingen zeggen eigenlijk genoeg. Daarbij komt een zeer vlotte levering

  • overzichtelijke website Gemak 9
  • op per e-mail gestelde vragen kwam per omgaande een adequaat antwoord Service 9
  • zocht wat ik nodig had tegen concurende prijzen Assortiment 9
  • zie beoordelingen hierboven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beemsterling
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-04-2014

nini689

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van nini689
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

annette1111

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van annette1111
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-04-2014

Sigrid Keek

Verder niks toe te voegen aan bovenstaande.

  • Statief gekocht, die op allerlei manieren heel gemakkelijk instelbaar is. De camera zit er stevig op, maar kan ook heel handig er weer afgeklikt worden. Gemak 10
  • Snelle levering. Service 9
  •   Assortiment
  • Goedkoopste optie via kieskeurig en snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Sigrid Keek
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
14-04-2014

Polaroid

Ik was verrast door de informatievoorziening en bezorgservice.

  • Het was even zoeken naar de polaroid cartidges, maar verder ging alles erg soepel. Gemak 7
  • Snelle bevestiging. Ik kreeg de dag zelf een sms met een indicatie van de bezorgtijd en werd zelfs gebeld toen het afleveren niet direct lukte om een oplossing te bespreken. Service 9
  •   Assortiment
  • Niet duur, goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Polaroid
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-04-2014

geen probleem 2014

niet veel meer toe te voegen.
Bij het zoeken naar een nieuwe camera ben ik ik
uiteindelijk weer bij Booms terecht gekomen veel keuzes en niet de duurste.
Niet zo'n dure, maar wat een geweldige camera, geen seconde spijt van

  • je kunt rustig uitzoeken Gemak 8
  • vind ik goed, tot nu toe alles goed verlopen Service 10
  • veel keuzes Assortiment 8
  • al meerder keren bij u gekocht vol tevredenheid Aanbeveling 9
» Lees de hele review van geen probleem 2014
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-04-2014

bowlerke

Aankoop: Online

Alles verloopt heel duidelijk en goed geen problemen

  • Zeer duidelijk Gemak 9
  • Heel goed en snel Service 10
  • Goed maar een beetje meer uitleg bij de producten Assortiment 8
  • Alles verloopt heel vlot Aanbeveling 8
» Lees de hele review van bowlerke
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-04-2014

W te D

  • Makkelijk toegankelijk Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • snelle levering en correcte afhandeling Aanbeveling 8
» Lees de hele review van W te D
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
11-04-2014

Janice de Boer

Deze beoordeling is gebaseerd op 1 product die ik online besteld heb.

  • Tripod dolly is niet te vinden via linker menu. Wel bij zoekfunctie, maar je moet eerst zoeken waar die zit, omdat die zo klein is. Wel veel gemak, omdat je online kunt bestellen. Gemak 7
  • Bereikbaarheid is goed, bij telefonisch contact kreeg ik meteen een helder antwoord. De bezorging is snel, pakket kwam 's morgens aan, erg prettig. Service 8
  • Dezelfde producten kun je elders voor een lagere prijs vinden. Assortiment 6
  • Wel aan te bevelen. Gebruikersgemak en snelheid bij levering. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Janice de Boer
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

macobus

Geen verdere commentaar. Proficiat met de manier van werken.

  • Dit is de eerste maal dat ik Fotoboom op internet ontdekte. Ben tevreden met mijn aankoop. indien ik nog iets nodig zal hebben zal ik zeker nog bij Fotoboom kopen. Gemak 10
  • Alles oké, geen negatieve ervaringen. Service 9
  • Moet nog verder op onderzoek gaan. Assortiment 9
  • Ik ben tevreden en dus zal ik dit ook aan derde overmaken! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van macobus
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
11-04-2014

Kat & muis

Aankoop: Online

Naar het zin. Geluid is zuiverder dan van een opgenomen Cd.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Kat & muis
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
11-04-2014

A van Kralingen

Had voor mijn bestelling natuurlijk gekeken hoe anderen foto Booms beoordeelden. Dat was zeer positief.
Ik heb deze ervaring nu ook.
Hoe goed de service van foto Booms is hoop ik overigens niet mee te ervaren, want dat weet je pas als een product defect raakt

  • Duidelijke website en makkelijk bestellen Gemak 9
  • gevraagde lens was niet voorradig (bulk), met korting werd een zelfde lens in duurdere verpakking aangeboden Service 10
  • Zocht uitsluitende de Olympus 12 - 40 mm, maar toch was op de site rondgeneusd. Veel mooie spullen voor de liefhebber Assortiment 8
  • Toe de koerier onderweg pech met zijn auto kreeg werd er opgebeld met de mededeling wat er gebeurd was en dat het langer ging duren. Een half uur voor zijn aankomst kwam het verlossende SMS-je. Echt super !!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van A van Kralingen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
11-04-2014

Basso1984

Aankoop: Fysieke winkel
Amsterdam

De winkel is klein maar dat het is een echte speciaalzaak, voor de leek op fotografie weet hij niet wat hij wil maar door de ervaring van foto booms wordt het al snel wat duidelijker voor de koper.

  • Een echte speciaalzaak waar ze alles hebben wat ik nodig heb op gebied van fotografie Gemak 9
  • Uitstekende hulp bij het maken van de juiste keuze Service 9
  • Een echte speciaalzaak waar ze alles hebben wat ik nodig heb op gebied van fotografie Assortiment 9
  • Ga een keer kijken als je voorlichting wilt betreffende fotografie Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Basso1984
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-04-2014

kgtanka

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk zelf uitzoeken via site Gemak 10
  • Prima en snelle levering Service 10
  • Uitgebreid Assortiment 9
  • Prijs ok. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kgtanka
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
10-04-2014

Nubiro

Ondanks dat ik in Belgie woon, was het product erg snel in huis en de verzendkosten zijn ook nog eens erg schappelijk. Het is zo gemakkelijker en sneller bestellen, dan bij onze lokale fotoboer!

  • Erg duidelijke website en gemakkelijke bestelprocedure. Gemak 8
  • Product snel in huis, op de afgesproken dag, precies op het aangekondigde tijdstip! Service 10
  • Genoeg keus in ieder geval! Assortiment 8
  • Als iemand wat van fotospul zou zoeken, zou ik zeker deze site benoemen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Nubiro
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-04-2014

Ramond

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ramond
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
09-04-2014

Marian84

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Zeer snelle levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian84
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
09-04-2014

PieMar5552

Ik ben zeer tevreden. Vond vooral de service, eerlijk en transparant.

  • duidelijk lay out Gemak 10
  • mijn bestelling was niet op voorraad. Wanneer ik navraag deed had ik nagenoeg altijd binnen een uur al antwoord. Echt super. Service 10
  • Spreekt voor zich. Goede kwaliteits producten en ruim assortiment. Assortiment 10
  • Goede service, bieden alternatieven en scheppen je niet af. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PieMar5552
Reageer op deze review

Totaal 5,8
2 sterren
08-04-2014

peter van oorschot

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Koerier is noga inflexibel. Bezorgen bij buren kan niet en ze claimen een complete dag als bezoektijd. 30 min tevoren krijg je weliswaar een SMS maar je moet dus wel een dag thuis plannen. Service 4
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • assortiment en prijs is ok, maar de flexibiliteit van bezorging is elders beter. Aanbeveling 5
» Lees de hele review van peter van oorschot
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
08-04-2014

topje

Prima winkel met goede service. Snelle beantwoording van vragen en netjes gemaakte afspraken (het reserveren van een product waarvan ze er nog maar 1 hadden).

  • product makkelijk te vinden en bestel proces werkt prima Gemak 8
  • kreeg snelle reactie op mijn vragen Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van topje
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
08-04-2014

Bruinvis

Aankoop: Online

resumerend is Fotobooms een aanrader voor aldegenen die een goed product zoeken bij een betrouwbaar adres

  • uitstekende website met duidelijke te nemen bestelstappen, kan eigenlijk ook wel een 10 geven Gemak 9
  • levertijd sneller dan je verwacht Service 10
  • meer dan voldoende om een juiste keuze te maken Assortiment 10
  • Goed snel betrouwbaar en grote keuze Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bruinvis
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-04-2014

Johan Pitstra

Aankoop: Online

  • mail gestuurd toen het uitverkochte artikel weer in voorraad was. Gemak 9
  • Zie gemak Service 9
  • Veel keus Assortiment 9
  • Waarom niet? Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Johan Pitstra
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

Dimitris 76

ik ben erg tevreeden
over jullie super servis en correcte afhandeling

  • super Gemak 10
  • super snel en betrouwbaar Service 10
  • echt veel Assortiment 10
  • zeiker de moeite waard Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dimitris 76
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2014

Leoniekvdvliet

Aankoop: Online

Erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, de snelheid van leveren, de communicatie.

  • Eenvoudig bestelsysteem. Prima. Gemak 10
  • Foutje op de website leverde mij een leuk voordeel op, en daar deden ze niet moeilijk over. Super! Service 10
  • Ze hebben alles was ik nodig heb. Assortiment 10
  • Zeker een aanrader, en ze hebben ook leuke prijzen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Leoniekvdvliet
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-04-2014

Jan Pleus

Aankoop: Online

Dit was de tweede keer dat ik bij Booms bestelde. Opnieuw zeer podsitief.

  • Website is overzichtelijk opgezet. Gemak 9
  • Op mijn vragen vrijwel altijd binnen een uur antwoord. Bezorging via de eigen bode verliep vlekkeloos. Track&trace werkt voorbeeldig. Service 10
  • Prima keuze. Assortiment 8
  • Mijn ervaringen waren tot dusver zeer positief. Dus ik kan Booms aan iedereen aanbevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Pleus
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
07-04-2014

Larim

Voor mij tot nu toe betrouwbare zaak.Aangezien ik mijn hele leven analoog heb gefotografeerd met spiegelreflex camera's.,heb ik tot mijn spijt moeten besluiten om toch maar over te stappen op digitaal.De mogelijkheden analoog worden m.i. steeds minder. Een betrouwbare leverancier die niet te prijzig is, is dus welkom.

  • Online is nu eenmaal gemakkelijk,wanneer je zelf weet wat je hebben wilt. Gemak 8
  • Verzending etc. verloopt tot nu toe tevredenstellend. Service 8
  • Voor mij voldoende. Assortiment 8
  • Ik geef hiervoor zoals u ziet het cijfer 8. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Larim
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
06-04-2014

Ulrik

Aankoop: Online

Heb de link van deze site reeds doorgestuurd aan vrienden

  •   Gemak
  • Zéér snelle levering Service 10
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • Scherpe prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ulrik
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-04-2014

tico 01

Zeer tevreden met product, prijs, vlotte aflevering op tijdaflevering en administratieve afhandeling.

  • rationele indeling maakt zoeken eenvoudig Gemak 9
  • snel antwoord bestelling aflevering exact vlgs aanduiding, uitstekende communicatie besteller Service 10
  • hoofdartikelen goed, accessoires prijzig vgl. met vele andere aanbieders. Assortiment 7
  • Als aanwezig is wat je zoekt, is foto Booms meer dan goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tico 01
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-04-2014

SisiH

Erg fijne webshop.
Eigenlijk jammer dat hij niet zo bekend is, hij is in mijn mening beter dan andere webshops vanwege het assortiment, maar ook de prijzen zijn lager.

  • Fijn gebruik van sub-mapjes Gemak 9
  • Product was snel verzonden en de volgende dag goed volgens schema in huis. Bezorger was zeer vriendelijk. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van SisiH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-04-2014

MKievits

Een 10 voor alles omdat er gewoonweg geen minpunten te noemen zijn.

  • Heerlijk vanuit de stoel zoeken, vergelijken en bestellen. Gemak 10
  • Uitstekende communicatie, ook bij aflevering waar ik stap voor stap van op de hoogte werd gehouden. Service 10
  • Ruime keuze met goede productinformatie en scherpe prijzen. Assortiment 10
  • Alle bovenstaande antwoorden zeggen genoeg! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MKievits
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
04-04-2014

fredvda

Aankoop: Online

wat kan ik hier nog aan toevoegen, alles was naar wens

  • Zeer ruim aanbod en interessante prijzen. Levering naar België zeer vlot. Gemak 10
  • vraag gesteld en prompt een antwoord gekregen, de levering moest binnen bepaald tijdskader gebeuren en dat was geen probleem Service 10
  • Dit was mijn eerste bezoek aan de winkel, ik ben niet uitgebreid gaan shoppen maar wat ik zocht was voorradig. Assortiment 9
  • met veel plezier Aanbeveling 9
» Lees de hele review van fredvda
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
03-04-2014

Dick van B

Dit is de tweede camera die ik heb besteld bij Foto Booms. Ik koop hier met vertrouwen. Aaardige en professionele verkopers. Kortom gewoon een goede fotozaak. Ik ga ook naar deze zaak als er weer een schoonmaakactie is van Nikon.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dick van B
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
03-04-2014

sdjklf

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sdjklf
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
02-04-2014

G zwets

Mijn eerste aankoop bij fotobooms en ia helemaal goed bevallen. Zal het zeker onthouden bij een volgende aankoop

  • Kwam al meteen uit bij foto booms na gebruik van kieskeurig.nl Gemak 9
  • Volgende dag al in huis en met de handig email status service hoef je niet de hele dag thuis te wachten Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Heb goede beleving aan deze winkel gehad Aanbeveling 8
» Lees de hele review van G zwets
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
02-04-2014

Roy0000

Ik heb gelijk gemerkt dat er constant iemand fysiek met de bestelling via de webshop bezig is. Dat is een prettige gedachte. Voor de rest zijn alle facetten van een webshop naar verwachting. Bedankt

  • Dit was de eerste bestelling die ik deed bij Fotobooms, en heb er helemaal niks op aan te merken. Gemak 9
  • Hele soepele service, zelfs nadat ik mijn email verkeerd had ingevuld, is alles toch snel voor mekaar gekomen Service 9
  • Assortiment (voor een webshop) mag wat groter zijn. Dan kun je de producten makkelijker vergelijken Assortiment 7
  • Goede eerste ervaring, vooral qua prijzen. Hier kom ik vaker kijken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Roy0000
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-04-2014

La macchina

  • Overzichtelijke site en daardoor is het goed kiezen. Het bestellen gaat gemakkelijk en snel. Gemak 10
  • Om 21.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Keurig stevig verpakt. Service 10
  • Ruim assortiment systeemcamera's, statieven en filters. Je kunt meteen zien of het artikel op voorraad is. De rest heb ik niet bekeken. Assortiment 10
  • Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen. Snelle levering en mooi assortiment. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van La macchina
Reageer op deze review

Totaal 7,0
3.5 sterren
01-04-2014

Kc654321

  • (Geen motivatie) Gemak 6
  • Er werd extra moeite gedaan om het pakje toch afgeleverd Re krijgen toen er even niemand thuis was. Hierdoor was wachten op de volgende bezorging niet nodig. Service 7
  • Goeie prijs /prestatie verhouding Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Kc654321
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-04-2014

Petra1978

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Petra1978
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
01-04-2014

titinne

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van titinne
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.