Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


481 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 36

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 9,0
5 sterren
05-03-2015

beroan

Aankoop: Online

  • ideale site en veel keus Gemak 9
  • vlotte service Service 9
  • ruim assortiment Assortiment 9
  • goed bevallen deze aankoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beroan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2015

Betet93

zal de volgende keer zeker weer hier iets bestellen en ook bij anderen aanbevelen.

  • voor het eerst iets besteld, alles was super makkelijk en duidelijk. Gemak 9
  • Snelle reactie wanneer het product werd afgeleverd. Geweldig dat je een half uur ervoor bericht krijgt van de chauffeur, hij was er ook stipt op tijd klasse!!! Service 10
  • Erg uitgebreid en overzichtelijk Assortiment 9
  • Super snel en goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Betet93
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-03-2015

Diana Bokje

  • bestellen en morgen in huis Gemak 10
  • snelle bezorging, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het wordt bezorgd tot en met een sms met de juiste tijd aaan toe Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Diana Bokje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2015

Wildlife

Aankoop: Online

Verzending van product is perfect.Snelle service.
Helaas zat het bestelde en betaalde Reinigingsdoekje MICRO er niet bij.
En 4 pogingen om Het Sigma objectief geregistreerd te krijgen via www.sigmabenelux.com lukten niet. Het systeem vraagt steeds een 13-cijferig getal met betrekking tot het gevraagde barcodenummer. Dit terwijl het barcodenummer al vermeld werd en dus ook al ingevuld stond !!!
Betaling verloopt vlot en soepel.
Verder: een perfect product.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wildlife
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
04-03-2015

Ferd

Aankoop: Online

Alle produkten zijn binnen de aangegeven tijd binnen gekomen. En alles was precies zoals op de website aangegeven.

  • Alle produkt en die ik wilde kopen waren eenvoudig te vinden Gemak 9
  • Snelle levering van de produkten en alles kwam in goede orde aan Service 9
  • Ik heb alle producten die ik wilde gevonden bij foto booms Assortiment 9
  • ik heb een goede ervaring gehad met jullie winkel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ferd
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-03-2015

Mil.van

Aankoop: Online

Met de aanschaf ben ik zeer tevreden. Snel geleverd en goede communicatie dat maakt dat ik hier vaker ga bestellen.

  • Eenvoudige site! Het was makkelijk om het product te vinden waarna ik op zoek was. Gemak 10
  • Bij mijn bestelling is duidelijk aangeven wanneer ik deze zou ontvangen. Koppeling met bezorgservice is goed geregeld. De exacte tijd werd de zelfde ochtend gesmst. Hier zat 5 min verschil tussen, ideaal dus! Service 10
  • Breed sortiment! Jammer was de bundelkorting met instax film. Assortiment 8
  • Eenvoudig en snel, ik raad het iedereen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mil.van
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-03-2015

LOWI

Aankoop: Online

Pluspunt is dat je kort voor de levering nog een smsje krijgt over de juiste tijdstip van levering!

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Vriendelijke bediening Service 10
  • Voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LOWI
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
01-03-2015

P. Schildkamp

Aankoop: Online

Ik heb nog geen after sales service nodig gehad, vandaar dat ik geen score voor service heb gegeven.
Ik vind het ook zeer positief dat je geen account hoeft aan te maken om bestellingen te plaatsen.

  • Duidelijke website. Ik kon alleen niet met een Belgische creditkaart betalen voor deze en vorige bestelling. Gemak 7
  •   Service
  • Zeer uitgebreid assortiment tegen gunstige prijzen. Assortiment 9
  • Met een snelle levering naar België is deze firma een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P. Schildkamp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

Magda Lesage

Aankoop: Online

  • Comfortabele info-verstrekking. Gemak 10
  • De verzending mag wel gratis zijn zoals bij andere firma's... maar goed. Service 10
  • Je vindt wat je zoekt. Assortiment 10
  • Er is niets negetief te melden. Dus... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Magda Lesage
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
24-02-2015

Ztiel

Aankoop: Online

Alles moet er op rolletjes lopen. Anders lukt dit niet

  • Overzichtelijke site Gemak 8
  • Snelle en accurate levering zoals beloofd Service 8
  • Items waar ik naar op zoek was kon ik snel vinden Assortiment 8
  • Zie boven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ztiel
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-02-2015

Epic Thumbs

Aankoop: Online

Een vast klant ie zeer tevreden is.

  • Goed te vinden op de site en betaling werk gewoon 100% Gemak 9
  • Zowel op de site als in de winkel altijd goede info en altijd de tijd voor je. Service 10
  • Tot opheden altijd alles hier gevonden. Assortiment 9
  • Doe ik al :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Epic Thumbs
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-02-2015

KlaasSimon

Snel geleverd en goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle verzending Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van KlaasSimon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-02-2015

2009sascha

's avonds laat besteld en de dag later rond 12.00 uur geleverd. Wat een snelheid! Leuk ook dat de chauffeur te volgen was zodat je wist wanneer de alleraardigste chauffeur kwam.
Het was zelfs duidelijk welke chauffeur er zou verschijnen. Foto Booms is echt een aanrader.

  • Makkelijk te vinden op de site Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Zeer goed aan te bevelen vanwege het gemak en snelheid van levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 2009sascha
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-02-2015

Marian 1945

Zie boven.

  • Toegankelijke website en eenvoudig te bedienen. Gemak 9
  • Bezorging was prima geregeld. Track en trace is erg handig. Service 9
  • Assortiment is prima en ook de telefonische advisering daarover Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian 1945
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-02-2015

David Claeys

Aankoop: Online

  • bestellen via internet is easy Gemak 9
  • vandaag besteld, morgen al geleverd! Service 9
  • gevonden wat ik nooit dacht nog te vinden Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van David Claeys
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-02-2015

Ron 164

  • Duidelijke website. Om 21.45 uur besteld en de volgende ochtend om 11.45 uur in huis. Gemak 10
  • In de winkel word je prettig geholpen. Je krijgt goede adviezen. Service 10
  • Ruim keus met concurerend prijzen. Over het algemeen betaal je niet teveel. Assortiment 9
  • Zeker aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ron 164
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
13-02-2015

Paul123

  • Heldere website, duidelijke informatie, makkelijk te vinden. Bestelprocedure simpel en geen onnodige verplichte accounts aanmaken! Gemak 9
  • Gewoon goed afspraken nagekomen. Bestelling volgende dag geleverd. Communicatie van de koeriersdienst Perfect: dichter op het tijdstip van aflevering meer nauwkeurige informatie over tijdstip. TOP! Service 9
  • Voldoende uitgebreid, ik heb gevonden wat ik zicht immers... Keuze uit A-merk en Alternatief merk bij accessoires. Prijzen zeer concurrerend Assortiment 9
  • Zonder meer aan te bevelen. Ga zo door. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Paul123
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-02-2015

MrRobbert P

Het leveren van de album's ging zeer snel

  • Het uploaden van het album ging prima Gemak 10
  • Was prima Service 10
  • Veel mogelijk heden in albums Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MrRobbert P
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
11-02-2015

Mark T.

goede prijs, snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mark T.
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
09-02-2015

Verbruggen ivan

Aankoop: Online

Zeer goede en makelijke website .
Snelle levering en goede prijzen

  • Zeer makelijk alles terug te vinden via de website Gemak 9
  • Zeer snelle levering Service 9
  • Heel ruim assortiment , en makkelijk terug te vinden Assortiment 10
  • Door de zeer goede en snelle service , en zeker en vast de goede prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Verbruggen ivan
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-02-2015

Ruud Plagge

Ik kom al 50 jaar bij foto Booms en als ik wat nodig heb zal ik hier altijd eerst kijken.
Ook voor de prijzen hoef je eigenlijk nooit verder te kijken.

  • Goede Side,gemakkelijk zoeken. Snelle service Gemak 10
  •   Service
  • Kan alles vinden wat ik zoek. Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Ruud Plagge
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-02-2015

Thuy N

Eerste aankoop en heel tevreden. Indien ik ng iets op jullie website vind dat mij interesseert, zal ik zeker opnieuw bij jullie bestellen!

  • alles was duidelijk stap voor stap uitgelegd Gemak 10
  • Levering en tracking was als zeer positief ervaren. Het is handig dat jullie een sms versturen ongeveer 30min voor de leverancier voor de deur staat. Op die manier hoef je niet heel de dag thuis te wachten op je pakket. Service 10
  • Uitgebreid assortiment! Assortiment 10
  • Ik heb het reeds aangeraden aan vrienden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Thuy N
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-02-2015

sas en co

Wij hadden nog vragen over het artikel via support rechts onder vraag gesteld terwijl ze niet online waren toch snel beantwoord

  • Bestellen via website inclusief info van het artikel is goed, leuke site met veel informatie kijken kopen betalen en goed afgeleverd top Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Arsortiment en voorraad zijn goed denk dat ze alleen maar top producten op voorraad hebben qua merken en type Assortiment 9
  • Ons is deze winkel goed bevallen dit was onze eerste bestelling en zit nog te denken om binnen zeer korte tijd weer iets bij hun te kopen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van sas en co
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
03-02-2015

Cris123

Ondanks dat er iets niet helemaal goed ging met de betaling was de service erg goed. Er werd erg snel gereageerd op mijn email en de lens werd snel geleverd.

dank

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Cris123
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
02-02-2015

Inge D

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • het ging heel snel, en ik werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsmoment Service 9
  • het was iets minder makkelijk uit te vissen of ik ook andere filmpjes zoals fuji op mijn polaroid camera kan gebruiken Assortiment 7
  • goede winkel, alleen jammer dat de verzendkosten naar België hoger liggen Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Inge D
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
02-02-2015

Artificialsw3et

Bestellen en betalen gemakkelijk, pakketje was goed verpakt en snel bezorgd. Een van de weinige winkels waar de instax mini film te koop is.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Artificialsw3et
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
31-01-2015

Marc Van Camp

Aankoop: Online

  • Vrijdagnamiddag besteld, maandagnamiddig bij mij thuis. Schitterend Gemak 9
  • Puike verpakking van deze kwetsbare lens. Dank u. Service 9
  • Ik zocht een bepaalde lens voor een digitaal fototoestel, dat bij andere onlinewinkels moeilijk te vinden was of met langere besteltijd. Assortiment 9
  • Alles is verlopen zoals ik dat van een winkel met kwaliteit kan wensen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marc Van Camp
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-01-2015

Michelonderdelinden

Niet de goedkoopste maar wel scherp geprijst en goede service.
En altijd genoeg personeel om je niet te lang te laten staan als het druk is.

  • Duidelijke website. Gemak 9
  • Een winkel waar je langs kunt komen en je altijd deskundig te woord wordt gestaan. Service 9
  • Uitgebreid en duidelijk te vinden. Assortiment 9
  • Niet de goedkoopste maar wel scherp geprijst en goede service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Michelonderdelinden
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
31-01-2015

Rdenblanken

Eerst een vraag gemaild, waarop zeer snel antwoord kwam. Daarna een mooie aanbieding met extra accessoires besteld op vrijdagavond, volgende ochtend meteen geleverd. De bezorging was top, zelfs nog een sms een half u van te voren ontvangen, met info over hoe laat precies geleverd werd!

  • Duidelijk site, zoals je mag verwachten van een goede internetwinkel! Gemak 9
  • Snel in hun beantwoording en gratis levering! Service 9
  • Mooie producten, met aanbieding met extra accessoires! Assortiment 8
  • Zie hiervoor! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rdenblanken
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-01-2015

Kobe V.

Aankoop: Online

  • Enkel directe betaalmogelijkheden met nederlandse banken, Belgen moeten dus al zeker een dag langer wachten door trage vooruitbeling! Gemak 7
  • Helpdesk op site is snel en adequaat! Service 10
  • Voor de fotolizfhebber/hobbyist! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kobe V.
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-01-2015

paul bohte

  • Paar simpele stappen te nemen om product aan te schaffen Gemak 9
  • Verzending gratis boven een bepaald bedrag Service 9
  • Duidelijk en heldere website. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van paul bohte
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
29-01-2015

giant49

  • duidelijke inlichtingen op de side Gemak 9
  • levering is topie wordt duidelijk geinformeerd Service 10
  • Top assortiment met redelijke prijsen Assortiment 8
  • Ben zelf aanbevolen door een collega en zal dit verder aanbevelen aan vrienden en kennissen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van giant49
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
25-01-2015

PRLauwers

Zeker de moeite waard om online spullen te bestellen bij Foto Booms. Goede prijs/kwaliteit.

  • Snel gevonden en gemakkelijk besteld Gemak 8
  • Bevestiging en bericht rond de levering is prima Service 8
  • Zocht specifiek op één onderdeel Assortiment 7
  • Prima prijzen en goed assortiment Aanbeveling 7
» Lees de hele review van PRLauwers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-01-2015

Fischeri

Goede en zeer snelle levering en je krijgt zelfs 20 minuten voor de levering een sms dat ze er aan komen.

  • Makelijke website Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 10
  • Goede ervaring mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fischeri
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Frank Kishna

Aankoop: Online

Aan deze webshop hoef niet te twijfelen. Informatie over de producten is betrouwbaar.

  • De website was gemakkelijk te vinden. Informatie duidelijk en bestelling/ wijze van betaling/ afhandeling zeer professioneel. Gemak 9
  • Bezorging stipt op de aangegeven tijd. Verpakkingsmateriaal prima en prettig om uit te pakken. Service 9
  • Uitgebreid. Consument kan makkelijk keuze maken. Prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed. Assortiment 8
  • Vanwege het gemak , service en betrouwbaarheid. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frank Kishna
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Ramon dB

  • Gewoon duidelijk en makkelijk Gemak 9
  • Camera was snel volgens verwachting geleverd. Ik kreeg ook netjes bericht over levertijdstip van bezorger. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ramon dB
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-01-2015

peperoni

Ik heb er diverse foto en filmspullen gekocht, iedere keer met de juiste prijs en een goede service (ook na aankoop)

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Mooie combinatie van online en stenen winkel met hulpvaardig personeel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van peperoni
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Aanraad

En goede vriend, tevens beroepsfotograaf wees mij op jullie site. Ik ben super tevreden op grond van het hierboven gestelde!

  • Goede zoekfunctie, goede achtergrond informatie een duidelijke uitleg over de wijze van bestellen en de afhandeling daarvan. Gemak 9
  • Precies geleverd conform overeenkomst Service 9
  •   Assortiment
  • Zeer goede prijs, snelle levering, goede informatie versterking, wat wil je nog meer Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Aanraad
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2015

Ha-Vink

Een uitstekende service met snelle interventies als er zich vragen voordoen bij een bestelling. De koerierdienst Dynalogic waarvan de winkel gebruik maakt beschikt over een zeer gedetailleerd en overzichtelijk tracking systeem.

  • Er diende een paar over en weer gecommuniceerd te worden in verband met de omschrijving van een demo-lens Gemak 8
  • Er werd onmiddellijk gereageerd op alle vragen. Het tracking systeem van Dynalogic voor de koerierdienst is het beste wat ik al ben tegengekomen Service 10
  • Ik heb niet naar het volledige assortiment gekeken Assortiment 9
  • Ik kan geen enkele reden vinden om de winkel niet aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ha-Vink
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
21-01-2015

Svl357

Enige minpunt is de bezorgdienst. Dit is geen PostNL, maar een ietwat onbekende koeriersdienst. Tot driemaal moeten bellen met een duur betaalnummer om de juiste afspraak te maken. .

  • Goede website, bestelproces duidelijk. Gemak 8
  • Op email werd vlot gereageerd. En het telefonisch contact was prettig. Zeer duidelijke informatie. Service 8
  • Meerdere sets van het artikel beschikbaar tegen goede prijs. Minder sony assecoires. Assortiment 7
  • Informatievoorziening en bestelproces verliepen vlot. Product kan al volgende dag bij je bezorgd worden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Svl357
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-01-2015

Maximeee15

Een prettige samenwerking, ik blijf hier bestellen en raad het anderen ook zeker aan!

  • Bestellen en de volgende ochtend in huis, makkelijker kan bijna niet. Gemak 9
  • Perfect op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Service 10
  • Breed assortiment met genoeg keuze. Assortiment 9
  • Voor een goede bezorging van goede producten is dit het juiste adres. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maximeee15
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-01-2015

Erwin_koster_

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Werd enkele minuten na plaatsen van bestelling gebeld met extra informatie. Verzending was helemaal fantastisch 's Avonds rond 22.00 besteld, volgende dag 12.40 in huis. Sms'je gekregen wanneer koerier op de stoep zou staan. Goedkoper dan PostNL. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Erwin_koster_
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-01-2015

Loofoto

  • overzichtelijke site, makkelijk bestellen Gemak 10
  • niks op aan te merken Service 10
  • Ik zocht een specifiek artikel. verder niet uitgebreid gekeken. Lijkt prima Assortiment 8
  • Geen enkel minpunt, dus waarom niet niet :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Loofoto
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-01-2015

anno 1951

zie boven

  • Lekker snel en makkelijk bestellen Gemak 9
  • Eind van de middag besteld, de volgende dag voor 10.00uur in huis. Dat is echt snel! Service 10
  • Voor dit product de goedkoopste in nederland. Assortiment 10
  • Waarom niet? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van anno 1951
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-01-2015

Wim Op

scherpe prijs.
bij levering, redelijk accuraat tijdsvenster van de leveringstijd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wim Op
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-01-2015

Sjef tilmans

Aankoop: Online

Alles is uitgevoerd zoals vermeld op de website

  • De bestelling inclusief ideal betaling leverde geen enkel probleem op. Gemak 8
  • Alles is gegaan zoals beschreven op de website. Service 8
  • Assortiment is erg uitgebreid. Het fototasje wat ik heb besteld, was zelfs bij de mediamarkt niet verkrijgbaar. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sjef tilmans
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-01-2015

Ab Scharroo

Aankoop: Online

Mijn lens functioneerde niet, geen probleem, binnen 2 dagen een nieuwe en kon de lens gratis terugsturen! Een warme douche dus!

  • Zowel telefonische informatie als op de site zijn duidelijk en kloppen allemaal. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Ab Scharroo
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-01-2015

Ton Koenders

Ik ben echt gelukkig met Fotobooms. Goede adviezen en service.

  • gemakkelijk op de site te vinden, maar ook fysiek naar de winkel gaan is gemakkelijk Gemak 10
  • je wordt fysiek goed in de winkel geholpen, ook aan de telefoon, via internet besteld de volgende dag in huis. Heel gemakkelijk is de site van dyalogic. Je wordt tot op de minuut nauwkeurig op de hoogte gehouden wanneer de koerier komt. Heel gemakkelijk. Service 10
  • zeer ruim. Assortiment 10
  • Doe ik regelmatig al. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ton Koenders
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-01-2015

Alois Simons

Aankoop: Online

Goed webshop. Snel antwoorden, betrouwbaar, correct.

  • Besteld via de website en mat kortingscode. Ging perfect. Gemak 9
  • Mail gestuurd voor een vraag. Heb direct antwoord gekregen met een goed advies. Service 9
  •   Assortiment
  • Goede service. Snelle en correcte antwoorden. Snelle verzending. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alois Simons
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-01-2015

Lisette Van Oostveen

Aankoop: Online

SUPERTEVREDEN!!!! :D
de foto's waren er binnen een dag, en goedkoper dan de rest.
Ga zo door!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lisette Van Oostveen
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.