Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


623 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 33
Totaal 9,0
5 sterren
31-08-2014

Hillmann

Aankoop: Online

Snelle levering, en vooral perfect dat je 1 uur voor levering een email krijgt dat de bestelling wordt afgeleverd op welk tijdstip.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Uitstekend advies voor aankoop Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hillmann
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

ralf mitsch

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ralf mitsch
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-08-2014

Ursem

Aankoop: Online

Foto Booms zegt wat ie doet en doet wat ie zegt

  • Duidelijke winkel Gemak 8
  • Zeer vriendelijk voor de telefoon en correcte en snelle levering Service 9
  • Compleet assortiment Assortiment 8
  • direct Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ursem
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
28-08-2014

Hen00111

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ideaal dat je een tijdvak kunt kiezen Service 9
  • Hetgeen ik zocht was er verder niet veel naar het assortiment gekeken Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Hen00111
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

Peertje1

Dit is niet mijn eerste aankoop bij Foto Booms en zeker niet de laatste. Zowel via de webshop als in de winkel perfecte service.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peertje1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

Jan Sels

Aankoop: Online

Simpel en snel

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Sels
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-08-2014

GerHas

Aankoop: Online

werkelijk alles voldeed aan mijn verwachting

  • Kon probleemloos vinden wat ik zocht en bestellen was simpel even als de betaling via ideal. Gemak 9
  • prima service geen probleemen tegen gekomen Service 9
  • bijna alles wat je nodig hebt kan je bij ze vinden Assortiment 9
  • prima winkel en goede leveringsondersteuning levering is goed te volgen op het internet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GerHas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

Herr Meijer

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Herr Meijer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

PPauline

  • Simpele website Gemak 8
  • Gebeld over te klein besteld hoesje voor de camera, zonder extra kosten een groter passend hoesje meegestuurd. Service 10
  • ruim Assortiment 8
  • gemakkelijk, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PPauline
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

Tessa V

Aankoop: Online

  • Toen ik de website via kieskeurig gevonden had, kon ik direct het product wat ik zocht vinden. Het was meteen duidelijk in welke kleur het nog beschikbaar was. De bestelling was snel gedaan en het product werd de volgende dag al geleverd. Gemak 8
  • Bij het maken van de bestelling kon ik aangeven hoe laat ik het product geleverd wilde hebben. Het aangeven van deze voorkeur was gratis, wat ik erg prettig vond, zo hoefde ik niet heel de dag thuis te blijven. Ik ben meer dan tevreden over de levertijd, bij andere winkels was die meerdere malen langer! Service 9
  • Ik heb alleen gekeken naar onderwatercamera's en vind het assortiment hierin erg groot. Assortiment 10
  • Het assortiment is erg divers, dus de kans is groot dat het product wat je zoekt aanwezig is. Het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en de levering ging erg snel. Tevens krijg je een sms-bericht op de dag van levering met het tijdstip waarop de chauffeur te verwachten is, heel fijn! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tessa V
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

JorgX72

  • Bestelling gin glekker vlot en soepel en de levering was echt de volgende dag! Gemak 10
  • Top leveringstijden Service 10
  • Ik heb niet echt verder gekeken dan wat ik zocht. Assortiment 8
  • Ben bij jullie gekomen via google, heb mijn bestelling geplaatst maar heb verder niet gekeken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JorgX72
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
20-08-2014

RB-NL

  • Eenvoudig kiezen en kopen. Goede informatie over verzending. Gemak 10
  • De afleverdag is te kiezen. Wel vervelend om extra te moeten betalen om een aflevermoment op de de dag te kiezen. Service 7
  •   Assortiment
  • Kiezen als de prijs goed is. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RB-NL
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-08-2014

whp

Zie alle door mij reeds beoordeelde aspecten.

  • Via een duidelijke website met foto's en 'specs' was het eenvoudig bestellen. Gemak 10
  • 's Avonds besteld, de volgende dag ontvangen. Service 10
  • Ruime keuze, en de filters die ik zocht was in alle maten op voorraad Assortiment 10
  • Vanwege de ruime keuze, en de vlotte leverantie. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van whp
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-08-2014

Anne203

  • Duidelijke indeling van de producten Gemak 8
  • Product werd geleverd zoals afgesproken, geen klachten. Dus eigenlijk geen service nodig gehad ;-) Service 8
  • Wat ik zocht heb ik gevonden Assortiment 8
  • Ja hoor, ik durf jullie wel aan te raden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Anne203
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

Melvynroerdink

Aankoop: Online

  • Goede website, heldere productonschrijvingen, duidelijke webwinkel! Gemak 10
  • Prima, extra info voor op factuur ivm declaratie was geen probleem. Levering per koerier was overzichtelijk, met nauwkeurige tijdsindicaties van levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melvynroerdink
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

Dennis Kleingeld

Aankoop: Online

Ik heb mijn fototas op vrijdag besteld en diezelfde dag is deze nog verstuurd via de koerier. En de volgende dag werd deze afgeleverd. Dus een prima service.

  • Website is duidelijk en de producten zijn van genoeg informatie voorzien. Gemak 10
  • De bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag was deze afgeleverd. Service 10
  • Het is een uitgebreid assortiment en ze verkopen zelfs meer als je van een fotowinkel mag verwachten. Assortiment 10
  • Prima website en goede service dus waarom niet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dennis Kleingeld
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-08-2014

PH1961

Snel, goede prijs. De communicatie over de levering is uitmuntend. Eerst de dag, dan het tijdvak en daarna zelfs de verwachte levertijd (die op de minuut correct was)!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PH1961
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-08-2014

scfjose

Aankoop: Online

  • Geen onnodige informatie of acties vereist tijdens het bestelproces. Gemak 9
  • Werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Zoals beloofd de volgende dag geleverd. Service 9
  • De enige webwinkel die de door mij gezochte lens op voorraad had. Assortiment 10
  • Betrouwbare transparante webwinkel met een groot assortiment die de geadverteerde afspraken nakomt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van scfjose
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-08-2014

amiganut

Makkelijke website, snelle levering, helaas wat weinig Pentax producten.

  • Overzichtelijke en duidelijke website. Product echter niet via de website maar via google gevonden. Gemak 9
  • Geen contact gehad naast het bestellen zelf. Verzenden ging boven verwachting via Dynalogic. Hier was de zending ook daadwerkelijk te traceren tijdens transport. Service 9
  • Weinig Pentax producten. Assortiment 7
  • Bestellen gaat makkelijk en verzending gaat boven verwachting. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van amiganut
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-08-2014

Joan Maat

Aankoop: Online

Goed gedaan alles. Ook snelle levering!

  • Snel via internet Gemak 10
  • Keurig geïnformeerd met juiste uren van aankomst van pakketje. Service 10
  • Goede kwaliteit, lijkt wel. Assortiment 10
  • Prima opvolging. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joan Maat
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-08-2014

PeKeL

  • Kon alles prima vinden en geen account nodig voor de bestelling. Gemak 9
  • Wat mij betreft een voorbeeldige bezorging: meteen de volgende dag en tevoren ook nog eens aangekondigd met een sms. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PeKeL
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-08-2014

personal touch travel

Aankoop: Online

  • Vanuit de luie stoel. Op de overzichtelijke website. Met afbeeldingen en specificaties van het product. Gemak 8
  • Binnen 12uur in huis. Eerst een tijdstip van leveren met een marge van 4uur en een uur van te voren, via de sms een exact tijdstip. Service 10
  • Originele en gelijkwaardig op voorraad. Assortiment 10
  • Op gebied van fotografie DE winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van personal touch travel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-08-2014

NicoWormer

schoolvoorbeeld van hoe een klant geholpen wil worden.

  • website goed samengesteld en overzichtelijk Gemak 8
  • je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over je bestelling. Supersnelle en correcte levering. Service 10
  • voor zover door mij na te gaan ruim assortiment Assortiment 8
  • erg tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van NicoWormer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-08-2014

Tom Leunissen

Top zaak!

  • De site is zeer overzichtelijk! Gemak 10
  • Snelle en goede levering! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tom Leunissen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-08-2014

tevreden klant 4444

goede service en producten worden direct opgestuurd en je krijgt constand bericht over status van je zending tot half uur vanaankomst.
echt geweldig

  • makkelijk producten vinden Gemak 8
  • telefonisch direct antwoord Service 8
  • breed Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tevreden klant 4444
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
12-08-2014

foco

Aankoop: Online

Qua prijsstelling kan fotobooms prima concurreren;
hanteert vaak de goedkoopste aanbiedingen.

  • Prima beschreven product-aanbod. Gemak 9
  • De koeriersdienst wist het tijdstip van aflevering vooraf heel goed te traceren. Service 10
  •   Assortiment
  • Heb al eerder bij fotobooms bestellingen gedaan, online maar ook in de Van Woustraat winkel. Alert, goed luisterend personeel met kennis van zaken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van foco
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-08-2014

Rob Boshuis

Prijsaantrekkelijk en snelle acurate volgbare levering

  • Schakelend tussen sites kun je je keuze maken Gemak 9
  • Er wordt klantgericht gedacht Service 9
  • Grote diversiteit Assortiment 9
  • Uitstekende service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rob Boshuis
Reageer op deze review

Totaal 3,7
1 sterren
11-08-2014

lenas

Aankoop: Online

zie bovenstaande. Stijlloos.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Fotoboom beweerde, per email én in de winkel dat Nikon een cashback actie verlengd had.Ik kon 50€ terug krijgen na aankoop. Chat met Nikon onthulde dat dit onwaar was.Dit noem ik héle slechte service en klant onvriendelijk!! Heb screendump met datum met datum hiervan en mails. Ik ben boos. Schande Booms! Service 1
  •   Assortiment
  • Niet snel. Ben boos. Voel me in de maling genomen.Het is niet netjes. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van lenas
Reageer op deze review

Reactie:
fotobooms

15-08-2014
Geachte heer, mevrouw,

Wij begrijpen uw frustratie maar u heeft met ons nog geen contact opgenomen om dit te bespreken. Als u dit had gedaan voordat u deze review had geschreven dan konden wij u helpen om toch de EUR 50.00 cash back te regelen. Dus als u contact met ons opneemt dan kunnen wij het probleem uit de wereld helpen.

Met vriendelijke groet,

Tim Potharst

FOTO BOOMS vof
van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
Fax: 020-4703453
E-mail: info@fotobooms.nl
Website: www.fotobooms.nl
Totaal 8,3
4.5 sterren
11-08-2014

Franco023

Een zeer prettige winkel om foto gerelateerde producten tegen een concurrerende prijs te kopen.

  • Duidelijke overzichtelijke website. product vond ik snel en de afhandeling verliep ook vlotjes. Gemak 9
  • Toestel snel ontvangen, goed verpakt. Service 8
  •   Assortiment
  • Winkel heeft een goed uitgebreid aanbod tegen zeer concurrerende prijzen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Franco023
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
11-08-2014

Marina80

Ik heb in een aantal winkels voor de prijzen/assortiment/levering gekeken en uiteindelijk voor deze (FotoBooms) winkel heb gekozen! Beste keus als voor u de kwaliteit en prijs belangrijk zijn!!!

  • De site is heel overzichtelijk en handig! Maar, als jij iets met een trefwoord zoekt, en er zijn meer dan 50 produkten gevonden, worden alleen eerste 50 weergegeven. Liefst alles weergeven! Het zal de zoektocht makkelijker maken. En voor sommige produkten moet er meer informatie (specificaties, fotos) gegeven. Gemak 9
  • Als jij vragen hebt, zullen ze snel beantwoorden worden. Ook bij een twijfel krijg jij snel de hulp en suggesties. Alles was snel en nauwkeurig gedaan en op tijd afgeleverd! Service 10
  • In deze winkel is veel produkten te vinden. Ook de prijzen zijn heer erg goed! Als jij iets zoekt dat ze niet hebben, kunnen (vaak) ze dat speciaal voor je bestellen! Geweldig! Assortiment 10
  • groot assortiment, goede prijs en prima service! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marina80
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-08-2014

Miscere

Alles prima zoals voorgesteld
Prima producten, verzending etc
Top!!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miscere
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-08-2014

Johan8939

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de bestelling is afgehandeld, velen kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

  • Bestellen gaar soepel en snel. Gemak 10
  • Informatievoorziening perfect, levering zeer snel en persoonlijk. In het pakketje zat een controlekaartje met o.a. de naam van de persoon die de verzending verzorgd heeft. Service 10
  • Prima, compleet. Assortiment 9
  • Ervaring uitermate goed, direct weer! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Johan8939
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-08-2014

boomrick2

De webshop straalt voor mij veel veiligheid uit. Namelijk dat er een vestiging is waar je naartoe kan als er iets fout is gegaan. Maar zo ook alle mailtjes over waar de bestelling is. En dat het pakket per koerier komt, in plaats van de standaard TNT.
Hoe onprettig ik het normaal ook vind om iets duurs met de post te laten verzenden had ik hierbij een heel goed gevoel.

  • De pagina is overzichtelijk ingedeeld. Openingstijden en contact gegevens staan gelijk rechtsboven, terwijl je daar bij andere sites altijd naar loopt te zoeken. Ook het productaanbod is in de linker balk zeer overzichtelijk en logisch ingedeeld. Gemak 10
  • De bestelling is heel snel verzonden. Ook het track & trace systeem en de sms notificaties getuigen voor mij van goede service. Service 10
  • Van de camera die ik gekocht heb zouden andere kleuren beschikbaar moeten zijn, helaas waren die er niet. Voor de rest alsnog een zeer ruim aanbod Assortiment 8
  • Zeker wel. Als iemand twijfelt hier iets te bestellen zou ik hem of haar geruststellen dat dat allemaal goed geregeld is. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van boomrick2
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
07-08-2014

Marc 50

Bovenstaande spreekt voor zich.

  • Alles werkte goed aan webside. Gemak 8
  • Ik heb tevoren gebeld met wouter die mij adequaat te woord stond. Service 8
  • Ik denk dat de website aan inzichtelijkheid kan verbeterd worden. Assortiment 6
  • Zeker aan te bevelen. Betrouwbaar. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Marc 50
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-08-2014

L1960

Aankoop: Online

Betrouwbaar en goede winkel en site.

  • Duidelijke website, makkelijk zoeken. Gemak 10
  • Gebeld en duidelijk antwoord Service 10
  • Groot assortiment, gelijk aan de collega's Assortiment 9
  • Zeer vlotte en correcte levering. Een aanbeveling. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L1960
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-08-2014

Roelof1511

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Het zou van grote service getuigen als jullie geautomatiseerd de PDF handleiding zouden meesturen bij een bestelling, zodat de klant die niet zelf hoeft op te zoeken op het internet Service 8
  • Je zou nog een bepaald hoesje erbij kunnen aanbevelen, zou nuttig zijn. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roelof1511
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-08-2014

hape

Aankoop: Online

  • Simpel, snel, concurrende prijzen en prima verpakking. Gemak 10
  • Snel en met uitstekende prognose wat betreft de tijd van bezorging Service 10
  • Wat je ook maar zoekt, het is bij jullie aanwezig, met een uitstekende beschrijving en links. Assortiment 10
  • Aan iedereen die iets wil kopen wat bij Booms op de site staat !! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hape
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-08-2014

Kaas60

Andere web-winkels hadden mijn zonnenkap voor mijn camera niet. Binnen 1 dag geleverd!
Goed assortiment dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Kaas60
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
06-08-2014

Walter - België

Aankoop: Online

Over het algemeen goede on-line winkel met goed aanbod en duidelijk aankoopverloop.

  • Over het algemeen is de fotobooms website duidelijk, maar voor het vinden van produkten zijn er te weinig filters. In mijn geval geen problem want ik wist al wat ik hebben wou. Het online betalen was duidelijk en verliep goed, enkel spijtig dat Belgische banken niet ondersteund worden voor online betaling (bvb Belfius). Dan maar gewerkt met overschrijving, de enige andere mogelijkheid zonder extra kosten. De hoeveelheid gegevens die gevraagd werden was perfect normal en het kwam allemaal duidelijk over. Gemak 7
  •   Service
  • Hoewel ik al wist wat ik wou hebben, kwam het aangeboden assortiment als behoorlijk compleet over. Prijs was concurrentieel omdat de aangeboden lens een bulk versie betrof (zonder doos etc.). De uiteindelijk geleverde lens bleek echter een normale winkelversie te zijn! Het lijkt dat over het algemeen de prijzen bij fotobooms op het zelfde niveau liggen van andere online verkopers. Assortiment 8
  • Ik scoor dit op 7 omdat ik geen ervaring heb gehad met het Service aspect. (geen interactie gehad, geen retour, etc.) Levering verliep vlot en voorspelbaaar. Het is echter wanneer dingen fout gaan dat je de winkel pas echt leert kennen. Bij mij ging alles goed. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Walter - België
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-08-2014

LOWI

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LOWI
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
05-08-2014

C.Bandt

Aankoop: Online

Het gemak van internet is hier weer eens mee bewezen.
Je hoeft niet de deur uit om iets te kopen, maar als je beslist iets wil gaan zien, dan kan je altijd nog naar dewinkel gaan

  • je hoeft niet de deur uit om iets te kopen Gemak 10
  • service is goed je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling Service 9
  • De sortering is enorm Assortiment 10
  • Ik werd keurig gehoplpen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van C.Bandt
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-08-2014

Brigitte neeleman

Aankoop: Online

  • Zoeken en bestellen. Duidelijke site Gemak 9
  • Snelle bezorging Service 9
  • Direct gevonden wat ik zocht Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Brigitte neeleman
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-08-2014

Arnoutje73

Ik heb nu meerdere spullen besteld en ben zeer tevreden over alles. De bezorging is super snel en accuraat, vriendelijk en vakkundig advies. Kort om top

  • Overzichtelijke webshop. Zeer vakkundig personeel. Zeer snelle en accurate bezorging. De geplande bezorging was op 3 minuten nauwkeurig mijn complimenten. Gemak 9
  • Ik had wat aanvullende informatie nodig alvorens ik wilde bestellen. En kreeg zeer snel reactie op mijn email. Heerlijk ik hou er van. Service 9
  • Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had. Top! Assortiment 9
  • Ik hou opzicht niet van webshops maar door tijdgebrek kon ik niet anders. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze webshop. Ook als je de winkel belt wordt je vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Ik kan deze winkel zeker aanbevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnoutje73
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-08-2014

Sabine77

Bestelling zoals beloofd binnen een dag geleverd, netjes verpakt. Koerier was online te volgen en een uur voor aflevering werd een sms verstuurd met verwacht bezorgtijdstip. En dat allemaal voor een superscherpe prijs.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sabine77
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-08-2014

Theetje

  • Voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis: kan het nog gemakkelijker? Gemak 10
  • Zeer goede info over de verzending! De verzending,via Dynalogic koeriers: nog nooit ergens zo'n goede verzending meegemaakt! Drie kwartier vóór de aflevering krijg je een SMS'je! Service 10
  •   Assortiment
  • Zie boven: zeer goede service en begeleiding! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Theetje
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
04-08-2014

Leo Schouwenaar

Aankoop: Online

U ziet: hoge scores. Dat schept verplichtingen!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • een vraag via de website werd snel beantwoord. Later werd ik steeds op de hoogte gehouden over de levering. Service 9
  • ik zocht eigenlijk maar 1 product. Assortiment 7
  • snel en betrouwbaar. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Leo Schouwenaar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-08-2014

leo de rijke

Aankoop: Online

fotobooms is voor mij nieuw ,de eerste indruk is ok,website is makkelijk, overzichtelijk,wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

  • de link op kieskeurig. Gemak 8
  • snelle afwerking.en info. Service 9
  • assortiment is meer dan voldoende Assortiment 10
  • hoge mate. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van leo de rijke
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-08-2014

georges2013

Proficiat, zeer goede service.

  • artikel kunnen vlot in het boodschappenmandje geplaatt worden en betaald via kredietkaart of overschrijving. Gemak 10
  • na betaling wordt de bestelling al s anderendaags bezorgd (tot in belgie wat mijn woonplaats is); en u krijgt per sms zelfs een tijdstip (uur) van levering. Service 10
  • veel produkten verkrijgbaar Assortiment 8
  • steeds de moeite om na te kijken of een produkt door deze winkel verdeeld wordt en of de prijs concurrentieel is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van georges2013
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
04-08-2014

jacobsn

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jacobsn
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.