Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


535 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 35
Totaal 7,5
4 sterren
25-01-2015

PRLauwers

Zeker de moeite waard om online spullen te bestellen bij Foto Booms. Goede prijs/kwaliteit.

  • Snel gevonden en gemakkelijk besteld Gemak 8
  • Bevestiging en bericht rond de levering is prima Service 8
  • Zocht specifiek op één onderdeel Assortiment 7
  • Prima prijzen en goed assortiment Aanbeveling 7
» Lees de hele review van PRLauwers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-01-2015

Fischeri

Goede en zeer snelle levering en je krijgt zelfs 20 minuten voor de levering een sms dat ze er aan komen.

  • Makelijke website Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Ruim voldoende Assortiment 10
  • Goede ervaring mee Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fischeri
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Frank Kishna

Aankoop: Online

Aan deze webshop hoef niet te twijfelen. Informatie over de producten is betrouwbaar.

  • De website was gemakkelijk te vinden. Informatie duidelijk en bestelling/ wijze van betaling/ afhandeling zeer professioneel. Gemak 9
  • Bezorging stipt op de aangegeven tijd. Verpakkingsmateriaal prima en prettig om uit te pakken. Service 9
  • Uitgebreid. Consument kan makkelijk keuze maken. Prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed. Assortiment 8
  • Vanwege het gemak , service en betrouwbaarheid. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frank Kishna
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-01-2015

Ramon dB

  • Gewoon duidelijk en makkelijk Gemak 9
  • Camera was snel volgens verwachting geleverd. Ik kreeg ook netjes bericht over levertijdstip van bezorger. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ramon dB
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
22-01-2015

peperoni

Ik heb er diverse foto en filmspullen gekocht, iedere keer met de juiste prijs en een goede service (ook na aankoop)

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Mooie combinatie van online en stenen winkel met hulpvaardig personeel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van peperoni
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
21-01-2015

Aanraad

En goede vriend, tevens beroepsfotograaf wees mij op jullie site. Ik ben super tevreden op grond van het hierboven gestelde!

  • Goede zoekfunctie, goede achtergrond informatie een duidelijke uitleg over de wijze van bestellen en de afhandeling daarvan. Gemak 9
  • Precies geleverd conform overeenkomst Service 9
  •   Assortiment
  • Zeer goede prijs, snelle levering, goede informatie versterking, wat wil je nog meer Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Aanraad
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
21-01-2015

Ha-Vink

Een uitstekende service met snelle interventies als er zich vragen voordoen bij een bestelling. De koerierdienst Dynalogic waarvan de winkel gebruik maakt beschikt over een zeer gedetailleerd en overzichtelijk tracking systeem.

  • Er diende een paar over en weer gecommuniceerd te worden in verband met de omschrijving van een demo-lens Gemak 8
  • Er werd onmiddellijk gereageerd op alle vragen. Het tracking systeem van Dynalogic voor de koerierdienst is het beste wat ik al ben tegengekomen Service 10
  • Ik heb niet naar het volledige assortiment gekeken Assortiment 9
  • Ik kan geen enkele reden vinden om de winkel niet aan te bevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ha-Vink
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
21-01-2015

Svl357

Enige minpunt is de bezorgdienst. Dit is geen PostNL, maar een ietwat onbekende koeriersdienst. Tot driemaal moeten bellen met een duur betaalnummer om de juiste afspraak te maken. .

  • Goede website, bestelproces duidelijk. Gemak 8
  • Op email werd vlot gereageerd. En het telefonisch contact was prettig. Zeer duidelijke informatie. Service 8
  • Meerdere sets van het artikel beschikbaar tegen goede prijs. Minder sony assecoires. Assortiment 7
  • Informatievoorziening en bestelproces verliepen vlot. Product kan al volgende dag bij je bezorgd worden. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Svl357
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-01-2015

Maximeee15

Een prettige samenwerking, ik blijf hier bestellen en raad het anderen ook zeker aan!

  • Bestellen en de volgende ochtend in huis, makkelijker kan bijna niet. Gemak 9
  • Perfect op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Service 10
  • Breed assortiment met genoeg keuze. Assortiment 9
  • Voor een goede bezorging van goede producten is dit het juiste adres. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maximeee15
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-01-2015

Erwin_koster_

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Werd enkele minuten na plaatsen van bestelling gebeld met extra informatie. Verzending was helemaal fantastisch 's Avonds rond 22.00 besteld, volgende dag 12.40 in huis. Sms'je gekregen wanneer koerier op de stoep zou staan. Goedkoper dan PostNL. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Erwin_koster_
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-01-2015

Loofoto

  • overzichtelijke site, makkelijk bestellen Gemak 10
  • niks op aan te merken Service 10
  • Ik zocht een specifiek artikel. verder niet uitgebreid gekeken. Lijkt prima Assortiment 8
  • Geen enkel minpunt, dus waarom niet niet :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Loofoto
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
18-01-2015

anno 1951

zie boven

  • Lekker snel en makkelijk bestellen Gemak 9
  • Eind van de middag besteld, de volgende dag voor 10.00uur in huis. Dat is echt snel! Service 10
  • Voor dit product de goedkoopste in nederland. Assortiment 10
  • Waarom niet? Aanbeveling 10
» Lees de hele review van anno 1951
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
16-01-2015

Wim Op

scherpe prijs.
bij levering, redelijk accuraat tijdsvenster van de leveringstijd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wim Op
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-01-2015

Sjef tilmans

Aankoop: Online

Alles is uitgevoerd zoals vermeld op de website

  • De bestelling inclusief ideal betaling leverde geen enkel probleem op. Gemak 8
  • Alles is gegaan zoals beschreven op de website. Service 8
  • Assortiment is erg uitgebreid. Het fototasje wat ik heb besteld, was zelfs bij de mediamarkt niet verkrijgbaar. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sjef tilmans
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-01-2015

Ab Scharroo

Aankoop: Online

Mijn lens functioneerde niet, geen probleem, binnen 2 dagen een nieuwe en kon de lens gratis terugsturen! Een warme douche dus!

  • Zowel telefonische informatie als op de site zijn duidelijk en kloppen allemaal. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Ab Scharroo
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-01-2015

Ton Koenders

Ik ben echt gelukkig met Fotobooms. Goede adviezen en service.

  • gemakkelijk op de site te vinden, maar ook fysiek naar de winkel gaan is gemakkelijk Gemak 10
  • je wordt fysiek goed in de winkel geholpen, ook aan de telefoon, via internet besteld de volgende dag in huis. Heel gemakkelijk is de site van dyalogic. Je wordt tot op de minuut nauwkeurig op de hoogte gehouden wanneer de koerier komt. Heel gemakkelijk. Service 10
  • zeer ruim. Assortiment 10
  • Doe ik regelmatig al. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ton Koenders
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-01-2015

Alois Simons

Aankoop: Online

Goed webshop. Snel antwoorden, betrouwbaar, correct.

  • Besteld via de website en mat kortingscode. Ging perfect. Gemak 9
  • Mail gestuurd voor een vraag. Heb direct antwoord gekregen met een goed advies. Service 9
  •   Assortiment
  • Goede service. Snelle en correcte antwoorden. Snelle verzending. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alois Simons
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-01-2015

Lisette Van Oostveen

Aankoop: Online

SUPERTEVREDEN!!!! :D
de foto's waren er binnen een dag, en goedkoper dan de rest.
Ga zo door!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lisette Van Oostveen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-01-2015

Bertie66

Makkelijk te bestellen, de volgende dag al in huis! Prima service, ook van de bezorgdienst Dynalogic!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bertie66
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
10-01-2015

Ik ben een klant

Geen problemen ervaren en nette en vlotte levering. Overzichtelijke website.

  • Ging allemaal probleemloos Gemak 9
  • 's Avonds besteld, volgende dag binnen. De bezorger hield mij netjes op de hoogte van de tijd dat het pakket binnen kwam. Meerdere mailtjes met de te bezorgen tijd en deze werd steeds beter en nauwkeuriger. Service 9
  • Ze hadden precies wat ik nodig had tegen de beste prijs Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ik ben een klant
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-01-2015

BenHeijdra

  • Goede informatieve website. Gemak 10
  • Snelle levering. Service 10
  • Goed. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BenHeijdra
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-01-2015

albert1324

zie boven

  • bestellen op internet Gemak 10
  • vriendelijk telefonisch contact Service 9
  • ruim voldoende Assortiment 9
  • Ik belde om 16uur met deze zaak of het artikel aanwezig was ik werd vriendelijk te woord gestaan , ik heb het formulier ingevuld, en het artikel onder remboers besteld, de volgende dag om 1100 uur werd het bezorgd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van albert1324
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
09-01-2015

BenvdE

Ik was op zoek naar dit specifieke product en het wordt lang niet door alle aanbieders van foto apparatuur aangeboden. Bij Fotobooms zelfs op voorraad en binnen 24 uur in huis.

  • Eenvoudig de juiste artikelen vinden via het menu of de zoekfunctie. Bestelling verliep vlekkeloos. Gemak 9
  • Prima op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Via een website is de koerier te volgen en een half uur voor aflevering ontvang je nog een sms. Service 10
  • Bijna alles is op voorraad. Voldoende keuze. Assortiment 8
  • Heb ik al gedaan ;-) Ik heb al meerdere artikelen gekocht in de winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BenvdE
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
07-01-2015

E.Theeuwen

Aankoop: Online

Ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst nog verder bij hun winkelen !!

  • Lekker van thuis uit winkelen als je weet wat je nodig hebt . Gemak 10
  • 'savonds om 10,00 uur besteld en 's morgens om 9.00 uur thuis Service 10
  • Zeer uitgebreid assortiment waar men een duidelijke keus in kan maken Assortiment 9
  • Als een goede betrouwbare web winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E.Theeuwen
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-01-2015

De Boeck Luc

Aankoop: Online

Gemakkelijk om vanuit mijn luie zetel mijn produkt te kiezen,Betaling heel snel via overschrijving en na 3 dagen mijn speelgoedje al in huis zonder buiten te komen.
Ik ben zer blij met deze online winkel dat ik in de toekomst nog produkten zal bestellen.Aaan iedereen van Fotobooms nog veel sucses gewenst.

  • Overzichtelijke website die het zoeken naar mijn product heel makkelijk maakt. Gemak 10
  • Vlugge service om mijn bestelling vanuit Nederland naar Belgie over te brengen Service 10
  • Genoeg keuze voor wie zich bezig houd met fotografie als hobby. Assortiment 10
  • Aan al mijn vrienden en kennissen laat ik weten hoe deze winkel in zijn werk gaat Aanbeveling 10
» Lees de hele review van De Boeck Luc
Reageer op deze review

Totaal 6,8
3 sterren
06-01-2015

Swerts

Aankoop: Online

Levering binnen 1-3 werkdagen viel tegen, zeker als je er zelf nog over moet bellen.

  • Makkelijk een keuze te maken, zeker als je weet wat je wilt. Gemak 8
  • Levering was niet binnen drie werkdagen; ik moest voor info bellen. Service 4
  • Genoeg te kiezen. Assortiment 9
  • Levering viel tegen. Aanbeveling 6
» Lees de hele review van Swerts
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-01-2015

sjeel24

Makkelijke site, vooral de levering was heel erg netjes. Kreeg een email met bevestiging en de bezorging.
De volgende dag kreeg ik een email met de geschatte tijdstip en een email met de foto van chauffeur en welke levering die was en toen nog een sms. Zelfs post nl heeft niet zulke goede service. Pakketje was netjes en ben helemaal tevreden.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van sjeel24
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-01-2015

trebsov

Aankoop: Online

  • keuze vooraf al gemaakt voor fototas, vervolgens snel en gemakkelijk gevonden. Gemak 9
  • levering conform afspraak. dus volgende dag, Service 9
  • had dus al vooraf een keuze gemaakt. Assortiment 9
  • prima webwinkel Aanbeveling 9
» Lees de hele review van trebsov
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-01-2015

L. Verkaik

Het was weer een heel soepele online bestelling met snelle bezorging. Echt top!

  • Bestellen gaat heel makkelijk Gemak 10
  • De bezorgingsprocedure is heel secuur en je wordt steeds op de hoogte gehouden. Een half uur voor de bezorging krijg je zelfs een SMS. Service 10
  • Er is ruim voldoende keus en de prijzen zijn scherp. Assortiment 10
  • Zeker aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L. Verkaik
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
05-01-2015

JPMvdH

  • Heldere site met goede informatie Gemak 10
  • Had per ongeluk de verkeerde lens besteld. Teruggestuurd. Vriendelijke respons van: "Geen probleem" en kreeg mijn geld ogenblikkelijk terugestort. Service 10
  • Ruim assortiment. Assortiment 10
  • Betrouwbaar en zeer aan te raden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JPMvdH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
04-01-2015

dilaya

Aankoop: Online

  • Het bestellen ging gemakkelijk. Ik heb hier ook het product kunnen vinden welke niet overal te krijgen is. Ik zal ze de volgende keer weer bij foto Booms bestellen. Gemak 10
  • De bestelling is keurig aangekomen , prettig dat je eventueel ook even de deur uit kunt en niet de hele dag hoeft te wachten. De communicatie is uitstekend, ik weet wie de bestelling heeft ingepakt en via de mail heb ik antwoord gehad op mijn vragen. De bezorger was vriendelijk. Service 10
  • Ik vind de prijs prima van het product die ik heb gekocht. Assortiment 10
  • Alles was prima in orde Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dilaya
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-01-2015

viviletang

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van viviletang
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
03-01-2015

Mars4i

  • Eenvoudige en overzichtelijke website. Geen problemen ondervonden bij de bestelling Gemak 9
  • Op een mail over een foutje in het adres werd binnen 5 min gereageerd. Zeer goede informatie over aflevertijden. Mail op de dag zelf met 2 uur range. En 30 min voor aflevering een sms Service 9
  •   Assortiment
  • Tot nu 2 keer iets bestelt bij deze winkel. Beide keren netjes op tijd afgeleverd op de aangegeven dag. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mars4i
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-01-2015

Fotostudio Fotastique

  • goede info op de website, actuele voorraad status, scherpe prijzen. Gemak 9
  • Duidelijke en accurate leveringsinformatie m.b.t. koerier. Keurige levering Service 10
  • Groot assortiment Assortiment 9
  • alles klopt! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fotostudio Fotastique
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
03-01-2015

Peter-foto

  • Goed te vinden wat je zoekt en vlotte procedure Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Wat ik besteld heb werd vlot en correct geleverd tegen een redelijke prijs. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter-foto
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-01-2015

JPS1977

Heel fijn om bij deze webshop te hebben geshopt. Duidelijk en overzichtelijk waarbij ze doen wat ze beloven.

  • Eenvoudige manier van bestellen, overzichtelijk en heerlijk snelle levering waarbij je ook kan aangeven waar het product geleverd kan worden als je niet thuis bent. TOP! Gemak 10
  • Heel fijn dat je een digitale factuur op gestuurd krijgt. Service 10
  •   Assortiment
  • Snel, duidelijk overzichtelijk en fijne snelle levering. Ze doen wat ze beloven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JPS1977
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-12-2014

Janlassooij

Aankoop: Online

Bezorging netjes en volgens afspraak en met optimale informatie over de bezorging. Helemaal top stukken beter als DHL,TNT etc bij elkaar

  • Duidelijke omschrijving en uitleg Gemak 9
  • Top uitleg en info over de bezorging Service 9
  • Voor ieder wat te vinden Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Janlassooij
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
31-12-2014

Arnold_w

Ik had nog niet eerder iets bij Fotobooms besteld, maar mocht ik nog eens iets nodig hebben, dan zal ik hier als eerste kijken. Ik bestelde de camera 's avonds om 21:30 en de volgende morgen stond de bezorger al op de stoep, erg prettig.

  • Overzichtelijk en duidelijk. Gemak 10
  • Zeer snelle levering en zeer goede opvolging van de levering. Zowel van de leverancier als de bezorgdienst. Service 10
  • Ik heb slechts 1 artikel besteld en heb niet gekeken naar andere zaken, maar wat ik nodig had was op voorraad. Assortiment 9
  • Snelle en betrouwbare levering, ook erg prettig dat je goed kunt volgen wanneer je pakket geleverd wordt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Arnold_w
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-12-2014

rvdpluijm

Duidelijke website, goede info, nette prijzen, snelle verzending en netjes verpakt.

  • Bestellen gaat eenvoudig Gemak 9
  • Telefonisch goed geinformeerd Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • Zeker aanbevelingswaardig Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rvdpluijm
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-12-2014

BramH9

  • Duidelijke webshop. 's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Allemaal duidelijk en eenvoudig. Gemak 9
  • Al aantal keren besteld bij foto booms. Steeds had ik het bestelde de volgende dag al in huis. Ook complimenten voor de keuze van jet koeriersbedrijf. Kreeg netjes een half uur van te voren een sms met tijdstip dat koerier zou arriveren. Niks op aan te merken. Service 10
  • Moeilijk te beoordelen, maar als ik iets nodig had heb ik het afgelopen keren altijd gevonden. Assortiment 8
  • Sneller bezorging en goede prijzen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van BramH9
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-12-2014

Mark Verstraete

Aankoop: Online

Dit kan je pas uitspreken indien er problemen zijn geweest met het bestelde en hoe dit wordt opgelost.

  • De meest gemakkelijke weg om te bestellen en af te rekenen. Gemak 10
  • Tot nu toe prima. Tis altijd afwachten indien er problemen zijn. Service 10
  • Geen Cartridge's extra te bestellen Assortiment 7
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Mark Verstraete
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
26-12-2014

Betul

Aankoop: Online

  • Via zoekfunctie was alles snel vindbaar en duidelijk Gemak 10
  • Kreeg netjes een email van bevestiging en email/sms wanneer er precies geleverd zou worden. Heel erg fijn Service 10
  •   Assortiment
  • Snel, gemakkelijk en uitstekende service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Betul
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
26-12-2014

Maartje1972

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle levering met een geschatte aankomsttijd die bij ons precies klopte, het sturen van een sms een half uur voor die tijd en de site waarbij je de levering van het pakketje kon volgen heb ik nog nooit zo uitgebreid gezien. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maartje1972
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
25-12-2014

VeTe

Uiterst snelle levering en zeer nauwkeurig te volgen verzendtraject (track & trace). Product werd helaas in verkeerde kleur geleverd. Mijn email ter zake werd prompt beantwoord en het juiste product werd per omgaande verzonden, nog voordat ik het andere geretourneerd had! Perfecte service dus! Email contact verliep vriendelijk en zeer correct (niet met "Hallo" en "jij" en"jouw" etc.). Groot assortiment en website waar snel mee te werken is. Foto Booms heeft met een scherpe prijs, prettig contact en perfecte service bij mij een prima indruk achtergelaten.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Zeer ruim assortiment Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van VeTe
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-12-2014

adrianus1950

zie per onderdeel. Voorts: Fotoboom is ook fysiek bestaande winkel. dat geeft een goed gevoel.

  • makkelijk te bestellen, helder en prima prijs. procedure om te bestellen zonder enig probleem Gemak 10
  • levering flexibel. prima informatie via mobiel en via site is het bestelproces bijna op de minuut nauwkeurig. geweldige hulp! Service 9
  • ik zocht gericht naar bepaald model Assortiment 8
  • simpelweg: prima en vertrouwenwekkend proces met in dit geval de beste prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van adrianus1950
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-12-2014

Gré Boer

Aankoop: Online

betrouwbaar, vlot, gemak,

  • duidelijk, overzichtelijk Gemak 10
  • bezorging wordt zo ongeveer tot op de minuut inzichtelijk gemaakt. Service 10
  • voor dat wat ik zoek is het absoluut toereikej d, in alle prijsklassen Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Gré Boer
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-12-2014

Zeezicht58

Al mijn fotoartikelen koop ik bij deze winkel omdat zij deskundigheid koppelen uitgebreide voorlichting. Ze nemen ruim de tijd voor je

  • Juiste artikel en goed geprijst Gemak 9
  • Zeer snelle levering ondanks de drukte voor de kerstdagen Service 9
  • Voor mij de juiste artikelen die goed gepresenteerd worden Assortiment 9
  • Grote deskundigheid van het personeel en de rust en tijd die ze voor je hebben. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Zeezicht58
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-12-2014

BP85

Camera en bijbehoren gekocht. Bestelling na 17 uur gedaan, en de volgende dag al binnen. Telefonisch ook goed geholpen met een wijziging in de bestelling. Aanrader!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van BP85
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-12-2014

PeterH1984

Everything on time, fast and good. I found the cheapest camera in this shop. Would recommend to everyone.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van PeterH1984
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
22-12-2014

Marcel uit Eindhoven

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Marcel uit Eindhoven
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.