Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


461 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 36
Totaal 8,2
4.5 sterren
31-03-2015

Sonnoo

Zeer snelle levering en goede service. Iedereen die foto materiaal online wil kopen, kan ik fotobooms aanraden.

  • Bij de levering had ik bij de extra opmerkingen aangegeven dat het maar tot 17u kon geleverd worden bij de receptie van ons bedrijf. Uiteindelijk werd het om 18u geleverd waardoor ik onvoorzien iemand moest vragen om langer op kantoor te blijven. Dit werd pas een uur daarvoor gemeld. Ik had dit graag vroeger geweten. Indien ze geen garanties kunnen geven dat het voor 17u kob geleverd worden, had ik graag gehad dat ik hiervan op de hoogte gebracht werd, dan had ik kunnen vragen om het bijvoorbeeld 1 dag later te leveren. Verder prima dat het in 1 dag geleverd kon worden en de communicatie met de chauffeur, die me persoonlijk belde was ook zeker in orde en servicegericht. Gemak 6
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden via sms en mail en de chauffeur nam ook vriendelijk persoonlijk contact op voor de levering en exacte locatie. Ik was zelf niet aanwezig bij de levering. Vond het zeer positief en uitstekende service dat de chaffeur me hierom nadien ook belde met de bevestiging dat het geleverd was. Service 9
  • Zeer uitgebreid, ook veel accessoires. Assortiment 9
  • Iedereen die foto materiaal online wil kopen, kan ik fotobooms aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sonnoo
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-03-2015

Ben Haerkens

Aankoop: Online

  • Via mail gevraagd voor een extra item, snel en klantgericht antwoord gekregen. Gemak 10
  • Via mail gevraagd voor een extra item, de website aangepast zodat ik het item meteen kon bestellen. Service 10
  • Via mail gevraagd voor een extra item, de website aangepast zodat ik het item meteen kon bestellen. Assortiment 10
  • Klantgericht en een concurrerende prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ben Haerkens
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-03-2015

Imre

  • Duidelijke informatie. Alleen was niet overzichtelijk dat naast de aanbieding ook nog de cashback actie ook geldt. Gemak 9
  • Fijn klantcontact en het komt over of Fotobooms er zeker van wil zijn dat de bezorging goed verloopt. Service 10
  • Ik weet niet of het ook wenselijk is om originele accu's voor de camera te kunnen bestellen van Canon Assortiment 9
  • Goede prijs en service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Imre
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-03-2015

lozenaam

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • bij de bestelling had ik opgegeven, dat het artikel bij buren mocht worden afgegeven als ik er niet was. Dat is niet gebeurd: het is weer meegenomen. Ik heb daar een mail over gestuurd, en daar kreeg ik geen antwoord op. 2 dagen later is het artikel wel bezorgd, en alles was in orde verder Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lozenaam
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-03-2015

Vosko40

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Track en trace was tot op de minuut te volgen. Perfect Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vosko40
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-03-2015

-janine-

  • prettige site en bestelling verliep soepel Gemak 9
  • wat ik top vind is de smsjes van booms met bezorgtijd van de levering. Wat ik minder vond is dat ik bij bestelling duidelijk aangaf en toestemming had gegeven om bestelling af te geven bij de buren. Ook had ik dit per mail nog door gegeven aan het bezorgbedrijf. Desondanks werd het pakket niet bezorgd bij de buren. Ik moest verplicht thuis zijn, waardoor het twee weken duurde voordat ik de bestelling in ontvangst kon nemen. Service 7
  • Assortiment voldoende. De apparatuur/camera's zijn scherp geprijsd. Wat beter kan; scherpere prijs/assortiment van bepaalde geheugenkaarten. Nu heb ik deze apart besteld via een andere site Assortiment 8
  • Zeer goed geprijsde camera, met bezorging in goede beschermende verpakking. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van -janine-
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-03-2015

Melle D

Aankoop: Online

Ik heb niks anders dan goede ervaring met fotobooms.nl.
De side is prima en eenvoudig, goede service en snelle levering. Dus prima en betrouwbare side.
Aanrader!!!!!

  • Jullie side is overzichtelijk en duidelijk. In een paar klikken product gevonden en besteld. Gemak 10
  • Via e-mail info gevraagd met foto, reactie van jullie was er binnen een half uur. En telefonisch ook goede ondersteuning. Service 10
  • Jullie hebben een breed assortiment en alles waarnaar ik opzoek was kon ik op jullie side vinden. Assortiment 8
  • De side is eenvoudig en de service is ook geweldig, even als de levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melle D
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-03-2015

Sandra134

Makkelijk bestellen via de website, snelle levering, snelle reactie na een vraag.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sandra134
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-03-2015

Willem Almelo

Zie hierboven

  • bestelling binnen 24 uur thuis Gemak 9
  • magazijnvoorraad werd op mijn verzoek onmiddellijk gecheckt Service 9
  • lens (samyang 12mm fuji) was bijna overal uitverkocht, maar Booms had hem nog Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Willem Almelo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-03-2015

Hurmen

Zie bovenstaande motivaties.

  • Via de pricewatch van Tweakers.net bij Fotobooms uitgekomen. Binnen enkele minuten was de bestelling geplaatst. Gemak 9
  • Op Dinsdag een camera met tas besteld en op woensdag werd deze geleverd. Het koeriersbedrijf waar Fotobooms gebruik van maakt is uitstekend, via de website kan je de koerier volgen. Een half uur voor aankomst ontvang je een SMS en precies 30 minuten later stond de koerier voor de deur. De producten waren prima verpakt met veel bescherming. Service 10
  • De prijs was ongeveer gelijk met andere aanbieders, de winkel beoordeling op Tweakers.net gaf voor mij de doorslag om bij Fotobooms te bestellen. Assortiment 9
  • Tot nu toe zeer tevreden over Fotobooms. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hurmen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-03-2015

HildeBelgium

Specifiek gamma, maar professioneel ondersteund.
Prijzen liggen meestal onder gemiddelde.

  • Alles verliep vlot Gemak 9
  • Levering verliep vlot en snel. Service 9
  • Uitgebreid assortiment binnen zijn gamma Assortiment 8
  • Mij lijkt dit een site, die evenwel beperkt is, maar waar kennis achterzit. Geen mastodont waar ze alles verkopen, maar ik denk dat ze hier weten wat ze verkopen en dat ze ook goeie raad kunnen geven. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HildeBelgium
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-03-2015

sasbok

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • alles wat ik via de mail vraag wordt prompt beantwoord en ook als ik in de winkel langskom word ik vriendelijk behandeld Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sasbok
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-03-2015

Marije1986

  • Goed in elkaar te zetten. Gemak 9
  • Op tijd geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marije1986
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-03-2015

RZita

  • Rond 18u 's avonds besteld en de volgende dag thuis (BelgiĆ«) geleverd. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RZita
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-03-2015

L. Verkaik

Goede website en communicatie, je weet precies wanneer ze komen bezorgen.

  • Probleemloos online bestellen Gemak 10
  • Gratis bezorgen binnen 1 dag! Service 10
  • Voldoende keuze. Assortiment 10
  • Prima winkel met goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L. Verkaik
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-03-2015

Rob D. Amstelveen

  • Duidelijke productomschrijving. Voldoende duidelijk dat de tas die ik bestelde, om mijn systeemcamera zou passen. Gemak 9
  • 's Avonds laat besteld, de volgende middag geleverd. Ondertussen werd ik met mailtjes op de hoogte gehouden van de precieze bezorgtijd. Klasse. Service 10
  • De winkel heeft wat je zoekt. Assortiment 8
  • Heb alleen maar goede ervaringen met Fotobooms, zowel online als offline. Goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob D. Amstelveen
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
18-03-2015

Pa.Niek

  • Bestellen online via makkelijke en duidelijk shop. Ook goed te vinden via zoekmachines etc. Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Geen problemen (tot nu) en goede prijs/prestatie verhouding voor wat gezocht werd. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Pa.Niek
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-03-2015

elke hendrickx

Aankoop: Online

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van fotoboom.nl.
Dit door prijsverschillen op te zoeken over het product en zo doorverwezen te worden naar jullie site.
Voor een volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten.

  • het bestellen via de site was zeer eenvoudig. Gemak 10
  • zoals aangegeven, wordt de bestelling snel geleverd. Service 10
  • we zochten doelbewust naar het artikel van keuze, maar zagen ook dat het assortiment zeer ruim is. Assortiment 10
  • Indien we de vraag krijgen waar we onze aankoop deden, zullen we zeker fotobooms.nl aanraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van elke hendrickx
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
18-03-2015

pietjedederde

Aankoop: Online

  • Site is niet qua eerste indruk proffessioneel, maar na wat onderzoek bleek deze wel betrouwbaar. Gemak van bestellen is prima, maar de zoekfunctie op de site zelf is niet heel goed. Product gevonden via google. Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Perfecte levering, snel, scherpe prijs. Prima! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pietjedederde
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-03-2015

YellowDoor

Snelle levering met handige sms service met bezorgtijd!

  • Geen gedoe met een account en wachtwoord Gemak 9
  • Snel + sms voor tijdstip levering Service 9
  • Niet alles bekeken Assortiment 7
  • Prima in oorde Aanbeveling 8
» Lees de hele review van YellowDoor
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-03-2015

Annemariej

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Super dat je je bestelling online precies kunt volgen zodat je weet wanneer ze aan de deur komen!! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Annemariej
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-03-2015

Ztiel

Aankoop: Online

Alles loopt op rolletjes en is goed verzorgd in combinatie met Dinalogic de vervoerder

  • Zoals een webwinkel moet functioneren. Duidelijk, snel en overzichtelijk maar ook logisch qua opzet en assortiment. Betaalgemak spreekt voor zich. Drie aankopen los van elkaar gedaan. In afhandeling en bezorging geen verschillen kunnen ontdekken. Gewoon uitstekend. Gemak 8
  • geen gebruik van hoeven maken Service 9
  • goede en weldoordachte samenstelling Assortiment 8
  • zie bij gemak Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ztiel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-03-2015

martin kuipers

Aankoop: Online

Goed advies en scherp geprijsd!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van martin kuipers
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-03-2015

thany

Enige dat ik nog kan opmerken is dat de website grafisch wat gedateert aanvoelt. Misschien doordat iedere pagina nogal veel dingen/blokjes bevat. Niet per se een nadeel, want het werkt allemaal goed.

Wat voor sommige lui wel een nadeel is, is dat de website totaal niet responsive/adaptive gemaakt is voor kleinere schermen.

  • Prima website, compleet aanbood, bestellen werkt gewoon. Geen gedonder met adres invullen. Gewoon goed. Gemak 8
  • Een aantal keer ben ik gebeld om geinformeerd te worden over de leverbaarheid. Dat is prettig, want dan weet ik waar ik aan toe ben. Via mail was overigens ook prima geweest. Service 9
  • U heeft niet alles, wat te begrijpen is, en de prijzen zijn typisch Nederlands (maar dat ligt aan onze extreem hoge BTW). U voert in elk geval de meeste grote merken en de meeste assecoires voor die producten. Ook accesoires leveren die bij een product horen, vind ik altijd netjes. Assortiment 8
  • Omdat goeie (pre-sales) service, redelijke prijzen, en snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van thany
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-03-2015

Ruud 1974

Een en al tevredenheid over deze winkel... Kan niks anders zeggen. Alleen maar, ga zo door, top!!

  • Met plezier op de zeer overzichtelijke site mijn bestelling gedaan en een dag later stond ik al te filmen met mijn nieuwe Sony AS30V... Gemak 10
  • Was een zeer goede telefonische service en ook het opsturen van het product was perfect gedaan, klasse!! Service 10
  • Ruime keuze op de site zodat het voor mij moeilijk was om een keuze te maken... Uiteindelijk heb ik voor mezelf de goede keuze gemaakt en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn aankoop... Assortiment 10
  • Dit heb ik al gedaan bij een kennis... Wij komen zelf uit Dordrecht, maar aangezien mijn camera hier 40,- euro goedkoper was, was de keuze voor mij snel gemaakt. En in de toekomst kom ik ook zeker weer terug :-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud 1974
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-03-2015

Armando D

Reeds eerder bij Foto Booms een grote aankoop gedaan. Toen ook keurig geholpen wat resulteert in een terugkerende klant.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De claim "Voor 22:00 besteld de volgende dag in huis." maken jullie ook echt waar, klasse!!! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De opmars van de vele webshops maakt het voor winkeliers lastig zich te onderscheiden. Toch lukt het Foto Booms door onder andere een ruim assortiment en diensten als "next day delivery" te bieden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Armando D
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-03-2015

Karinbart

had geen ervaring met deze winkel, zonder tussenkomst van een medewerker mijn apparaat gekocht, snelle levering via dynalogic waar het pakketje precies was te volgen.
Ik koop niet zo vaak camera' s, maar foto Booms is een aanrader, ook door zijn prijsstelling

  • zeer makkelijk te bestellen, duidelijke velden. Gemak 10
  •   Service
  • hadden precies wat ik zocht Assortiment 10
  • goede prijs en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karinbart
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-03-2015

Reinier Sony Alpha

Heldere site met goede zoekmogelijkheden en goede weergave van de artikelen (foto's en specificaties). Perfecte bezorgservice (snel geleverd, goed verpakt (om schade te voorkomen) en bezorgmoment online te volgen en via SMS). Goede snelle aftersales. Hier kan elke online-winkel een voorbeeld aan nemen.

  • Heldere site, goede zoekfunctie en weergave specificaties van de artikelen Gemak 10
  • Retourzending eenvoudig; goede snelle communicatie en keurige snelle afwikkeling Service 10
  • Mooi assortiment! Assortiment 10
  • Ik kan geen reden kunnen bedenken waarom niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Reinier Sony Alpha
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-03-2015

jankoopmans207

Aankoop: Online

  • Bestellen en zoeken van artikel is simpel. Gemak 9
  • Moet wel goed zijn, want ik heb geen problemen ondervonden. Service 9
  • Ik zocht gericht naar het artikel dus van het assortiment ben ik niet goed op de hoogte.. Assortiment 9
  • Prijs van het artikel was goed vergeleken met anderen...dat is best belangrijke, dus ja ik zou hem wel aanbevelen.. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van jankoopmans207
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-03-2015

YBJ

Aankoop: Online

  • Goede duidelijke website met actuele informatie Gemak 10
  • Zeer snel en duidelijk antwoord op vragen via e-mail. Service 10
  • Ruime voorraad Pentax artikelen Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van YBJ
Reageer op deze review

Totaal 7,7
4 sterren
06-03-2015

David van Mechelen

Aankoop: Online

  • De website werkte niet goed vanaf mijn ene computer. In het winkelmandje werd bij het toevoegen van een 2e product, het 2e product tweemaal toegevoegd, en als je dan op '-' drukt om het aantal van 2 naar 1 terug te brengen, verdween het tweede prduct geheel uit de lijst. heb het 4x geprobeerd, zonder succes. was best irritant. gelukkig heb ik het via ipad geprobeerd en daar werkte het wel. Gemak 5
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van David van Mechelen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-03-2015

beroan

Aankoop: Online

  • ideale site en veel keus Gemak 9
  • vlotte service Service 9
  • ruim assortiment Assortiment 9
  • goed bevallen deze aankoop Aanbeveling 9
» Lees de hele review van beroan
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2015

Betet93

zal de volgende keer zeker weer hier iets bestellen en ook bij anderen aanbevelen.

  • voor het eerst iets besteld, alles was super makkelijk en duidelijk. Gemak 9
  • Snelle reactie wanneer het product werd afgeleverd. Geweldig dat je een half uur ervoor bericht krijgt van de chauffeur, hij was er ook stipt op tijd klasse!!! Service 10
  • Erg uitgebreid en overzichtelijk Assortiment 9
  • Super snel en goed. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Betet93
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
05-03-2015

Diana Bokje

  • bestellen en morgen in huis Gemak 10
  • snelle bezorging, wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het wordt bezorgd tot en met een sms met de juiste tijd aaan toe Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Diana Bokje
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
05-03-2015

Wildlife

Aankoop: Online

Verzending van product is perfect.Snelle service.
Helaas zat het bestelde en betaalde Reinigingsdoekje MICRO er niet bij.
En 4 pogingen om Het Sigma objectief geregistreerd te krijgen via www.sigmabenelux.com lukten niet. Het systeem vraagt steeds een 13-cijferig getal met betrekking tot het gevraagde barcodenummer. Dit terwijl het barcodenummer al vermeld werd en dus ook al ingevuld stond !!!
Betaling verloopt vlot en soepel.
Verder: een perfect product.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wildlife
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
04-03-2015

Ferd

Aankoop: Online

Alle produkten zijn binnen de aangegeven tijd binnen gekomen. En alles was precies zoals op de website aangegeven.

  • Alle produkt en die ik wilde kopen waren eenvoudig te vinden Gemak 9
  • Snelle levering van de produkten en alles kwam in goede orde aan Service 9
  • Ik heb alle producten die ik wilde gevonden bij foto booms Assortiment 9
  • ik heb een goede ervaring gehad met jullie winkel. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ferd
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
03-03-2015

Mil.van

Aankoop: Online

Met de aanschaf ben ik zeer tevreden. Snel geleverd en goede communicatie dat maakt dat ik hier vaker ga bestellen.

  • Eenvoudige site! Het was makkelijk om het product te vinden waarna ik op zoek was. Gemak 10
  • Bij mijn bestelling is duidelijk aangeven wanneer ik deze zou ontvangen. Koppeling met bezorgservice is goed geregeld. De exacte tijd werd de zelfde ochtend gesmst. Hier zat 5 min verschil tussen, ideaal dus! Service 10
  • Breed sortiment! Jammer was de bundelkorting met instax film. Assortiment 8
  • Eenvoudig en snel, ik raad het iedereen aan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mil.van
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-03-2015

LOWI

Aankoop: Online

Pluspunt is dat je kort voor de levering nog een smsje krijgt over de juiste tijdstip van levering!

  • Duidelijke website Gemak 10
  • Vriendelijke bediening Service 10
  • Voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LOWI
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
01-03-2015

P. Schildkamp

Aankoop: Online

Ik heb nog geen after sales service nodig gehad, vandaar dat ik geen score voor service heb gegeven.
Ik vind het ook zeer positief dat je geen account hoeft aan te maken om bestellingen te plaatsen.

  • Duidelijke website. Ik kon alleen niet met een Belgische creditkaart betalen voor deze en vorige bestelling. Gemak 7
  •   Service
  • Zeer uitgebreid assortiment tegen gunstige prijzen. Assortiment 9
  • Met een snelle levering naar BelgiĆ« is deze firma een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van P. Schildkamp
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-02-2015

Magda Lesage

Aankoop: Online

  • Comfortabele info-verstrekking. Gemak 10
  • De verzending mag wel gratis zijn zoals bij andere firma's... maar goed. Service 10
  • Je vindt wat je zoekt. Assortiment 10
  • Er is niets negetief te melden. Dus... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Magda Lesage
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
24-02-2015

Epic Thumbs

Aankoop: Online

Een vast klant ie zeer tevreden is.

  • Goed te vinden op de site en betaling werk gewoon 100% Gemak 9
  • Zowel op de site als in de winkel altijd goede info en altijd de tijd voor je. Service 10
  • Tot opheden altijd alles hier gevonden. Assortiment 9
  • Doe ik al :) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Epic Thumbs
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
19-02-2015

KlaasSimon

Snel geleverd en goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle verzending Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van KlaasSimon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-02-2015

2009sascha

's avonds laat besteld en de dag later rond 12.00 uur geleverd. Wat een snelheid! Leuk ook dat de chauffeur te volgen was zodat je wist wanneer de alleraardigste chauffeur kwam.
Het was zelfs duidelijk welke chauffeur er zou verschijnen. Foto Booms is echt een aanrader.

  • Makkelijk te vinden op de site Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Zeer goed aan te bevelen vanwege het gemak en snelheid van levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van 2009sascha
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-02-2015

Marian 1945

Zie boven.

  • Toegankelijke website en eenvoudig te bedienen. Gemak 9
  • Bezorging was prima geregeld. Track en trace is erg handig. Service 9
  • Assortiment is prima en ook de telefonische advisering daarover Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marian 1945
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-02-2015

David Claeys

Aankoop: Online

  • bestellen via internet is easy Gemak 9
  • vandaag besteld, morgen al geleverd! Service 9
  • gevonden wat ik nooit dacht nog te vinden Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van David Claeys
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-02-2015

Ron 164

  • Duidelijke website. Om 21.45 uur besteld en de volgende ochtend om 11.45 uur in huis. Gemak 10
  • In de winkel word je prettig geholpen. Je krijgt goede adviezen. Service 10
  • Ruim keus met concurerend prijzen. Over het algemeen betaal je niet teveel. Assortiment 9
  • Zeker aan te bevelen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ron 164
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
13-02-2015

Paul123

  • Heldere website, duidelijke informatie, makkelijk te vinden. Bestelprocedure simpel en geen onnodige verplichte accounts aanmaken! Gemak 9
  • Gewoon goed afspraken nagekomen. Bestelling volgende dag geleverd. Communicatie van de koeriersdienst Perfect: dichter op het tijdstip van aflevering meer nauwkeurige informatie over tijdstip. TOP! Service 9
  • Voldoende uitgebreid, ik heb gevonden wat ik zicht immers... Keuze uit A-merk en Alternatief merk bij accessoires. Prijzen zeer concurrerend Assortiment 9
  • Zonder meer aan te bevelen. Ga zo door. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Paul123
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-02-2015

MrRobbert P

Het leveren van de album's ging zeer snel

  • Het uploaden van het album ging prima Gemak 10
  • Was prima Service 10
  • Veel mogelijk heden in albums Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van MrRobbert P
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
11-02-2015

Mark T.

goede prijs, snelle levering

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mark T.
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
09-02-2015

Verbruggen ivan

Aankoop: Online

Zeer goede en makelijke website .
Snelle levering en goede prijzen

  • Zeer makelijk alles terug te vinden via de website Gemak 9
  • Zeer snelle levering Service 9
  • Heel ruim assortiment , en makkelijk terug te vinden Assortiment 10
  • Door de zeer goede en snelle service , en zeker en vast de goede prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Verbruggen ivan
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.