Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


393 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 37
Totaal 8,2
4.5 sterren
27-05-2015

Alex.K

Een van de weinige webshops die zich aan hun woord houden met volgende dag in huis!

  • Het proces van het bestellen van mijn Feiyu-tech Gimbal ging gemakkelijk en snel. Ik wilde hem gelijk verzekeren, dit was mij niet helemaal duidelijk op de website. Heb vervolgens even mailen. dit koste wel wat meer tijd maar ik heb nu wel een goede verzekering uitgerekend voor maar €1,52 in de maand voor 3 jaar. Gemak 7
  • service is top! In de avond besteld. Snelle bevestiging gehad na bestelling, niet veel later van de koerier dat hij er de volgende ochtend zou zijn. 11 uur in de ochtend was hij er. Ik heb bij veel webshops besteld waar ze zeggen, Volgende dag in huis. Van al die webshops is dit de eerste die het waarmaakt! Service 10
  • Ik zelf zou graag wat meer van Gopro willen zien. Had ook gemaild voor accessoires voor de Feiyutech maar hier waren ze nog mee bezig. Buiten dat om was dit de enigste webshop in NL die ik kon vinden met de FY-G4! Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Alex.K
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-05-2015

Ed 1951

Uitstekende service en bezorging

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Zie het bovenstaande Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ed 1951
Reageer op deze review

Totaal 7,3
3.5 sterren
27-05-2015

JCMC. Hartman.

Aankoop: Online

Ondanks meerdere pogingen is het niet gelukt om een originele zonnekap die ik vorig jaar bij mijn aankoop van een Sony ILCE6000 met Zeiss lens erbij zat te kopen.
(De kap is door stoten gescheurd.) Nu probeer ik al tijden deze kap te vervangen maar nee dit lukt NIET. Wel een te grote kap ontvangen (rubber) die ervoor zorgt dat er een grote zwarte rand omheen zit op de foto. Dit had ik van een zaak als Booms niet verwacht en viel dus erg tegen. (tot nu toe toe altijd professioneel geholpen)
Hopelijk zal dit nog wel een keer lukken. .

  • redelijk makkelijk zoeken via zoekargumenten Gemak 7
  • snelle reacties Service 8
  •   Assortiment
  • goede assortiment. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van JCMC. Hartman.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-05-2015

Emily G.

Aankoop: Online

Website is goed, winkelpersoneel is deskundig, geeft goede informatie, denkt met de klant mee.
De volgende keer dat ik een camera nodig heb zal ik daarvoor graag naar Amsterdam rijden.

  • zeer goed, overzichtelijke website met veel producten Gemak 10
  • de gekochte lens functioneerde niet goed, en beantwoorde zo wie zo niet aan de verwachtingen door gebrek aan kennis van ons van het product. We zijn naar de winkel gegaan en omruiling voor een ander type lens was totaal geen probleem. Service 10
  • ruime keus, wat wil je nog meer? Assortiment 10
  • ruime keus, snelle levering met prima informatie van levertijden,goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Emily G.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
22-05-2015

guido belgie

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • telefoontje van de winkel om te melden dat credit card betaling ok was en dat de levering zou volgen; die kwam er minder dan 24u later Service 10
  • ik zocht de lens2scope voor NIKON al enkele maanden, was omzeggens nergens in stock of nog te koop; ik vind hem bij fotobooms zelfs nog 30 € goedkoper dan de meest vermelde prijzen ! Assortiment 8
  • ik koop zelden cameramateriaal via webshop; maar dit was mijn enige mogelijkheid. hoedje af voor prijs, service en levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van guido belgie
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-05-2015

Maaikevdv

  • Prima webwinkel, resultaat van een zoekopdracht vond ik niet altijd even goed. Gemak 7
  • Na een belletje wordt altijd duidelijk wat de levertijden zijn. Op de site staat ook altijd duidelijk aangegeven wanneer jullie gesloten zijn met bijvoorbeeld feestdagen. Maar, vooral de telefonische service is erg goed!! Service 8
  •   Assortiment
  • Zeker, service, levering en prijzen zijn goed! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maaikevdv
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
22-05-2015

Dborahb

Aankoop: Online

Groot assortiment, vriendelijke medewerkers, overzichtelijke site, je krijgt een sms met hoe laat het pakket wordt bezorgd

  • De site is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. Zodra je het gewenste product aanklikt, is direct te zien of het product op voorraad is. Je krijgt direct een bevestiging van de bestelling. Je krijgt de dag van bezorging een sms met de aflevertijd. Ideaal! Gemak 9
  • Ik heb kort telefonisch met een medewerker gesproken en hij was vriendelijk. Tevens was hij heel kundig. Service 9
  • Ik was specifiek op zoek naar iets. Zij zijn een van de weinigen in Nederland die het product verkopen Assortiment 9
  • Aan iedereen. Zij hebben een groot assortiment, vriendelijke en kundige medewerkers. Top winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dborahb
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
21-05-2015

een andere naam

Het is me gevraagd, door fotobooms. Soms doe ik het wel, soms doe ik het niet.

  • Een webwinkel en betalen met ideal. Gemak 10
  • Ik zie nu, dat ik 49,50 heb betaald, 50 cent meer dan was het gratis vervoer gratis geweest. Nu heb ik in totaal 54,- betaald. Ik had wel graag een piepsysteem gehad. Service 6
  • Er zijn niet veel winkels die de sigma-usb dock op voorraad hebben, dat zegt genoeg. Assortiment 10
  • Ik zal de winkel wel noemen, maar ik zal er wel bij zeggen dat er nog meer winkels op internet zijn. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van een andere naam
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
20-05-2015

TCVS

  • zeer makkelijke bestelling Gemak 10
  • tijdige levering Service 9
  • via google snel op jullie site. Als een van de weinigen het product in huis. Assortiment 9
  • erg tevreden. goede en snelle levering met aangename vooraankondiging. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van TCVS
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-05-2015

NEPE

Assortiment is voor ons niet van belang geweest omdat wij op zoek waren naar bepaald type/merk

  • Duidelijke en makkelijke site. De producten staan per merk bij elkaar of je zoekt op typenummer is de zoekfunctie. Bij het product staan meteen voordeelbundels die je zelf kunt samenstellen voor extra korting. Voor ons produkt was een cashback actie en deze stond duidelijk met een link aangegeven.Bestelling plaatsen ook klantvriendelijk. Betaling via i-deal, direct geregeld. Gemak 10
  • Iets voor 22.00 u besteld en de volgende dag geleverd. Super communicatie over de levering, verwachte aankomsttijd en kort van tevoren netjes een sms met de preciezere tijd. Service 10
  •   Assortiment
  • Ben zeer tevreden! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van NEPE
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-05-2015

Mike de luchtfotograaf

Prima service, prima pakketdienst, prima verpakt en duidelijke communicatie.

  • Makkelijk producten vinden en bestellen zoals men mag verwachten. Gemak 10
  • Duidelijke communicatie over je bestelling en vooral een fijne bezorgdienst! Deze gaat veel luxer te werk dan de "normale" koeriersdiensten zoals DHL, TNT en PostNL. Je ontvangt keurig een sms ongeveer een kwartier voordat de koerier het pakketje komt aanrijken. Heel handig! Service 10
  • De lens welke ik zocht heb ik enkel bij Foto Booms kunnen vinden. Assortiment 10
  • Totaal niets negatiefs te vinden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mike de luchtfotograaf
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-05-2015

HansjeH

een relatief klein product besteld, prijs was goed, en de afhandeling was perfect, alsof het een dure camera was o.d.
chapeau, en suc6 met de zaak.

  • Ik kon meteen naar het product wat ik wilde hebben, en werd goed door de website geleid. Gemak 9
  • na mijn betaling meteen bericht dat alles ok was en dat het product ingepakt werd en de bestelling werd klaargemaakt voor verzending. Service 9
  • net zoals veel "fotosites". Assortiment 8
  • Zo hoort het te gaan met het bestellen op een koopsite. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HansjeH
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-05-2015

Josje Reulen

Website snel gevonden, product in het assortiment en goede prijs en het bestelproces is ultra snel. Echt top

  • Duidelijke website en perfecte product omschrijving Gemak 10
  • Zeker 4 mails zodat je perfect op de hoogte te bent van het bestel proces Service 10
  • Jullie hadden dat wat ik nodig heb, veel andere sites niet Assortiment 10
  • Beste service, snelle levering en goede prijzen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Josje Reulen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-05-2015

Loquetasdemar

super service en goede opvolging

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Loquetasdemar
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-05-2015

jsmb

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Je werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging Service 10
  • Dit was de eerste en enige winkel die deze printer had. De rest pas een dag later Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jsmb
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
13-05-2015

À.Beumers

Aankoop: Online

  • Alles makkelijk te vinden goeie site Gemak 8
  • Heel erg tevreden. Snelle levering prima geregeld. Service 10
  • zocht nog naar sirui statieven en benodig heden bijv. Swingkop kon ik helaas niet te rug vinden in assortiment. Assortiment 8
  • Correcte afhandeling. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van À.Beumers
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-05-2015

Henkvane

Aankoop: Online

Het product wat ik kocht was ook goedkoper dan bij andere fotospeciaalzaken.
Zeer snelle levering. Wat er gezegd wordt op de site is ook waar.

  • Goed en snel werkende site Gemak 10
  • Zeer snel Service 10
  • Wat ik wilde hebben was ook gewoon aanwezig Assortiment 10
  • Iedereen zou ik deze site aanbevelen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Henkvane
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-05-2015

Peter Spit

Aankoop: Online

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! Netjes op tijd bezorgd, ruim assortiment. Fijn dat fotobooms de Fuji Instax 210 films op voorraad heeft! En tegen een zeer scherpe prijs. Ronduit top!

  • Het bestellen op de website fotobooms.nl ging erg gemakkelijk! Snelle levering. Wel jammer dat het niet mogelijk is om via Paypal te betalen. Anders een 10! Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Peter Spit
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-05-2015

polleke47

Foto Boom is binnen de wereld van webshops een topper!
Ik bestel regelmatig via het web, maar heb nog nooit zo nadrukkelijk het gevoel gehad, dat het hele proces zo zorgvuldig wordt gecontroleerd.
Niet overdadig, maar precies goed en op momenten die er toe doen: de melding van ontvangst bestelling, de verzending, de voortgang, de signalering bijna aflevering en de check bij aflevering!

  • overichtelijke presentatie en toegankelijke info Gemak 9
  • gewoon top! prima levering met regelkmatig tussentijdse informatie. Foto Booms is tijdens dat traject aantoonbaar 'in control' Service 9
  • voor mij ruim voldoende met handige aanbevelingen Assortiment 8
  • bestelling bij foto Boom liep perfect Aanbeveling 9
» Lees de hele review van polleke47
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
11-05-2015

arka35

Aankoop: Online

  • goede overzichtelijke website Gemak 9
  • snelle en nette levering, bezorgtijd precies zoals aangegeven. Service 10
  • goede beschrijving van het produkt, precies wat ik zocht. Assortiment 10
  • Zie hierboven. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van arka35
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
08-05-2015

RV.Schuld

Goede service, snelle verzending. Top

  • Even bellen voor info. daarna op de website bestellen. Gemak 9
  • goede service per telefoon Service 9
  • Veel maar niet alles van de Olympus MFT Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van RV.Schuld
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
06-05-2015

Ruud Heijenga

Aankoop: Online

Goede prijzen, optimale service en ik vind het prettig dat er achter een webwinkel ook een echte winkel zit waar je prima voor de deur kan parkeren in Amsterdam voor €0,10 per uur.

  • winkel en website ademen 1 dienstverlenende sfeer uit. Persoonlijk en vakkundig. Prima site, prima organisatie achter de schermen Gemak 9
  • Ik had iets verkeerd bestelt en wilde zekerheid en ben naar de winkel gegaan. prima geholpen en zonder pusherig te zijn weer een nieuwe lens kunnen proberen en kopen. Service 10
  • Prima alertheid bij het bestellen van een voorraad artikel die er even niet was. Assortiment 9
  • Dat doe ik al in mijn omgeving. Een 9+ organisatie Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud Heijenga
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-05-2015

Kerremans Francois

Aankoop: Online

Als ik de buurt ben van de winkel ga ik zeker eens langs, ik heb een goed gevoel bij deze leverancier. Dikke proficiat, de wereld zou mooi zijn als alles zo vlot verliep.

Dank U, als het goed is mag het gezegd worden.

  • Winkelen via computer is ok als de artikelen goed voorgesteld worden, bij fotobooms is dit zeker het geval. Indien je nog vragen of problemen heb zijn zij zeer bereidwillig om je verder te helpen, ook na verkoop van de artikelen. Dikke proficiat. Gemak 9
  • Alles verlopen zoals het moet zijn, opvolging kan je doen via computer, levering gebeurt op tijd. Ze verwittigen zelf een half uurtje op voorhand wanneer ter plaatse zijn. Service 9
  • Mooi ruim assortiment voor de fotograaf, en zeer veel direct leverbaar. Assortiment 9
  • Niet twijfelen, als je weet wat je wil en snel en goed bedient wil worden een aanrader. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kerremans Francois
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-05-2015

Angelique Huisman

Aankoop: Online

Als je prijs stelt op een goede service en niet graag bij de mega-webshops bestelt, moet je bij Booms zijn.
Slimme bundelaanbiedingen helpen je alles compleet te krijgen.
Prima keuze ook wat betreft het koeriersbedrijf.
Je kunt via de track-en-trace van de koerier realtime zien waar je pakketje is. Bovenbien een foto van de betreffende koerier, zodat je weet wie er straks aan je deur staat. Om er zeker van te zijn dat je de koerier niet mist, krijg je ook nog eens van te voren een berichtje dat de koerier binnen korte tijd bij je is.

Al met al een heel prettige aankoopervaring bij een webshop die vertrouwen wekt.

  • Duidelijke website en handige bundels, waardoor je niet alles bij elkaar hoeft te zoeken. Gemak 8
  • Snelle levering en prima communicatie naar de klant toe. Mijn mailtje over afwijkende levertijden i.v.m Koningsdag werd snel en correct beantwoord. Fijn dat er gewerkt wordt met een koeriersbedrijf dat al even duidelijk is in zijn communicatie. Service 10
  • Alles in 1 winkel van camera tot batterijen. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Angelique Huisman
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-05-2015

Ronnie Controlly

Aankoop: Online

Zeer tevreden

  • snel, goed, eenvoudig Gemak 9
  • goed geïnformeerd over voortgang Service 9
  • net wat ik zocht Assortiment 9
  • Doen, goedkoper beter en sneller bestaat niet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ronnie Controlly
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-04-2015

mhtuijten

Winkelen zoals winkelen hoort te zijn online. Alles is duidelijk en ze houden je goed op de hoogte van je eventueel geplaatste opmerkingen bij de bestelling en de levertijd.

  • Bestellen gaat makkelijk en kan via alle betalingsmethoden. Gemak 9
  • Aangegeven of het pakket zsm bezorgd kon worden zonder meer te betalen. Was inderdaad binnen 24 uur binnen en ik werd netjes op de hoogte gehouden. Service 9
  • Goede prijs voor de producten. Assortiment 9
  • Goeie levering en service. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mhtuijten
Reageer op deze review

Totaal 5,2
1.5 sterren
30-04-2015

jap1958

Ik had per mail de vraag gesteld of het product toepasbaar is op de Nikon D 750. Dat bleek wel het geval. Er werd echter een verkeerde aansluitkabel toegezonden. Heb deze omgeruild in de winkel. ( Purmerend-Amsterdam). Daarna bleek de autofocus niet te werken en het menu niet oproepbaar. Ben weer terug gegaan ( Purmerend-Amsterdam) en heb de set omgeruild voor een origineel exemplaar van Nikon. ( 3x duurder) met een onderdeel á 69 € wat overbodig is op mijn camera.

  • ik moest tot 2 x toe fysiek naar de winkel omdat er een probleem was met het product dat ik on-line had aangeschaft Gemak 3
  • De bejegening is goed, de coulance ivm de moeite en de reiskosten matig Service 5
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • in mindere mate, hoewel er wel deskundigheid lijkt te zijn Aanbeveling 5
» Lees de hele review van jap1958
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Fotobooms.nl

06-05-2015
geachte heer,

Spijtig te lezen dat u niet tevreden bent.

Zoals de eerste keer al telefonisch met u besproken konden wij het ook por post oplossen. Zo had het u geen reiskosten/tijd gekost.

Hopelijk kunnen wij ons gemaakte fout volgende keer goed maken.

Met vriendelijke groet,

Tim Potharst,

FOTO BOOMS vof
van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6620666
E-mail: info@fotobooms.nl
Website: www.fotobooms.nl
Totaal 9,5
5 sterren
27-04-2015

Joost Tennekes

Betel product was uitgebreider dan verwacht. Niets geen bulk (zo te zien). Keurig geleverd in originele Fuji lens doos. Koeriers dienst makkelijk aan te passen en goed op de hoogte gehouden.

  • simpel en snel. Gemak 10
  • levering conform aangave. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joost Tennekes
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-04-2015

Groeneveldt

Aankoop: Online

Superzaak goede service snelle levering

  • Bestellen was simpel zonder veel poespas Gemak 10
  • Fijn dat je een half uur van te voren smsje ontvangt wanneer de bezorger aan de deur staat. Service 10
  • Volloop keuze en goede beschrijvingen Assortiment 10
  • Zie bovenstaand Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Groeneveldt
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
20-04-2015

mjkmjk

  • website, click, ideal betalen, klaar Gemak 9
  • Alles super, vlotte bezorging en leuk dat je de boeddhist op een google maps kaartje kan volgen! Service 9
  • Ik zocht 1 ding en dat hadden ze, verder geen mening Assortiment 7
  • alles ok, en goede prijs Aanbeveling 9
» Lees de hele review van mjkmjk
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
19-04-2015

Baerke12

Zeker de track & trace was perfect. Niet de hele dag wachten op een pakket maar je kon het vervoer letterlijk volgen. Super!

  • Duidelijke website en snel gevonden wat ik zocht. Gemak 8
  •   Service
  • Ik was gericht op zoek en daarom nier het hele assortiment bekeken. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Baerke12
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-04-2015

Mieke D.

  • Gewoon vanuit de sofa rustig bestellen. Kan het nog gemakkelijker? Gemak 10
  • Zoals beloofd, twee dagen later aan huis geleverd. Van service gesproken... Service 10
  • Ik vond wat ik zocht. Wat wil een mens nog meer Assortiment 10
  • Alles prima in orde. Waarom dan niet doorvertellen... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mieke D.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2015

Linn89

Super service! Netjes dat de bestelling nog weer een keer gecontroleerd wordt en op een kaartje aangevinkt is wie dit gedaan heeft. Ik had mijn camera de volgende dag in huis! Een tevreden klant.

  • Website is overzichtelijk. Gemak 10
  • Gelijk bericht gekregen en snelle levering. Service 10
  • Veel keuze. Assortiment 10
  • Ik zou dit zeker aanbevelen en ga hier in de toekomst nog meer artikelen aanschaffen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Linn89
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-04-2015

R. Peursum

Aankoop: Online

Het eerste product bij Foto Booms gekocht en ben zeer tevreden. Op een makkelijke wijze een bestelling geplaatst en de volgende dag om 9:05 het product in huis.
Waar kan het beter/sneller? Ik weet het niet.
Ga zo door !!

  • Een makkelijkere site is niet te vinden. Alles wijst voor zich en dan heb ik het nog niet over de service.... Gemak 9
  • 's avonds na 21:00 uur besteld, de volgende dag is het reeds genieten geblazen met je aankoop. Top.. Service 10
  • Hier kan ik nog niet veel over zeggen aangezien dit mijn eerste aankoop was bij foto Booms. Maar met mijn product ben ik zeer tevreden Assortiment 7
  • Alles klopt: Vanaf het online winkelen t/m afleveren inclusief de nazorg. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R. Peursum
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2015

Corine Beunder

Aankoop: Online

  • Veel keuze en toch goed overzicht. Gemak 10
  • Prima!! Ik had verkeerde artikel besteld. Gebeld en kreeg meteen contact met uitleg over retourzending. Binnen twee dagen mijn juiste artikel alweer opgestuurd gekregen zonder extra kosten👍 Service 10
  • Heel veel keus Assortiment 10
  • Zeer vriendelijke behandeling, supersnelle service en keurig verstuurd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Corine Beunder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Pachrila

Snelle levering, laagste prijs

  • Donderdags bestellen, vrijdags in huis super! Gemak 10
  • Levering pakket goed te volgen Service 10
  • Prima, uitgebreid Assortiment 10
  • Super winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pachrila
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Bohe

Foto Boons werk met een eigen koerierdienst
Wat al een plus punt op zich zelf is.
Van de koerierdienst krijg je een link, en kan je de bestelling volgen.

In de e-mail die je van de koerierdienst krijg, staat de verwachte tijd wanneer ze bij je zijn.
In mijn geval was dit binnen de tijd, groot compliment hier voor.

Heb meer op internet gekocht, via andere websites, en die versturen met PTT.
Hier krijg je ook wel een e-mail van, en een link om je bestelling te volgen.

Echter is het twee maal gebeurt dat de bestelling weer door onbekende reden, mee terug is genomen.
Werd de dag er na pas bezorgt????????????????

  • Hoef de deur niet uit Gemak 10
  • Bestelling was op tijd en netjes verzorgt Service 10
  • Ruime keuzen Assortiment 10
  • Door de service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bohe
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-04-2015

Jan Gerard Knol

Mijn 1e keuze was fysieke F otowinkel in Den Ham. Die konden mijn Nikon niet in mijn gewenste kleur rood leveren. Ook niet na aandringen mijnerzijds..Bij Fotoboom geen enkel probleem..
Keuze uit meerdere web winkels, Fotoboom gekozen vanwege reviews en 1e indruk.
Geen spijt van.

  • Simpel om mijn camera te bestellen. Gemak 10
  • Keurig op de hoogte gehouden van levering tijdstip, per mail en zelfs SMS met lever tijd! Service 9
  • Mijn rode Nikon was niet overal leverbaar. Bij FotoBooms uit voorraad. Assortiment 9
  • Alles perfect geregeld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Gerard Knol
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-04-2015

Geert-Jan66

Aankoop: Online

  • Makkelijke, intuitive webpagina. Product snel te vinden Gemak 8
  • Je wordt heel goed opmde hoogte gehouden van de status van je bestelling, zelfs via sms. Mijn product was binnen 12 uur geleverd. Service 8
  • Zeer uitgebreidt assortiment en makkelijk je product te vinden Assortiment 8
  • Makkelijk product te vinden en zeer snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Geert-Jan66
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-04-2015

Specialized

Aankoop: Online

De levering was zeer goed geregeld kon precies zien wanneer het product wordt afgeleverd. Uitstekend.

  • Makkelijk besteld met een prima prijs/ kwaliteitverhouding Gemak 9
  • Na eert gebeld te hebben goede uitleg en snelle levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zal ik zeker doen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Specialized
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2015

flnjoo

Aankoop: Online

  • alles was heel duidelijk Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • combinatie fysieke winkel vlakbij en online bestelmogelijkheden is perfect. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van flnjoo
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-04-2015

GerardNicolaï

Aankoop: Online

vriendelijk kennis snel

  • lekker thuis bezorgd Gemak 8
  • heel vriendelijk geholpen door iemand die wist waar hij het over had👍 Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GerardNicolaï
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-04-2015

R.J. Groeneveld

Aankoop: Online

Alles bij elkaar genomen moet ik zeggen dat ik bijzonder goed geholpen ben door de T..elefoon, I...infor M...atie heb gekregen waar je wat aan hebt. Als ik een eigen bedrijf zou hebben zou ik blij zijn met dergelijk personeel...

Met vriendelijke groet,

een tevreden klant uit het Oosten van het land

  • geen tien want ik vind het zoeken naar bijv een zonnekap op merk erg lastig.. dus daarin vind ik dat de website kan worden bijgesteld. Zet dus alles van 1 merk bij elkaar, wat is er leverbaar voor Canon? en dan krijg je alles overzichtelijk te zien (is maar een idee) Gemak 9
  • een woord: super, goed en vriendelijk (meedenkend) personeel Service 10
  • ik meen het: het is jammer dat jullie niet met alle prijzen mee kunnen anders had ik de hele set bij jullie gekocht! (let wel ik ben bereid om meer te betalen voor service... maar dit was te groot) voor de website enkele voorstellen ter verbetering, zie gemak Assortiment 9
  • als consument moet je natuurlijk wel op de centen letten tenslotte kan je het vaak maar 1 keer uitgeven, dus ja ik ga jullie zeker aanbevelen (dat geld vooral voor de internetwinkel) maar met een kanttekening naar sommige prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R.J. Groeneveld
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2015

Herman 247

Goede service met raad en daad, snelle levering,
prijs technische goed.

  • Makkelijke site, snelle leveringhalf uur voor aflevering een berichtje hoelaat de chauffeur kwam Gemak 9
  • Ik twijfrlde tussen 2 objectieven, advies gevraagd bij Foto Booms ( Wouter) en voor mij was het duidelijk Service 10
  • voor zover ik weetis het assortiment voldoende, ik ben al meerdere keren geslaagd Assortiment 8
  • Mocht het ter sprake komen zal ik deze winkel zeker noemen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Herman 247
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-04-2015

RenRut

Snelle en persoonlijke beantwoording van mijn vragen, zelfs buiten kantoortijden.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • uitstekend, zelfs 's avonds laat antwoorden. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Mijn oorspronkelijke vraag had betrekking op een combinatie van een lens met een fototoestel die niet standaard aangeboden wordt. Uw voorstel was scherp: totaal lager dan de som van twee delen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RenRut
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-04-2015

vanvelden44

Aankoop: Online

  • vanuit je stoel Gemak 9
  • binnen 24 uur met tracking Service 9
  • ik zocht en vond het Assortiment 8
  • waarom niet Aanbeveling 8
» Lees de hele review van vanvelden44
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2015

S. Kuijken

Aankoop: Online

Opvallend correct en hoffelijk

  • Alles vlot en simpek Gemak 10
  • product was een dag later, maar ik werd daarover geïnformeerd, ook over precieze uur van levering Service 10
  •   Assortiment
  • Zeer attent op alle vlakken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S. Kuijken
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-04-2015

L M Dekker

Aankoop: Online

  • alles gaat super makkelijk Gemak 10
  • service is perfect Service 10
  • helemaal goed Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L M Dekker
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-04-2015

PeeJeeMee

  • gemakkelijke bestelwijze Gemak 8
  • ook na levering verkeerde reserveaccu, snelle oplossing door omwisseling zonder kosten! Service 8
  • ruime voldoende! Assortiment 8
  • Goede online winkel! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PeeJeeMee
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.