Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


635 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 32
Totaal 9,3
5 sterren
29-07-2014

Charro12

  • Makkelijk zoeken op de site, snel gevonden en besteld. Gemak 8
  • Goede voorlichting via de telefoon, snelle levering. Ook omruilen was geen enkel probleem. Top! Service 10
  •   Assortiment
  • Idem hierboven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Charro12
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-07-2014

JimmyKeyz

Goede winkel, goed assortiment en indien op voorraad, razendsnel geleverd met uitmuntende bezorgdienst die je van goede informatie voorziet!

  • kiezen, klikken en bestellen. Behoorlijk gemak dus. Gemak 9
  • Goeie service, snel bericht en goeie besteldienst die en mailt en sms't als de chauffeur onderweg is en met verwachte aankomsttijd, super! Service 9
  • Goed en volledig assortiment. Niets op aan te merken. Assortiment 9
  • Deze ochtend toevallig gedaan aan m'n collega. Goede winkel, goed assortiment en indien op voorraad, razendsnel geleverd! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van JimmyKeyz
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-07-2014

Vincent_AMS

  • Overzichtelijke website en webshop bestelling erg goed te volgen Gemak 10
  • Overzichtelijke website en webshop bestelling erg goed te volgen Service 10
  • Alles genoeg op voorraad Assortiment 10
  • Overzichtelijke website en webshop bestelling erg goed te volgen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Vincent_AMS
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
29-07-2014

Mike Ponsen

Zoals hierboven in de motivaties al aangegeven.

Topwinkel!

Heel uitgebreid assortiment, zo'n beetje alles op voorraad!

Duidelijke product omschrijving!

Super service van bestellen tot leveren!

  • Site is duidelijk en goed gecategoriseerd. Producten hebben een duidelijke omschrijving, ook aangaande de compatibiliteit van de producten. Gemak 9
  • Er is goed contact vanuit het bedrijf. Bij iedere nieuwe stap in het verwerkingsproces volgt een email. Vanaf het moment dat de leverancier het overneemt word het nog net even wat beter. Deze mailt een tijdspanne waarin de chauffeur het product komt leveren. Waarna zelfs 30 minuten voor levering een sms volgt met de mededeling: chauffeur is er om (bijv.) 16.35 uur Service 10
  • In mijn geval GoPro accessoires. Een groot assortiment. Waarvan alles op voorraad. Verwacht dat die in de andere categorieën niet anders is. Assortiment 9
  • Groot assortiment, duidelijke product omschrijving, super goed geregelde levering! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mike Ponsen
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-07-2014

Dewitje 1

Kwart voor tien besteld en gewoon de volgende dag in goede verpakking bezorgd. Ik ben erg tevreden. Bedankt en misschien tot ziens.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Goede bezorging Service 9
  • voor mij ruim voldoende Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Dewitje 1
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-07-2014

Anonomous

Aankoop: Online

Super snel geleverd.
Toen bleek dat de accu niet juist was direct gezorgd voor andere. Als dan bleek dat het toestel niet was wat wij verlangen mochten wij dit direct terug versturen.
Deze site en het team achter deze site is voor ons een dikke tien!

  • extra zoekfuncties zou nog makkelijker zijn. Zoals op zoom, zoeken op aantal pixels, ... Gemak 7
  • Super-service!!! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Anonomous
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
27-07-2014

MVXX

Aankoop: Online

  • Duidelijke omschrijven v.d producten. Als ik invoer welke camera ik heb, kun je zien welke producten, zoals lenzen, daarbij kunnen. Gemak 9
  • Goede en snelle levering. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Altijd goede en snelle service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van MVXX
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-07-2014

roemert

Aankoop: Online

Ptima service met een uniek (in elk geval voor mij) trackingsysteem

  • Internet Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Het bestelde was aanwezig, nergens anders voorradig Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van roemert
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
24-07-2014

roel 71

  • Overzichtelijke website Gemak 9
  • Zeer snelle levering en tracking van het pakket met de verzenddienst Service 9
  •   Assortiment
  • Goedkoop en snel. Tevens vriendelijke benadering middels de emails Aanbeveling 9
» Lees de hele review van roel 71
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
24-07-2014

rod23

  • Lastig zoeken naar objecten. Misschien is dat in de toekomst via een query of zoekmachine te bewerkstelligen? Gemak 6
  • Betaling vind overzichtelijk plaats en de goederen zijn snel afgeleverd. Service 8
  • Assortiment voldoet aan de doelstelling van het bedrijf Assortiment 8
  • Voor foto en video hobbyisten is de site aantrekkelijk. Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van rod23
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

mlbvinnie

Bestelling via de website van fotobooms verliep prima, zoals beloofd binnen 1 dag geleverd. Camera zat keurig verpakt in een extra doos met airbags. Bij het openmaken zag ik dat het een canon doos was van de 700D +18-55+ extra lens maar het door mij bestelde product zat erin. (overigens keurig in het plastic verpakt).

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van mlbvinnie
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
23-07-2014

Karen Blanken

Aankoop: Online

dank voor de snelle service en advies!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • 100% uitleg over benodigde product - heel fijn! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karen Blanken
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
22-07-2014

joop de lange

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joop de lange
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-07-2014

A7R

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snel en goed geleverd. Koeriers erg vriendelijk, maar kreeg wel veel SMS, telefoons en mails ;-) Service 8
  • Anderen uit de lijst hadden het niet op voorraad en waren niet "eerlijk" over de verzendkosten. Booms wel! Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van A7R
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
22-07-2014

Lot O

Goede service, prijzen van zinkpapier zijn goedkoopste te vinden op het net, camera echter een van de duurste.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Wij hebben enkel specifiek gezocht, het volledige assortiment werd door ons niet bezocht. Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lot O
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
18-07-2014

Miranda G.

Zie hierboven. Ik heb nog geen ervaring met de garantie service, maar het toestel werkt prima!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • Ik heb voor het eerst wat besteld hier. Dat ging prima! Ik kon precies bijhouden wanneer de koerier kwam. En toen hij dreigde een half uur later te komen werd ik gebeld ter info. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Miranda G.
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
17-07-2014

rmvanderlinden

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • Snelle, correcte, goed te volgen levering Aanbeveling 9
» Lees de hele review van rmvanderlinden
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
17-07-2014

Dorien Ottens

Aankoop: Online

Inmiddels 3 camera's verder, en ben al lang klant. Dit zegt al iets over hoe tevreden ik ben!

  • Duidelijk en overzichtelijk. Ook de zoekfunctie werkt perfect Gemak 8
  • Binnen een dag geleverd, super tevreden. Daarnaast wordt je goed telefonisch te woord gestaan Service 9
  • Erg groot Assortiment 8
  • Inmiddels 3 camera's verder, en ben al lang klant. Dit zegt al iets over hoe tevreden ik ben! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Dorien Ottens
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
17-07-2014

Manus 1954

in 1 woord geweldig.
Bestellen en er word binnen 24 uur geleverd zonder extra kosten,
netjes een mail van de vervoerder met de tijd van hoe laat ze er zijn,
nee prima in orde zo
en nog eens de goedkoopste ook

  • Vrij simpel om iets te bestellen Gemak 10
  •   Service
  • ze hebben er genoeg Assortiment 8
  • alles gaat hier volgens het boekje Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Manus 1954
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-07-2014

kees101

ik kwam vroeger vaak in de fysiek winkel en vond altijd weer de medewerkers buitengewoon deskundig.

  • heldere overzichtelijke site Gemak 10
  • snelle verzending via uitstekende koerier Service 10
  • ruim voldoende voor mij Assortiment 10
  • bovengemiddeld tevreden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van kees101
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-07-2014

E. van Kerkhoff

Aankoop: Online

alles uitstekend verlopen zoals voorgespiegeld op de website

  • Direct de volgende dag bezorgd Gemak 9
  • Direct de volgende dag bezorgd volgens afspraak Service 9
  • Voor mij prima omdat ik op zoek was een Canon body. Assortiment 8
  • alles uitstekend verlopen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van E. van Kerkhoff
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-07-2014

Maurice 100

doe zo voort

  • zeer duidelijk Gemak 10
  • levertijden correct Service 10
  • zeer veel keuze Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Maurice 100
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
14-07-2014

JurjenF

Aankoop: Online

Goed aanbod op de site. Goede service. De site/zaak staat bij mij in de shortlist als ik weer iets nodig heb op fotogebied.

  • Zoeken was een appeltje, bestellen een eitje en betalen via site een makkie. Kortom : niks mis mee. Gemak 10
  • Omdat ik enkele vragen had over het te bestellen product had ik binnen een dag antwoord op mijn mail. Telefonische navraag werd direct goed en duidelijk beantwoord. Service 10
  • Wat ik zocht heb ik gevonden. Even rondgekeken op de site en er is weinig dat je zult missen. Assortiment 9
  • Aanbevelenswaardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JurjenF
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
14-07-2014

Fred van Remoortere - België

Aankoop: Online

Omdat ik niet graag een cijfer '10' geef, omdat dat cijfer de perfectie zou weergeven, geef ik overal een cijfer '9', maar in mijn hart is het een '10'..., goed wetende dat de perfectie niet bestaat, maar Fotobooms benadert ze van héél dichtbij.

  • Op al jouw vragen (zelfs via mail) krijg je onmiddellijk een duidelijk en kompleet antwoord. Gemak 9
  • Afleveringsdatum en -uur kan je zomaar, na samenspraak met iemand van Fotobooms, aanpassen naar je eigen behoeften. De afgesproken termijn wordt absoluut gerespecteerd. Service 9
  • Als je het hier niet vindt, zal je het nergens vinden, zowel op gebied van camera's, als toebehoren. Fantastische winkel ! Assortiment 9
  • Zonder aarzelen ! Het is nu de derde maal dat ik de webwinkel van Fotobooms binnenstap, en het zal zeker niet de laatste maal zijn. Rekening houdende met de hierboven aangehaalde aspecten, zal ik niet aarzelen deze winkel bij iedereen aan te bevelen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fred van Remoortere - België
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-07-2014

pascaleken

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pascaleken
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-07-2014

gertjeh

Aankoop: Online

  • Eenvoudig te bestellen. Ik bemerkte een klein foutje in de specificaties van het product. Hierover had ik een email gestuurd en deze is direct per omgaande aangepast. Daarna besteld en de volgende werkdag ontvangen. Informatie omtrent het aflevermoment is erg optimaal. Via internet en sms op de hoogte gehouden van het aflevermoment. Top! Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • Ik heb niet het gehele assortiment van de webshop bekeken.. ik wist wat ik zocht. Assortiment 8
  • Gewoon prima. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gertjeh
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
11-07-2014

Patrick Kremer

Aankoop: Online

Een camera gekocht om mijn huidige set aan te vullen. Een ouder model, maar hier voor een keurige prijs op voorraad. Al met al een erg tevreden koper.

  • Eenvoudig het gewenste product kunnen vinden, inclusief voldoende specificaties. Gemak 8
  • Keurig verpakt, nog geen verder beroep hoeven doen op service. Service 8
  • Groot assortiment wat prikkelt tot meer aankopen. Assortiment 9
  • Erg tevreden dus zeker een aanrader waard. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Patrick Kremer
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
10-07-2014

alies48

Tot dusverre 1x een bestelling geplaatst. Alles naar wens gegaan. Goede service en niet duur in vergelijking met andere sites. Een aanbeveling waard.

  • Overzichtelijke site. Producten gemakkelijk te vinden. Gemak 8
  • Zoals vermeld, vlotte levering op van tevoren aangegeven moment v.d. dag. Service 9
  • Naar mijn mening ruim assortiment. Assortiment 8
  • Ik ben zeer tevreden over de levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van alies48
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-07-2014

Anroven

Aankoop: Online

  • Bestelling ging gemakkelijk. Ook het volgen van het pakket was erg gemakkelijk. Gemak 10
  • Snel verzonden, snelle levering. Service 10
  • Ruim assortiment. Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Anroven
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
10-07-2014

Jan Eekhof

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Zonder vraag enorm goed geadviseerd perfect!!! Service 10
  • denk niet datr je daar iets mist Assortiment 9
  • voor de volle 100% ben wat service en vakmanschap echt wel wat gewend maar dit is groots tot zelfs de afleveribng blijf je op de hoogte gehouden van de tijd van afleveren Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Eekhof
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
09-07-2014

Bart K.2

De AC Ryan die ik zocht was nergens te vinden behalve bij deze winkel.

  • Uw website was helemaal prima, alleen om het product dat ik zocht via Google te vinden heb ik erg veel zoektermen moeten invullen om überhaupt uw website te vinden. Gemak 7
  • Had ik het product moeten terugsturen en zelf verzendkosten betalen (?), dan was deze score veel lager uitgevallen. Echter niet nodig geweest en de verzendtijd en informatie daarover waren uitstekend. En een heerlijk praktische verpakking ook, gewoon een oude doos om de oorspronkelijke verpakking mooi te houden. Top. Service 8
  • Ik vond wat ik zocht. Assortiment 8
  • De AC Ryan die ik zocht was nergens te vinden behalve bij deze winkel. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Bart K.2
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
09-07-2014

Robin_V

Ik kende ze niet, maar kwam via Tweakers.net bij Foto Booms terecht. De goedkoopste en de volgende dag geleverd. De beleving is prima, dus voor mij zeker een herhaling.

  • Makkelijke website, overzichtelijk. Net als het bestelproces. Gemak 8
  •   Service
  • Producten die concurrenten niet hebben. Assortiment 9
  • Goede winkel! Snelle levering, helemaal prima. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Robin_V
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-07-2014

Maxx56

Alles super snel en goede prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Maxx56
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
08-07-2014

bully75

  • Makkelijk via de site te vinden en te bestellen. Gemak 9
  • Snel geleverd, mooi hoe je je pakket kan volgen vind ik een dikke 10 waard Service 10
  • alles te koop!! Assortiment 9
  • Zeker aanbevelen aan mensen die iets voor hun fotografie zoeken!! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van bully75
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-07-2014

Ruud swasantnuf

Breed assortiment, snelle levering, en je wordt op de hoogte gehouden over de status van de levering

  • Prima site. Net als de grote concurrenten. Gemak 8
  •   Service
  • Producten op voorraad, die de concurrent niet eens in het programma heeft. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud swasantnuf
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2014

Peter sterrenberg

Snelle levering en keurig verpakt met koerier die netjes 30 min van te voren laat weten wanneer hij er is.

Nu een body Eos 700d via de website gekocht,.
Een paar weken hiervoor in de winkel een canon lens 18-200 gekocht.

Alles perfect en nu lekker plaatjes schieten, en gebruik maken van de aanbieding canon workshop voor 25 euro :-)

  • Duidelijke site incl voorraad overzicht Gemak 10
  • Mensen met veel kennis en klant is koning tegen een ontzettend scherpe prijs Service 10
  • Alles wat ik zocht was gewoon beschikbaar! Assortiment 10
  • Top winkel, scherpe prijs, dit is veel meer dan een webwinkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peter sterrenberg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-07-2014

Lorenac84

Ik ben een zeer tevreden klant. Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen.
Fotobooms houdt je heel erg op de hoogte van je bestelling en je levering, ook werd ik gewaarschuwd toen de koerier zou komen een halfuurtje op voorhand per sms!

Uiterst professioneel,stipt en nauwkeurig!
Het product is in perfecte staat afgeleverd... Ik ben alvast een trouwe klant dankzij hun manier van werken!!!

  • Super gemakkelijke website, zeer goede en duidelijke uitleg! Gemak 10
  • Ik werd bij elke stap die zij ondernamen heel goed op de hoogte gebracht per email. Alles verliep enorm correct,professioneel en stipt! Service 10
  • Veel keuze in de webshop Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lorenac84
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
07-07-2014

Fotojohn

  • Ruime sortering apparatuur en snelle afhandeling. Prettige bezorgdienst,die een halfuur voor aflevering, een SMSje stuurt! Gemak 10
  •   Service
  • Een fotowinkel om regelmatig op internet te raadplegen. Assortiment 9
  • Zie bovenstaande uitingen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Fotojohn
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-07-2014

Jos Trampe

Aankoop: Online

  • Prettige en simpele bestelwijze. Gemak 8
  • Werd goed op de hoogte gehouden van de te verwachten levertijd aan huis. Service 8
  • Zeer uitgebreid assortiment Assortiment 8
  • Niet alleen bij deze aankoop bij Foto Booms, maar ook bij een vorige aankoop in 2008 was de bediening plezierig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jos Trampe
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
07-07-2014

Joliene Wennink

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Joliene Wennink
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
04-07-2014

Hanvar

Goede service en snelle levering, vooral handig dat je permanent op de hoogte gehouden wordt waar je bestelling is en wanneer het bezorgt wordt met de tijd erbij

  • Website is heel overzichtelijk en het bestellen ging heel eenvoudig Gemak 8
  • Service was heel goed en snel. Ik had wat fout gedaan en dat was binnen 10 minuten opgelost via de e-mail Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Hanvar
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
04-07-2014

HvdE1990

  • Zeer snelle levertijd Gemak 9
  • Je wordt goed op de hoogte gebracht van de bestelstatus Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goede prijs, uitstekende levertijd, perfecte informatie verstrekking Aanbeveling 10
» Lees de hele review van HvdE1990
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
03-07-2014

Jan Willem Mulder

Aankoop: Online

Alles liep geweldig. Bestellen, bezorgen.

  • Superhandig intuïtief menu. Uitgebreide uitleg. De camera die ik zocht was op voorraad. Gemak 10
  • Nog nooit zo'n supergoed trackingsysteem gezien qua bezorging. Je ziet precies wanneer de bezorger er is. Zo fijn. Goed op de hoogte gehouden. Aardig, persoonlijk briefje erbij. Service 10
  • Heel compleet Assortiment 9
  • Geweldige ervaring qua online kopen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Willem Mulder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-07-2014

pietermarjon

  • Duidelijk overzicht van het assortiment Gemak 10
  • Snelle levering Service 10
  • Duidelijke beschrijving over de lens en voor welke camera hij is geschikt Assortiment 10
  • Ik zou hem zeker aan andere vertellen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pietermarjon
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
02-07-2014

Anne-V

Goede service en snelle levering!

  • Prima Gemak 8
  • Snel, zoals beloofd de volgende dag geleverd. Fijn dat je real-time het pakketje kan volgen. Uiteindelijk was het pakketje bij de buren afgeleverd, zoals was doorgegeven. Service 9
  • - Assortiment 8
  • - Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Anne-V
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
01-07-2014

KoosJan

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van KoosJan
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-07-2014

geoffrey.dw

Vond bijna alles wat ik zocht, tegen scherpe prijs en goede hulp via mail

  • Vond alles makkelijk Kan objectieven niet selecteren op type (bv telelens) Gemak 8
  • Snelle reactie op mails Kreeg de bestelling binnen nog de dag dat ik op reis vertrok Service 10
  • Enkel jammer dat jullie de originele Sony lenskap niet hebben voor de standaardlens 18-55 Assortiment 8
  • Goed assortiment, prijs en service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van geoffrey.dw
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-07-2014

Rob Huting

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob Huting
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-07-2014

Evi R.

Aankoop: Online

  • Ruim aanbod en gemakkelijk te bestellen. Geen verzendingskosten boven de €50,00. Gemak 8
  • Ik had wat problemen ondervonden met Dynalogic, de koerierservice. Maar na 1 kort telefoontje met Fotobooms zelf, werd alles onmiddellijk opgelost. De volgende werkdag werd alles probleemloos geleverd. Service 10
  • Ruim aanbod! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Evi R.
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
30-06-2014

Barbara de

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Snelle levering! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Barbara de
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.