Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


623 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 33
Totaal 10
5 sterren
20-09-2014

Christine.hooft

Aankoop: Online

Er moesten nog meer zulke zijn als jullie met service en snelheid

  • Gewoon bestellen Gemak 10
  • Een 10 Service 10
  • Ok Assortiment 10
  • Alle mogelijkheden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Christine.hooft
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-09-2014

Roodnat J.C.

Aankoop: Online

  • Na telefonisch overleg duidelijke informatie over de gang van zaken Gemak 8
  • correcte houding bij telf.contact Service 8
  • het volledige gangbare assortiment is leverbaar Assortiment 8
  • goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roodnat J.C.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2014

Jaap Brunner

Aankoop: Online

  • handige website Gemak 9
  • Keurig meldingen van bezorgtijd Service 9
  • Best uitgebreid Assortiment 8
  • Goede prijsstelling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaap Brunner
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-09-2014

Kristel11

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Spijtig dat je voor maestro extra betalen moet Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kristel11
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-09-2014

Jörgen1969

  • Het product dat ik wilde kopen, was snel gevonden en besteld Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Scherpe prijs, snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jörgen1969
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-09-2014

naam0000009

2e keer dat ik wat bij Foto Booms besteld hebt en de 2e keer dat er 'echt' geleverd wordt binnen 24 uur. Top!

  • gewoon makkelijk Gemak 9
  • snelle levering, netjes verpakt, gewoon volledig! Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van naam0000009
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
16-09-2014

David_RC

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Tim was echt hulpzaam en heeft alles soepel en efficient geregeld. Top! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van David_RC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

Frits3456

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Uiterst goed geïnformeerd. Bijzonder snelle levering! Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frits3456
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-09-2014

Lisanne Lankheet

Aankoop: Online

zie bovenstaand.

  • Het bestellen ging snel en makkelijk. Wat ik ook erg fijn vond, is dat het niet nodig is om een account aan te maken op de website, maar dat je gewoon meteen kan bestellen met alleen het invullen van je gegevens. Gemak 9
  • De service vond ik er goed. Het bestellen gaat snel en makkelijk en het product is ook snel geleverd. Service 9
  •   Assortiment
  • Ik vond het bestellen erg fijn en gemakkelijk bij fotobooms.nl. Alleen weet ik verder niet hoe het gaat met het bestellen van andere producten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lisanne Lankheet
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

Nikolay39

  • Per e-mail snel antwoord, doel gericht zoeken is dan ook snel gemaakt. Ondanks afstand makkelijk met bestellen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Er is van alles te vinden of producten die met fotografie te maken hebben Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nikolay39
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

VPJ

Aankoop: Online

Alles verliep zoals vooropgesteld, eveneens de aflevering werd zoals aangekondigd vooraf gemeld per sms, voorbeeldig.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van VPJ
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-09-2014

Max Nagel

Aankoop: Fysieke winkel
Van Woustr A'dam

Ik ben een beginnende maar kritische hobbyist.
Ook in die hoedanigheid wordt ik prettig serieus genomen.
Kreeg ook uitgebreid de kans om gebruiksgemak te onderzoeken.

  • Ik woon in Leiden. Oriënteer me wel via internet maar koop toch liever belangrijke produkten in de fysieke winkel. Vervoer vanaf mijn huis is prima ! Gemak 7
  • Telefonische voorlichting en nazorg prima. Rustig en geduldig. Ook in de winkel krijg je de benodigde tijd. Snel van begrip en deskundig m.b.t. eigen assortiment. Service 9
  • In de breedte kan ik niet beoordelen: ik ging bij voorbaat al voor een bepaald type camera Lumix GX1. In de diepte zijn alle accessoires op voorraad of snel leverbaar. Assortiment 8
  • zie boven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Max Nagel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-09-2014

martin '63

zonder problemen hier iets gekocht

  • het was allemaal makkelijk te vinden wat ik zocht Gemak 10
  • ik werd snel geinformeerd over de storing bij de betaalservice Service 10
  • veel Assortiment 10
  • alles verliep vlekkeloos Aanbeveling 10
» Lees de hele review van martin '63
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

JosephineC

Aankoop: Online

Zeer snel afgehandeld. En ik kon het adres makkelijk wijzigen!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JosephineC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-09-2014

timcon

Aankoop: Online

Duidelijke website met goede productinformatie en voorwaarden. Website is niet de meest creatieve of uitbundigste, maar wel overzichtelijk. Concurrerende prijzen en vlotte levering met steeds duidelijke en up-to-date informatie rondom bestelling en bezorging. Fotobooms kende ik niet, maar kan ik zeker aanraden.

  • Was op zoek naar een nieuwe fotoprinter. Kwam via Tweakers bij Foto Booms terecht. Overzichtelijke en toegankelijke website. Eenvoudige bestelprocedure en meerdere betalingsmogelijkheden (ook vanuit België). Vervolgens zeer vlotte levering met up-to-date bezorginformatie zodat je niet de hele dag hoeft te wachten op je bestelling. Gemak 10
  •   Service
  • Ruim assortiment printers en meeste op voorraad! Uitstekende prijsstelling. Assortiment 8
  • Gewoon goed. Omdat ik de after sales (in geval dit nodig is) niet kan beoordelen geef ik een 9. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van timcon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-09-2014

Cay3nn3

Mooi overzichtelijke webshop, hele scherpe prijzen en supersnelle levering! Ik heb het laten bezorgen naar mijn werk, en het pakketje kwam de volgende dag zelfs eerder aan dan ik!
Ooit een keer toevallig de fysieke winkel van Fotobooms in Amsterdam tegengekomen en de winkel ziet er netjes en professioneel uit.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cay3nn3
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-09-2014

piet.l

Snelle afhandeling en bezorging

  • Zelfs zonder een account aan te maken, is bestellen een simpel iets on te doen. Gemak 9
  • Ik ben nog nooit zo uitvoerig op de hoogte gehouden over de bezorging, zelfs een smsje 1 uur vooraf hoe laat de bezorging zou komen. Service 9
  • Heb eerlijk gezegd toen niet zoveel gezien van het assortiment. Assortiment 7
  • Prima service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van piet.l
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
08-09-2014

klantvanFotoBooms

Prima, snel geleverd, scherp in de prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van klantvanFotoBooms
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
06-09-2014

n0lif3

Via tweakers.net pricewatch zag ik dat fotobooms de goedkoopste was. Dus online besteld via ideal betaald en volgende dag zoals belooft in huis. Kan niks anders zeggen dan prima service en gekochte object is naar verwachting.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van n0lif3
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-09-2014

LOWI

Aankoop: Online

Een pluspunt is dat je een sms'je krijgt een kwartier voor levering. En afgeleverd door een vriendelijke besteller van een koeriersbedrijf!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LOWI
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-09-2014

Tim 81

Snelle levering, goed product, goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tim 81
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-08-2014

Hillmann

Aankoop: Online

Snelle levering, en vooral perfect dat je 1 uur voor levering een email krijgt dat de bestelling wordt afgeleverd op welk tijdstip.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Uitstekend advies voor aankoop Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hillmann
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

ralf mitsch

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ralf mitsch
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-08-2014

Ursem

Aankoop: Online

Foto Booms zegt wat ie doet en doet wat ie zegt

  • Duidelijke winkel Gemak 8
  • Zeer vriendelijk voor de telefoon en correcte en snelle levering Service 9
  • Compleet assortiment Assortiment 8
  • direct Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ursem
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
28-08-2014

Hen00111

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ideaal dat je een tijdvak kunt kiezen Service 9
  • Hetgeen ik zocht was er verder niet veel naar het assortiment gekeken Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Hen00111
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

Peertje1

Dit is niet mijn eerste aankoop bij Foto Booms en zeker niet de laatste. Zowel via de webshop als in de winkel perfecte service.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peertje1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

Jan Sels

Aankoop: Online

Simpel en snel

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Sels
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-08-2014

GerHas

Aankoop: Online

werkelijk alles voldeed aan mijn verwachting

  • Kon probleemloos vinden wat ik zocht en bestellen was simpel even als de betaling via ideal. Gemak 9
  • prima service geen probleemen tegen gekomen Service 9
  • bijna alles wat je nodig hebt kan je bij ze vinden Assortiment 9
  • prima winkel en goede leveringsondersteuning levering is goed te volgen op het internet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GerHas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

Herr Meijer

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Herr Meijer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

PPauline

  • Simpele website Gemak 8
  • Gebeld over te klein besteld hoesje voor de camera, zonder extra kosten een groter passend hoesje meegestuurd. Service 10
  • ruim Assortiment 8
  • gemakkelijk, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PPauline
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

Tessa V

Aankoop: Online

  • Toen ik de website via kieskeurig gevonden had, kon ik direct het product wat ik zocht vinden. Het was meteen duidelijk in welke kleur het nog beschikbaar was. De bestelling was snel gedaan en het product werd de volgende dag al geleverd. Gemak 8
  • Bij het maken van de bestelling kon ik aangeven hoe laat ik het product geleverd wilde hebben. Het aangeven van deze voorkeur was gratis, wat ik erg prettig vond, zo hoefde ik niet heel de dag thuis te blijven. Ik ben meer dan tevreden over de levertijd, bij andere winkels was die meerdere malen langer! Service 9
  • Ik heb alleen gekeken naar onderwatercamera's en vind het assortiment hierin erg groot. Assortiment 10
  • Het assortiment is erg divers, dus de kans is groot dat het product wat je zoekt aanwezig is. Het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en de levering ging erg snel. Tevens krijg je een sms-bericht op de dag van levering met het tijdstip waarop de chauffeur te verwachten is, heel fijn! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tessa V
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

JorgX72

  • Bestelling gin glekker vlot en soepel en de levering was echt de volgende dag! Gemak 10
  • Top leveringstijden Service 10
  • Ik heb niet echt verder gekeken dan wat ik zocht. Assortiment 8
  • Ben bij jullie gekomen via google, heb mijn bestelling geplaatst maar heb verder niet gekeken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JorgX72
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
20-08-2014

RB-NL

  • Eenvoudig kiezen en kopen. Goede informatie over verzending. Gemak 10
  • De afleverdag is te kiezen. Wel vervelend om extra te moeten betalen om een aflevermoment op de de dag te kiezen. Service 7
  •   Assortiment
  • Kiezen als de prijs goed is. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RB-NL
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-08-2014

whp

Zie alle door mij reeds beoordeelde aspecten.

  • Via een duidelijke website met foto's en 'specs' was het eenvoudig bestellen. Gemak 10
  • 's Avonds besteld, de volgende dag ontvangen. Service 10
  • Ruime keuze, en de filters die ik zocht was in alle maten op voorraad Assortiment 10
  • Vanwege de ruime keuze, en de vlotte leverantie. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van whp
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
18-08-2014

Anne203

  • Duidelijke indeling van de producten Gemak 8
  • Product werd geleverd zoals afgesproken, geen klachten. Dus eigenlijk geen service nodig gehad ;-) Service 8
  • Wat ik zocht heb ik gevonden Assortiment 8
  • Ja hoor, ik durf jullie wel aan te raden Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Anne203
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

Melvynroerdink

Aankoop: Online

  • Goede website, heldere productonschrijvingen, duidelijke webwinkel! Gemak 10
  • Prima, extra info voor op factuur ivm declaratie was geen probleem. Levering per koerier was overzichtelijk, met nauwkeurige tijdsindicaties van levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melvynroerdink
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-08-2014

Dennis Kleingeld

Aankoop: Online

Ik heb mijn fototas op vrijdag besteld en diezelfde dag is deze nog verstuurd via de koerier. En de volgende dag werd deze afgeleverd. Dus een prima service.

  • Website is duidelijk en de producten zijn van genoeg informatie voorzien. Gemak 10
  • De bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag was deze afgeleverd. Service 10
  • Het is een uitgebreid assortiment en ze verkopen zelfs meer als je van een fotowinkel mag verwachten. Assortiment 10
  • Prima website en goede service dus waarom niet. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Dennis Kleingeld
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
18-08-2014

PH1961

Snel, goede prijs. De communicatie over de levering is uitmuntend. Eerst de dag, dan het tijdvak en daarna zelfs de verwachte levertijd (die op de minuut correct was)!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PH1961
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
17-08-2014

scfjose

Aankoop: Online

  • Geen onnodige informatie of acties vereist tijdens het bestelproces. Gemak 9
  • Werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Zoals beloofd de volgende dag geleverd. Service 9
  • De enige webwinkel die de door mij gezochte lens op voorraad had. Assortiment 10
  • Betrouwbare transparante webwinkel met een groot assortiment die de geadverteerde afspraken nakomt. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van scfjose
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-08-2014

amiganut

Makkelijke website, snelle levering, helaas wat weinig Pentax producten.

  • Overzichtelijke en duidelijke website. Product echter niet via de website maar via google gevonden. Gemak 9
  • Geen contact gehad naast het bestellen zelf. Verzenden ging boven verwachting via Dynalogic. Hier was de zending ook daadwerkelijk te traceren tijdens transport. Service 9
  • Weinig Pentax producten. Assortiment 7
  • Bestellen gaat makkelijk en verzending gaat boven verwachting. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van amiganut
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
14-08-2014

Joan Maat

Aankoop: Online

Goed gedaan alles. Ook snelle levering!

  • Snel via internet Gemak 10
  • Keurig geïnformeerd met juiste uren van aankomst van pakketje. Service 10
  • Goede kwaliteit, lijkt wel. Assortiment 10
  • Prima opvolging. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joan Maat
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-08-2014

PeKeL

  • Kon alles prima vinden en geen account nodig voor de bestelling. Gemak 9
  • Wat mij betreft een voorbeeldige bezorging: meteen de volgende dag en tevoren ook nog eens aangekondigd met een sms. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van PeKeL
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
12-08-2014

personal touch travel

Aankoop: Online

  • Vanuit de luie stoel. Op de overzichtelijke website. Met afbeeldingen en specificaties van het product. Gemak 8
  • Binnen 12uur in huis. Eerst een tijdstip van leveren met een marge van 4uur en een uur van te voren, via de sms een exact tijdstip. Service 10
  • Originele en gelijkwaardig op voorraad. Assortiment 10
  • Op gebied van fotografie DE winkel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van personal touch travel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-08-2014

NicoWormer

schoolvoorbeeld van hoe een klant geholpen wil worden.

  • website goed samengesteld en overzichtelijk Gemak 8
  • je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over je bestelling. Supersnelle en correcte levering. Service 10
  • voor zover door mij na te gaan ruim assortiment Assortiment 8
  • erg tevreden Aanbeveling 9
» Lees de hele review van NicoWormer
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-08-2014

Tom Leunissen

Top zaak!

  • De site is zeer overzichtelijk! Gemak 10
  • Snelle en goede levering! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Tom Leunissen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-08-2014

tevreden klant 4444

goede service en producten worden direct opgestuurd en je krijgt constand bericht over status van je zending tot half uur vanaankomst.
echt geweldig

  • makkelijk producten vinden Gemak 8
  • telefonisch direct antwoord Service 8
  • breed Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van tevreden klant 4444
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
12-08-2014

foco

Aankoop: Online

Qua prijsstelling kan fotobooms prima concurreren;
hanteert vaak de goedkoopste aanbiedingen.

  • Prima beschreven product-aanbod. Gemak 9
  • De koeriersdienst wist het tijdstip van aflevering vooraf heel goed te traceren. Service 10
  •   Assortiment
  • Heb al eerder bij fotobooms bestellingen gedaan, online maar ook in de Van Woustraat winkel. Alert, goed luisterend personeel met kennis van zaken. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van foco
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-08-2014

Rob Boshuis

Prijsaantrekkelijk en snelle acurate volgbare levering

  • Schakelend tussen sites kun je je keuze maken Gemak 9
  • Er wordt klantgericht gedacht Service 9
  • Grote diversiteit Assortiment 9
  • Uitstekende service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Rob Boshuis
Reageer op deze review

Totaal 3,7
1 sterren
11-08-2014

lenas

Aankoop: Online

zie bovenstaande. Stijlloos.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Fotoboom beweerde, per email én in de winkel dat Nikon een cashback actie verlengd had.Ik kon 50€ terug krijgen na aankoop. Chat met Nikon onthulde dat dit onwaar was.Dit noem ik héle slechte service en klant onvriendelijk!! Heb screendump met datum met datum hiervan en mails. Ik ben boos. Schande Booms! Service 1
  •   Assortiment
  • Niet snel. Ben boos. Voel me in de maling genomen.Het is niet netjes. Aanbeveling 1
» Lees de hele review van lenas
Reageer op deze review

Reactie:
fotobooms

15-08-2014
Geachte heer, mevrouw,

Wij begrijpen uw frustratie maar u heeft met ons nog geen contact opgenomen om dit te bespreken. Als u dit had gedaan voordat u deze review had geschreven dan konden wij u helpen om toch de EUR 50.00 cash back te regelen. Dus als u contact met ons opneemt dan kunnen wij het probleem uit de wereld helpen.

Met vriendelijke groet,

Tim Potharst

FOTO BOOMS vof
van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
Fax: 020-4703453
E-mail: info@fotobooms.nl
Website: www.fotobooms.nl
Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.