Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


435 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
5 sterren
9,0

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,2

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,1
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 37
Totaal 8,3
4.5 sterren
19-04-2015

Baerke12

Zeker de track & trace was perfect. Niet de hele dag wachten op een pakket maar je kon het vervoer letterlijk volgen. Super!

  • Duidelijke website en snel gevonden wat ik zocht. Gemak 8
  •   Service
  • Ik was gericht op zoek en daarom nier het hele assortiment bekeken. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Baerke12
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-04-2015

Mieke D.

  • Gewoon vanuit de sofa rustig bestellen. Kan het nog gemakkelijker? Gemak 10
  • Zoals beloofd, twee dagen later aan huis geleverd. Van service gesproken... Service 10
  • Ik vond wat ik zocht. Wat wil een mens nog meer Assortiment 10
  • Alles prima in orde. Waarom dan niet doorvertellen... Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Mieke D.
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-04-2015

Linn89

Super service! Netjes dat de bestelling nog weer een keer gecontroleerd wordt en op een kaartje aangevinkt is wie dit gedaan heeft. Ik had mijn camera de volgende dag in huis! Een tevreden klant.

  • Website is overzichtelijk. Gemak 10
  • Gelijk bericht gekregen en snelle levering. Service 10
  • Veel keuze. Assortiment 10
  • Ik zou dit zeker aanbevelen en ga hier in de toekomst nog meer artikelen aanschaffen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Linn89
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
17-04-2015

R. Peursum

Aankoop: Online

Het eerste product bij Foto Booms gekocht en ben zeer tevreden. Op een makkelijke wijze een bestelling geplaatst en de volgende dag om 9:05 het product in huis.
Waar kan het beter/sneller? Ik weet het niet.
Ga zo door !!

  • Een makkelijkere site is niet te vinden. Alles wijst voor zich en dan heb ik het nog niet over de service.... Gemak 9
  • 's avonds na 21:00 uur besteld, de volgende dag is het reeds genieten geblazen met je aankoop. Top.. Service 10
  • Hier kan ik nog niet veel over zeggen aangezien dit mijn eerste aankoop was bij foto Booms. Maar met mijn product ben ik zeer tevreden Assortiment 7
  • Alles klopt: Vanaf het online winkelen t/m afleveren inclusief de nazorg. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R. Peursum
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-04-2015

Corine Beunder

Aankoop: Online

  • Veel keuze en toch goed overzicht. Gemak 10
  • Prima!! Ik had verkeerde artikel besteld. Gebeld en kreeg meteen contact met uitleg over retourzending. Binnen twee dagen mijn juiste artikel alweer opgestuurd gekregen zonder extra kosten­čĹŹ Service 10
  • Heel veel keus Assortiment 10
  • Zeer vriendelijke behandeling, supersnelle service en keurig verstuurd Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Corine Beunder
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Pachrila

Snelle levering, laagste prijs

  • Donderdags bestellen, vrijdags in huis super! Gemak 10
  • Levering pakket goed te volgen Service 10
  • Prima, uitgebreid Assortiment 10
  • Super winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Pachrila
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-04-2015

Bohe

Foto Boons werk met een eigen koerierdienst
Wat al een plus punt op zich zelf is.
Van de koerierdienst krijg je een link, en kan je de bestelling volgen.

In de e-mail die je van de koerierdienst krijg, staat de verwachte tijd wanneer ze bij je zijn.
In mijn geval was dit binnen de tijd, groot compliment hier voor.

Heb meer op internet gekocht, via andere websites, en die versturen met PTT.
Hier krijg je ook wel een e-mail van, en een link om je bestelling te volgen.

Echter is het twee maal gebeurt dat de bestelling weer door onbekende reden, mee terug is genomen.
Werd de dag er na pas bezorgt????????????????

  • Hoef de deur niet uit Gemak 10
  • Bestelling was op tijd en netjes verzorgt Service 10
  • Ruime keuzen Assortiment 10
  • Door de service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Bohe
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
14-04-2015

Jan Gerard Knol

Mijn 1e keuze was fysieke F otowinkel in Den Ham. Die konden mijn Nikon niet in mijn gewenste kleur rood leveren. Ook niet na aandringen mijnerzijds..Bij Fotoboom geen enkel probleem..
Keuze uit meerdere web winkels, Fotoboom gekozen vanwege reviews en 1e indruk.
Geen spijt van.

  • Simpel om mijn camera te bestellen. Gemak 10
  • Keurig op de hoogte gehouden van levering tijdstip, per mail en zelfs SMS met lever tijd! Service 9
  • Mijn rode Nikon was niet overal leverbaar. Bij FotoBooms uit voorraad. Assortiment 9
  • Alles perfect geregeld. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jan Gerard Knol
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-04-2015

Geert-Jan66

Aankoop: Online

  • Makkelijke, intuitive webpagina. Product snel te vinden Gemak 8
  • Je wordt heel goed opmde hoogte gehouden van de status van je bestelling, zelfs via sms. Mijn product was binnen 12 uur geleverd. Service 8
  • Zeer uitgebreidt assortiment en makkelijk je product te vinden Assortiment 8
  • Makkelijk product te vinden en zeer snelle levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Geert-Jan66
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-04-2015

Specialized

Aankoop: Online

De levering was zeer goed geregeld kon precies zien wanneer het product wordt afgeleverd. Uitstekend.

  • Makkelijk besteld met een prima prijs/ kwaliteitverhouding Gemak 9
  • Na eert gebeld te hebben goede uitleg en snelle levering Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Zal ik zeker doen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Specialized
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
09-04-2015

flnjoo

Aankoop: Online

  • alles was heel duidelijk Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • combinatie fysieke winkel vlakbij en online bestelmogelijkheden is perfect. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van flnjoo
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
09-04-2015

GerardNicolaï

Aankoop: Online

vriendelijk kennis snel

  • lekker thuis bezorgd Gemak 8
  • heel vriendelijk geholpen door iemand die wist waar hij het over had­čĹŹ Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GerardNicola├»
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
09-04-2015

R.J. Groeneveld

Aankoop: Online

Alles bij elkaar genomen moet ik zeggen dat ik bijzonder goed geholpen ben door de T..elefoon, I...infor M...atie heb gekregen waar je wat aan hebt. Als ik een eigen bedrijf zou hebben zou ik blij zijn met dergelijk personeel...

Met vriendelijke groet,

een tevreden klant uit het Oosten van het land

  • geen tien want ik vind het zoeken naar bijv een zonnekap op merk erg lastig.. dus daarin vind ik dat de website kan worden bijgesteld. Zet dus alles van 1 merk bij elkaar, wat is er leverbaar voor Canon? en dan krijg je alles overzichtelijk te zien (is maar een idee) Gemak 9
  • een woord: super, goed en vriendelijk (meedenkend) personeel Service 10
  • ik meen het: het is jammer dat jullie niet met alle prijzen mee kunnen anders had ik de hele set bij jullie gekocht! (let wel ik ben bereid om meer te betalen voor service... maar dit was te groot) voor de website enkele voorstellen ter verbetering, zie gemak Assortiment 9
  • als consument moet je natuurlijk wel op de centen letten tenslotte kan je het vaak maar 1 keer uitgeven, dus ja ik ga jullie zeker aanbevelen (dat geld vooral voor de internetwinkel) maar met een kanttekening naar sommige prijzen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van R.J. Groeneveld
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
08-04-2015

Herman 247

Goede service met raad en daad, snelle levering,
prijs technische goed.

  • Makkelijke site, snelle leveringhalf uur voor aflevering een berichtje hoelaat de chauffeur kwam Gemak 9
  • Ik twijfrlde tussen 2 objectieven, advies gevraagd bij Foto Booms ( Wouter) en voor mij was het duidelijk Service 10
  • voor zover ik weetis het assortiment voldoende, ik ben al meerdere keren geslaagd Assortiment 8
  • Mocht het ter sprake komen zal ik deze winkel zeker noemen. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Herman 247
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-04-2015

RenRut

Snelle en persoonlijke beantwoording van mijn vragen, zelfs buiten kantoortijden.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • uitstekend, zelfs 's avonds laat antwoorden. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Mijn oorspronkelijke vraag had betrekking op een combinatie van een lens met een fototoestel die niet standaard aangeboden wordt. Uw voorstel was scherp: totaal lager dan de som van twee delen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RenRut
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
07-04-2015

vanvelden44

Aankoop: Online

  • vanuit je stoel Gemak 9
  • binnen 24 uur met tracking Service 9
  • ik zocht en vond het Assortiment 8
  • waarom niet Aanbeveling 8
» Lees de hele review van vanvelden44
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
07-04-2015

S. Kuijken

Aankoop: Online

Opvallend correct en hoffelijk

  • Alles vlot en simpek Gemak 10
  • product was een dag later, maar ik werd daarover ge├»nformeerd, ook over precieze uur van levering Service 10
  •   Assortiment
  • Zeer attent op alle vlakken Aanbeveling 10
» Lees de hele review van S. Kuijken
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-04-2015

L M Dekker

Aankoop: Online

  • alles gaat super makkelijk Gemak 10
  • service is perfect Service 10
  • helemaal goed Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L M Dekker
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
06-04-2015

PeeJeeMee

  • gemakkelijke bestelwijze Gemak 8
  • ook na levering verkeerde reserveaccu, snelle oplossing door omwisseling zonder kosten! Service 8
  • ruime voldoende! Assortiment 8
  • Goede online winkel! Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PeeJeeMee
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-04-2015

Gutierrez kevin

Aankoop: Online

  • Onmiddelijk gevonden wat ik nodig had. Gemak 10
  • Ze hebben contact opgenomen met mij om er zeker van te zijn dat ik de bestelling had geplaatst. De dag erna had ik mijn action cam in huis zoals beloofd op hun site. Service 10
  • Onmiddelijk gevonden wat iknodig had. Assortiment 10
  • Zeer tevreden over deze winkel Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gutierrez kevin
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
02-04-2015

Jacma61

Metname de bezorging tot bijna op de minuut volgens afspraak bezorgd.
Artikel was eerst niet meer op voorraad de dag dat het weer binnen kwam een mailtje dat het artikel weer op voorraad was en heb het toen gelijk besteld.

  • Duidelijke website goede laout Gemak 9
  • Via de mail duidelijk en goed antwoord gekregen en de afspraken die gemaakt zijn nagekomen. Service 10
  • Ruim en goed assortiment Assortiment 8
  • Het gemak en de service die ik gekregen heb ik nog nooit mee gemaakt Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jacma61
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
01-04-2015

Ian Smit

Aankoop: Fysieke winkel
Amsterdam

Natuurlijk net sinterklaas met deze geweldige vliegende camera (zelfs in de storm stabiel!!). Om het uitje af te maken hebben we een rondje Albert Cuyp gedaan (loopafstand) en na een lekker hapje weer retour om de accu's op te laden. Eerste vluchten: GE-WEL-DIG, een heel verschil met brandstof heli's / GoPro's....

  • Zelfs vanuit het verre zuiden was het eenvoudig om in Amsterdam de spullen op te halen. Parkeren achter het pand binnen 50m afstand, makkelijker kan niet. Gemak 10
  • De accu werd netjes nageleverd, zelfs nog de mogelijkheid gekregen om voor de grotere accu te kiezen (eindelijk is tie er!). Ik heb wat pech met de gimbal, maar Fotobooms doet er alles aan om dit op te lossen (klasse). Service 10
  • Helaas niet direct op voorraad, maar dat is meer een probleempje van DJI dan van Fotobooms. Assortiment 9
  • Super service en goede producten / prijzen, top! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ian Smit
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
31-03-2015

Sonnoo

Zeer snelle levering en goede service. Iedereen die foto materiaal online wil kopen, kan ik fotobooms aanraden.

  • Bij de levering had ik bij de extra opmerkingen aangegeven dat het maar tot 17u kon geleverd worden bij de receptie van ons bedrijf. Uiteindelijk werd het om 18u geleverd waardoor ik onvoorzien iemand moest vragen om langer op kantoor te blijven. Dit werd pas een uur daarvoor gemeld. Ik had dit graag vroeger geweten. Indien ze geen garanties kunnen geven dat het voor 17u kob geleverd worden, had ik graag gehad dat ik hiervan op de hoogte gebracht werd, dan had ik kunnen vragen om het bijvoorbeeld 1 dag later te leveren. Verder prima dat het in 1 dag geleverd kon worden en de communicatie met de chauffeur, die me persoonlijk belde was ook zeker in orde en servicegericht. Gemak 6
  • Je wordt goed op de hoogte gehouden via sms en mail en de chauffeur nam ook vriendelijk persoonlijk contact op voor de levering en exacte locatie. Ik was zelf niet aanwezig bij de levering. Vond het zeer positief en uitstekende service dat de chaffeur me hierom nadien ook belde met de bevestiging dat het geleverd was. Service 9
  • Zeer uitgebreid, ook veel accessoires. Assortiment 9
  • Iedereen die foto materiaal online wil kopen, kan ik fotobooms aanraden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Sonnoo
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
28-03-2015

Ben Haerkens

Aankoop: Online

  • Via mail gevraagd voor een extra item, snel en klantgericht antwoord gekregen. Gemak 10
  • Via mail gevraagd voor een extra item, de website aangepast zodat ik het item meteen kon bestellen. Service 10
  • Via mail gevraagd voor een extra item, de website aangepast zodat ik het item meteen kon bestellen. Assortiment 10
  • Klantgericht en een concurrerende prijs. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ben Haerkens
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
28-03-2015

Imre

  • Duidelijke informatie. Alleen was niet overzichtelijk dat naast de aanbieding ook nog de cashback actie ook geldt. Gemak 9
  • Fijn klantcontact en het komt over of Fotobooms er zeker van wil zijn dat de bezorging goed verloopt. Service 10
  • Ik weet niet of het ook wenselijk is om originele accu's voor de camera te kunnen bestellen van Canon Assortiment 9
  • Goede prijs en service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Imre
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-03-2015

lozenaam

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • bij de bestelling had ik opgegeven, dat het artikel bij buren mocht worden afgegeven als ik er niet was. Dat is niet gebeurd: het is weer meegenomen. Ik heb daar een mail over gestuurd, en daar kreeg ik geen antwoord op. 2 dagen later is het artikel wel bezorgd, en alles was in orde verder Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lozenaam
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
28-03-2015

Vosko40

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Track en trace was tot op de minuut te volgen. Perfect Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Vosko40
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-03-2015

-janine-

  • prettige site en bestelling verliep soepel Gemak 9
  • wat ik top vind is de smsjes van booms met bezorgtijd van de levering. Wat ik minder vond is dat ik bij bestelling duidelijk aangaf en toestemming had gegeven om bestelling af te geven bij de buren. Ook had ik dit per mail nog door gegeven aan het bezorgbedrijf. Desondanks werd het pakket niet bezorgd bij de buren. Ik moest verplicht thuis zijn, waardoor het twee weken duurde voordat ik de bestelling in ontvangst kon nemen. Service 7
  • Assortiment voldoende. De apparatuur/camera's zijn scherp geprijsd. Wat beter kan; scherpere prijs/assortiment van bepaalde geheugenkaarten. Nu heb ik deze apart besteld via een andere site Assortiment 8
  • Zeer goed geprijsde camera, met bezorging in goede beschermende verpakking. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van -janine-
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
26-03-2015

Melle D

Aankoop: Online

Ik heb niks anders dan goede ervaring met fotobooms.nl.
De side is prima en eenvoudig, goede service en snelle levering. Dus prima en betrouwbare side.
Aanrader!!!!!

  • Jullie side is overzichtelijk en duidelijk. In een paar klikken product gevonden en besteld. Gemak 10
  • Via e-mail info gevraagd met foto, reactie van jullie was er binnen een half uur. En telefonisch ook goede ondersteuning. Service 10
  • Jullie hebben een breed assortiment en alles waarnaar ik opzoek was kon ik op jullie side vinden. Assortiment 8
  • De side is eenvoudig en de service is ook geweldig, even als de levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Melle D
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
25-03-2015

Sandra134

Makkelijk bestellen via de website, snelle levering, snelle reactie na een vraag.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Sandra134
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-03-2015

Willem Almelo

Zie hierboven

  • bestelling binnen 24 uur thuis Gemak 9
  • magazijnvoorraad werd op mijn verzoek onmiddellijk gecheckt Service 9
  • lens (samyang 12mm fuji) was bijna overal uitverkocht, maar Booms had hem nog Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Willem Almelo
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
24-03-2015

Hurmen

Zie bovenstaande motivaties.

  • Via de pricewatch van Tweakers.net bij Fotobooms uitgekomen. Binnen enkele minuten was de bestelling geplaatst. Gemak 9
  • Op Dinsdag een camera met tas besteld en op woensdag werd deze geleverd. Het koeriersbedrijf waar Fotobooms gebruik van maakt is uitstekend, via de website kan je de koerier volgen. Een half uur voor aankomst ontvang je een SMS en precies 30 minuten later stond de koerier voor de deur. De producten waren prima verpakt met veel bescherming. Service 10
  • De prijs was ongeveer gelijk met andere aanbieders, de winkel beoordeling op Tweakers.net gaf voor mij de doorslag om bij Fotobooms te bestellen. Assortiment 9
  • Tot nu toe zeer tevreden over Fotobooms. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hurmen
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-03-2015

HildeBelgium

Specifiek gamma, maar professioneel ondersteund.
Prijzen liggen meestal onder gemiddelde.

  • Alles verliep vlot Gemak 9
  • Levering verliep vlot en snel. Service 9
  • Uitgebreid assortiment binnen zijn gamma Assortiment 8
  • Mij lijkt dit een site, die evenwel beperkt is, maar waar kennis achterzit. Geen mastodont waar ze alles verkopen, maar ik denk dat ze hier weten wat ze verkopen en dat ze ook goeie raad kunnen geven. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van HildeBelgium
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
21-03-2015

sasbok

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • alles wat ik via de mail vraag wordt prompt beantwoord en ook als ik in de winkel langskom word ik vriendelijk behandeld Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van sasbok
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-03-2015

Marije1986

  • Goed in elkaar te zetten. Gemak 9
  • Op tijd geleverd Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marije1986
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
19-03-2015

RZita

  • Rond 18u 's avonds besteld en de volgende dag thuis (Belgi├ź) geleverd. Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van RZita
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-03-2015

L. Verkaik

Goede website en communicatie, je weet precies wanneer ze komen bezorgen.

  • Probleemloos online bestellen Gemak 10
  • Gratis bezorgen binnen 1 dag! Service 10
  • Voldoende keuze. Assortiment 10
  • Prima winkel met goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L. Verkaik
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
18-03-2015

Rob D. Amstelveen

  • Duidelijke productomschrijving. Voldoende duidelijk dat de tas die ik bestelde, om mijn systeemcamera zou passen. Gemak 9
  • 's Avonds laat besteld, de volgende middag geleverd. Ondertussen werd ik met mailtjes op de hoogte gehouden van de precieze bezorgtijd. Klasse. Service 10
  • De winkel heeft wat je zoekt. Assortiment 8
  • Heb alleen maar goede ervaringen met Fotobooms, zowel online als offline. Goede service. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Rob D. Amstelveen
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
18-03-2015

Pa.Niek

  • Bestellen online via makkelijke en duidelijk shop. Ook goed te vinden via zoekmachines etc. Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Geen problemen (tot nu) en goede prijs/prestatie verhouding voor wat gezocht werd. Aanbeveling 7
» Lees de hele review van Pa.Niek
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-03-2015

elke hendrickx

Aankoop: Online

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van fotoboom.nl.
Dit door prijsverschillen op te zoeken over het product en zo doorverwezen te worden naar jullie site.
Voor een volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten.

  • het bestellen via de site was zeer eenvoudig. Gemak 10
  • zoals aangegeven, wordt de bestelling snel geleverd. Service 10
  • we zochten doelbewust naar het artikel van keuze, maar zagen ook dat het assortiment zeer ruim is. Assortiment 10
  • Indien we de vraag krijgen waar we onze aankoop deden, zullen we zeker fotobooms.nl aanraden. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van elke hendrickx
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
18-03-2015

pietjedederde

Aankoop: Online

  • Site is niet qua eerste indruk proffessioneel, maar na wat onderzoek bleek deze wel betrouwbaar. Gemak van bestellen is prima, maar de zoekfunctie op de site zelf is niet heel goed. Product gevonden via google. Gemak 8
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • Perfecte levering, snel, scherpe prijs. Prima! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van pietjedederde
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-03-2015

YellowDoor

Snelle levering met handige sms service met bezorgtijd!

  • Geen gedoe met een account en wachtwoord Gemak 9
  • Snel + sms voor tijdstip levering Service 9
  • Niet alles bekeken Assortiment 7
  • Prima in oorde Aanbeveling 8
» Lees de hele review van YellowDoor
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
16-03-2015

Annemariej

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Super dat je je bestelling online precies kunt volgen zodat je weet wanneer ze aan de deur komen!! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Annemariej
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
15-03-2015

Ztiel

Aankoop: Online

Alles loopt op rolletjes en is goed verzorgd in combinatie met Dinalogic de vervoerder

  • Zoals een webwinkel moet functioneren. Duidelijk, snel en overzichtelijk maar ook logisch qua opzet en assortiment. Betaalgemak spreekt voor zich. Drie aankopen los van elkaar gedaan. In afhandeling en bezorging geen verschillen kunnen ontdekken. Gewoon uitstekend. Gemak 8
  • geen gebruik van hoeven maken Service 9
  • goede en weldoordachte samenstelling Assortiment 8
  • zie bij gemak Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Ztiel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
13-03-2015

martin kuipers

Aankoop: Online

Goed advies en scherp geprijsd!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van martin kuipers
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-03-2015

thany

Enige dat ik nog kan opmerken is dat de website grafisch wat gedateert aanvoelt. Misschien doordat iedere pagina nogal veel dingen/blokjes bevat. Niet per se een nadeel, want het werkt allemaal goed.

Wat voor sommige lui wel een nadeel is, is dat de website totaal niet responsive/adaptive gemaakt is voor kleinere schermen.

  • Prima website, compleet aanbood, bestellen werkt gewoon. Geen gedonder met adres invullen. Gewoon goed. Gemak 8
  • Een aantal keer ben ik gebeld om geinformeerd te worden over de leverbaarheid. Dat is prettig, want dan weet ik waar ik aan toe ben. Via mail was overigens ook prima geweest. Service 9
  • U heeft niet alles, wat te begrijpen is, en de prijzen zijn typisch Nederlands (maar dat ligt aan onze extreem hoge BTW). U voert in elk geval de meeste grote merken en de meeste assecoires voor die producten. Ook accesoires leveren die bij een product horen, vind ik altijd netjes. Assortiment 8
  • Omdat goeie (pre-sales) service, redelijke prijzen, en snelle levering. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van thany
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
12-03-2015

Ruud 1974

Een en al tevredenheid over deze winkel... Kan niks anders zeggen. Alleen maar, ga zo door, top!!

  • Met plezier op de zeer overzichtelijke site mijn bestelling gedaan en een dag later stond ik al te filmen met mijn nieuwe Sony AS30V... Gemak 10
  • Was een zeer goede telefonische service en ook het opsturen van het product was perfect gedaan, klasse!! Service 10
  • Ruime keuze op de site zodat het voor mij moeilijk was om een keuze te maken... Uiteindelijk heb ik voor mezelf de goede keuze gemaakt en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn aankoop... Assortiment 10
  • Dit heb ik al gedaan bij een kennis... Wij komen zelf uit Dordrecht, maar aangezien mijn camera hier 40,- euro goedkoper was, was de keuze voor mij snel gemaakt. En in de toekomst kom ik ook zeker weer terug :-) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Ruud 1974
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
12-03-2015

Armando D

Reeds eerder bij Foto Booms een grote aankoop gedaan. Toen ook keurig geholpen wat resulteert in een terugkerende klant.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • De claim "Voor 22:00 besteld de volgende dag in huis." maken jullie ook echt waar, klasse!!! Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • De opmars van de vele webshops maakt het voor winkeliers lastig zich te onderscheiden. Toch lukt het Foto Booms door onder andere een ruim assortiment en diensten als "next day delivery" te bieden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Armando D
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-03-2015

Karinbart

had geen ervaring met deze winkel, zonder tussenkomst van een medewerker mijn apparaat gekocht, snelle levering via dynalogic waar het pakketje precies was te volgen.
Ik koop niet zo vaak camera' s, maar foto Booms is een aanrader, ook door zijn prijsstelling

  • zeer makkelijk te bestellen, duidelijke velden. Gemak 10
  •   Service
  • hadden precies wat ik zocht Assortiment 10
  • goede prijs en snelle levering. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Karinbart
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-03-2015

Reinier Sony Alpha

Heldere site met goede zoekmogelijkheden en goede weergave van de artikelen (foto's en specificaties). Perfecte bezorgservice (snel geleverd, goed verpakt (om schade te voorkomen) en bezorgmoment online te volgen en via SMS). Goede snelle aftersales. Hier kan elke online-winkel een voorbeeld aan nemen.

  • Heldere site, goede zoekfunctie en weergave specificaties van de artikelen Gemak 10
  • Retourzending eenvoudig; goede snelle communicatie en keurige snelle afwikkeling Service 10
  • Mooi assortiment! Assortiment 10
  • Ik kan geen reden kunnen bedenken waarom niet Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Reinier Sony Alpha
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.