Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


589 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 34
Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

Wim Ko

Service, assortiment en gekozen koerier uitstekend. Volgende bestelling weer bij FotoBooms!

  • Duidelijke site met goede uitleg Gemak 9
  • De gekozen koerier Dynalogic is voor elke online-winkel aan te bevelen. Niet een hele dag wachten maar door de live tracking van de koerier wordt de tijd om te wachten heel kort. Service 9
  • Heel uitgebreid. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wim Ko
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-10-2014

Wijmenga

Keurig mailtje dat produkt voorradig is en na bestelling supersnelle levering. Binnen 20 uur.
Chapeau

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wijmenga
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-10-2014

Kevin186

Foto Booms is een winkel bijna alles wel op voorraad heeft omtrent het maken van fotos maar ook de gadgets en accessoires!

Ik zou deze winkel zeker aanraden omdat bijna alles op voorraad is, als je een vraag hebt wordt je goed geholpen en verzending is SUPERSNEL!

  • De site is overzichtelijk, puntsgewijs en bovendien is hij heel helder in de informatie. Je weet waar je aan toe bent. Gemak 10
  • Wanneer je eenmaal besteld hebt, krijg je eigenlijk per direct een mail dat ze het pakket aan de bezorger aangeboden hebben en daarbij een code om hem te volgen. Je kan van minuut tot minuut alles volgen. Kortom snel, helder en eerlijk Service 10
  • Zeer ruim assortiment, je krijgt meteen een melding als iets niet op voorraad is. Tevens kun je zoeken op wat je nodig hebt omdat het makkelijk onderverdeeld is. Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel aanbevelen omdat het eerlijk is, helder in de communicatie en duidelijk in de contacten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kevin186
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-10-2014

Guus.S

Goede site en bestellen zeer eenvoudig. Het gekochte product word via een koerier bezorgt. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden via mail en sms wanneer de koerier bij u komt.
(dit is een super goede manier van bezorgen)

  • Duidelijke website en eenvoudig alles te vinden. Bestelprocedure is zeer duidelijk. Gemak 9
  •   Service
  • Hier kunt u in principe alles vinden op fotogebied en ook nog meer elektronica. De prijs die ik betaald heb voor de gekochte objectief, was hier het goedkoopst. Assortiment 9
  • Zou iedereen aanbevelen hier zeker een kijk te doen. Hier is alles simpel en duidelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Guus.S
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-09-2014

b.ootjers

Zeker een aanrader. Ze hebben ook nog een fysieke winkel in Amsterdam zag ik. Binnenkort maar is even langs.

  • Duidelijk en overzichtelijke webshop. Gemak 9
  • Zeer snel geleverd en verder geen problemen ondervonden. Een onbekende koerier voor mij, maar was erg leuk om de zending thuis live te volgen. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment voor zover ik heb kunnen zien. Eigenlijk te veel om allemaal doorheen te gaan. Dat zegt al genoeg volgens mij. Assortiment 9
  • De webshop klopt op een een of andere manier. Werkt snel, is overzichtelijk en doet goed wat het moet doen zonder poespas. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van b.ootjers
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-09-2014

peterplagiaat

  • Simpel en makkelijk kunnen betalen via ideal. Misschien iets minder tekst bij de artikelen of deze kunnen weergeven. Gemak 8
  • Erg handig om het sms te krijgen voor de levering Service 9
  • Groot en uitgebreid. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van peterplagiaat
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
28-09-2014

JoyceOE

Prima webwinkel met uitgebreid assortiment en zeer goede service!

  • het bestellen is erg gemakkelijk Gemak 7
  • ik was niet tevreden over mijn bestelling en jullie hebben een en ander snel afgehandeld Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • vanwege gemak en goede service Aanbeveling 7
» Lees de hele review van JoyceOE
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

willem 100

Zie hierboven

  • Duidelijke internetsite. Makkelijke betalen. Informatievoorziening d.m.v. email deskundig en vriendelijk. Gemak 9
  • Alle moeite werd gedaan een screenprotector voor de camera te vinden. Toen aanbieding goedkoper bleek zonder mankeren geld terug Service 9
  • Alles wat wilde aanschaffen was beschikbaar Assortiment 9
  • Professioneel, maar ook vriendelijk en toegankelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van willem 100
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-09-2014

Ate801

Kleine winkel boordevol spullen. Ze hebben kennis van zaken. En toch zijn de prijzen heel aantrekkelijk. Ik ga meestal naar de fysieke winkel, maar gebruik soms (wegens tijdgebrek) de webshop. Nog nooit problemen gehad.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ate801
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-09-2014

vlenthe

Ik kende jullie shop nog niet, maar zou zeker hier vaker wat bestellen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Update proces met levering wanneer de koerrier voor de deur verschijnt is perfect. top!! (bijna op de minuut) Goede service Service 10
  • Ik zocht een artikel van Gary Fong en die hebben jullie. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vlenthe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

jona rens

Aankoop: Fysieke winkel
van woustraat

Fotobooms is zowel via de telefoon als via de mail heel goed te bereiken. Je krijgt snel en goed antwoord. Ik voel me nooit afgescheept.
Het personeel is heel behulpzaam en eigenlijk kan altijd alles. Ik ga al jaren voor al mijn apparatuur, printers en papier naar fotobooms en was pas 1x niet blij. Toen kon ik zelfs na 1 jaar nog komen ruilen en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe fotoprinter mee! Dat had ik echt niet voor mogelijk gehouden.
Ik beveel fotobooms al jaren bij iedereen aan. Naast dat de winkel heel prettig is is alles ook prima geprijsd en zijn ze heel betrouwbaar. Ik ben een fan!

  • Fotobooms is zowel via de telefoon als via de mail heel goed te bereiken. Je krijgt snel en goed antwoord. Ik voel me nooit afgescheept. Gemak 10
  • Het personeel is heel behulpzaam en eigenlijk kan altijd alles. Ik ga al jaren voor al mijn apparatuur, printers en papier naar fotobooms en was pas 1x niet blij. Toen kon ik zelfs na 1 jaar nog komen ruilen en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe fotoprinter mee! Service 10
  • er is niets wat ik zoek en niet vind bij hun. Assortiment 10
  • Ik beveel fotobooms al jaren bij iedereen aan. Naast dat de winkel heel prettig is is alles ook prima geprijsd en zijn ze heel betrouwbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jona rens
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-09-2014

Gert uit België

Deze winkel is een topper.

  • prima, alles gevonden Gemak 9
  • zeer snelle reacties op vragen Service 10
  • gevonden wat ik zocht aan superprijs Assortiment 10
  • ja lijkt me duidelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gert uit België
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

joooo007

ik kan enkel maar zeer tevreden zijn, vele webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan de duidelijke, eerlijke, snelle en juiste informatie van Fotobooms. ik ben FAN en kom zeker terug

  • de webwinkel van fotobooms werkt zeer efficiënt, en gebruiksvriendelijk. goede informatie duidelijk opgesteld. vragen worden onmiddellijk beantwoord. Gemak 10
  • top service. Ikzelf had een foutieve Flitser besteld. meteen na retour stond het bedrag terug op mijn rekening. mooie duidelijke communicatie over de hele lijn. van bestelling tot levering tot terugbetaling. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • twijfel niet, je bestelling is in goede handen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joooo007
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
23-09-2014

M Weijts

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Geen bericht in brievenbus dat het ergens anders afgeleverd is Service 4
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van M Weijts
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-09-2014

lmanet

Aankoop: Online

Ik ben nieuwe klant, ben overtuigd van practische service en heb niet het gevoel teveel te betalen

  • gewenste camera snel gevonden Gemak 9
  • Handig om alert te ontvangen toen camera er was Service 9
  • Lang niet iedereen verkoopt dit nieuwe model van Canon Assortiment 9
  • snel afgeleverd, goede info daarover Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lmanet
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
23-09-2014

Irenedev

  • Bestellen via inteernet is altijd makkelijk Gemak 10
  •   Service
  • Had wat ik zocht, verder niet gekeken Assortiment 9
  • Snel geleverd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Irenedev
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-09-2014

myrthe12345

  • Makkelijk online bestellen, fijn dat je weet wanneer het pakketje komt en dat je nog een sms krijgt Gemak 9
  • goed afgeleverd Service 9
  • Was specifiek opzoek naar 1 ding dus rest maakt niet zo veel uit Assortiment 6
  • goedkoop voor wat je krijgt Aanbeveling 7
» Lees de hele review van myrthe12345
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-09-2014

Christine.hooft

Aankoop: Online

Er moesten nog meer zulke zijn als jullie met service en snelheid

  • Gewoon bestellen Gemak 10
  • Een 10 Service 10
  • Ok Assortiment 10
  • Alle mogelijkheden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Christine.hooft
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-09-2014

Roodnat J.C.

Aankoop: Online

  • Na telefonisch overleg duidelijke informatie over de gang van zaken Gemak 8
  • correcte houding bij telf.contact Service 8
  • het volledige gangbare assortiment is leverbaar Assortiment 8
  • goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roodnat J.C.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2014

Jaap Brunner

Aankoop: Online

  • handige website Gemak 9
  • Keurig meldingen van bezorgtijd Service 9
  • Best uitgebreid Assortiment 8
  • Goede prijsstelling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaap Brunner
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-09-2014

Kristel11

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Spijtig dat je voor maestro extra betalen moet Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kristel11
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-09-2014

Jörgen1969

  • Het product dat ik wilde kopen, was snel gevonden en besteld Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Scherpe prijs, snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jörgen1969
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
16-09-2014

naam0000009

2e keer dat ik wat bij Foto Booms besteld hebt en de 2e keer dat er 'echt' geleverd wordt binnen 24 uur. Top!

  • gewoon makkelijk Gemak 9
  • snelle levering, netjes verpakt, gewoon volledig! Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van naam0000009
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
16-09-2014

David_RC

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • Tim was echt hulpzaam en heeft alles soepel en efficient geregeld. Top! Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van David_RC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

Frits3456

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Uiterst goed geïnformeerd. Bijzonder snelle levering! Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Frits3456
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
15-09-2014

Lisanne Lankheet

Aankoop: Online

zie bovenstaand.

  • Het bestellen ging snel en makkelijk. Wat ik ook erg fijn vond, is dat het niet nodig is om een account aan te maken op de website, maar dat je gewoon meteen kan bestellen met alleen het invullen van je gegevens. Gemak 9
  • De service vond ik er goed. Het bestellen gaat snel en makkelijk en het product is ook snel geleverd. Service 9
  •   Assortiment
  • Ik vond het bestellen erg fijn en gemakkelijk bij fotobooms.nl. Alleen weet ik verder niet hoe het gaat met het bestellen van andere producten. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Lisanne Lankheet
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

Nikolay39

  • Per e-mail snel antwoord, doel gericht zoeken is dan ook snel gemaakt. Ondanks afstand makkelijk met bestellen. Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • Er is van alles te vinden of producten die met fotografie te maken hebben Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Nikolay39
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
15-09-2014

VPJ

Aankoop: Online

Alles verliep zoals vooropgesteld, eveneens de aflevering werd zoals aangekondigd vooraf gemeld per sms, voorbeeldig.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van VPJ
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
13-09-2014

Max Nagel

Aankoop: Fysieke winkel
Van Woustr A'dam

Ik ben een beginnende maar kritische hobbyist.
Ook in die hoedanigheid wordt ik prettig serieus genomen.
Kreeg ook uitgebreid de kans om gebruiksgemak te onderzoeken.

  • Ik woon in Leiden. Oriënteer me wel via internet maar koop toch liever belangrijke produkten in de fysieke winkel. Vervoer vanaf mijn huis is prima ! Gemak 7
  • Telefonische voorlichting en nazorg prima. Rustig en geduldig. Ook in de winkel krijg je de benodigde tijd. Snel van begrip en deskundig m.b.t. eigen assortiment. Service 9
  • In de breedte kan ik niet beoordelen: ik ging bij voorbaat al voor een bepaald type camera Lumix GX1. In de diepte zijn alle accessoires op voorraad of snel leverbaar. Assortiment 8
  • zie boven Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Max Nagel
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
13-09-2014

martin '63

zonder problemen hier iets gekocht

  • het was allemaal makkelijk te vinden wat ik zocht Gemak 10
  • ik werd snel geinformeerd over de storing bij de betaalservice Service 10
  • veel Assortiment 10
  • alles verliep vlekkeloos Aanbeveling 10
» Lees de hele review van martin '63
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
12-09-2014

JosephineC

Aankoop: Online

Zeer snel afgehandeld. En ik kon het adres makkelijk wijzigen!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JosephineC
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
11-09-2014

timcon

Aankoop: Online

Duidelijke website met goede productinformatie en voorwaarden. Website is niet de meest creatieve of uitbundigste, maar wel overzichtelijk. Concurrerende prijzen en vlotte levering met steeds duidelijke en up-to-date informatie rondom bestelling en bezorging. Fotobooms kende ik niet, maar kan ik zeker aanraden.

  • Was op zoek naar een nieuwe fotoprinter. Kwam via Tweakers bij Foto Booms terecht. Overzichtelijke en toegankelijke website. Eenvoudige bestelprocedure en meerdere betalingsmogelijkheden (ook vanuit België). Vervolgens zeer vlotte levering met up-to-date bezorginformatie zodat je niet de hele dag hoeft te wachten op je bestelling. Gemak 10
  •   Service
  • Ruim assortiment printers en meeste op voorraad! Uitstekende prijsstelling. Assortiment 8
  • Gewoon goed. Omdat ik de after sales (in geval dit nodig is) niet kan beoordelen geef ik een 9. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van timcon
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-09-2014

Cay3nn3

Mooi overzichtelijke webshop, hele scherpe prijzen en supersnelle levering! Ik heb het laten bezorgen naar mijn werk, en het pakketje kwam de volgende dag zelfs eerder aan dan ik!
Ooit een keer toevallig de fysieke winkel van Fotobooms in Amsterdam tegengekomen en de winkel ziet er netjes en professioneel uit.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Cay3nn3
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
08-09-2014

piet.l

Snelle afhandeling en bezorging

  • Zelfs zonder een account aan te maken, is bestellen een simpel iets on te doen. Gemak 9
  • Ik ben nog nooit zo uitvoerig op de hoogte gehouden over de bezorging, zelfs een smsje 1 uur vooraf hoe laat de bezorging zou komen. Service 9
  • Heb eerlijk gezegd toen niet zoveel gezien van het assortiment. Assortiment 7
  • Prima service Aanbeveling 9
» Lees de hele review van piet.l
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
08-09-2014

klantvanFotoBooms

Prima, snel geleverd, scherp in de prijs

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van klantvanFotoBooms
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
06-09-2014

n0lif3

Via tweakers.net pricewatch zag ik dat fotobooms de goedkoopste was. Dus online besteld via ideal betaald en volgende dag zoals belooft in huis. Kan niks anders zeggen dan prima service en gekochte object is naar verwachting.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  •   Service
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van n0lif3
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-09-2014

LOWI

Aankoop: Online

Een pluspunt is dat je een sms'je krijgt een kwartier voor levering. En afgeleverd door een vriendelijke besteller van een koeriersbedrijf!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van LOWI
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-09-2014

Tim 81

Snelle levering, goed product, goed verpakt.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tim 81
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-08-2014

Hillmann

Aankoop: Online

Snelle levering, en vooral perfect dat je 1 uur voor levering een email krijgt dat de bestelling wordt afgeleverd op welk tijdstip.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Uitstekend advies voor aankoop Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Hillmann
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-08-2014

ralf mitsch

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ralf mitsch
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-08-2014

Ursem

Aankoop: Online

Foto Booms zegt wat ie doet en doet wat ie zegt

  • Duidelijke winkel Gemak 8
  • Zeer vriendelijk voor de telefoon en correcte en snelle levering Service 9
  • Compleet assortiment Assortiment 8
  • direct Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ursem
Reageer op deze review

Totaal 8,7
4.5 sterren
28-08-2014

Hen00111

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Ideaal dat je een tijdvak kunt kiezen Service 9
  • Hetgeen ik zocht was er verder niet veel naar het assortiment gekeken Assortiment 8
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Hen00111
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

Peertje1

Dit is niet mijn eerste aankoop bij Foto Booms en zeker niet de laatste. Zowel via de webshop als in de winkel perfecte service.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Peertje1
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-08-2014

Jan Sels

Aankoop: Online

Simpel en snel

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jan Sels
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-08-2014

GerHas

Aankoop: Online

werkelijk alles voldeed aan mijn verwachting

  • Kon probleemloos vinden wat ik zocht en bestellen was simpel even als de betaling via ideal. Gemak 9
  • prima service geen probleemen tegen gekomen Service 9
  • bijna alles wat je nodig hebt kan je bij ze vinden Assortiment 9
  • prima winkel en goede leveringsondersteuning levering is goed te volgen op het internet Aanbeveling 9
» Lees de hele review van GerHas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-08-2014

Herr Meijer

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Herr Meijer
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
22-08-2014

PPauline

  • Simpele website Gemak 8
  • Gebeld over te klein besteld hoesje voor de camera, zonder extra kosten een groter passend hoesje meegestuurd. Service 10
  • ruim Assortiment 8
  • gemakkelijk, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van PPauline
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

Tessa V

Aankoop: Online

  • Toen ik de website via kieskeurig gevonden had, kon ik direct het product wat ik zocht vinden. Het was meteen duidelijk in welke kleur het nog beschikbaar was. De bestelling was snel gedaan en het product werd de volgende dag al geleverd. Gemak 8
  • Bij het maken van de bestelling kon ik aangeven hoe laat ik het product geleverd wilde hebben. Het aangeven van deze voorkeur was gratis, wat ik erg prettig vond, zo hoefde ik niet heel de dag thuis te blijven. Ik ben meer dan tevreden over de levertijd, bij andere winkels was die meerdere malen langer! Service 9
  • Ik heb alleen gekeken naar onderwatercamera's en vind het assortiment hierin erg groot. Assortiment 10
  • Het assortiment is erg divers, dus de kans is groot dat het product wat je zoekt aanwezig is. Het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en de levering ging erg snel. Tevens krijg je een sms-bericht op de dag van levering met het tijdstip waarop de chauffeur te verwachten is, heel fijn! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Tessa V
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-08-2014

JorgX72

  • Bestelling gin glekker vlot en soepel en de levering was echt de volgende dag! Gemak 10
  • Top leveringstijden Service 10
  • Ik heb niet echt verder gekeken dan wat ik zocht. Assortiment 8
  • Ben bij jullie gekomen via google, heb mijn bestelling geplaatst maar heb verder niet gekeken. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van JorgX72
Reageer op deze review

Totaal 8,3
4.5 sterren
20-08-2014

RB-NL

  • Eenvoudig kiezen en kopen. Goede informatie over verzending. Gemak 10
  • De afleverdag is te kiezen. Wel vervelend om extra te moeten betalen om een aflevermoment op de de dag te kiezen. Service 7
  •   Assortiment
  • Kiezen als de prijs goed is. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van RB-NL
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.