Winkels

Reviews: Fotobooms VOF


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Fotobooms VOF.


552 reviews Totaalscore 9,0
5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
5 sterren
9,1

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,7

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
5 sterren
9,0
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Fotobooms VOF hebben gegeven.

Pagina 1 van 34

Om de kwaliteit van de reviews op Kieskeurig.nl te waarborgen, toetsen wij de reviews aan de hand van een aantal criteria. Reviews die niet voldoen aan deze criteria, worden van Kieskeurig.nl verwijderd.


Wij letten daarbij onder andere op de volgende punten:


  • - De review moet toegevoegde waarde bieden aan andere consumenten.
  • - Indien je een aspect beoordeelt met een 5 of lager, dan vragen we je dit aspect te onderbouwen.
  • - Je moet minimaal 2 aspecten een cijfer geven.
  • - Een winkelreview gaat vooral over de ervaring met de winkel.
  • - De inhoud en afzender van het bericht moet betrouwbaar zijn.
  • - Geen beledigende, suggestieve en/of aanstootgevende taal in de review.
  • - Geen persoonlijke e-mailadressen, namen en/of telefoonnummers.

Meer informatie over deze criteria vind je hier: www.kieskeurig.nl/reviews


Heb je nog vragen of opmerkingen over deze informatie?
Neem dan contact op met info@kieskeurig.nl

Let op: dit bericht is nog niet getoetst aan de kwaliteitseisen van Kieskeurig.nl
Totaal 10
5 sterren
20-12-2014

Inge en Carl Hansen

  • Internet bestellen is zo wie zo makkelijk maar dit werd ook keurig de volgende dag gelijk al afgeleverd Gemak 10
  • Bij mijn bestelling had ik een vraag gesteld, ik werd heel snel teruggebeld door een medewerker, die mij antwoord kon geven op mijn vraag. Service 10
  • Als ik iets specifieks zoek dan hadden ze het in voorraad Assortiment 10
  • Ik ben heel tevreden over foto Booms, heb al vaker daar iets besteld en telkens verloopt alles goed naar wens Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Inge en Carl Hansen
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
19-12-2014

dderks

een betrouwbare winkel met vriendelijk personeel waar je netjes geholpen wordt. Er wordt tijd voor je genomen en professionele uitleg gegeven.

  • ik had het product niet zo snel kunnen hebben als ik dit was komen halen Gemak 10
  • prima service! Niets op aan te merken Service 10
  • De bijbehorende led lampen zijn niet voorradig. Dat vind ik jammer Assortiment 7
  • Nog nooit klachten gehad. Eerder dit jaar een lens in de (fysieke) winkel gekocht. Ik kreeg er spontaan een tegoedbon voor een fotoboek bij. Dat vond ik echt heel aardig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dderks
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-12-2014

KAS Entertainment Bergen op Zoom

Aankoop: Online

top zaak waar ik zou blijven kopen mbt foto materiaal

  • het gemak waarop bij jullie een bestelling gemaakt en geleverd wordt is top. duidelijk iets waar de huidige tijd om vraagd. Gemak 9
  • hoge en goede service Service 8
  • groot maar ook iets waar de huidige tijd om vraag alles verkrijgbaar Assortiment 8
  • alles verkrijgbaar met de juiste servive Aanbeveling 10
» Lees de hele review van KAS Entertainment Bergen op Zoom
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-12-2014

DianneA

Super service, goed advies en klantvriendelijk.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van DianneA
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
17-12-2014

Fonteyne

Aankoop: Online

  • eenvoudig zonder overbodige bewerkingen Gemak 10
  • afgehandeld zoals beloofd Service 10
  • goede keuze Assortiment 10
  • doen wat ze beloven Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Fonteyne
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
16-12-2014

sdv

Aankoop: Online

Alles perfect. Levering goed aangekondigd. Niets op aan te merken

  • Heel gebruiksvriendelijk Gemak 9
  • Alles perfect in orde Service 9
  • Ruime keuze Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van sdv
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
16-12-2014

H.J.Meurs

Zie toelichting bij cijfers

  • Erg helder en eenvoudig Gemak 10
  • Ondanks dat de geleverde tab tot 3 x toe na een half jaar ermee ophield kreeg ik zonder meer direct een nieuwe toegestuurd met zelfs 2x een nieuwe betere hoes! Helaas bracht ook de 3e tab mij geen geluk, maar zelfs buiten de garantie was Foto Booms zo service gericht om mij toch een nieuwe duurdere en grotere tab GRATIS te geven, waar vind je dat nog!! Ook alle correspondentie telefonisch en per mail was uiterst correct en meedenkend. Service 10
  • Vond wat ik zocht Assortiment 9
  • Vanwege de enorm goede service Aanbeveling 10
» Lees de hele review van H.J.Meurs
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
16-12-2014

ldelacourt

Aankoop: Online

prima

  • zeer goed Gemak 10
  • prachtig Service 10
  • volledig Assortiment 10
  • aan iedereen die iets zoekt voor fotografie aan aan schappelijke prijs Aanbeveling 10
» Lees de hele review van ldelacourt
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
15-12-2014

arefel

  • Eenvoudig bestelproces, met correcte voorraadinformatie Gemak 8
  • Heb ook wel 'ns een bestelling bij ze afgehaald, dat verliep ook prima! Service 8
  • Ze hebben meer dan je van de gemiddelde fotozaak zou verwachten! Laatste aankoop was een koptelefoon van Soul Assortiment 8
  • Goed assortiment, goede prijs, goede service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van arefel
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
14-12-2014

HjalmarT

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Prima en perfect op tijd afgeleverd Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HjalmarT
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
11-12-2014

L. Verkaik

Goede service, track & trace, snelle bezorging, SMS half uurtje voor bezorging.

  • Snel besteld Gemak 10
  • Goede bezorgservice, ècht top! Service 10
  • Wat ik nodif had was er. Assortiment 10
  • Zou ik zeker doen. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van L. Verkaik
Reageer op deze review

Totaal 2,0
1 sterren
11-12-2014

MacSchulte

Aankoop: Online

  •   Gemak
  • ben m'n camera nu al n maand kwijt voor reparatie en ik vind datveel te lang Service 2
  •   Assortiment
  • lijkt me duidelijk uit het voorgaande. iedereen kan dozen uitleveren. de kwaliteit van een leverancier blijkt pas als er een defect is aan het geleverde. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van MacSchulte
Reageer op deze review

Reactie:
Officiele reactie van Fotobooms.nl

13-12-2014
Geachte heer Schulte,

Dank voor uw feedback. Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw reparatie zo lang onderweg is maar wij repareren niet zelf en zijn afhankelijk van de reparatiedienst, in dit geval Sony.

Uw camera is reeds onderweg retour en zal elk moment bij u afgeleverd worden.

Jammer dat u het op deze manier laat blijken en dat u niet persoonlijk contact met ons op heeft genomen over deze kwestie.

Veel plezier weer met uw camera.

Met vriendelijke groet,
Tim Potharst
Foto Booms VOF
Totaal 8,0
4.5 sterren
11-12-2014

Boog2014

  • Bestellenging snel en eenvoudig Gemak 8
  • Bestelling was goed verpakt en correcte aflevering in tijdvenster. pakket Service 8
  • Ben nog geen missers in assortiment tegen gekomen. Assortiment 8
  • Zie geen reden deze winkel niet aan te bevelen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Boog2014
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
08-12-2014

DJTerraByte

Niets meer dan lof voor een winkel die écht warmhartige service levert en feitelijk meer levert dan het op het oog verkoopt. Mij hebben ze hierdoor over de streep wat betreft als ik weer cameraspullen nodig heb.
De gehele manier van schrijven in de mails, de snelheid en het gemak waarmee ik een bestelling naar wens heb kunnen sturen heb ik eigenlijk nog nooit eerder zo meegemaakt.
Absolute aanrader!

  • Met een helder stappenplan bestel je het product. Duidelijke omschrijving van iedere stap. Genoeg betaalopties. Gemak 10
  • Door een fabricagefout had ik mijn product terug moeten sturen. FotoBooms heeft het pijlsnel opgelost en zelfs het ongemak wat ik er door had gecompenseerd. Mijn grootste nachtmerrie is een beschermfolie aanbrengen, altijd heb ik luchtbellen of gaat er iets anders mis. Maar FotoBooms had deze voorgeïnstalleerd en op hun kosten! WAUW! TOP! Ik ben ontroerd door deze warmhartige service - het bestaat nog; échte service. Het tekstvak is nog te klein om de gehele ervaring te omschrijven, maar deze keywords moeten er nog even op; snelle professionele reacties, sms service, gratis terugzending en begrip voor de klant. Service 10
  • FotoBooms heeft een uitgebreid assortiment met kloppende voorraadstatus. En zelfs de items die niet meer voorradig bleken te zijn, waren binnen een dag of 2 weer ter beschikking. Zo had ik het laatste item gekocht, en nieuwe voorraad was binnen enkele dagen alweer aangevuld. Assortiment 10
  • Ik had de prijs en de voorraadstatus als hoofdpunten voor de keuze van deze winkel. Achteraf gezien is het de service die mij zeker laat terugkomen als zeer tevreden klant. Als je als klant behandeld wilt worden en niet als een nummer, bestel dan hier. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van DJTerraByte
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
08-12-2014

Oscar65

Foto Booms heeft het door mij bestelde artikel binnen 48uur geleverd na de bestelling in het weekend.
Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status van de zending, het pakket werd netjes op het afgegeven tijdstip afgeleverd.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Oscar65
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
06-12-2014

dsteensma

Goede prijs! Snel geleverd en bezorgd!

  • Bestellen ging snel en eenvoudig! Gemak 10
  • Prima service, snel in behandeling genomen en verstuurd. Service 10
  • Goed op voorraad. Snel geleverd. Assortiment 10
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dsteensma
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
06-12-2014

n.a.schwagermann

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk te bestellen en terug te vinden op de site. Gemak 10
  • Snelle en goede levering Service 9
  • Assortiment van Pentax zou iets groter mogen wezen Assortiment 8
  • voor een goede fotozaak en goede prijzen voor de artikelen die hier verkocht worden zonder meer aan te raden. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van n.a.schwagermann
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
06-12-2014

Y Wanders

Aankoop: Online

Fijne, snelle levering van het gewenste produit.

  • Zo vanuit de luie stoel een bestelling plaatsen. Geen regen of kou te trotseren. Gemak 9
  • Snelle, betrouwbare levering met duidelijke informatie hierover. Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Y Wanders
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
06-12-2014

AvdK99

  • Zodra je weet wat je nodig hebt is het eenvouding te bestellen en af te handelen. Ze doen wat ze zeggen Gemak 9
  • Prima alles verlopen zoals gedacht en gepland Service 7
  • Alle alle soorten en merken zijn er te vinden op een heldere manier Assortiment 8
  • Goed prijs technisch gemak en juiste overzichten voor details en beschrijvingen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van AvdK99
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
05-12-2014

wouterdegrote

Snel!!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 8
  • Ik wilde de HOYA IR Cut filter ook bij jullie kopen, maar die was er niet. Assortiment 8
  • Dichtbij en online. Veel spullen, prima prijzen, vakkundig. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van wouterdegrote
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-12-2014

Jeroen Boogert

Aankoop: Online

Alles eenvoudig, en goed geregeld. Ook bezorgservice goed.

  • Overzichtelijke, en duidelijke site Gemak 9
  • Alles volgens afspraak ( volgende dag) geleverd. Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 9
  • Goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jeroen Boogert
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-12-2014

Joey Rakels

Jullie zijn bomboclaat.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Joey Rakels
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
02-12-2014

Jeroeneos

Hele goede en snelle service met veel informatie.

  • Ik kon alles probleemloos vinden en snel bestellen. Gemak 9
  • Je wordt heel goed op de hoogte gehouden (per mail en sms) over de status van je pakketje. Elke keer werd de tijd waarin het bezorgt werd kleinerzodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten. Service 10
  • Zeer groot assortiment. Ik ga deze site zeker vaker gebruiken ook voor mijn andere hobby fotografie. Assortiment 10
  • Alles ging zeer goed en vlot plus dat je veel informatie krijgt over de status van je pakketje. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Jeroeneos
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
02-12-2014

PhilipPDN

Aankoop: Online

wat moet ik nog meer vertellen over een webshop die super is??

  • makkelijk te bestellen via internet en mooi overzichtelijk Gemak 10
  • komen beloftes na... betaald en dag erna bestelling binnen Service 10
  • als je hier niet vind wat je nodig hebt...???? Assortiment 10
  • omdat het eerlijk en vlot en goed afgehandeld wordt Aanbeveling 10
» Lees de hele review van PhilipPDN
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
01-12-2014

scrum

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Super snelle levering Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vanwege snelle service Aanbeveling 8
» Lees de hele review van scrum
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
28-11-2014

Mevr. Visser28

  • duidelijke website Gemak 9
  • prima uitleg medewerker aan de telefoon Service 8
  • ruim assortiment, ook occasions Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Mevr. Visser28
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
26-11-2014

Paul scheulderman

Aankoop: Online

Goede zaak waar graag virtueel terug wil komen

  • Duidelijk en goed assortiment Gemak 10
  • Perfect lopende interfacing Service 9
  • Alles wat ik nodig heb en up to date Assortiment 9
  • Winkel voor vakmensen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Paul scheulderman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
12-10-2014

Wim Ko

Service, assortiment en gekozen koerier uitstekend. Volgende bestelling weer bij FotoBooms!

  • Duidelijke site met goede uitleg Gemak 9
  • De gekozen koerier Dynalogic is voor elke online-winkel aan te bevelen. Niet een hele dag wachten maar door de live tracking van de koerier wordt de tijd om te wachten heel kort. Service 9
  • Heel uitgebreid. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Wim Ko
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
03-10-2014

Wijmenga

Keurig mailtje dat produkt voorradig is en na bestelling supersnelle levering. Binnen 20 uur.
Chapeau

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Wijmenga
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
01-10-2014

Kevin186

Foto Booms is een winkel bijna alles wel op voorraad heeft omtrent het maken van fotos maar ook de gadgets en accessoires!

Ik zou deze winkel zeker aanraden omdat bijna alles op voorraad is, als je een vraag hebt wordt je goed geholpen en verzending is SUPERSNEL!

  • De site is overzichtelijk, puntsgewijs en bovendien is hij heel helder in de informatie. Je weet waar je aan toe bent. Gemak 10
  • Wanneer je eenmaal besteld hebt, krijg je eigenlijk per direct een mail dat ze het pakket aan de bezorger aangeboden hebben en daarbij een code om hem te volgen. Je kan van minuut tot minuut alles volgen. Kortom snel, helder en eerlijk Service 10
  • Zeer ruim assortiment, je krijgt meteen een melding als iets niet op voorraad is. Tevens kun je zoeken op wat je nodig hebt omdat het makkelijk onderverdeeld is. Assortiment 9
  • Ik zou deze winkel aanbevelen omdat het eerlijk is, helder in de communicatie en duidelijk in de contacten. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kevin186
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
01-10-2014

Guus.S

Goede site en bestellen zeer eenvoudig. Het gekochte product word via een koerier bezorgt. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden via mail en sms wanneer de koerier bij u komt.
(dit is een super goede manier van bezorgen)

  • Duidelijke website en eenvoudig alles te vinden. Bestelprocedure is zeer duidelijk. Gemak 9
  •   Service
  • Hier kunt u in principe alles vinden op fotogebied en ook nog meer elektronica. De prijs die ik betaald heb voor de gekochte objectief, was hier het goedkoopst. Assortiment 9
  • Zou iedereen aanbevelen hier zeker een kijk te doen. Hier is alles simpel en duidelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Guus.S
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
30-09-2014

b.ootjers

Zeker een aanrader. Ze hebben ook nog een fysieke winkel in Amsterdam zag ik. Binnenkort maar is even langs.

  • Duidelijk en overzichtelijke webshop. Gemak 9
  • Zeer snel geleverd en verder geen problemen ondervonden. Een onbekende koerier voor mij, maar was erg leuk om de zending thuis live te volgen. Service 9
  • Zeer uitgebreid assortiment voor zover ik heb kunnen zien. Eigenlijk te veel om allemaal doorheen te gaan. Dat zegt al genoeg volgens mij. Assortiment 9
  • De webshop klopt op een een of andere manier. Werkt snel, is overzichtelijk en doet goed wat het moet doen zonder poespas. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van b.ootjers
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
30-09-2014

peterplagiaat

  • Simpel en makkelijk kunnen betalen via ideal. Misschien iets minder tekst bij de artikelen of deze kunnen weergeven. Gemak 8
  • Erg handig om het sms te krijgen voor de levering Service 9
  • Groot en uitgebreid. Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van peterplagiaat
Reageer op deze review

Totaal 7,5
4 sterren
28-09-2014

JoyceOE

Prima webwinkel met uitgebreid assortiment en zeer goede service!

  • het bestellen is erg gemakkelijk Gemak 7
  • ik was niet tevreden over mijn bestelling en jullie hebben een en ander snel afgehandeld Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • vanwege gemak en goede service Aanbeveling 7
» Lees de hele review van JoyceOE
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
26-09-2014

willem 100

Zie hierboven

  • Duidelijke internetsite. Makkelijke betalen. Informatievoorziening d.m.v. email deskundig en vriendelijk. Gemak 9
  • Alle moeite werd gedaan een screenprotector voor de camera te vinden. Toen aanbieding goedkoper bleek zonder mankeren geld terug Service 9
  • Alles wat wilde aanschaffen was beschikbaar Assortiment 9
  • Professioneel, maar ook vriendelijk en toegankelijk. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van willem 100
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
26-09-2014

Ate801

Kleine winkel boordevol spullen. Ze hebben kennis van zaken. En toch zijn de prijzen heel aantrekkelijk. Ik ga meestal naar de fysieke winkel, maar gebruik soms (wegens tijdgebrek) de webshop. Nog nooit problemen gehad.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Ate801
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-09-2014

vlenthe

Ik kende jullie shop nog niet, maar zou zeker hier vaker wat bestellen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Update proces met levering wanneer de koerrier voor de deur verschijnt is perfect. top!! (bijna op de minuut) Goede service Service 10
  • Ik zocht een artikel van Gary Fong en die hebben jullie. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vlenthe
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

jona rens

Aankoop: Fysieke winkel
van woustraat

Fotobooms is zowel via de telefoon als via de mail heel goed te bereiken. Je krijgt snel en goed antwoord. Ik voel me nooit afgescheept.
Het personeel is heel behulpzaam en eigenlijk kan altijd alles. Ik ga al jaren voor al mijn apparatuur, printers en papier naar fotobooms en was pas 1x niet blij. Toen kon ik zelfs na 1 jaar nog komen ruilen en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe fotoprinter mee! Dat had ik echt niet voor mogelijk gehouden.
Ik beveel fotobooms al jaren bij iedereen aan. Naast dat de winkel heel prettig is is alles ook prima geprijsd en zijn ze heel betrouwbaar. Ik ben een fan!

  • Fotobooms is zowel via de telefoon als via de mail heel goed te bereiken. Je krijgt snel en goed antwoord. Ik voel me nooit afgescheept. Gemak 10
  • Het personeel is heel behulpzaam en eigenlijk kan altijd alles. Ik ga al jaren voor al mijn apparatuur, printers en papier naar fotobooms en was pas 1x niet blij. Toen kon ik zelfs na 1 jaar nog komen ruilen en kreeg ik zonder gedoe een nieuwe fotoprinter mee! Service 10
  • er is niets wat ik zoek en niet vind bij hun. Assortiment 10
  • Ik beveel fotobooms al jaren bij iedereen aan. Naast dat de winkel heel prettig is is alles ook prima geprijsd en zijn ze heel betrouwbaar. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jona rens
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
24-09-2014

Gert uit België

Deze winkel is een topper.

  • prima, alles gevonden Gemak 9
  • zeer snelle reacties op vragen Service 10
  • gevonden wat ik zocht aan superprijs Assortiment 10
  • ja lijkt me duidelijk Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Gert uit België
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
24-09-2014

joooo007

ik kan enkel maar zeer tevreden zijn, vele webwinkels kunnen een voorbeeld nemen aan de duidelijke, eerlijke, snelle en juiste informatie van Fotobooms. ik ben FAN en kom zeker terug

  • de webwinkel van fotobooms werkt zeer efficiënt, en gebruiksvriendelijk. goede informatie duidelijk opgesteld. vragen worden onmiddellijk beantwoord. Gemak 10
  • top service. Ikzelf had een foutieve Flitser besteld. meteen na retour stond het bedrag terug op mijn rekening. mooie duidelijke communicatie over de hele lijn. van bestelling tot levering tot terugbetaling. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • twijfel niet, je bestelling is in goede handen! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van joooo007
Reageer op deze review

Totaal 6,0
2.5 sterren
23-09-2014

M Weijts

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • Geen bericht in brievenbus dat het ergens anders afgeleverd is Service 4
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 7
» Lees de hele review van M Weijts
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-09-2014

lmanet

Aankoop: Online

Ik ben nieuwe klant, ben overtuigd van practische service en heb niet het gevoel teveel te betalen

  • gewenste camera snel gevonden Gemak 9
  • Handig om alert te ontvangen toen camera er was Service 9
  • Lang niet iedereen verkoopt dit nieuwe model van Canon Assortiment 9
  • snel afgeleverd, goede info daarover Aanbeveling 9
» Lees de hele review van lmanet
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
23-09-2014

Irenedev

  • Bestellen via inteernet is altijd makkelijk Gemak 10
  •   Service
  • Had wat ik zocht, verder niet gekeken Assortiment 9
  • Snel geleverd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Irenedev
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
23-09-2014

myrthe12345

  • Makkelijk online bestellen, fijn dat je weet wanneer het pakketje komt en dat je nog een sms krijgt Gemak 9
  • goed afgeleverd Service 9
  • Was specifiek opzoek naar 1 ding dus rest maakt niet zo veel uit Assortiment 6
  • goedkoop voor wat je krijgt Aanbeveling 7
» Lees de hele review van myrthe12345
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
20-09-2014

Christine.hooft

Aankoop: Online

Er moesten nog meer zulke zijn als jullie met service en snelheid

  • Gewoon bestellen Gemak 10
  • Een 10 Service 10
  • Ok Assortiment 10
  • Alle mogelijkheden Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Christine.hooft
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
19-09-2014

Roodnat J.C.

Aankoop: Online

  • Na telefonisch overleg duidelijke informatie over de gang van zaken Gemak 8
  • correcte houding bij telf.contact Service 8
  • het volledige gangbare assortiment is leverbaar Assortiment 8
  • goede ervaring Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Roodnat J.C.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-09-2014

Jaap Brunner

Aankoop: Online

  • handige website Gemak 9
  • Keurig meldingen van bezorgtijd Service 9
  • Best uitgebreid Assortiment 8
  • Goede prijsstelling Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Jaap Brunner
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
18-09-2014

Kristel11

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Spijtig dat je voor maestro extra betalen moet Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Kristel11
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
17-09-2014

Jörgen1969

  • Het product dat ik wilde kopen, was snel gevonden en besteld Gemak 8
  •   Service
  •   Assortiment
  • Scherpe prijs, snel geleverd. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Jörgen1969
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.