Bel naar 088 - 550 0176
Wij zijn op werkdagen
bereikbaar tussen 8:00 en 18:00
Winkels

Reviews: Dealbird


Op deze pagina vind je een overzicht van alle reviews van Dealbird.


160 reviews Totaalscore 8,8
4.5 sterren
Gemak
4.5 sterren
8,9

We zijn benieuwd naar hoe gemakkelijk het je werd gemaakt om de online aankoop uit te voeren. Je kunt hierbij denken aan punten zoals:

  • Vond je de website duidelijk of juist niet?
  • Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
  • Was het makkelijk om te betalen of juist lastig
  • Moest je veel of weinig gegevens invullen?
  • Hoe ervaarde je het bestelproces?
  • Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?

Service
4.5 sterren
8,8

Bij 'Service' zijn we benieuwd naar hoe je werd ondersteund voor, tijdens en na het aankoopproces. Punten waar je aan kunt denken:

  • Hoe ervaarde je de bereikbaarheid van de winkel voor vragen?
  • Indien je contact opgenomen hebt met de winkel: hoe ervaarde je de professionaliteit?
  • Zijn de levertijden en de manier van leveren volgens je verwachting, of op welke manier week dit af van je verwachting?
  • Wat vind je van de retourprocedure van de winkel?
  • Worden er extra kosten berekend voor bepaalde service elementen en zo ja, wat vind je hiervan?

Assortiment
4.5 sterren
8,4

Bij het onderdeel 'Assortiment' zijn we benieuwd naar:

  • Voldoet het assortiment van de winkel aan je verwachting?
  • Vind je dat er genoeg keuze is binnen een productgroep?
  • Heb je alles bij deze winkel kunnen vinden wat je verwachtte?
  • Is de prijs waarvoor het product wordt aangeboden concurrerend?
  • Kun je dezelfde soort producten vinden in verschillende prijsklassen?

Aanbeveling
4.5 sterren
8,8
In welke mate zou je deze winkel aanbevelen aan iemand anders?
Meer informatie over de consumentenreviews

Hier lees je de beoordelingen die onze bezoekers Dealbird hebben gegeven.

Pagina 1 van 11
Totaal 8,0
4.5 sterren
06-04-2014

kelly1970

Aankoop: Online

jammer dat ik geen navulzakjes gelijk er bij kon bestellen want die zijn niet in het assortiment.

  • alles was goed aangegeven Gemak 9
  • uitstekend geen verzendkosten en ik werd teruggebeld over de stand van zaken etc. Service 8
  • niet erg in verdiept ,maar zo te zien genoeg. Assortiment 7
  • betrouwbaar en leuke prijzen Aanbeveling 8
» Lees de hele review van kelly1970
Reageer op deze review

Totaal 9,2
5 sterren
28-03-2014

w.ypma

Aankoop: Online

zeer correcte behandeling direct antwoord en prima afhandeliing,service kan niet beter,nog niet meegemaakt

  • goed Gemak 8
  • geweldige service nog nooit meegemaakt voorbeeld heb een jaar een neato robot stofzuiger,kreeg problemen bij email contact direct antwoord en zeer behulpzaam kreeg diverse instructies oa accuvervangen bij geen resultaat kon ik deze weer terug sturen geen resultaat,antwoord stuur maar op hij wordt gerepareerd(ivm met de betalin accu is er door mij een foute overboeking gemaakt met een te hoog bedrag dit werd direct weer gertoeneerd) na opsturen robot direct geantwoord defecte robot mag niet voorkomen andere daags kreeg ik een spliternieuwe robot toegestuurd u begrijpt dit bedrijf kan door mij niet meer stuk geweldige service Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • geweldige service,vlotte behandeliing,niks geen neen en ja, correct en vriendelijk vaak zelfde dag al antwoord zie bovenstaand Aanbeveling 10
» Lees de hele review van w.ypma
Reageer op deze review

Totaal 8,2
4.5 sterren
13-03-2014

Mellymel

Aankoop: Online

We kenden Dealbird niet, maar kenden wel de goede service van Bol.com. Bij Dealbird bleek het strijkijzer het goedkoopst te zijn. Toen we keken bij Bol.com, bleek deze een partnershipdeal te hebben met Dealbird. Prijs was bij beiden online hetzelfde, echter geen verzendkosten via Bol.com.

  • Gebeld naar Bol.com over levertijd e.d. van Tefal strijkijzer. En online besteld en wordt volgende dag direct geleverd via Dealbird. Gemak 8
  • Werkt goed bestellen via Bol.com, daar inleveren van je Airmiles, kortingsbonnen en Bol cadeaubonnen. En levering wordt verzorgd door partner Dealbird. Service 9
  • Ruim assortiment Assortiment 8
  • Raad het iedereen aan. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Mellymel
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
12-03-2014

Thijs Kannegieter

Aankoop: Online

De mailwisseling verliep vlot en de beloofde afleverdatum werd precies gehaald, terwijl het product in veel zaken nog niet leverbaar is.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • IK had gehoopt het bestlede sneller te ontvangen, maar te verwachten was dat het iets langer duurde, omdat het een nieuw type is. Ondanks dat, zondag besteld,dinsdag geinformeerd en de volgende dinsdag in huis precies op tijd voor de verjaardag Service 8
  • war ik zocht was te vinden en dat was zeker niet op alle sites zo. Naar bij Dealbird dus wel. Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Thijs Kannegieter
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
12-03-2014

boebel1945

Aankoop: Online

geen gezeur doen wat is beloofd

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • stipt en vlug geleverd ,TOP Aanbeveling 9
» Lees de hele review van boebel1945
Reageer op deze review

Totaal 3,8
1 sterren
05-03-2014

Svetlana Borukhova

Aankoop: Online

I will never use dealbird.nl again, due to the fact that the processing time is long and the personal is not reliable.

  • The website is fine. Gemak 6
  • The expected delivery time was stated as 3-8 days. We called after 8 and were told that it was about to be delivered, so on the 9th or 10th day. On 11th working day, we called again and were told that our order was about to be sent, then we got an email that it was sent, however no tracking number was given. Service 2
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • I would recommend checking tweakers first. I did so after already putting the order and saw that the machine could be delivered the next day if we bought it from koffiediscounters.nl Aanbeveling 1
» Lees de hele review van Svetlana Borukhova
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
03-03-2014

hvdvries

Aankoop: Online

Snelle levering, goede prijs, prettige online shop.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van hvdvries
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
24-02-2014

janpa

Aankoop: Online

  • gemakkelijk te bestellen Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • snel besteld en zeker snel geleverd Aanbeveling 9
» Lees de hele review van janpa
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
04-02-2014

Marie-Louise smiles

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • Het pakje kwam zelfs een dag eerder Service 10
  •   Assortiment
  • De volgende dag bezorging keurig. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Marie-Louise smiles
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
29-01-2014

Didier Boulanger

Aankoop: Online

  • Goede site en goed bereikbaar v.v. Gemak 9
  • prima Service 9
  • extra accessoires van het product kon ik niet vinden op de site. Daarom deze elders moeten bestellen. Assortiment 6
  • Snelle reactie en duidelijk op vragen. Goede prijs en doen wat ze zeggen. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van Didier Boulanger
Reageer op deze review

Totaal 5,0
1.5 sterren
29-01-2014

gijsok

Aankoop: Online

  • Prima website, snel en eenvoudig te bestellen. Gemak 8
  • Het contact met het bedrijf liep goed, althans er werd snel gereageerd. Wat wel ver onder de maat was was de levering van het product. Men kon niet voldoen aan de levertijden. Uiteindelijke ruim 2 weken op het product moeten wachten. Enige compensatie was op zijn plaats geweest. Aangezien het product op dit ogenblik goedkoper word aangeboden. Service 3
  • (Geen motivatie) Assortiment 6
  • Niet vanwege de slechte levertijden zoals eerder omschreven. Aanbeveling 3
» Lees de hele review van gijsok
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
15-01-2014

ria van den berg

Aankoop: Online

De snelle levering terwijl op de site bij kieskeurig stond dat dit 5 dagen zou duren

  • Simpele manier van bestellen Gemak 9
  • Zeer snelle levering Binnen een dag Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van ria van den berg
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
15-01-2014

jillvervoort

Aankoop: Online

Zeer correcte behandeling en levering van mijn bestelling! Een aanrader!

  • Duidelijke en gemakkelijke instructies om te bestelling en verschillende keuzemogelijkheden om te betalen! Voor bijkomende vragen zijn ze ook goed telefonisch bereikbaar (kan niet van sommige andere webshops gezegd worden) Gemak 10
  • Effectief: vandaag besteld voor 16.00u, morgen geleverd, zelfs voor leveringen naar België! Track & trace is duidelijk te volgen! Service 10
  •   Assortiment
  • Een aanrader!!!!! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jillvervoort
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
14-01-2014

gorkyman

Aankoop: Online

Bestelling geplaatst in het weekend, maandag was verwerkingsdag en dinsdag al bij mij thuis geleverd. Perfect op te volgen via track and trace, Toppie !!!
Zeer betrouwbare online-winkel, een AANRADER.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van gorkyman
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-01-2014

markinthedark1974

Aankoop: Online

  • Makkelijk om te bestellen en je hoeft niet perse je aan te melden als klant Gemak 9
  • Netjes op de hoogte gehouden wanneer je bestelling word opgestuurd Service 8
  • Veel keus! Assortiment 9
  • Vanwege al het commentaar hierboven Aanbeveling 9
» Lees de hele review van markinthedark1974
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
10-01-2014

vandyckske

Aankoop: Online

Dealbird was onbekend voor mij, maar nu de absolute site waar ik opnieuw zal bestellen. Ik zal dit zeker rondvertellen en ga aan iedereen de site aanraden. Online dealbird is correct en je wordt er als klant behandeld.

  • Je vind onmiddellijk wat je nodig hebt. Gemak 10
  • Heb je vragen, dan heb je ook onmiddellijk een antwoord. Zeer persoonlijke aanpak, da's leuk in dit tijdperk van online bestellen. Je voelt je absoluut een klant en geen nummertje zoveel in de rij. Service 10
  • Wat ik nodig had, kon ik perfect terugvinden. Ik wist dan ook perfect dat het toestel nog even op zicht liet wachten en werd hiervan regelmatig op de hoogte gehouden. Assortiment 10
  • Deze online winkel is een absolute aanrader! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van vandyckske
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
08-01-2014

hhendrikussen

Aankoop: Online

Karcher ruitenreiniger WV 75 een half jaar geleden gekocht online bij Dealbird. Na een half jaar ging aan/uitschakelaar kapot.
Na 1 email en overleg tussen Dealbird en Karcher, na 3 dagen een nieuw apparaat gekregen. Dat noem ik nog eens service.
Dealbird bedankt!!.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van hhendrikussen
Reageer op deze review

Totaal 7,2
3.5 sterren
03-01-2014

jeffreytjuhh

Aankoop: Online

Ik heb hier mijn Samsung soundbar besteld. Hij was op dat moment daar het goedkoopst. Volgende dag had ik hem al binnen dus prima tevreden over deze webshop.

  • (Geen motivatie) Gemak 7
  • (Geen motivatie) Service 7
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jeffreytjuhh
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
31-12-2013

speek1971

Aankoop: Online

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • Een robotstofzuiger meer dan een jaar oud wordt simpelweg omgeruild met het nieuwer model na een defect. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van speek1971
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
28-12-2013

margret 106

Aankoop: Online

zie hierboven

  • doorlinken gaat super Gemak 8
  • netjes een mail bij ontvangst van je bestelling enook wanneer hetonderweg is Service 8
  • weet ik niet precies. Gericht op zoek geweest Assortiment 8
  • makkelijk bestellen, Snel thuis Aanbeveling 8
» Lees de hele review van margret 106
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-12-2013

Letche

Aankoop: Online

Alles gaat zeer snel en zeer goed. Zeer goede ervaring dus.

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Letche
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
27-12-2013

SThen

Aankoop: Online

Gewoon op en top goed!

  •   Gemak
  • Ondanks dat het product beschadigd afgeleverd was. Was de afhandeling door dhr. Jeromy meer dan uitstekend. Hij zat er boven op en hield mij goed op de hoogte. Hij houdt zich aan zijn woord. Ik heb geen moment mij af hoeven te vragen wanneer ik een antwoord zou krijgen. Ook de oplossing was naar volle tevredenheid. Bedankt Jeromy! Service 10
  •   Assortiment
  • Ik ga zeker terug naar Dealbird omdat ik weet hoe ik daar behandeld wordt en dat geeft een gevoel van zekerheid en kwaliteit. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van SThen
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
24-12-2013

Plateservice

Aankoop: Online

Uitstekende service. Prettige communicatie.

  •   Gemak
  • Een door mij bestelde robotstofzuiger bleek vlak voor de verwachte afleverdatum niet of tenminste zeer moeilijk leverbaar. Via een mailtje kreeg ik het fraaie aanbod om tegen het reeds betaalde aankoopbedrag een bijna €100,00 duurder maar tevens beter exemplaar te ontvangen. Verdere mailwisseling was probleemloos, steeds werd er vlot op gereageerd. Prima service dus. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Plateservice
Reageer op deze review

Totaal 5,5
2 sterren
24-12-2013

e.w.t.g.

Aankoop: Online

Dealbird blijft contact houden ook als het fout gaat, actie wordt ondernomen maar ik krijg sterk het idee dat het bedrijf afhankelijk wil zijn van toeleveranciers maar daar geen keiharde afspraken mee heeft. Mijn orders kwamen veel later binnen dan gepromoot 1 order bleek niet op voorraad en werd na besteld, de ander was er helemaal niet, de bestelde monteur die een tv aan de muur zo monteren wilde niet komen omdat hij in de muur moest boren?? Ik kreeg er een vreemd gevoel bij en heb 2 keer een vrije ochtend opgeofferd, nu na ruim een maand zit de Samsung tv nog in de doos en hebben we nog steeds geen antwoord van dealbird wat er gaat gebeuren, jammer dat zelfs een sinterklaas kado de kerst niet haalt welke wel al in november is besteld. Enfin Dealbird geeft wel het gevoel alsof ze alles gaan regelen, we zullen zien.

  • achteraf gezien lijkt het gemakkelijk bestellen via dealbird door de vriendelijke prijs maar het ophalen van een toestel en door een handig iemand laten plaatsen scheelt je toch meer gedoe. Het duurde bij mij meer dan een maand leveren en plaatsen moet nog steeds gebeuren. Gemak 2
  • dealbird blijft in contact met je ook als e.a. niet goed loopt. Service 8
  • je kan bijna alles bestellen Assortiment 10
  • heb met de levering nare ervaring, duurde veel langer dan de gepromote 4 dagen namelijk 33 dagen, niet alles bleek op voorraad. De service monteur wordt extern ingehuurd en komt niet opdagen etc. etc. Aanbeveling 2
» Lees de hele review van e.w.t.g.
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
23-12-2013

dilidemu

Aankoop: Online

Prijs - prijs - prijs -... en nog eens prijs !!!!!

  • Webshop was zeer makkelijk in gebruik, doch kon iets meer detail info verschaffen over de produkten. Het is eigenlijk zeer gemakkelijk, produkten en reviews checken bij andere webshos en dan bestellen bij Dealbird ! Gemak 8
  • Zeer snelle levering. (2 dagen na bestelling) Perfecte afhandeling. Zeer tevreden. Doch service bewijst zich eigenlijk pas wanneer problemen moeten worden opgelost, dewelke er gelukkig niet waren. Service 9
  • Assortiment mag wat mij betreft veel uitgebreider zijn, wat betreft multimedia, IT, computer , Soho networking. Aan deze prijzen wil ik graag alles via Dealbird kunnen bestellen. Assortiment 8
  • De aankoop prijs was in mijn geval ongeevenaard laag. 30% goedkoper dan populaire ketens met showrooms met verkopers die op technisch vlak vrij zwak in hun schoenen staan. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van dilidemu
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
23-12-2013

FemmieS

Aankoop: Online

geen opmerkingen!!!

  • lekker vanuit de stoel Gemak 9
  • prima snelle en vriendelijke reactie na mailcontact Service 9
  •   Assortiment
  • tenzij je iets tegen webshops hebt zou ik geen reden kunnen bedenken om niet via dealbird te bestellen Aanbeveling 9
» Lees de hele review van FemmieS
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
19-12-2013

FrankieS

Aankoop: Online

Zie mijn commentaar hierboven.

  • De site is zeer overzichtelijk. de betaling verliep vlotjes. 's middags kreeg ik al bericht dat het geld binnen was en dat de bestelling al onderweg was. SUPER! Gemak 10
  • Levertijd? Vóór 16u besteld volgende dag in huis. Ja dit hebben ze echt super waargemaakt. De volgende dag werd het pakket om 16u afgeleverd. Service 10
  • Ik heb alleen naar deze soundbar gekeken op deze internetsite. En vond precies wat ik wilde hebben. En de prijs? Wauw! Scheelde me gewoon echt met ander winkels. En geen verzendkosten. Assortiment 10
  • Alles super snel geregeld, helemaal TOP! Aanbeveling 10
» Lees de hele review van FrankieS
Reageer op deze review

Totaal 9,8
5 sterren
17-12-2013

JelleLuyten

Aankoop: Online

Aangename website, zeer klantenvriendelijk en goed aanbod met sherpe prijzen! Tweede aankoop al bij deze webshop en er zullen er nog volgen.

  • Een bestelling plaatsen verloopt vlot en je weet onmiddellijk of het product in voorraad is. Gemak 10
  • De service "bestellen voor 16:00 - morgen in huis" is zeer handig. Zeer vriendelijke klantendienst Service 10
  • Ruim aanbod! Ook de prijzen zijn goed. Veel goedkoper dan op andere plaatsen. Soms wel 100euro goedkoper! Assortiment 9
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van JelleLuyten
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
17-12-2013

v.zwaferink

Aankoop: Online

nog net voor 16:00 uur naar de webshop. Alles ging supersnel. Volgende dag om 14:00 uur bezorgd. Probleemloos.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van v.zwaferink
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
10-12-2013

vanv

Aankoop: Online

geen opmerkingen.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 9
  • snelle en correcte levering. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van vanv
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
06-12-2013

TINA25

Aankoop: Online

Zoals hier boven al gemeld, goede service, snelle levering.

  • Lekker snel, een dag na de bestelling was het pakje al bezorgd. Gemak 9
  • Ik had moeite met betalen via de website omdat ik in België woon en wilde betalen met een Nederlandse rekening. Gebeld met Dealbird en dat was geen probleem, er werd een mail gestuurd met een link naar IDEAL. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Vriendelijke mensen achter de website, ook telefonisch te spreken en geduldig. Aanbeveling 8
» Lees de hele review van TINA25
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
05-12-2013

neggen

Aankoop: Online

Ik heb in 2012 een robotzuiger gekocht. Deze had sinds een paar weken kuren. Toen ik mailde, kreeg ik direkt goed advies om het probleem mogelijk op te lossen. Vervolgens kreeg ik binnen een dag een nieuwe batterij geleverd. Toen ook dat niet hielp, kon ik de robot kostenloos retour zenden en heb ik zonder problemen een hele nieuwe gekregen. Top service!

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van neggen
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
04-12-2013

Robert543

Aankoop: Online

Aanvankelijk was ik wat bevreesd om wat bij Dealbird te gaan bestellen, omdat er op Tweakers Pricewatch een paar slechte beoordelingen stonden. Toch maar besteld en alles ging makkelijk en correct. Makkelijk bestellen, duidelijke informatie over de verzending en bezorging en aflevering op de aangekondigde tijd. Niets op aan te merken, dus helemaal goed!

  • Duidelijke website en heel gemakkelijk te bestellen. Gemak 8
  • Wat er wordt beloofd (vandaag bestellen, morgen bezorgen) wordt waargemaakt. Service 8
  • Niet onderzocht, was alleen geïnteresseerd in één artikel. Assortiment 6
  • Prima webshop, niets op aan te merken! Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Robert543
Reageer op deze review

Totaal 7,8
4 sterren
03-12-2013

jtmscholtes

Aankoop: Online

+ punten: goede service, snelle afhandeling, schappelijke prijs en vooraf gegeven aflevertijd nagekomen .

  • overzichtelijke site, produkt makelijk te vinden, betaling zo gebeurd en bestelling eenvoudig in te vullen Gemak 8
  • het bestelde produkt precies op de tijd als gemeld werd, melding verzending produkt per mail werkt prima Service 8
  • is inorde, waarna ik op zoek was hadden ze Assortiment 7
  • goede service, snelle levering en schappelijke prijs Aanbeveling 8
» Lees de hele review van jtmscholtes
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-12-2013

karin_maas

Aankoop: Online

Snelle service en een erg scherpe prijs.
in veel andere online winkels was hij 50 tot 70 euro duurder..

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van karin_maas
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
03-12-2013

eenaardappel

Aankoop: Online

Prima winkel, deze soundbar eerst via MaxICT besteld, die hebben mij 4 weken laten wachten, order geannuleerd en bij dealbird was het een euro goedkoper en de volgende dag in huis. Top service!

  • Vandaag besteld, morgen in huis Gemak 10
  • Van te voren telefonisch contact gehad, prima geregeld. Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van eenaardappel
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-11-2013

coenhamm

Aankoop: Online

Gewoon,zo moet een webwinkel zijn. doen wat ze beloven. Snel leveren

  • Overzichtelijk,duidelijk Gemak 9
  • Gewwon even bellenen je weet alles Service 10
  • We zouden wel meer producten op de site kunnen,maar snap dat het niet altijd goedkoper kan Assortiment 7
  • Altijd eerst bij dealbird kijken.dan pas shoppen Aanbeveling 10
» Lees de hele review van coenhamm
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
29-11-2013

petra1951

Aankoop: Online

De snelheid van levering.

  • Duidelijke website. Goede uitleg van product Gemak 10
  • Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Top. Service 10
  • Ik vond wat ik zocht. Goede keuzemogelijkheden. Assortiment 10
  • Goedkoop en snel. Zeer positief Aanbeveling 10
» Lees de hele review van petra1951
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
29-11-2013

HJ Frank

Aankoop: Online

Als de service bij klachten ook goed is dan is dit een aan te bevelen winkel omdat de rest goed is verlopen.

  • makkelijke en duidelijke site Gemak 10
  • Mailtje van levering was een dag later dan de levering. Service 8
  •   Assortiment
  • Omdat tot nu toe alles makkelijk en goed verlopen is. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van HJ Frank
Reageer op deze review

Totaal 9,3
5 sterren
27-11-2013

Pummelke

Aankoop: Online

  • Duidelijke website waar je in alle rust kan kiezen Gemak 9
  • Apparaat met 2 jaar garantie was na 11 maanden stuk.Zonder verdere problemen enkele dagen later een nieuw ontvangen. Prima service en snelle reactie op e-mails Service 10
  • Specifiek gezocht naar een robot stofzuiger. Er is voldoende aanbod met duidelijke omschrijvingen Assortiment 9
  •   Aanbeveling
» Lees de hele review van Pummelke
Reageer op deze review

Totaal 8,0
4.5 sterren
27-11-2013

weidgraj

Aankoop: Online

Snelle bezorging volgens afspraak. Beste prijs in relatie tot snelheid van bezorging.

  • (Geen motivatie) Gemak 8
  • (Geen motivatie) Service 8
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van weidgraj
Reageer op deze review

Totaal 8,5
4.5 sterren
27-11-2013

swalker33

Aankoop: Online

gamakkelijk te vinden, de goedkoopste deal en snel geleverd. Super!

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 8
» Lees de hele review van swalker33
Reageer op deze review

Totaal 9,5
5 sterren
27-11-2013

team Henger

Aankoop: Online

  • Een paarb muisklikken is voldoende Gemak 9
  • Levering dik binnen de gestelde tijd Service 10
  • Wat ik zocht was er Assortiment 10
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van team Henger
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
25-11-2013

Marlijn Lapikas

Aankoop: Online

Snel, simpel en goede communicatie.

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 9
  •   Assortiment
  • Eenvoudig te bestellen, ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending en mijn bestelling werd een dag later al afgeleverd. Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Marlijn Lapikas
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
22-11-2013

Porter

Aankoop: Online

  • Gemakkelijk besteld,laagste prijs voor mijn artikel,betalen bij levering Gemak 10
  • Telefonisch bereikbaar,altijd vriendelijk,nog nooit problemen gehad Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Porter
Reageer op deze review

Totaal 9,7
5 sterren
20-11-2013

jschorpion

Aankoop: Online

zeer tevreden

  • (Geen motivatie) Gemak 9
  • (Geen motivatie) Service 10
  •   Assortiment
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 10
» Lees de hele review van jschorpion
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
20-11-2013

Lenie Aelen

Aankoop: Online

Snel, wat aangeboden wordt is ook daadwerkelijk op voorraad. Levering door TNT = te volgen via het systeem.

  • Prima website Gemak 9
  • Goed, conform bestelling wordt alles geleverd, snel en via TNT Service 9
  • Voor mij prima, afhankelijk van wat je zoekt en vaak goedkoopste aanbieder Assortiment 8
  • Aan iedereen is gewoon top Aanbeveling 10
» Lees de hele review van Lenie Aelen
Reageer op deze review

Totaal 8,8
4.5 sterren
19-11-2013

Grace6

Aankoop: Online

Waveboard gekocht, was de goedkoopste onlinewinkel, verschil met andere onlinewinkels 40 euro of meer. Dus, een goede deal gedaan. Snelle levering.

  • Altijd gemakkelijk om via het internet te shoppen. Gemak 9
  • Snelle levering, zoals beloofd. Service 9
  • (Geen motivatie) Assortiment 8
  • Goede prijs, service, ... Aanbeveling 9
» Lees de hele review van Grace6
Reageer op deze review

Totaal 9,0
5 sterren
19-11-2013

denkok

Aankoop: Online

Perfecte afhandeling en binnen termijn geleverd! Proficiat!

  • (Geen motivatie) Gemak 10
  • (Geen motivatie) Service 10
  • (Geen motivatie) Assortiment 7
  • (Geen motivatie) Aanbeveling 9
» Lees de hele review van denkok
Reageer op deze review

Totaal 10
5 sterren
18-11-2013

lievenmeuris

Aankoop: Online

Topper.
Vlotte service, lage prijs en prima produkt.

  • Vlotte bestelling. Gemak 10
  • Besteld en de volgende dag al geleverd! Service 10
  •   Assortiment
  • Aanrader, zonder twijfel. Aanbeveling 10
» Lees de hele review van lievenmeuris
Reageer op deze review

Sluiten

Extra beveiliging

Om misbruik te voorkomen mag deze actie maar beperkt worden gebruikt. Deze blokkade wordt over seconden weer opgeheven. Probeer het dan opnieuw.